| edhe 1000 pengesa ne rrug | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:03 am | |
| Atyre
Atyre, Qė gjithė qė paten ia falen kėsaj toke. Atyre Qė maleve pėr liri u dhanė kushtrim. Atyre qė shkruajnė faqet e lavdishme tė njė EPOKE. Atyre, Qė bishen e plagosur e godasin nė vesh e nė sy. Atyre, Qė me gjak e shkruajnė fjalėn LIRI. Atyre, Qė mesin e mesjetės e thyejnė mes pėr mes Me ata ėshtė ballėhapur Nėna, Qė Kosovės i dha kėtė Brez. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:05 am | |
| Belbėzimet t'i fala ty
Ani pse nuk deshe kėrshėri Belbėzimet t'i fala ty, o ishulli im, o zėri im o syri im!
Sa halle kishe: nė tokėn e veriut, ku s'ka as rrufe, ku s'ka as vetėtimė, ku s'ka as shije - nė asnjė agim.
Belbėzimet t'i fala: tė lidhura me short, nė plazhin e detit - kaltrosh!...
Ja merri, deshifroj rrokjet: tuat janė, si realitet, jo - ėndėrr nuk janė.
Qielli shkrep nga rrezet: njė dashuri krahhapur, mes valėve, mes faqeve, mes gishtave, mes buzėve mbesin ngrohje, pėr tonat troje. | |
|
| |
ximi VIP
| BIOGRAFIA
Jam njė viktimė E rritur pa dashuri, E skamur, e cfilur,
Mbi gėrmadhat e fatit Mbijetuar virtytet e mia. | |
|
| |
ximi VIP
| KUR FLET ATDHEU JUAJ
M'i plagosėn pranverat, Gėzimin vetėm ma shuan, Nė emėr tė demokracisė m'u vardisėn Mu nė trung mė qėllun.
Nxituan tė hyjnė nė histori Disa "heronj" tė rinj, Por historia s'mund tė bėjė kurrė miq Ata qė shitėn shpirtin tim. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:06 am | |
| PĖRBALLĖ VDEKJES
Vitet i kthej nė retrospektivė, Qielli alarmonte stuhi. Me pak fjalė i peshum ndjenjat, Njė dhembje kishim te dy.
Do ta kujtosh atė natė, Pėr ardhjen tėnde bėnim festė, Kur tė tjerėt gėzonin Unė luftoja dhimben ta vdes.
Koha eci, Vrragė tė mėdha, la, Por gjithmonė nė zjarr tė luftės Tė pashė, vėlla.
* * * Po vij, T'ia them kuptimin jetės Aty ku trim me trima Po e sfidoni vdekjen.
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:06 am | |
| DASHURIA IME
U linde si feniks nė zemrėn time, Dhe zjarre pėrhape nė shpirtin tim Ma mbushe jetėn plot gėzime, E unė fitova njė amshim.
O Zot, o shpirti im, O, jeta ime e shtrenjtė, O, fat i syve tė mi e gėzim, Kulm i dėshirave tė mia besim.
Para teje shpirti po shkrihet, e di, Dhe nė vetmi zemra mė tretet, Sikur tė gjithė i shohin eshtrat e mi, E mu vetėm tė vdes mė mbetet.
Me zgjove nga vdekja, mė the jeto, Preke shpirtin tim dhe i the gėzo, Ke jetėn time qė e la pa gaz.
Po unė nuk do tė vdes, Se dua tė jetoj. Sa tė jem gjallė do tė pres, Do tė jetoj edhe kur ti vdes. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:07 am | |
| ĒKA TĖ PRES
Oqeanėt e mbijetesės Synojnė tė ardhurat e paqenė. Dhe shoh hijen time Duke u mbytur nė kuvertėn E valėve qė e magjepsin.
Po shihja hijen time Qė i perkiste tė kaluarės E aroma e valėve Ngadalė po pushtonte Njė krijesė tė humbur Qė fundosej Nė vitet e kaluara tė rinisė. | |
|
| |
ximi VIP
| KUR MBAROJNĖ ĖNDRRAT
E ndjej se gjindem nė kurthenė E asaj qė e quajnė jetė. Dhe emocionet e ilozionet pėr te Ngadalė po shuhen.
E di se duhet tė vazhdojė Por nuk e bėjė dot. Mundohem ta afroj ate Qė dikur kishte kuptim Por nuk arrijė.
