Optimist pėr pėrfundimin e kampionatit, "nėse Torino na jep njė ndihmesė ndaj Romės". Realist lidhur me merkaton, pėr sa i takon Amaurit dhe Flaminisė, "ne nuk marrim pjesė nėpėr ankande", presidenti i Juves, Xhiovani Koboli Xhilji, i cili ndodhej nė Alba pėr tė marrė njė ēmim pėr "Zonjėn" e tij, e humbi buzėqeshjen kur biseda nė Teatrin Social kaloi te tema e "Calcipili bis"-it: "Ne e kemi shlyer dėnimin tonė". Tifozėt bardhezinj nga salla kėrkonin lajme pėr Juven e sė ardhmes, atė tė Championsit. "Do tė ketė shumė italianė, sepse Juvja duhet t'i ruajė rrėnjėt e saj. Kemi skuadrėn mė tė dashur nga italianėt dhe ėshtė e drejtė qė edhe jashtė Italisė tė jetė imazhi i vendit tonė," theksoi presidenti, i cili mė pas rrėfeu dashurinė e tij pėr natyrėn: "Kam njė shtėpi nė Rokaverano, do tė eci me motor nėpėr rrugėt e verės, mes vreshtave tė rrushit". Nė pritje tė sprintit tė fundit. "Shpresojmė tė shkojmė nė Champions pa sikletin e paraeliminatoreve, synojmė vendin e dytė dhe kushedi mbase na ndihmon disi edhe Torino ndaj Romės." Gjysmėfinalet e Championsit ai i ka parė nė televizor. "Dhe kam kuptuar se Juvja ėshtė gati qė tani. Falė Ranierit, kemi njė skuadėr me stil anglez dhe kėtė e kemi treguar ndaj Interit, Milanit, Parmės dhe Atalantės." Milani duket se ėshtė fare pranė Flaminisė, ndėrsa Juvja ndodhet mė afėr Amaurit. "Na interesojnė tė dy lojtarėt, por nuk marrim pjesė nė ankande tė mundshme dhe nuk i flakim tutje paratė. Flaminisė i mbaron kontrata, por kemi edhe emra tė tjerė pėr mesfushėn. Amauri na intereson dhe kemi hedhur themele tė forta me Zamarinin pėr blerjen e tij." Duke iu kthyer "Calciopoli-t 2", Koboli korrigjoi folėsin: "Kemi fituar 29 tituj dhe nė fushė. Ka 13 milionė tifozė tė shqetėsuar dhe jam gjithashtu paksa i shqetėsuar edhe unė, sepse dikush po merret sėrish me Juven jashtė mjediseve tė futbollit. Gjykatės i kemi thėnė se nuk kemi ndėr mend tė vazhdojmė t'i mbajmė ne pėrgjegjėsitė e atyre qė e kanė drejtuar klubin nė tė kaluarėn: Juvja e ka paguar atė qė kishte pėr tė paguar"