| edhe 1000 pengesa ne rrug | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:04 am | |
| Heshtja qė flet Nuk heshtėn galeria, artistja, Kur, njerėzit heshtnin, sepse jeta ishte mė e fortė se vdekja | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:08 am | |
| PRITJA
Dhe e theva kete dege dafine, per ta vene mbi varrin e dashurise qe po vdes, do ikesh... mes pluhurit te ndonje makine, e une si gur varri, ketu do te pres.
dhe do humbasesh tutje mes hijeve, mes sharjeve te mia, grusht i pendimit, do behesh nje yll i vogel mes yjeve, do tretesh si lot mes trishtimit.
se une e theva ate dege dafine, qe te nderoj dashurine qe po vdes... ti ike, fshehur mbas xhamit te nje makine, e une, si gur varri ketu do te pres | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:09 am | |
| Kthim i pamundur Ketu, s'degjon nje gje te mire, mes te ftohtit te dimrit, kur ngrin liqeni,muroset si beton, kur mbart peshen e ndarjes se peshtire, "do kthehesh?"-pyet zeri i nje gruaje ne telefon "a ka mbetur tek ti ndopak mall e deshire?"... s'degjon nje fjale te mire nga miqte, nga televizori llafazan ngjyra-ngjyra por pa shpirt asnje lajm zemerngrohes nga horizonti i ngrire, pervec ndonje avioni rrugehumbur qe shket ne qiellin e hirte. "s'ka mbetur ne zemren tende asnje fije meshire?"...
prape,s'merr nje shenje te mire e te mbare, kur nisesh nxitimthi-nevrikosur, tendosur si nje tel shtenguar fort ne kitare eshte vone ta riparojme dashurine e leckosur, i vone zeri i nje gruaje qe therret mbas duke qare...
ketu,s'degjon njeriu nje gje te mire, ne hasmeri me dimrin,brenda ngujuar, nje zile telefoni, e zeri i saj i mpire me lot i lagur,me boren qe bie ngarkuar.
"a do vish,ta perzesh dimrin me diellin ndaj te gdhire?" | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:10 am | |
| Me vete, merr hijen"... Kur te ikesh merr hijen me vete, shoqeri e trishte, ne merzitje ditesh, te ndjek pa fjale e kurre ne udhe s'mbetet.
Vec shko gjithnje perpara, mos u ndal,mos u kthe Odise, humbet rrugen deteve pastaj, te ndjek nga mbas hija-shpirtvrara, po u ktheve behesh rob i saj.
Ngrije largesine bashke me te... por kurre mos u dashuro mbas hijesh. Se naten, kur dielli te mos jete me, si i cmendur murit me koke do ti biesh. jo miku im,mos u dashuro mbas hijesh.
Por prape merre me vete hijen, se fjalosesh udheve me te, me besniken memece, se vetem behesh xhind ne dite merzie dhe i shastisur udheve mbetesh...
Udha eshte e gjate, plot hane vetmie, te duhet nje shok, ta thashe: "merr hijen". | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:11 am | |
| Thyerja Qe kur s'jemi pare, Ke ndryshuar, Si are e pavaditur,dege e thyer, Mes fshatit si perrua i thare. Harabel dimerak, Ne nje dege te zhveshur gorice, Nga syte pike pike pikon dhimbje, Tek sheh zogjte e tjere qe ikin larg. Kush ta ka vijosur ballin? Kanale vaditese mendimesh shoh... Dua te te njoh,por dot s'te njoh, Buzeqeshjen ta ka mjegulluar mjegulli i hallit. Merre njerin krah timin, Njerin sy Ta jap ty Vec luaj vendit,perzije te keqen, Kemi kohe te ndyshojme dicka, Bashke, Te dy. Ngrihu, Shkunde thesin me pluhur te jetes, Te dalim tutje ne korije Neper barin poshte hijeve, Te kerkojme coperat e thyera e te humbura te shpreses...
Ke mua,s'je me vetem. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:11 am | |
| Jeta ferr-parajse
Si gjelle gatuar bota:parajse e ferr! O Zot,nga muajt eshte janar a gusht? C'eshte
Ky zjarr qe pak nga pak shpirtin na nxjerr, Ky akull qe shpirtrat na mbush... Dhe flaka dhe plaga zemren merr.
Prane e prane ne bote ferri, parajsa, Dite-nata ngjyrosur prej drite-hijesh, Gjymtyret tona si dru te trasha, Koha qe kot dogjem:zjarrit ja shpie... Digjemi!Porsi Rom'e Neronit ne kohet e lashta.
Falna Zot! Qajme e lutemi me ze prej femije.
Dhe Dreqi qesh me ne nga perjashta... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:12 am | |
| I palexueshmi Ti je nje problem algjebre, Nga ata qe te ngelin ne klase, Shkrimi im i keq qe s'lexohet, Mermeritja ime, Qe as vete s'e kuptoj kur flas. Ti s'lexohesh, Je nje problem ngeles algjebre, qe eshte zhgarravitur keq ne derrase... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:12 am | |
| Kthimi...i zogjve
Zogjte u kthyen, pikeluan qiellin, stisen pemet, mbushen folete gjithe merak qendruan aty mbi tjegullat e shtepise, mbi tjegullat thyer dimrit si kjo jete... Zogjte ciceruan permallshem, ne pullazin tone te shkrete.
Kulumbrite celen ne kete buze lumi, Dy-tri manushaqe neper shkurre, Ty sic duket, stina rruges te humbi, kendej nga ne asnje e re, fotografite tona jane zverdhur ne mure, akoma qiellit krekosen kercenueshem rete ngjyre plumbi.
Me ne fund pranvera erdhi me muzgjet erelule, zogjte te presin ti mekosh te dera me therrime buke, si ngahere fryn era, Une dridhem e me mundon reumatizma gjunjeve. Ku je? Ata te presin ti ushqesh me doren tende, fotografite duhet ti fshije dikush, keto re qe perdite persiper me shemben keto ngjyreplumbta duhen perzene... Po te presim, me kriza malli shpirtit e reumatizme gjunjeve, Ti duhet ta mbash fjalen e dhene... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:14 am | |
| Rri me mua
Rri me mua prane rrushit te thare aty ku hardhite peruleshin prej peshes se kokrrave me leng...dikur e sot kane vec ornamente kashte.
Rri me mua prane fushes ku kete vere shkelqente buka qe ka mbetur vec me eren shpuese te plehut.
Rri me mua, prane folesh dallendyshesh ku sot fle ndonje trumcak i harruar.
Rri me mua, bashke t'i presim gjethet e para te hardhise e kokrrat plot leng... ta mbjellim bashke buken e ta sodisim veres; bashke t'i presim cdo vit dallendyshet... rri... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:14 am | |
| Degjo...
Zgjate doren mbi mua e si gjethe permlidhme pellembes tende, te me shterngosh fort, e mes kercellitjes se kapilareve te mi e plakjes vyshkese, bashke me frymen e fundit degjo "Te dua! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:15 am | |
| Me prek ti ngadale atje ku dobesite me varen cengelash frike... E perkoheshme endem mendimesh e buzesh te tua teksa me mbetet vec peshperitja e nje fjale qe urrej por qe do me besh te them: Lamtumire... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:15 am | |
| Sot kam nder krahe Nje enderr te mire
Mbi piken e lotit Kam nje lule te bardhe
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:16 am | |
| Sot kam nder krahe Nje enderr te mire
Mbi piken e lotit Kam nje lule te bardhe
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:16 am | |
| Karkasat e njerzve te dikurshem cirren shkretetirave ndersa njerez therrasin korbat, t'i mbledhin nje me nje qe valesh njerez te tjere te vijne e te ngrene kollonat e shfajesimit e perligjjes... Nuk i kam marre vitet e mia qe te veshtroj ne heshtje... Por teksa therras zeri me vjen i dobet, gati i padegjueshem dhe veten qe cirret e degjoj vetem une.. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:17 am | |
|
Per ty kam pyetur nje fije diell
e panjohura lekure-qelibar.