Pėr mua ishte dielli Qė ngrohte me qenien e saj E hėna krahas syve tė kaltėrt Humbte ndriqimin e zakonshėm Ishte ajo. Ajo qė mė jepte forcė E shpresė Edhe atėherė kur e kisha humbur. Fillova tė besoj nė engjuj Se shifsha ēdo ditė. Kur e humba, Humba margaritarin tim, Humba vetėn, Diellin, Lulen, Hėnėn Dhe gjithēka kisha nė zemėr. | |
|
| |
ximi VIP
| ISHTE AJO
Sa e ēuditshme jeta, Me te parajsė, pa te ferr. Si i vdekuri nė arkivol Pa pikė shpresė Pėr diellin, Aromėn e saj Ndriēimin e hėnės dhe... Po pėrsėritet e njejta E fytyrėn e saj E ruaj nė kujtesėn time. E fotografia e saj Qėndron e mbyllur Brenda dyerve tė zemrės sime. Ishte ajo. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:08 am | |
| VAJI I ASAJ PA EMĖR
Shtrėngimin e urrejtjeve tua Pėr qirinjėt e djegur I shpėrlan loti... E loti abuzon organin e kohės, Por jo gjatė. Se pasioni yt Shembė kullat e vetmisė Dhe kthen besimin e humbur, Tė shkėmbijt e rrahur Nga stina e thyer. Dhe shpirti flen, Kur skeletet e kalbura tė skamjės Shndėrrohen nė unaza tė komplikuara Nė theshtėsinė e kėtij fundshekulli | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:08 am | |
| Endėrrova
Hipa nė qiell, e preka ylberin E u bėra djalė I kalova shtatė Kodra Duke vrapuar nė pranverėn time Mė pas u bėra burrė Shtatė luftėra i bėra E i pata shtatė fitore E pastaj u plaka Nė kuvende mora pjesė I pajtova shtatė gjaqe E shtatė pleqėri ndava Por ē't'i bėsh e gjithė kjo ishte ėndėrr Kur u zgjova nga gjumi U ula E shtatė herė qava! Fundshekulli
Vitet e fundit po i jeton Tė fundmet gjamė pėrjeton Si fillove po pėrfundon Tiran erdhe I tillė po shkon. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:09 am | |
| SKĖNDERAJ
Kujtim as ėndrra Pėr erėn e ftoit Mė tha nėna
Sa herė tė zu nė gojė Dhėmbėt mu mpinė
Hape dritaren Merr frymė thellė Sa herė he shtatzėnė E ndien mė mirė Erėn e ftoit Tė vendlindjes Mė tha nėna | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:37 am | |
| THIRRJE KOSOVĖS
Ē'do tė bėj une pa ty Pa ardhjet e shkuarjet e tua Do tė harroj tė flas Me vetveten
Ē'do tė bėj une pa ty Pa shikimin nė bar Si t'i ngroh gjymtyrėt Tė ngrira akull
Do tė mė lėsh tė bėhem plakė Me dhembje duarsh Me dhembje eshtrash
Kam frikė kur shkon Ē'do tė bėj une pa ty Po nuk erdhe Do tė bėhem gurpragu Kallkan do tė bėhem Ē'do tė bėj unė pa ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:38 am | |
| RRUGA PĖR JANINĖ
Mora rrugėn pėr Janinė o Tė takova me pleqėrinė o Vetėm me arabaxhinė o kėrkoje shkronjat e humbura Sikur tė ecim nė Veri Tė mbaj krahun Bagazh malli robėri Mora rrugėn pėr Janinė o Shetitė Ēamarinė o Me arabaxhinė o Kėrkuam unė e rruga jotė o Fjalėt e ndyra nė mote o | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:39 am | |
| JETĖ E HIDHUR
Sa rėndė e shqiptoj kėtė fjalė Dora mė dridhet kur e shkruaj. Me shpirt, njėrit, duhet besuar Se jeta nuk ka lindur pėr tu hidhėruar.
Sa fjalė tė buta ka nė jetė Sa zemra rrahin pėr tė mirė. Edhe shumė njerėz gabojnė Ata qė zemrėn e hidhėrojnė.
Sa mirė do ishte gėzimi Nė sy do tė lexohej mirėsia, Nė zemėr do tė vėrehej butėsia Hidhėrimin nuk e duron njerėzia. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:40 am | |
| URREJTJA
Pėr ju s'ėshtė rėndė As pėr fatin nuk ėshtė lehtė Zemra hidhėrohet e nuk bėn Ėshtė keq pėr ty qė tė urren.
