Sipas sulmuesit 32?vjeēar, Hernan Krespos, mė e keqja ka kaluar. Dhe kur e thotė njė njeri i cili e ka shpėtuar Interin nė dy raste nga humbja, duhet besuar. Krespo ka shėnuar katėr gola nė kampionat, dy tė fundit kundėr Lacios dhe Sampdorias, ekipe tė cilat kanė ndaluar ecurinė pozitive tė zikaltėrve. Kur duhen edhe shtatė javė nė pėrfundimin e kampionatit, ku Interi ka marrė vetėm dy pikė nė tre ndeshje, argjentinasi shpjegon, se duhet tė vazhdojnė tė luajnė ashtu siē kanė bėrė gjatė pjesės mė tė madhe tė kampionatit. Eshtė si tek ēiklistat, duhet tė shikojmė pėrpara sepse po tė shikojmė pas do tė na kalojnė, tha sulmuesi i Interit nė njė intervistė.
Pas Liverpulit ? Fatkeqėsisht jemi duke kaluar njė periudhė shumė delikate, fakti qė dolėm jashtė Championsit na ka dhėnė njė shkundje, por tani ndeshje pas ndeshje, kemi kohė pėr tu rikthyer nė Interin qė fitonte gjithmonė. Mbase edhe tek Krespo qė shėnonte shumė, apo po fillon tė ndihet mosha? Mosha jo, nuk kam filluar ende tė shikoj njerėz qė vrapojnė mė shpejt se unė. Por, kėtė vit pėr tė ka patur pak gola dhe shumė pankinė. E vėrtetė qė kam luajtur mė pak se sa kam dėshiruar, por kjo ėshtė njė gjė normale. Vitin e kaluar trajneri mė zgjodhi mė shumė dhe sivjet ai mė ka zgjedhur mė pak, por kjo ėshtė normale.
Roma, tė shohė krahėt ? Ka shumė mundėsi dhe ėshtė e qartė se nuk jemi mė shumė tė qartė pėrpara portės si disa kohė mė parė, por kjo i ndodh tė gjithave ekipeve. Nga tė gjithė ekipet, kundėrshtari numėr njė ėshtė po ai. Roma, ajo qė po na qėndron shumė afėr. Por Roma ka shumė kundėrshtarė, ata duhet tė kenė kujdes edhe nga pas. Ndėrsa sa pėr ne duhet tė mendojmė vetėm pėr veten tonė. Duhet tė vazhdojmė tė punojmė, dhe duhet ti kthehemi rrugės sė fitoreve.