Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  
Kėrko

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Tema Fundit
» Rreziqet dhe mbrojtja e rrjetit pa tela
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeMon Dec 19, 2011 3:20 pm nga baton

» Download 62 Programe
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeThu Dec 15, 2011 12:09 pm nga muha

» Paraqitni problemet tuaja
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeWed Dec 14, 2011 12:55 pm nga muha

» Nese e kini XP jo Origjinal atehere merrne patjeter ket Software
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeSun Dec 20, 2009 6:03 am nga CLIRIMI

» Chocolatier 2: The Secret Ingredient
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeMon Nov 02, 2009 7:38 pm nga konvict

» Beni KErKEsa pER fIlmA
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeThu May 07, 2009 11:20 am nga ZAMIRI75

» Exclamation 1 menyr per web hacking
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeSat Feb 07, 2009 5:11 pm nga p!rAt-xXx

» SONY ERICSSON S001 – I KA TĖ GJITHA
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeTue Feb 03, 2009 2:55 am nga p!rAt-xXx

» prezentimi
Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeWed Oct 29, 2008 9:10 pm nga Shkodran

Navigacion
 Portalli
 Indeksi
 Lista e Anėtarėve
 Profili
 Kėrko
Shiko rezultatet live

Trezege: Me Interin, per fitore!

Shko poshtė 
AutoriMesazh
ximi
VIP
VIP
ximi

Male
Numri i postimeve : 1761
Registration date : 09/03/2008

Trezege: Me Interin, per fitore! Empty
MesazhTitulli: Trezege: Me Interin, per fitore!   Trezege: Me Interin, per fitore! Icon_minitimeSat Mar 22, 2008 12:16 am

Sulmuesi i Juventusit, David Trezege nuk mendon me per kombetaren, pasi tekniku Domenek e ka lene jashte per miqesoren e radhes perballe Anglise. Megjithate, ne mendjen e sulmuesit francez nuk eshte me Franca, por primare eshte Juventusi, i cili te shtunen ne mbremje do te perballet me Interin ne “San Siro” dhe do te kerkoje suksesin e pare per bardhezinjte pas skandalit te “Calciopoli”?t. Trezege shpreson te fitorja, edhe pse pranon se do te jete shume e veshtire. “Nuk firmos per barazimin. Do te provojme te marrim fitoren, nuk do te jete e lehte, por ne nuk kemi se cfare te humbasim. Do te provojme te bejme me te miren tone dhe t’i veme ne veshtiresi. Nese fitojme, atehere kampionati do te hapet. Shpresojme te fitojme perballe Interit, sepse fitorja e pare pas

“Calciopoli”?t ka nje vecanti shume te madhe. Per te gjithe kete qe ka ndodhur, preferoj qe titullin ta fitoje Roma. Ata dhe Interi kane dicka me shume se ne, ndersa Juventusi duhet te jete shume i kenaqur me vendin trete ose te katert, te cilat na cojne ne Champions League sezonin e ardhshem. Skuadra eshte e motivuar sepse te shtunen do te perballemi me skuadren me te forte te Italise. Interi me kujton Juventusin e tre apo kater vitete me pare.

Ibrahimovic? Eshte nje nder me te miret ne bote dhe do te me pelqente te luaja se bashku me te edhe per nje kohe te gjate. Tashme ai eshte kundershtari yne dhe duhet te tregohemi shume te kujdesshem sepse eshte nje sulmues i rrezikshem dhe qe mund te te ndeshkoje ne cdo moment”.

Forma ? Per sa i perket formes se skuadres bardhezi, sulmuesi francez tha: “E dime qe nuk po zhvillojme nje loje te mire. Ne krahasim me fazen e pare, jemi pak ne veshtiresi, por edhe skuadrat e tjera po vuajne. Eshte nje faze e rendesishme e kampionatit dhe piket jane ato qe vlejne me shume. Do te na duhet kohe per te arritur ne nivelet e Romes apo Interit. Kemi shume gjera per te permiresuar dhe duhet te fitojme cdo ndeshje”, tha Trezege.

Kombetarja ? David Trezege analizoi situaten tij ne kombetaren e Frances, ku nuk eshte grumbulluar nga Rajmond Domenek per ndeshjen miqesore perballe Anglise. “Domenek ka bere zgjedhjet e tij ne prag te Europianit dhe une nuk bej pjese ne projektet e tij. Nuk eshte nje drame, por vetem nje zgjedhje e trajnerit. Une ndihem shume mire, edhe pse deshira ime eshte qe te grumbullohem me kombetaren, por nje gje e tille nuk varet nga une. Nuk kam marre telefonata nga Domenek, edhe pse ai nuk eshte i detyruar te me jape shpjegime. Nuk kam folur me asnje nga shoket e mi te kombetares dhe kjo eshte pak e cuditshme. Kur kam patur dicka per t’i thene Domenekut, ia kam thene personalisht, ndersa ai me eshte drejtuar mua publikisht. Synimi im eshte te beje gjithcka mire me Juventusin, ndersa me kombetaren ate qe kam patur mundesi ta fitoj e kam fituar. Gjithmone kam dhene maksimumin tim per kombetaren, edhe pse shume te tjere nuk e kane vleresuar punen time”.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://www.hard-team.org

Trezege: Me Interin, per fitore!
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
 :: Sport :: Futboll-
Kėrce tek: