Avram Grant mendon se Ēelsi i ka tė gjitha mundėsitė pėr tė fituar tė gjithė kompeticionet ku merr pjesė. Fitorja 2?0 kundėr Manēester Sitit, e ka rritur presionin ndaj Junaitedit, qė barazoi 2?2 nė Midėllsbrou. Ndeshja e sotme kundėr ekipit tė Zikos, Fernebahēes, do tė jetė shumė domethėnėse pėr tė ardhmen e ekipit londinez. Nė ndeshjen e parė nė Turqi ata u mundėn me rezultatin 2?1. Blutė do tė luajnė nė kėtė ndeshje tė freskėt pas fitores me Sitin, duke parė qė Grant kishte pėrdorur vetėm gjysmėn e formacionit mė tė mirė. Lojtarėt si Didier Drogba dhe Rikardo Karvaljo u lanė pushim dhe pikėrisht prej tyre pritet mė shumė nė ndeshjen kundėr turqve. Grant tha: Nuk e di kurrė rezultatin pėrpara ndeshjes, pėrndryshe do tė isha nė milioner. Por e se ēfarė dua nga djemtė e mi. Kam shumė besim tek ekipi im dhe nuk ka rėndėsi nėse luajmė kundėr Fenerbaēes apo Barcelonės. Luajtėm mirė nė Turqi dhe jo vetėm nė pjesėn e parė. Fenerbaēe ėshtė njė ekip shumė i mirė dhe me njė trajner shumė tė mirė. Eshtė njė njeri qė e admiroj shumė. E di shumė mirė qė nuk do tė jetė e lehtė, por mund tė fitojmė. Kemi shumė cilėsi dhe mund tė mundim kėdo. Gjatė dhjetorit dhe janarit Ēelsit i kanė munguar disa nga lojtarėt mė tė mirė. Kėto lojtarė na kanė ēuar deri kėtu ku jemi tani. Kanė bėrė njė punė shumė tė mirė dhe kemi besim tek ta. Grant ishte shumė i lumtur me lojtarėt pėr ndeshjen kundėr Sitit. Ai tha: Jam shumė i lumtur kur fitojmė. Filluam mirė, por Siti luajti fort. Ata janė njė ekip i fortė dhe me njė trajner tė mirė.