Me feshferiu, me pshehretiu
se as te njihte e as te kishte pare.
Per ty moj zonjeze buzekuqe
me floke e faqe te perskuqur
kam pyetur nje blete dhe nje lule,
nje yll, nje krua edhe nje flutur.
Per ty moj pyeta e bukur
se desha te te them nje fjale,
qeshjen kur e leshove ashtu kot
edhe veshtrimin tend te arte,
dicka me dhembi thelle ne shpirt,
ne gisht unaza me perveloi,
se pshehretima e djalit tim
thelle ne shpirt me semboi...
Ti erdhe e ike si nje vegim,
ne ate tren me shume pasagjere
ne koridor e ne kabine
sec le nje ere, sec le nje ere...
Krahesh te mia ai erdhi
buzen me buze ma takoi,
po heneze, s'di pse me dhembi
kur shtat me shtat ai me pushtoi.
S'di pse me dhembi kur tha "Te dua"
e me veshtroi porsi kaprolli,
ne syte e tij deshire dhe faj,
nje gjysme prekjeje, ne shpirt me drodhi.
|
Per ty kam pyetur nje fije diell
e panjohura lekure-qelibar.
Me feshferiu, me pshehretiu
se as te njihte e as te kishte pare.
Per ty moj zonjeze buzekuqe
me floke e faqe te perskuqur
kam pyetur nje blete dhe nje lule,
nje yll, nje krua edhe nje flutur.
Per ty moj pyeta e bukur
se desha te te them nje fjale,
qeshjen kur e leshove ashtu kot
edhe veshtrimin tend te arte,
dicka me dhembi thelle ne shpirt,
ne gisht unaza me perveloi,
se pshehretima e djalit tim
thelle ne shpirt me semboi...
Ti erdhe e ike si nje vegim,
ne ate tren me shume pasagjere
ne koridor e ne kabine
sec le nje ere, sec le nje ere...
Krahesh te mia ai erdhi
buzen me buze ma takoi,
po heneze, s'di pse me dhembi
kur shtat me shtat ai me pushtoi.
S'di pse me dhembi kur tha "Te dua"
e me veshtroi porsi kaprolli,
ne syte e tij deshire dhe faj,
nje gjysme prekjeje, ne shpirt me drodhi. |
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:19 am | |
| Leter...
...
Nuk i njoha as vete enderrat e mia nen nje grusht guresh ne toke te huaj kishte pase lindur dielli pa u ndjere e kishte pase dhe perenduar...
E trembur, dridhem lakuriq ne naten time ndersa ne shtresa te bardha endet dashuria, e kala ngrihen, e mure bien mbi Tever. Ketu mbaroi sot pafundesia.
S'e di ku jam ne brigje te embla une qe u rrita me ne buze shijen e kripes; kam mall per detin udherrefyes qe ish i vetmi i lejuar te me prekte trupin ne mes te dites.
Kam humbur neper udhe qe s'jane te miat qe nuk i di e kurre s'do t'i njoh ne kete prag vjeshte permbi Tever nje cope fill te Arianes fsheh ne dore | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:20 am | |
| KJO DORE E GJALLE
Kjo dore e gjalle tani, e ngrohte qe me zell shterngon, ne varr te heshtjes se akullt sikur te ish, e ftohte, do te te ndiqte ditet dhe netet do te te ngrinte qe gjunjesh te rrezoheshe, te pergjeroheshe qe zemres gjaku te te rridhte i teri jashte, e jete e kuqe damaresh te mij si rreke te rridhte prape qe ty ndergjegjia me mos te te breje...epra qe te mos ndodhe fare - ja ku e ke drejt teje e mbaj shtrire... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:21 am | |
| SHTRENJTE, KUR TE KEM SHKUAR.
