Presidenti i Barcelonės, Hoan Laporta, pavarėsisht humbjes dhe eliminimit pėrballė Valencias, bėri njė deklaratė optimiste pėr takimet e ardhshme. Nuk duhet tė humbasim besim, por tė vazhdojmė luftėn tonė. Kemi humbur njė ndeshje tė cilėn edhe mund ta fitonim. Skuadra luajti shumė mirė, sidomos nė pjesėn e dytė, por kjo do tė na shėrbejė pėr moral nė takimet e ardhshme. E dimė qė pas ēdo eliminimi, skuadra humb pak nga fora e saj, por unė kam besim te kjo Barcelonė dhe jam i bindur se gjėrat do tė ecin nė rrugėn e duhur. Mendoj se edhe Valencia ka bėrė njė punė tė shkėlqyer sepse nuk ėshtė e lehtė tė shėnosh tre gola, tha Laporta, i cili tashmė beson se skuadra e tij do tė fitojė tė paktėn njė titull kėtė sezon. Na kanė menduar edhe dy kompeticione nė garė, kėshtu qė skuadra duhet tė japė maksimumin nė takimet e fundit. Nė kampionat jemi shtatė pikė prapa Realit, por mundėsitė pėr tė fituar titullin kampion janė ende tė mėdha, ndėrsa nė Champions League na duhet tė kalojmė Shalken dhe mė pas tė mendojmė pėr rivalėt e tjerė. Ndoshta edhe me rikthimin e lojtarėve tė dėmtuar, gjithēka mund tė bėhet mė e lehtė pėr skuadrėn. Shpresojmė qė kėtė seozn tė fitojmė tė paktėn njė titull dhe unė kam besim se mund tia dalim mbanė.