| poezi qesharake | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:09 pm | |
| 'Te shkami i Kavaj?s....
Te shkami i kavajes t'djelen kam shku ne plazh kur te bregu i detit turinin ta pash
Me trupin si njal ma hoqe trunin fare O zot na i hudh syt o zocka lozonjare
Me ca rrobe banje si drane kopliku po u rrotullojshe qe t'shifte publiku
Per i xhiro te bregu te ftova per pak kohe por ti refuzove gjasme se nuk do
Po un e di se ti per mu vdes dhe un s'te ndahem o ylli lalit t'vet
Ajo plaka jote me inat me pa kujdes mi dreq kujdes se gocen nuk ta ha
Per drek i fute domate me qep dhe tasin e llalltes e rrujte komplet
Per t'hy ne muhabet te kerkova nje kaptin qep po ti s'me dhe gja se nje gjysem kishe vet
dallget bejne shkum dielli rrezaton po ti o yll bote plazhin po terbon
O zot falemnderit qe yllin tim kam pa qe ja hongsha buzen e tgjitha ca ka
Per ne cunat e rinj o zot bej bismilah se si rrushi lalit ne kete dynja s'ka | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:10 pm | |
| Vlore Kemi brigjet plot me skafe turist' plot nga gjithe bota det si yni s'ka Evropa lum si ne qe na ka Vlora. | |
|
| |
ximi VIP
| Mirdite Kena pula qe hane gur kena shkrepa me ba mur kena pisha me ba drite lum per na qe rrim' n'Mirdite. | |
|
| |
ximi VIP
| Sarande Kemi Jonin per tu lare prane Greqise per pazar shtepi bosh e me verande lum si ne per k'te Sarande. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:11 pm | |
| Shkodra Kena Bunen e Liqenin kem' Rozafen dhe humorin kem' gjakmarrjet e shoqnine s'ka si Shkodra per Shqipnine. | |
|
| |
ximi VIP
| Korca Kemi fjalet, pastertine nikoqire e besimtare arsimdashes e shtegtare Korca jone nuk ke te share. | |
|
| |
ximi VIP
| Tirana Kemi Dajtin edhe Lanen Parlament , aeroportin njerez plot ,pluhur e zhurme o Tiron te duam shume. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:12 pm | |
| Durresi Kemi portin me te madh kemi plazhe te pamate korridorin tete, si dhe autostrade Durrsi i refugjatve e Teutes me varke. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:12 pm | |
| Gjirokastra Kemi keshtjellen, shtepite muze ish- udheheqsin, te madhin Kadare konsullaten, tregtare me shumice Gjirokaster guri, kursen pa teprice. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:13 pm | |
| Fieri Kemi fushat myzeqare kemi Benz-a kemi pare bejm' kanabis e duhan Fieri yne qe je me nam." | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:13 pm | |
| emi ulur ne lendina kapim peshqit me dore marrim 10-ta ne mesime babin e kam minator. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:14 pm | |
| Partizani ne muze ai luftoi per atdhe per liri ai dha jeten o c'me vodhen bicikleten | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:14 pm | |
| Doli dielli lart ne male edhe treni po vrapon puntoret hapin kanale na mungonte nje vagon | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:15 pm | |
| Sec kalova nje kanal dallge dallge u be liqeni ne humnere u ngrit nje mal qenin tim e shtypi treni. | |
|
| |
ximi VIP
| Babi im eshte minator e ka gjoksin plot me lesh edhe sikur minator mos jesh gjoksin prape me lesh do ta kesh. | |
|
| |
ximi VIP
| Doli marsi hyri prilli atij i celi fytyri celi dardha celi ftoi ne arra vrapon langoi une ty te dashuroi. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:16 pm | |
| Filloj bora zbardhi sheshi edhe mua me ngriu veshi kam veshur corape leshi kemba ime 43-shi. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:16 pm | |
| ēka po ban vaki me mua s'po e marr vesh dot. t'tana vajzat fort em duan, t'mirat dhe ma fort. do po m'thirrkan casanova t'tjerat don juan, thon qe zemren un ja'u vodha se jam kush jam e kam ēka kam.