Larg se keqes, o njeri Mbill nė zemėr mė shumė mirėsi. Sa e bukur ėshtė mirėsia Tė udhėzon nga dashuria.
E shkurt ėshtė jeta, Andaj duhet tė mbrohemi E kėtu tė dominojnė fjalėt Liri, mbarėsi dhe fate. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:41 am | |
| Teorema e Pitagorės
Ulqin - Ohėr Hipotenuza Ohėr - Durrės Kateta I Durrės - Ulqin Tre kėndshi im Problem i lehtė Problem i ndėrlikuar. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:42 am | |
| Poezia
Jam pa atdhe Atdhe ēdokund kam Tė gjithė mė duan Jam hasret i qiellit e tokės
Jam pėrqafim i ngrohtė i djalit Jam puthje e parė e vashės Vishem e zhvishem nė njė mijė ngjyra Tė katėr stinėt janė tė miat
Jam Bukuri e rrallė Dashuri skofiare Jam pa atdhe Atdhe ēdo kund kam Dashuri e tė gjitha dashurive | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:42 am | |
| Nė vend tė pėrgjigjes
Letrėn tėnde e mora Mbahu vėlla Pranverės Askush s'mund t'ia ndalė hapin Jetės Nuk i lidhen duart me pranga Rrezet e diellit Tė githėve na takojnė Dashurinė Nuk e mbajnė grilat Mbahu vėlla | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:43 am | |
| Ndjenjat e mia
Mė buzėqeshe nė fillim t'u afrova pa qėllim tė pėlqeva thjeshtėsinė ndaj dhe lidha miqėsinė Nė fillim e kam kuptuar, Se tė dua. Mendova se nuk ka kuptim, qė ta them. Kam ėndėrruar ēdo natė pėr ty. Por kurrė s'e kam menduar, se endrrat realizohen. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:44 am | |
| Nėnės sime
Kur tė mendoni se kam vdekur Nga varri do tė ngritem pa u tretur Kam mall njėherė me tė pa Jam gjallė nuk jam vrarė.
A e di ti nanėse kemi njė amanet pėr tė cilin ėshtė hak me vdek a e di ti nanė se tokat tona nė robėri janė a ashtu nuk mundem me i lanė
A tė kujtohet nanė, kur unė isha fėmijė kur mė thoshe se nuk jetohet pa liri po unė pėr atė liri nanė po luftoj e mos mendo qė unė ty s'tė kujtoj
A e di nanė, se s'ka bėr shkina shka mua qė del pėr me mė vra prandaj tė premtoj edhe njėherė se do tė vij te ti bashkė me tė madhėn PRANVERĖ | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:46 am | |
| Nėnės sime
Kur tė mendoni se kam vdekur Nga varri do tė ngritem pa u tretur Kam mall njėherė me tė pa Jam gjallė nuk jam vrarė.
A e di ti nanėse kemi njė amanet pėr tė cilin ėshtė hak me vdek a e di ti nanė se tokat tona nė robėri janė a ashtu nuk mundem me i lanė
A tė kujtohet nanė, kur unė isha fėmijė kur mė thoshe se nuk jetohet pa liri po unė pėr atė liri nanė po luftoj e mos mendo qė unė ty s'tė kujtoj
A e di nanė, se s'ka bėr shkina shka mua qė del pėr me mė vra prandaj tė premtoj edhe njėherė se do tė vij te ti bashkė me tė madhėn PRANVERĖ | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:47 am | |
| Tė isha nė Butrint
Zonė arkeologjike: zonė e lashtė antike - atje ka ikona dhe herioglife.
Herioglifet tona dėshmojnė autorėsinė flasin pėr kombin e lashtė, Gjirokastėr - Janinė.
Te malet e Korfuzit: i ynė Butrint rronė ani pse dhėmbė i kohės pamėshirshėm e shkatėrron.
Zona jonė antike: zona jonė e dlirė, kėrshėri nė vete, ngrohja dhe idilė.
Nė Butrint tė isha: do rilindja sėrish, do me hiqej malli - dhe i bifurkacionit tim! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:48 am | |
| Pėr ty qė je larg meje
Nė kėtė natė tė qetė Pranė dritares qendroj Shiqoj yjet lartė Dhe pėr ty mendoj.