I shtrenjte, kur te kem shkuar kenge vaji mos kendo ti mos me mbill lule mbi krye as nje qiparis te zi. Bari i gjelber qofte mbi mua lagur me vese edhe shi, nese ke deshire kujtome ose t'me mbuloje harrimi.
Hije s'do te shoh une me, shiun me s'kam per ta ndjere, as bilbilin kur dritheruar dhembjes i kendon aq ndjere. Ne enderr mes atij muzgu kur as lind as perendon ndoshta do te te kujtoj, ndoshta fare te harroj. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:26 am | |
| Fjalėt e mija ti aspak si kupton Nuk e din qė zemra ime vetėm ty tė don Nese me don mua tjeter mos shiko bindu ne vetvete se vetem nje e don edhe pse jam e re teper xhelozoj nuk dua qeter kush vendin tim ta zavendesoj...
Malli pėr buzėt e tua po mė kall takimin me ty po e pres me mall Eja mos mė le me lotė nė sy se keto lotė po derdhėn veq pėr ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:31 am | |
| Sot ke diten e marteses e un fundin e ksaj jetes edhe guri sduron ka me plas sa kjo zemer sa shum te ka dasht
Un si hen e ti si djell ti ne drit e un ne ter e per darsem ta qoj si dhurat zemren time sa shum qe tka dasht
Let shkatrohet e gjith bota Se kto vite ishin tkota qe ti fala ty dhe jeten time ne dor ti ta lash !!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:32 am | |
| U than gjethet e ksaj stine dhe ran para meje por kjo zemer qe te deshti tash po rrah larg teje. Edhe boten te ma falin une prap dot vuaj Kur edi se Dora jote mban Unaz te huaj I kujtoj buzet tua dhe po e pys veten... A me genjeve ti apo genjeva veten???? Shko jeto larg meje edhe pse te dua Un sisha per ty dhe ti sishe per mua.. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:33 am | |
| Nese lotet ne sy te pikojne ngadale kujto zemren time qe dikur ta pata fale
nese e ndjen zemren aq shum te lenduar kujto si ndihesha une kur me pate tradhetuar | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:34 am | |
| Mos i beso askujt e mos e urrej veten.. Por me beso mua qe per ty e jap jeten Edhe pse je larg asgje sme pengon LARGESIA na ndan DASHURIA na bashkon
Tri lule ti dhurova ato prej zemres Ti dergova Tparen per shoqri dyten Per dashuri e treta te mbet kujtim Per xhelozi
Me kujtime mos me mashtro eja te une Nese me don Jam pa ty dhe po lotoj Syt per ty do ti qerroj Ty te dua Ty te pres Ne prehen Tend dua te Vdes | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:34 am | |
| Sa bukur qesh sa bukur shiqon te dua Per bese sa qe nuk beson qka me te Than kur zemra ime vetem ty te done
Pse qe te dua kur ti sme do dhe une Nje jete me ty dua te qendroj ne syte E tu shofe trishtimin ne lotet e mia Shofe shkatrimin
Je larg me kilometra por ne zemer Ase milimetra asgje nuk dua prej Teje vetem met pas afer meje
Nuk i besova veshve nuk besova Ne mua kur me goje ti the Se te dua Ma mire eshte te Vdes ti mbylli keta sy se Te jetoj ne ket bote Pergjithmone pa ty
Zemer ty e din se sa te dua Une thjesht nuk muj me jetu Pa ty nese ti vdes edhe une Me ty te ejtojme bashke edhe Ne ate dunja tjeter | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:35 am | |
| Nese pyet per mua i thoni se ka vdekur Nese kerkon varin i thoni se gjindet Ne fund te detit nese kerkon trupin I thoni se eshte mykur nese kerkon Shpirtin i thoni se pushon diku Nthellsi te tokes nese kerkon Syt emi i thoni se nga lotet U verbua | |
|
| |
ximi VIP
| Nese une do te vdes me mbulon Dheu i zi mbi varrin tim do Ta shkruaj te kam dashtur vetem ty thikat i duroj plumbat i pranoj por Te ndahem prej teje As qe e mendoj | |