thon qe dashuria troket veē pak here troket neper zemra qe kan ēels le ne dere, por nga anet e mia thone qe ka dhe njerez qe dine te bejne magjira e s'kane nevoje per ēels. s'ka tjeter shpjegim qe jam kaq i etur, dikush ndoshta thote e keqja te ka gjetur se te gjitha vajzat embel i shikoj me sy te zgurdulluar trupin ja'u pershkoj.
ngadale kur afrohen, horizontet zbardhen fjalet e ngaterruara neper vargje ndahen. te dehur nga pasioni dhe nga eksitimi perfundojme ne shtrat nga ku vjen terbimi. fama ime hapet shume shpejt neper femra, fliten sa t'verteta po ashtu dhe rrena. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Fri Mar 28, 2008 9:17 pm | |
| Kisha ngelur keq, Beqare e pa martuar. Kush me kishte ardh' I kisha refuzuar.
Jo per gje Po kisha pretendime Vij nga der e madhe, Me nam rraca ime.
Tani ta vazhdoj , Atje ku e lash. Shum keq kisha ngelur, Sic jua thash.
Te tere fshatit , I kish hyre halli per mua. "Ngeli vajza ne dere, U rrit u be grua."
Kushuri te panjohur Filluan te dalin, Nje te milte lopen Nje te milte kalin.
Filluan te me cojne Ne Xhami e Kisha, Isha 18, Magji than qe kisha.
Kur pane qe nuk nxorren Dot qime nga qulli. U hodh halla,t'me cojne Ne Tiran te Luli.
S'lane njeri te shenjte E harixheshk pa me cuar, Por me ne fund u martova Te 60-at sa i kisha kaluar.
Lumturi e madhe, U mbush shtepia plot. E levdonin dhendrin, Qe na ish poliglot.
Te Shtunen,naten e dasmes, Lumemadhi burri im, Beri bishtin pyk, Dje isha ne varrim. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:21 am | |
| Eshte mbremje , bufi me veshtron, hena me buzeqesh, yjet me flasin, rete krijojne lloj lloj figurash , Ah njerez duhet te mos pi me marijuane | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:28 am | |
| Plaku i pallatit per karshi Me nje plake, ka ra n'dashni Dite e nate per te mendon Pa e pare dot s'duron. Kur del plaka ne dritare Plaku i shkret luan fare Do qe t'ia bej me sy Por i mbyllen qe te dy | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:31 am | |
| Te rrita me buke misri djathe e kokrra ulliri, te kisha si femi ti ishe me i miri. Jo , ty nuk te lane, te moren me zor Ma vodhen gjeldetin me 30 dhjetor!!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:32 am | |
| i numrin e tyre dhe se sa je i gjate, eci siper teje dhe pres pa pushim: Kush do ndaloje sot per nje "bisedim"? Takat po me lodhin, peisazhi s'ndryshon: e kuqe, portokalli, jeshile , makinat vijne e shkojn'. Nuk shtyhet keshtu, jeta s'ka kuptim! Do futem ne klub mos gjej ndonje trim !!!" Nice Nice | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:33 am | |
| Sepse sot une jam me rruf Une me gripin, do luftoj Sepse ty te dashuroj.
Ti pi cigare me hashish E per mua sdo tia dish Ti me asgje nuk lufton Sepse mua, sme dashuron | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:34 am | |
| Me zgjove nga realiteti. Pamja jote prej "kaloresi" fisnikeria, shpejtesia me joshen tej mase.
Prapa qelqeve te makines te pashe dikur dhe, Kur syte e mi u ndeshen me te tute ndjeva disa shkrepetima te cilat nuk u moren vesh nga erdhen nga realiteti, apo endrrat e mia.
Ishte thirrja, uturima per aventure! Vetem une, ti, Red Bulli dhe ajri.
Ate dite kuptova qellimin e jetes sime ishe ti. Dhe te premtoj, ketu, ne shesh te burrave qe do te te kem dhe do te me kesh nje dite!!!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:35 am | |
| Duke u tundur rruges pran meje kalon me bisht te syrit sheh dhe rrugen vazhdon.
Ah...!Ky minifundi qe s'te le rehat njeher ulet poshte njeher ngrihet lart.
