[tr][td class=lajmikryesor_intro] Mesfushori ēek nė radhėt e Juventusit, Pavel Nedved ka thėnė se nuk e pėrjashton kthimin nė kombėtare dhe pjesėmarrjen nė Euro-2008, por megjithatė pėr momentin nuk e mendon njė gjė tė tillė. [/td][/tr][tr][td]Nedved dy herė ishte kthyer nė kombėtare, edhe pse kishte paralajmėruar vendimin pėr pension dhe duket se sėrish ėshtė duke menduar njė gjė tė tillė. Ai ndeshjen e fundit pėr kombėtaren e Ēekisė e ka zhvilluar nė gusht tė vitit 2006. Nė kėtė moment mė me kėnaqėsi do tė thosha jo, sesa po. Nuk e di nėse duhet tė kthehem nė kombėtare. E kam tė vėshtirė ta them kėtė. Nuk kam luajtur qė njė kohė tė gjatė pėr kombėtaren dhe nuk di nėse do tė mund ta ndihmoja skuadrėn, ka theksuar 35-vjeēari Nedved. Ka shumė futbollistė tė ri nė kombėtare dhe ata arritėn tė kualifikohen nė Euro-2008 pa ndonjė problem. Natyrisht turneu final ėshtė krejtėsisht ndryshe. Megjithatė, nė kėtė moment nuk jam duke menduar pėr tu kthyer nė kombėtare dhe mendoj se as pėrzgjedhėsit nuk i shkon ndėrmend tė mė ftojė. Ndjehem nė formė mė tė mirė se sa para dy vjetėsh, sidomos edhe pėr faktin se vjet isha nė Serie B, e tash nė Serie A. Para dy vjetėsh kur kemi luajtur edhe nė Ligėn e Kampionėve kishim orar shumė tė ngjeshur. Nuk e di nėse do tė mun[/td][/tr]