|
| |
ximi VIP
| Mos e shiko shkrimin por ruaje kujtimin Nese une do te vdes kujtimi im do te mbes Te dua me zemer e jo me interes per tere Jeten time deri sa te vdes
Nese ke sy shiqom Nese ke Vesh degjom Nese ke Shpyrt sherom Nese ke Zemer dashurom
Nje Zemer e vetmuar Qet gjak po pikon A ma din hallin Se zemra ime Vetem ty te don
Nese te dua me don dhe ti mua nese Te urrej me urrej dhe ti mua Por Nese vdes jeto jeten pa mua dhe Mos harro se nje engjull te Ka dashuruar
Deshiroj te kem krah te fluturoj Te zbres ne buzet tua te puthi Fort dhe te tregoj se vetem Ty te kam dhe sa shum te DUA
Te Dua te pres pa Ty zdo te Vdes Me Yjet e Nates ty te pershendes Atje ke ni Lum ku ka Lule shume Kur te jesh ne gjum vi te puthi une | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:36 am | |
| Ne nje lule kam marr er ajo lule Me ka therr me zemer se te Kam shkrua une ty per gjithmon te dua
Fotografin tende ne dor e mbaj Kur te shiqoj filloj te qaje Te qaj se shum larg ke Qilluar por te betohem E dashur se kurr per Jete skam me te harruar
Akullorja e ftoft buzet mi Ka ngri vetem puthja jote Mundt me mi shkri
Vala 900 Personin qe e keni Kerkuar ne ju eshte dashuruar Nese edhe ju e dashuroni Ju lutem nje SMS ja dergoni
Cka don me te then qka don me te shkru qka don me teper se fjalen te DUA.
Larg kemi qelluar shume shume kilometra por shpresoj qe zemrat tona sjan as me milometra. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:37 am | |
| Te dua te dua nese nuk beson pyete zemren time ajo te tregon. Jetėn pėr ty do ta jap, vetėm ty tė dashuroj.!! Zemrėn time do ta jap,dhe askush nuk mund tė mė ndalė.. PSE-Pse xhdo nat une tė kujtoj..? Pse xhdo nat une tė ėndroj..? Pse xhdo nat, une qaj pėr ty Emrin tėnd pėrnat e pėrmendi. Qka me i be ksaj zemrės se shkrejtė, qė smė la tė jotoj rahat nė ket jetė..! Kur shof dikand nė rug, mendoj se ti..! Ah une e shkrejta, jam tu vedk pėr ni djal tė ri. Pse ndodhi aj djali tė jet ne zemrėn time, kur do tė mė hiqen mua kto kujtime..?? Qko po ndodh o zot, qka po ndodh me mua .. Hiq spo e di,pse qa shum e dua..!! Kur do tė jet mjaft, pėr tė mos kujtoj, se gjysmėn e jetės aj ma ka ngrėne.. Nuk e disha se do tė ndodh kjo punė,por pse mu shtau edhe njė mėrzi..?? Se pėr ty ore djali i shkrejtė,edhe natėn nuk muj me flet.. Nuk mendoj pėr as gje tjetėr,emri yt nuk zen vend tjetėr. Por me ma than fjalėn **TE DUA** ather mundesh me mė qetsua. U dashurova qysh nė femijeni, smundje keqe paska qen edhe kjo dashuri.. Se s'besoj se mund tė jetoj pa ty.! Zemra ime gjithmon vajtonė. Syt e mi gjthmonė lotojn. Emri yt nė zemėr mė flen, me krah hapur gjithmon tė pret. Pa ty syri kot lotėn. Pa ty zemra kot vajton, vajzat tjera i dashuron dhe mua mė haron..! Ditėt po kalojn, po arin nė fund por dashurin qe e patėm, mos mendo se do ta gjejsh dikund..!! Do tė mundohem me tė haru, por hiq se di si me vepru.!! A thu do tė jem gjall o zot..?? A po do tė mė mbulojė kjo tokė..!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:38 am | |
| Pranė dritares ri dhe prap mendoj..! Pse mos te tė kem pranė kur tė dashuroj..? I kujtoj natėt me ty qe i kalova.. Sa puthje mė dheve,e sa tė dhurova..!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:38 am | |
| Pse e denon vetėn dhe mua..?? Pse e fik dashurinė qe e dua..?? Pse e shkel fjalėn qė ėshte..?? Pse sot mė urejn mua..?? Kur e di se ende TĖ DUA...