Mos u hiq ashtu te njoh qe me par Te njeh e gjith lagja ty moj vajze e "mbar | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:36 am | |
| I ėmbėl dhe i but nė goj kur e fut ,,, i bardh apo i zi,ngjyra ska rėndėsi,,, kur ti fort e shtrėngon me gjuh e rrotullon,,, aromėn e shijon ,,, Sakėzin kur e kafshon | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:37 am | |
| sa ka deti pika uji sa ka bregu kokrra zjarri sa ka toka fije bari sa ka loti ofshama malli sa ka dielli xixa zjarri kam dashuri po kujt tia fali??? | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:37 am | |
| Sytė e tu aspirin, goja jote ampicilin, duart e tua andoll , zeri yt i ėmbėl sirup per koll desha met tregu se ti je ilaq per mu ----------------------------
Nese te pengoj thirre policin, nese te lendoj thirre emergjencen , nese te kalli thirri zjarfiksat , nese me don thirrum ne telefon..... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:39 am | |
| Lere grua se c`me gjeti Nuk me bindet me aleti Ky bandill qe cante rete Me s`i ngre kryet perpjete
Vjet si kale turfullonte Grate e fshatit kur shikonte Sa i shihte bythe zbuluar Sulej si qen i terbuar
I pushtonte vete te tera Zgavra,shpella,guva,verra Fryhej si nje patllixhan Kur shkonte nen fustan
Sa i vinte mend zanatit E uronin grate e fshatit Po sot c`ka qe eshte merzitur Trup e shpirt i raskapitur
Shikon cupat siseplota Me shale te buta e te ngrohta Nuset e bardha si debora Qe s`i shpetonin nga dora
Grate e reja sisemedhate Qe i nderronte pernate Dhe s`leviz te behet burre Te mbeti vetem per shurre
Ah moj grua moj e grate Te mbeti burri kaq thate Megjithese mend s`te ngop dot Por dikur s`kam qene si sot
Ishe trim dhe djale i hedhur Pak usta per te zgjedhur Buzeqeshja me te tera Mjaftonte qe tu hante verra
Por me shume doja grate Vithe gjera sise medhate Por dhe cupat shume i desha Nuk i lija virgjeresha Mazallah mbetcin me barre I therrja i beja varre Nuset e reja me naze Thoja si qofte taze
I ndukja me buze e dhembe Sa ngrihej fshati ne kembe Isha bej me mall me toka Po beja dhe c`me thosh koka
Ne Zagori dore e pare Me sejmere e hyzmeqare Kisha kuaj lope e dhen Edhe gra me shume se qen
Vete i ujdisja te tera C`me tha koka e s`e bera Ne Europe s`lashe vend pa pare Kuplarate i mora mbare
Shijova bionde gjeramane Meskeputurat persiane Rreth e qark iu solla botes Por ne France lash mendt e kokes
Kush te doje le ta provoje Ta marre mikun ne goje Ne Stamboll mos shkofsha kurre Bashkohet burri me burre
Thone se eshte ves i shemtuar Mos vdeksha pa e provuar Por tani kjo pune e pati U plaka me ra takati. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:39 am | |
| Kur te dal me bagetine do nxjerr xhurane embel ti bie ta degjoē te gezoē tine moj bareshe moj bejka ime.
Pa kur fshati te beje dasem me vajzat te marresh valle syte perdhe hapat si gjethe gjoks i fresket kur te t'hidhet gjoksi prush sec do me digjet.
Do me digjet shkrumb e hi ku te gjej ti bej derman do te dehem me raki do ta kthej me damixhan te shuaj zjarre qe me djeg xhane.
Kengen me burrat do te marr do me ndjeē zene e do qeshesh veshet pipez do mi mbash moj sy ulli moj lule pjeshke.
Naten do te hyj ne vathe si era do ta rrembej nje dele neser do ia rrefej tet eti se dhe une kam musteqe.
E pastaj do pijme kafet do te shkrehen dhe dyfeqet gjer ne agim do te bien sazet do te skuqim dhe carcafet qe ne fshat te zbardhim faqet. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:40 am | |
| Per ty Atdh..ashtu..