U bė kohė e gjatė Qė je larguar U bėnė, e dashur, disa muaj Qė s'tė kam takuar.
Rangut tė tė verbuarve Unė, tani, i takoj Se sytė mi more Kur u largove.
E tani me foton tėnde nė dorė Nga largėsia tė pėrqafoj Nga zemra tė fala Dhe tė puthura tė dėrgojė. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:49 am | |
| Pse
Luftė kafsha me kafshėn, njeriu me njeriun.
Ujku e ha qengjin, nuk e lė tė lirė, qengji e ha barin ėshtė fort i mirė.
Njeriu vret njeriun dhe lirinė ja merr, dikush ka shumė dritė, dikush jeton n'terr?!
Pėrse kėto grindje? | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:51 am | |
| Liria?!
Kam mbetur nė fillim tė njė rruge Qė s'i duket fundi Me lirinė e madhe Nė duart e mia tė vogla. Askush nuk mė ka mėsuar Ē'tė bėj me lirinė e tepėrt... Natėn e shoh veten nė ėndėrr Tė gozhduar nė trupin tėnd, Nė mėngjes arsyeja, djalli mė i keq Qė krijoi zoti, mė thotė: "Respekto lirinė tėnde!" "Respekto lirinė e tjetrit!" Nė djall vaftė liria e tjetrit! Nė djall liria jote! Nė djall liria ime! Rroftė robėria e shpirtit! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:56 am | |
| Ti te duket se je me e mira Se kurre s'do ndrushosh Por jo, ka ligje natyra Keto do ti provosh. Jeta eshte nje evolucion Qe i jep cdo njeriu gjithesin Te lind, te rit, te embelson Pastaj ne gjirin e saj te perpin Ne mengjes te jep rinine Ne dreke endra gezime plot Ne darke te afron pleqerine E neser te zhduk fare nga kjo bot. Ja pra c'je ti Qe te duket vetja mbi te tjera Dicka pa rendesi Baker qe si esht ritur kure vlera. E bukur je vertet Henes i konkuron Por vdekja s'te le te qet Ajo prane te kerkon E bukur me shkelqim Yjeve u ri prane Por krymbat duan ushqim Ata! Duan te hane. Ata s'pyesin pse je e bukur Ata do te te hane me endje Ata! Kane per te te zhdukur Sepse ata s'kane si ty mendje. Eshte e kote qe e mendon Nuk ke perse te strukesh Pas shetitjes, qetesia te kerkon Je e destinuar te zhdukesh. Te jesh e qet, te jesh krenare Nuk duhet ti biesh kokes Sepse nuk do te zhdukesh fare Vetem dy metra posht tokes. Do thuash - C'me duhet mua? Sa te jem e re do defrej Mire, por po u qelb nje krua Per te pire asnje s'do vej. Per ty ......... jeta nuk qan Sepse asgje nuk do kuptoje Kur nje pik uje nga ky oqean Lart ne qiell do avulloje. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 1:58 am | |
| puna dashurise si puna kajsise te pelqen kur i ha tulin dhe maro kur i fut ksulin vetem kur shko te berthama shko mardhenia si neper drama ?ifteve pas ca viteve nuk i hy ne sy gezimi shkojn me partner te tjere te pallatet Agimi kur del e verteta ne drit gruja burrin e shkalapit !! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 2:39 am | |
| ne shtrat jam e spo mundem me flejt,shikoj telefonin e nuk po me theret,po i lexoj sms qe mi ke dergu e them me veti ndoshta mke harru? | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 2:40 am | |
| nje buzqeshje e jotja sa bota ka vler me ty kater stin me behen pranver nese nuk te shoh nuk e dua veten nese nuk me do eja merrma jeten | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 2:40 am | |
| Nėse tė dhemb zemra mos mendo qė ėshtė infarkt.Zemra kėrkon zemren po bohet merak.Mos shko te mjeku ilaqe me kerku po kthema sms nėse do mu shėru. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 2:44 am | |
| Mbi buzet e tua do bej cudira,dhe nga goja jote ver do pi..Kembet me te tuat do ti mbaj te shtrira dhe mbi trupin tend do bej dashuri | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 2:56 am | |
| Dashuria pa pythje si telefoni pa mbushje. Dashuria pa takim si keri pa benzin. Dashuria pa Sex si cingarja pa shkreps | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 2:57 am | |
| ne emer te jetes jeto me mua ne emer te dhembjes vuaj per mua ne emer te dashuris me thuaj te dua edhe kur te vdes ne at bot te pres | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:06 am | |
