Rikthimi i tij ka qenė jetėsor pėr Milanin, qė ka rigjetur kėshtu formėn mė tė mirė dhe ka shkėlqyer. Rikardo Kaka ėshtė oksigjeni i kuqezinjte dhe me zbritjet e tij ka gjunjėzuar Kaljarin. Jam shumė i kėnaqur personalisht qė kam arritur tė shėnoj nė tre ndeshjet e fundit qė kam luajtur. Eshtė diēka qė mė jep njė motivim dhe shtysa mė tė mėdha. Ndihesha mė mirė dhe prandaj i kėrkova vetė trajnerit Anēeloti qė tė luaja 90 minuta. Nė fushė arrita tė bėja gjėrat qė kisha ndėr mend. Ishte njė rikthim i mirė. Nė rastin e golit tim ishte shumė i aftė Pipo i cili mė la hapėsirėn e duhur pėr tė shėnuar. E nisėm shumė fort takimin, me vendosmėrinė dhe dėshirėn e duhur. Me njė shpirt gare, ndryshe nga ndeshjet e shkuara. Nė pjesėn e parė kemi sulmuar dhe vėnė nėn presion kundėrshtarin, ndėrsa nė tė dytėn ramė pak, por sidoqoftė e kontrolluam takimin. Mund tė arrijmė vendin e katėrt. Do tė pėrpiqem tė bėj maksimumin qė tė marrim pjesė nė Champions.
Sedorf: Tifozėt na mbėshtetėn
Kjo fitore ėshtė thelbėsore pėr moralin, pėr tė gjithė ambjentin dhe sidomos e rėndėsishme pėr nga mėnyra se si e arritėm. Jam i kėnaqur me reagimin e skuadrės. Klarens Sedorf ka duatrokitur lojėn e zhvilluar nga Milani, me Kaljarin. Pas golt tė tyre u pėrgjigjėm shumė mirė, por edhe mbėshtetja e publikut iste e jashtėzakonshme. Kėshtu duhet tė sillen gjithmonė. Mė vjen keq qė ndonjėherė kam zhgėnjyer tifozėt, por e di qė jo gjithmonė mund tė jap maksimumin, edhe pse pėrpiqem.
Galiani: Vitin tjetėr, titullin!
Pas kėtyre viteve tė fundit, nė tė cilat Champions League ishte objektivi kryesor, sezonin e ardhshėm Milani do tė synojė sidomos te titulli i Serisė A: fjalė e Adriano Galianit: Milani duhet tė luajė vitin e ardhshėm pėr tu munduar qė tė fitojė kampionatin. Kemi dy vjet qė jemi nė vėshtirėsi dhe ndaj duhet tė mendojmė pėr vitin e ardhshėm dhe tė bėjmė sa mė mirė nė kampionat. Nėse mė pas do tė ketė Champions, do tė pėrpiqemi qė tė shkojmė nė finale. Do tė ndėrtojmė njė ekip tė aftė pr tė