Me fytyra te ndryshme anonimesh me rrjeshta te shkurtra e gjata fjalimesh mblidhen lloj lloj njerezish ne nje vend te madh takimesh
Mblidhen bashke e fillojne te diskutojne me tavolina rrumbullake prej kaucuku kuvendojne ndodh qe rreth temes shume s'u behet vone ndaj s'pertojne por nisin e chat-ojne
Dikush i merzitur nga jeta reale nje tjeter i fiksuar nga ajo virtuale te tjere per te kaluar kohen e lire dhe te tjere qe qajne te shkretat halle
Qindra vizitore ketu na vijne i pasuri dhe i varferi ketu bashke rrijne nje ambjent kaq i bukur e perfekt ku robte alkol e duhan nuk pijne
Sherre e zenka te bera po pa zarar flirte e dashuricka plot po me karar sa te dush shqipetare neper bote nga malli shume shpejt jane kthyer ne atdhetar
Qofshin mysliman e qofshin te krishtere kuvendojne per teologji gjithe shend e vere Qofshin toske e qofshin edhe gege diskutojne per gjuhen shqipe qe ka kaq vlere
Gjithe cunat nga Velipoja ne Vermosh i kena pa genjeshter, te gjithe trimosh dhe gocat simpatike e te embla saqe te vje deshira qe per pune shpie ti ndihmosh
Ketu merr kuptim te plote demokracia se zbatohet dite per dite sociologjia ketu cdokush eshte popullor dhe vip e asnje s'ka nevoje ta ruaje policia
Ja pra shifni sa shume veta ketu bisedojne cdo dite e cdo jave me barcaleta gezojne a tu befte dita njemije o forum se ketu shyqyr po nisin shqipot te bashkejetojne | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:41 am | |
| e dashur antar te forumit Dardan,pata deshir qe dhe un te ja dhuroj juve nje faqe me te qeshur,se vaje e merzija nuk esht i shendetshum.
Ketu do vendosi foto qesharake,jo foto politiko ngacmuse,apo asi te marrushme do mundohem qe te jem nje antar i paster per hire te emrit ton te lasht DARDAN.
Ketu do vendosi dhe poezi qesharake,por jo diqka ngacmuse ne dikend apo ne at politike, apo kofisioni.
Rrespektin dhe te qeshurit ja dhuroj te gjith lexusve. Me nder dali i keq. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:42 am | |
| Millanka; O Rugov o dashori im,me ty dje tasht po dua me Thaqin te mirremi vesh ne menyr paqsore dhe at dashurore.
Rugova;Ani bre ti Millank e dashur,veq te Thaqi vetem franqisht, se me te rrok ship te te myt. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:43 am | |
| Hanumshahu; Vallahi Zhade qe sa hyna online me albachat,qka erdhet bash qitash?
Zhadja; Hanumsha e qfar niku ke mori ti?
Selimja ; Oj Zhade oj trulle a po e she se a tu shkru me nikun MISS!EVP dhe mos e pengo ma.
Zhadja ; Jo ti paske nikun e mir vallah veq n`te paft qaj djali se kush je ke me t`ja qu gerdit.
Hanifja ; hahah qysh i maron qefit kjo me nika hahahah ani miss me nika | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:43 am | |
| Buqja ; Hallo Artan si po kalon me lat shum pershtypje texet e tua,mundem ta marr me mend se jeni si kur se textet.
Artani ; Hallo Buqe falemnderit zogze po jam shum i bukur por nuk kam qaq koh me te shoqeru!
Buqja ; Artan bukurosh mos ik veq pak.
Artani ; Po urdhero zogze me shpejt se duhet te shkoj ne hoteleri jam Bodigard e me pret puna.
Buqja ; Ok. Artan zemren ta hangsha, Ma qo vetem nje foto ose preshkruaj pak biografin tende te lutem.
Artani ; Zogze pasi qe ke interes dhe je e sjellshme po te tregoj ca pika te shkurta. Quhem Artan kam sy te kalter,trup shum te bukur sportiv,punoj Bodigard ne hotelin EUROPE,gjatsia ime esht gati 2 metra,peshoj vetem 70 kilo. Hobi kam sportin muzika hip hop humori nuk me pelqen qaq shum se nuk muaj ta dalloj pasi qe un vet humoristik i shquar jam.