| o llokum me arra bakllav me sherbet a je tani zgjuar apo tash ke fjet nese je zgjuar nje leter ma shkruaj nese je ne gjum vi te puthi un | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:08 am | |
| o llokum me arra bakllav me sherbet a je tani zgjuar apo tash ke fjet nese je zgjuar nje leter ma shkruaj nese je ne gjum vi te puthi un | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:12 am | |
| nese vjen koha lamtumir te me thuash te lutem zemra ime asnje cast te mos vuash se nuk dua ti shoh te perlotur un ata dy sy ti mos vuaj lock vuaj un per ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:13 am | |
| dua nje pershendetje ne natenme shi nje perqafim te ngroht kur sna sheh njeri nje puthje ne faqe nje lutje per mua nje enderr te shthurur nje klithme TE DUA
nje dit kur te zgjoesh mos laj syt me lot se dikush tjeter do te tregoj se sjam me ne ket bot,ti mos pyet si vdiqa pyet si jetova,pyet si me shkuan ditet qe pa ty i kalova
dua qe cdokush ta tregoj realitetin dua qe dhe zemra ta zgjedh te vertetin dua qe dhe ti te me tregosh mua me don me te vertet apo kot thot te dua
dy lule celin dy fruta qeshin dy unaza nderrohen dy zemra bashkohen fjal ka plot por nje mjafton TE DUA FORT | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:13 am | |
| T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Dua te shkoj Dua te harroj Por dije nje gje Qe gjith te perkujtoj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:15 am | |
| e dua nje puthje nga ti e dua nje prekje me duart e tua e dua fjalen kur me thua te dua
dua te mbulohem nga puthjet e tua dua te me duash vetem mua
por kjo kurr ska per te ndoll edhe sikur te vdes ne krahet e tua ti nje tjetres do i thuash te dua
duaje fort se keshtu qenka shkru ti me nje tjeter me u dashurua dhe un gjithmon duke lotua
me nje puthje me nxitim me kenaqe shpirtin tim me nje puthje me plot lellatime per ty po mendon kjo zemra ime
era mi fryu floket e mia kurse ti mi puthe buzet e mi
jan te embla puthjet e tua por me e embel esht fjala te dua | |
|
| |
ximi VIP
| te putha me lezet te putha se desha vet ti putha buzet e tua duke te then te dua
te putha me gjith zemer se per mu je i vetmi emer te putha ne sy se te dua pa kufi
me puth ne sy se te dua vetem ty me puth ne gush se syt e mi ,me lot jan mbush
me puth ne faqe se shpirtin ,krejt ma kenaqe me puth ne ball se zemra ime, per ty esht thar
me puth ne qaf fort se per ty ,po derdhi lot me puth ne buz se plot dashuri ,per ty jam mbush
ma puth fort trupin se ma heqe fare trurin me puth nga kembet,deri te koka se dashuria ,per ne te dy ekzistoka | |
|
| |
ximi VIP
| pa puthje nuk ka jet per ty un du me vdek pa puthje jeta nuk ka kuptim pa puthje je ashtu si femia jetim pa puthje je i shkret pa puthje askush mos mbet esht mir tja japesh puthjen atij qe don tja japesh puthjen atij qe e meriton te puth zemra | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:16 am | |
| E shkruajta te dua ne rere por e fshine dallget e shkruajta ne qiell, por e fshine rete e shkruajta ne zemren time dhe do mbetet perjete!
Te dua nuk e di si, as prej sa, as prej nga Te dua pa probleme dhe krenari te dua ne nje menyre qe vetem une mund ta kuptoj.
Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve por eshte dhe ajo qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi.
Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija c'do gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas...
Pashe ne qiell qe mungonte nje yll u ktheva rastesisht mbrapa dhe te pash ty.
Nese ti nuk do te kishe emer do te te therrisja Dashuri dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend.
Te pres jashte botes aty ku realiteti behet magji te pres aty ku urrejtja behet dashuri aty ku lotet kthehen ne rreze dielli te pres aty ku le krenarine pergjithmone te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!
Nese dashuria do te kishte ze, zemra ime do te kendonte perjete.
Me duart e mia do te desha te te qoja ne parajse, por kur te shoh, je ti qe me sjell parajsen ne mendje.