Pėrsr sonde yjet nuk shkelqejn..?? A thu edhe ata, mungesėn tande e ndjejn..?? Tė lutem mendo pak nė mua.. Dhe ne zemrėn tėnde ruaj njė vend pėr mua !! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:39 am | |
| Mos je ndonjė drit..?? Drit perendie..?? Lum kush tė ka afėr qe ri me tije.. Mos je dnonjė hije,hije rinore..?? KTHEMA ZEMRĖN TIME QE MA MORE..!!
Qdo dit pa ty,ėshte si njė dit pa diėll..!! Qdo m'brėmje pa ty, ėshte si njė nat pa yje..!! Qdo or pa ty,ėshte si njė nat ndjenja..!! Qo minut pa ty,ėshte si nje minut mos tė isha nė jet..!! Qdo sekund pa ty ėshte si mus t'mė reh zemra
---
U bėfsh yll,qė shėndrit. U bėfsh jet pa fund. U bėfsh gjthqka qė une dua. U bėrsh ver pa vjesht. U bėfsh Bur pa Grue. U bėfsh jeta ime, edhe pse s'do jesh me mua..!!
---
Mos mė largo nga zemra, nese jam larg nga syt e tu.. Mos mė thuaj, jeto nese nuk jam fati yt.. Vazhdo jeto,dhe vetėm mos haro.. SE SI UNE QE TĖ DUA, ASKUSH NUK TĖ DON..!!
---
Ndoshta isha pak e re. E besova qka mė the.. Ti thua se ke ndrishuar,por mė trego ku kam gabuar..? Tash bon qfar tė duash,por zemrėn mos ma vre.. Veq mos haro se ende tė dua...!!
Koha po kalon,vitet po shkojn.. A thua dunje her pėr mua mendon..?? Se me njė pik shpres jetėn e jetoj.. Po pres me lot nė sy,tė kthehesh pėrseri, e tė me largojsh ket vetmi..!! Dit e nat po qaj po lotėt nuk tė bien pran..
---
Dashrija pa takim, si vetura pa benzin.. Dashurija pa puthje si mobili pa mbushje.. Dashurija pa sex si cigarja pa shkreps
--- | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:40 am | |
| os mendo se tė kam haru.. Me gjith Zemėr tė kam dashur.. S'tė haroj jo kur, nė jet.. Pasi tė dua me gjth vullnet..
Ka shum ditė, qe sjmi pa.. Gjumi mė del nė mes tė natės.. Mė ke prekur pa pushim.. Mė ke puthur pa mbarim.. Tė ėndroj ty pėrsei, SHPIRIT IME | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:40 am | |
| Sonte flejn ata qe jan tė DASHURUAR nga dikush.. A ato tė zgjuar jan, ato qe duan dikand.. Ti flej rahat, se ke DIKAND ė tė don..!!
