Tani vetėm �4 pikė. Kjo ėshtė diferenca e Interit me Romėn pas humbjes sė zikaltarve nė San Siro me Juventusin, i cili i bėri njė dhuratė shumė tė bukur skuadrės sė Romės. Tani, ekipi i drejtuar nga Luēiani Spaleti beson mė shumė se kurrė pėr tė fituar titullin kampion, duke patur parasysh se kanė mbetur edhe tetė ndeshje nė pėrfundim tė kampionatit dhe kalendari ėshtė mė i vėshtirė nė letėr pėr Interin e Manēinit. Ka qenė kapiteni Franēesko Toti, i cili ėshtė shprehur shumė optimist pėr pjesėn e mbetur tė sezonit. Kapiteni roman ishte nisur pėr pushime me familjen e tij dhe deklaroi se fitoren e Juventusit e kishte ndkeur nėpėrmjet televizorit. Unė gjithmonė besoj. E kam thėnė edhe kur ishim nėntė pikė larg Interit, edhe kur humbėn derbin me Lacion. Me fitoren e Juventusit, kampionati ėshtė rihapur, edhe pse Interit ka akoma njė avantazh tė konsiderueshėm dhe shumė tė rėndėsishėm. Por, ka edhe tetė ndeshje pėr tu luajtur dhe janė 24 pikė nė lojė. Mendoj se janė shumė pėr njė kampionat si Seria A, ku surprizat janė tė mėdha nga java nė javė. Tani, duhet qė Roma ti pėrballojė ndeshjet qė kanė mbetur si finale spse vetėm kėshtu mund tia dalim mbanė. Gjithashtu duhet tė shikojmė prapa sepse Juventusi ėshtė vetėm gjashtė pikė prapa nesh dhe vendi i dytė nuk ėshtė i sigurt pėr ne, tha Toti. Pas ndeshjes me Empolin, pothuajse tė gjithė lojtarėt e Romės janė bashkuar me familjet e tyre dhe shumė pak e kanė ndjekur takimin midis Interit dhe Juventusit. Eshtė e vėrtetė qė pothuajse asnjė nga ne nuk ishte i pranishėm nė San Siro. Unė e kam ndjekur ndeshjen nga televizori sepse isha pranė familjes time. Kam bėrė tifo pėr Juventusin, i cili zhvilloi njė ndeshje tė madhe. Jam shumė i lumtur pėr ta, por mė shumė pėr Romėn, e cila tashmė beson te titulli kampion, tha kapiteni i Romės. Pėr sa i pėrket dėmtimit tė tij, ku doli i dėmtuar nga fusha e lojės nė takimin pėrballė Empolit, Toti tha: Tani ndihem mė mirė, edhe pse mė duhet tė tregohem i kujsesshėm gjatė kėsaj jave. Sigurisht qė do tė jem nė fushėn e lojės pėrballė Kaljarit.