Eshte e veshtire t'u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
Kam besuar se kam dashur shume persona, por vetem tani qe te humba e kuptova qe je njeriu qe vertet dua!
I tha dashuria miqesise: pse ekziston ti kur jam une? Miqesia u pergjigj: Per te mbushur me nje buzeqeshje atje ku ti le lot.
Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:16 am | |
| nese shiu lagi token aq pika loti ran nga syt e mi per ty""""" nese shui lagi gjethet aq pika loti ran ne zemren time per ty"""" kur shiu ndalij shiu loti im vagjdoj sepse shiut i doli dielli e ti nuk erdhe tmi ndalosh lotet se na ndan nje bot e kundert ty dhe mua po prap te dua"""""
nje tjeter muaj, nje tjeter vite, nje tjeter buzeqeshje, nje tjeter puthje, nje tjeter dimer, nje pranvere gjithashtu... po ne asnje nuk do kete... nje si ty! ------------------------------- Po tė mė kujtosh mua Dil e shiko Hėnėn Po Tė mė ėndrrosh mua Ndiz njė Cigare Po tė mė Duash mua Falma njė Dashuri Po tė mė tradhtosh mua Hapma varrin ti | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:17 am | |
| Nese nje dite ti nuk deshiron te degjosh as kend, thirme....
Do te jem pa as nje fjale, nje soj sikur ti te ishe vetem, e jo ne te dy,
Po nese nje dite me theret,, dhe nga une nuk mer pergjigje eja ti shpejt te me shikosh ne sy, ndoshta une kam nevoje per TY ....
Mbi 2 sy te trishtuat, te perlotur, mbi 2 buze te ngrira ku buzqeshja ish ngrosur, mbi zemer te vuajtur, te lenduar, mbi shpirt te vrare, te denuar, mbi trup te lodhur, te munduar, fjala: | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:17 am | |
| TE DUA" eshte shkruar!
ēdo Dit pa ty, ėshtė sie njė dit pa diell. ēdo mbrėmje pa ty, ėshtė si njė nat pa yje. ēdo or pa ty, ėsht si njė jetė pa ndjenja. ēdo minut pa ty, ėshtė njė minut si mos te isha nė jetė. ēdo sekund pa ty, ėshtė si mos tmė reh zemra.
Njė ėndėrr plot ngrohtėsi dhe dashuri , njė ėndėrr plot emocione dhe ndjenja , njė ėndėrr plot vujatje dhe mendime , njė ėndėrr ku mundem te them TE DUA , dhe shpresoj se nuk do tė jet vetėm nė ėndėrr
Lexo kėtė mesazhė qė del nga shpirti im e nė me do ruaje si kujtim Grise nėse s'mė do, bėje cop e therime, po ta dish bashkė mė tė ke thyer zemrėn time.
Unė stė kėrkoj tė mė duash shumė, por tė paktėn ēerekun nga sa tė dua unė. Ndoshta t'jetoj pak se jeta rrjeth si lumė, ku i dihet jetės ndoshta s'jetoj dhe shumė. Me ditė apo me vite, por sa te jetoj, vec teje tjetėr kurrė s'do dashuroj.
Mė the I LOVE YOU mu duk fjal pa kuptim, Mė the TI AMO mu duk mashtirm, Mė the ICH LIEBE DICH syt mi qorove Mė the TĖ DUA zemrėn ma gėzove! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:18 am | |
| Hapi syt dhe rri mendoj imazhin tend pe ta kujtoj padyshim pikoj nje lot iku dhe nje enderr per sot | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:18 am | |
| Sa yje ka nata smundem me i numru sa vuaj un per ty smundem me besu ket qe po ta shkruaj mos ja shkrujt askujt se zemra ime nuk esht e gjithkujt | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:19 am | |
| Shiko hėnėn dhe ajo puthjen time ta dhuron, mė tha dhe diēka qe shpirtin tėnd, unė kurr ne errėsirė s'kam pėr ta lėnė, prandaje shpirt nga errėsira mos ki frikė se hėnėn do ta bėj drite.. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Mon Mar 24, 2008 3:19 am | |
| pasurin e gjith botes do te lija"" per ty se pasurija me e madhe do me"" ishe ti""" arin e gjith botes do ta refuzoja"" per ty se me i qmuar se ari je ti | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug | |
| |
|
| |
| edhe 1000 pengesa ne rrug | |
|