Oj haxhic mori loke, me haxhin pse u roke,..?? Kap pėr funi tėrt urfuni.. Kur sta qet pse ja ngjet..? Kur e shef, se sun duron, pse me zort ja kėrkon..!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:41 am | |
| Lojėn tande kur se haroj.. Si dhe dashurinė, sa her nė mendime do ta kujtoj.. Pėr veq ty i dashur,nė zemrėn time tjetėr djal, smund tė kujtoj.. Dhe tė ta treogoj tė vertetėn,pėr veq ty tjėtėr nuk parnoj..!!!
Nė emėr tė jetės, joto me mua.. Nė emėr tė dhimbjes, vuaj me mua.. Nė emėr tė dashuris,thuaj Tė dua.. E kur tė vedes une, ti tė jesh me mua..! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:43 am | |
| Nga maja e malit nga dega e pemes tė qoj pėrshėndetje nga mesi i zemrės
E dua feriazajin e dua njė emėr tė dua ty me shpirt e me zemėr
Edhe pse je larg asgjė nuk mė pengon se kjo zemra ime vetėm ty tė don
Nuk tė dua me hile as me politik tė dua me gjith zemėr e me shpirt | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:45 am | |
| I hidhur ėshte duhani e hidhur ėshte rakija por ma e hidhura ėshte --ndarja nga dashnija | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:46 am | |
| Nėse s“me mer mua mbaje kujtim .... Nėse te lind vajz leja emrin tim Nėse je shqiptar Si shqiptar qendro nėse je tradhetar mė mire mos JETO......
Mbylli sytė njė here Bėne zemren gurė Haroj avanturat Dhe mos m“tradhto kurė
Njė bilbil i shkruar nė qiell fluturon Njė puthje nga zemra .......................... ja qon | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:47 am | |
| Mėrgimi
Pėr ty mor bir qė aq larg tė lash Qė sot ditlindjen gėzuar s tė thash Ti u rrite u ngrite e un mbeta larg Qė loti pa dashje mė rrjedh si varg.
Eh mėrgimi mėrgimi sa njerz kan than Qė kaq shum shijuar edhe vet e kam Sot disi forca e ndjenjave lėshuar me ka Gėzuar ditlindja e djalit nji shoqe me tha.
Eh jeta si jetė kuptohet von Kur mergimi rėnd mbi supe pushon Kur rinia shkoi pa u hetuar fare Edhe mergimi si rrug margjinale
Disa qeshin se si asht e mundur kjo Lexo me shpirt por edhe mėso, Se jeta asht jet tė lutem beso Dhe ardhmerin tė lutem nderto | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:47 am | |
| Me mungon:
Dhembja ne gjoksin tim me rendon shum per ty kur malli me buzeqesh, dhe ne zemer po me rri.
Ka zen vend dhe nuk luan dot qe me ben syrin me lot! qe me dridhet buza e that, shpirti digjet flake-flake.
Shum rend qenka keshtu t'jetosh! me dhembje, mall, e dashuri perse zemra nuk gezohet dot, perse shpirti rrin n'vetmi.
Kur ti lexosh keto rreshta mendo se jam afer me ty te tregojn shkronjat e zeza! sa me mungon mua ti | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:48 am | |
| Mos tė rritet mendja Se as kushi sje Se fundit fundit Pėr mua ZEMER JE Mos ju beso shoqėris Qė tė tradhėton Por besom mua Qė me tė vėrteten ta tregoj. Tė dua pa mas Tė dua pa dallim Tė dua mė shumė Se shpirtin tim | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 1:48 am | |
| Le ta din gjith bota Por kjo vlen Vetem pėr IDIOTA
Nuk tė dua Me politik sikur Rusi me amerik Por tė dua me dashuri Si kosova me shipri Ai djal i poshter Qė vajzen e treadhton Emrin shqiptar nuk E meriton | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:12 pm | |
| Puthja e amshimit.
E embel me qe gjithmone kjo ore e vone e ky shtrat i truar qe dergjet pa fjale, ne dhomen me ēardak ku veē ora zhurmon, me tik-taket e saj qe endrren ma vrane.
