Ēezare Prandeli ėshtė i kėnaqur pėr fitoren 1�0 ndaj Lacios, e arritur nė njė ndeshje shumė tė vuajtur, pavarėsisht inferioritetit numerik tė kundėrshtarit, pėr mė shumė se 50 minuta. Ishte njė ndeshje shumė e vuajtur, shpjegoi trajneri i Fiorentinės, por jemi tė kėnaqur pėr paraqitjen tonė. Ishte mundėsia pėr tė luajtur me njė futbollist mė shumė, duke krijuar shumė aksione tė rrezikshme. Vėshtirėsitė i kemi hasur sepse Lacio ėshtė njė ekip i mirėorganizuar sidomos nė mbrojtje dhe e kishim tė vėshtirė qė tė gjenim hapėsira. Ai qė ka zgjidhur ndeshjen ka qenė Xhampaolo Pacini, i futur nė pjesėn e dytė nė fushė nė vend tė Kristian Vierit: Pacini u tregua i zoti nė momentin e golit, por u fut nė fushė shumė i vendosur. Me kėtė fitore, Fiorentina ruan avantazhin me Milanin, nė +4. Duhet tė mendojmė pėr kampionatin tonė dhe tė mos presim pėr tė tjerėt, pėr atė qė do tė ndodhė nė fushat e tjera. Tė dielėn kemi njė ndeshje tė vėshtirė ndaj Udinezes. Nėse vazhdojmė me kėtė ritėm, mund tė hedhim hapa tė rėndėsishėm pėrpara. Nėse ne i bėjmė gjėrat ashtu si duhet, mund tė ruajmė pozicionin qė kemi nė renditje, ndryshe do tė jetė e vėshtirė, jo vetėm pėr klasifikimin, por edhe sepse kjo skuadėr ka nevojė qė tė konfirmojė atė qė ka bėrė deri tani.
Pacini nė delir: Dita ime me fat!
Xhampaolo Pacini ėshtė i lumtur qė ka lėnė gjumėt nė fitoren e djeshme ndaj Lacios, me njė gol tė shėnuar nė pjesėn e dytė: Vinim nga njė periudhė e vėshtirė dhe ndaj ishte e rėndėsishme qė tė fitonim. Jam i kėnaqur pėr golin tim, por mbi tė gjitha pėr skuadrėn. Ēfarė ndryshoi te unė gjatė kėsaj kohe? Asgjė, jam i njėjti, por kjo ishte dita me fat, ndaj dhe shėnova