Trajneri i Anglisė, Fabio Kapelo, konfirmoi qė David Bekam do tė zhvillojė ndeshjen e tij tė 100 me kombėtaren sot nė Paris, pėrballė Francės. Trajneri italian, i cili grumbulloi ish�kapitenin pėr herė tė parė pas mospėrfshirjes nė ndeshjen e debutimit tė tij konfirmoi prezencėn e Bekamit nė njė intervistė pėr Sky Sports. Duhet tė vendos ende se cilėt lojtarė do tė luajnė, por kam marrė njė vendim, deklaroi Kapelo. Bekami do tė luajė tė paktėn disa minuta. Nuk mund ta detyroj tė vijė kėtu qė prej SHBA�sė pėr tė luajtur njė miqėsore dhe mė pas ta kthej mbrapsht pa e pėrdorur. E njoh mirė Davidin dhe e di qė mund tė bėjė ndryshimin nė kėtė skuadėr nė disa drejtime. E di se ēfarė mund ti ofrojė ai skuadrės. Pėrsa i pėrket tė ardhmes, le tė presim dhe tė shohim. Askush nuk e di se ēfarė rezervon ajo. Kapelo shtoi: Mendoj se ēdo futbollist nė botė ėndėrron tė luajė 100 ndeshje me kombėtaren e tij, por janė shumė tė paktė ata qė ia dalin mbanė dhe Bekami duhet pėrgėzuar me tė vėrtetė shumė pėr kėtė arritje.
Pėrsa i pėrket ēėshtjes sė kapitenit, midis Territ, Bekamit dhe Xherardit fitues doli... Rio Ferdinand. Trajneri italian konfirmoi nė konferencėn pėr shtyp se do tė jetė qendėrmbrojtėsi i Manēesterit, i cili numėron 65 paraqitje me luanėt, ai qė do tė mbajė mbi krah shiritin e kapitenit. Nga ajo qė kam parė gjatė kėtyre ditėve tė stėrvitjeve, ai ka punuar me dėshira, ka treguar se ka personalitet dhe ndikim nė dhomėn e zhveshjes. Kam parė disa ndeshje tė Rios tek Manēesteri dhe ai ėshtė pa dyshim njė profesionist shumė i mirė. Unė do tė provoj disa kapitenė deri sa tė fillojnė ndeshjet kualifikuese pėr nė Botėror, pasi dua tė shoh midis disa futbollistėve se cili ėshtė mė i miri. Kapelo konfirmoi se do tė provojė tė paktėn edhe dy kapitenė tė tjerė pėrpara se tė vendosė se cili do tė jetė pėrfundimisht kapiteni i luanėve. Ishte mesfushori i Liverpulit, Stiven Xherard, ai qė mbajti shiritin nė krah nė ndeshjen e debutimit tė italianit ndaj zvicrės. Fabio tregoi se nuk ia kishte shpjeguar vendimin e tij kapitenit tė Ēelsit, Xhon Territ. Nuk kam ndėrmend ti shpjegoj askujt zgjedhjet e mia. Unė bėj zgjedhjet qė mendoj si mė tė favorshme duke arsyetur mbi faktet. Majkėll Ouen u la nė stol kundėr Zvicrės dhe Kapelo nuk shpjegoi nėse sulmuesit tė Njukasėllit do ti jepet njė shans pėr tė treguar vlerat e tij nė Paris. Tė gjithė futbollistėt janė tė rėndėsishėm, por kush do tė luajė varet edhe prej cilėsive tė kundėrshtarit dhe asaj qė ke ndėrmend tė kėrkosh prej skuadrės. Pėr momentin jemi ende duke eksperimentuar, duke parė se si mund tė luajė skuadra nė disa mėnyra tė ndryshme, deri sa tė qartėsoj njė mėnyrė qė do tė mė duket mė efektshmja. Nė skuadrat e mia nuk ka patur asnjėherė futbollistė titullarė dhe stoli, prandaj shanset e tė gjithėve do tė varen prej asaj qė ata vetė do tė ofrojnė pėr kombėtaren.