Shkojn kshilltaret e i Rugoves me e zgju prej gjume
Rugoven per me ja kumtu lajmin se eshte vrar Hashimi. I
thon 'zgjohu se u vra Hashimi' e Rugova pergjigjet 'Auu e
paska vra Thaqi' Pergjumshem
--------------------------------------------------------------------------------
Bel, bel belbani
A PE DON NI KAR
-A PE DON NI KAR
-A PE DON NI KARAMELE
SE TY T KOM KOJSHI
A PO DEL ME QI
-A PO DEL ME QI
-A PO DEL ME QIZME T GATA
SE PO BINTE SHI
--------------------------------------------------------------------------------
Mėsuesja
E pyet mesuesja nxenesin:Islam,numeroj tre kafshe te Afrikes.Islami:Luani...edhe dy krokodilla.
A ėshtė larg Afrika?
Babi,babi ku gjindet Afrika.Paj...nuk e di bre bir,veq sigurisht nuk eshte larg se ne pune te une punon nje zezak e gjithmone vjen me bicikel e nuk vonohet.
Nė Hotel
Ēifti i ri i posamartuar vjen nė hotel. "Ju lutem dhomėn mė tė mirė pėr tri netėt e ardhshme", thotė burri. Portieri i pėshpėrit gruas sė re: "Ju pasket fat zonjushė, zakonisht ky e merr dhomėn vetėm pėr ca orė."
Suksesi shkollor
Aktori i drejtohet birit tė vet nė ditėn e suksesit shkollor:"Si kalove biri im, ēdogjė nė rregull?" "Paj, babi, kontrata ime me klasėn e tretė u vazhdua edhe pėr njė vit."
Tė dielėn mbrėma
Shefi i drejtohet sekretareshės: "A keni planifikuar diēka pėr tė dielėn nė mbrėmje?" Ajo shkėlqen:"Jo zoti drejtor!" "Mirė pra, tė hėnėn mund tė vini me kohė nė punė!"
Shitėsi i mirė
Blerėsja nė arkė tė njė shitoreje ushqimore: "Dje keni gabuar pėr 50 uro zotėri!" "Ėshė dashur tė tregoni menjėherė zonjė, tash ėshtė vonė!" "Mirė pra, po i mbaj paratė!"