Buqja ; Artan te duaaaaaaaa shpirt te lutem ma jep adressen ku mundem te ju takoj.
Artani ; Buqe nuk kam koh por do shof nji dit do e marr te lir dhe pastaj takohemi tung tung buqe. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:44 am | |
| Nje her dul nje kengetar me kendua,kendoj kenge dhe publiku bertasin e fishllojn edhe nje her edhe nje her... Kengetari kendon kengen e dyte,publiku prap bertasin edhe nje here edhe nje here. Kengetari kendon,te tretene te katerten,dikura thot nuk muaj me se me dhemb fyti. Publiku; more ke me kenduare bile dhe mire deri sa te msohesh. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:45 am | |
| Keta tre ishin shok,kogje do facera,shkojn me ble kondoma.
Italiani i thot mi jep 2 kondoma,nje per te shtunen,nje per te djelen.
Shqiptari i thot mua 7,per ter javen.
Zvicrani mua 12!
Italiani dhe Shqiptari quditen dhe e pysin pse 12 kondoma?
Zvicrani thot; nji per janar,nji per shkurt,nji mars,nji per prill... | |
|
| |
ximi VIP
| Mjeku dhe Pacientet.
Pyt mjeku Gjermanin sa energji humbeni kur beni qef me dashnoren?
Gjemani ; 50%duke u puthur,30%gjat mardhenjes s..ole,20% duke u veshur.
Francezi ; Ja keshtu gati te njet si Gjemani vetem duke u zhveshur.
Shqiptai ; Un 10% Duke u gutur,90% i hargjoj duke i treguar shokve | |
|
| |
ximi VIP
| Polici,Gomari dhe i Zoti Gomarit Hasani. Hasani shkon ne qarshi te Garave me gomar per dore. kur arrit ne qarshi te grave, e parkon asi e lidhun Gomarin mu afer granimit. Gomarit i vije per te ber qishte,dhe i del pen_isi jashte :? Polici ; Ej Zotri kjo esht marrezi duehm tju denoj per ket Hasani ; Zotri Polic nese e e bej te hyej prap mbrenda a me denoni? Polici ; Ok,por shpejt se marre duhet ardhur Hasani Izoti i gomarit ja ofron cigaren te hmmm dhe ai e fut prap mbrena Polici ; Tasht me trego si e bere ? Hasani ; I thashe ne vesh shtine mbrena se ta haje polici Polici ; Huppppp moreeeee....hahahah | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:46 am | |
| Prizrenasi shef nje femer te bukur dhe i thot asaj bukuroshes qenke e bukur kompliment Zonje. Gjakovari i thot Prizrenasit shuj more kjo kugjo nuk esht me ja pa vllaun phaaaaa. Shurdhani Shkon njani e qon per te ndreq televizorin te mjeshtri. Mjeshti pyt se qka u be me ket pse nuk punon televizori? Myshteria ; por s`di si kesh tu e kru veshin me gjilper vetem kur ju ndal zer | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:46 am | |
| Mjeku dhe Pacienti Pyt mjeku pacientin sa ore fleni ne dit? Pacienti ; 2-3 Ore. Mjeku ; Kjo eshte shum pak Pacienti ; Jo se naten flej 8-9 Ore T Mjeku.. Mjeku i thoshte pacientes ju lutemi hapeni gojen. Pacientja Ju falemnderit Doktorr! Mjeku pyt pse t`me falemnderoheni? Pacientja se burri me thot gjithni mbylleni gojen | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:47 am | |
| Deri naten vone te prita un ty , kallace te shtypura te mlidhnim te dy, te prita te prita deri sa doli hena, pastaj e kuptova qe ste kish lene nen | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: poezi qesharake Sat Mar 29, 2008 12:48 am | |
| te dua shum sa malet e shqiperis te dua edhe pse zemren ma ke prish te dua me mungon naten te me mbulon te dua shum dhe ti kete e di edhe ne banjo kur po hi ne vend te shamponit po me dl ti te dua shumm ty halime hajde te un moj grijalica http:// | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: poezi qesharake | |
| |
|
| |
| poezi qesharake | |
|