Gjysmezgjuar qendroj i shtrire nen petka, me terrin rrethuar ne te akullten hapesire e ky tavan i kalbur nxire nga vdekja, me josh ne pah e me tremb ne thellesire.
Nder kujtime te mia rroboj me vetdije nen heshtjen perseritese qe ēirrjet perpin, qe shqyejne kabzerrin pastaj hapen si hije e kollufiten nga nata bashke me shpirtin tim.
Puthjen e ameshimit symbyllur shijoj e mes makthesh gjumi nje buzeqeshje lind, kur ne ēastin e fundit abisesh hulumtoj, e zgjohem pa peshe e pa dhimbje ne limb. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:13 pm | |
| Ate nate.
Ate nate mbi qafen tende, goja ime la shenjat e pasionit.
Ate nate ku trupi yt lapidar dritheronte si heren e pare.
Ate nate plot zjarr germova n'ty, si lumi n'dhe: eger e embel.
Ate nate kur deti perplasej ne shkembinj si zemra jote n'krahrorin tim.
Ate nate, nate e embel ate nate. Ate nate, nate e shkurter ate nate. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:13 pm | |
| Ti buzeqesh...
Ti buzeqesh me syte e tu, me buzet e tua si hyjni e gjithēka ēka eshte e imja, s'eshte e imja kur je ti.
...porsi dielli qe bie bute e ben dashni me floket e tu, zemra ime ngrihet peshe e kunder saj kot me luftu.
Je si Zoti qe krijon jete e krijeses se vet i jep dashni, edhe une; pre e jotja, te shikoj e pa te prek s'mund te rri.
Ti buzeqesh me syte e tu, me gojen tende si hyjni e buza ime ne buzen tende, helmin e embel shpreson ta pije. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:14 pm | |
| Nen hijen kuq e zi.
Nen hijen kuq e zi qendrojne shume sy, tashme verbuar. Ne rruget e pafundme mergojne, te etur, te vetmuar. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:14 pm | |
| Si rrufeprites.
Pjedha e trurit eshte gremine ne nje bote te plogesht te zhuritur, ku te tokes e qiellit grabitqare rrine, kaperdimjen e rralles duke pritur.
Instikti eshte pikepyetja e rrahur me frererat e eres, shpregajt e drites, qe me mban mbi ate dege te kalbur ne mes te shtrengates, si rrufeprites. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:15 pm | |
| deri mbreme
deri mbreme ti pushoje ne krahet e mi, me sy te embel me shikoje e ndersa qeshje si femi zemren time roberoje.
se vetem mbreme me the te dua mijera here tek me puthje plot pasion tek buzeqeshje;nje pranvere ish krijuar si mirazh a iluzion
vetem sot zemra ime u dogj si dylli, si ēepur lotet ne faqe. dyert zoti, perse i mbylli?... pyes veten e nuk gjej paqe.
deri sot se ndoshta neser ose nje dite atje me ty do jem dhe une bardhe,zi, terr a drite s'prish pune te dua shume. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:15 pm | |
| Ja ku jam!
Ja ku jam: arsyeja me shtyn, instikti me mban.
Qendroj ketu mbi ure, pres eren qe fryn se nuk ndihem burre.
Kam ardhe me nje vendim, me kohe e kam menduar e tash nuk gjej guxim.
Te vdes nuk meritoj prandaj i turperuar do kthehem e do shkoj. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Fri Mar 28, 2008 8:16 pm | |
| Dhe sa here te tjera o zog i vogel
Dhe sa here te tjera o zog i vogel do vazhdosh te biesh derisa te mesosh te shpalosesh krahet e te fluturosh, ne qiejt e ererave, atje mbi koder? ...dhe sa here te tjera o zog i vogel?! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug | |
| |
|
| |
| edhe 1000 pengesa ne rrug | |
|