| edhe 1000 pengesa ne rrug | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:01 am | |
| Deshiroj te shof me sy te mos digjem mall per ty sikur te isha reze HANE do te hy ne dhomen tende, vetem ta dish se sa te DU sdo te jetojsh as ni ohr pa Mu! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:01 am | |
| Me fal zemer se ndoshta me flajet e mija te ledova , me fal shpirt se ndoshta nga dashurija te gjykova , me fal e dashur se vec per ty une mund te jetoj , me fal synushi im se pa ty une nuk dua te egzistoj
hehe elona mire eki haha pershendetje per ty dhe te panjohuren elona sa te rrosh dote mesosh qa ska haha | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:02 am | |
| | |
|
| |
ximi VIP
| |
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:04 am | |
| Te kam borxh dy fjale,qe dot nuk ti thashe. Te kam borxh nje puthje,qe dot nuk ta dhashe. Te kam borxh nje leter,qe dot sta dergova. Te kam borxh nje lule,qe dot nuk ta dhurova. Te kam borxh nje jete,qe dot me ty sjetova. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:07 am | |
| Ne nje lule kam marr er ajo lule Me ka therr me zemer se te Kam shkrua une ty per gjithmon te dua
Fotografin tende ne mendje e kam Kur e kujtoj filloj te qaj Te qaj se shum larg ke Qelluar por te betohem E dashur se kurr per Jete skam me te harruar
Ēka don me te then ēka don me te shkru ēka don me teper se fjalen te DUA.
Larg kemi qelluar shume shume kilometra por shpresoj qe zemrat tona sjan as me milometra.
Te dua te dua nese nuk beson pyete zemren time ajo te tregon.
Jetėn pėr ty do ta jap, vetėm ty tė dashuroj.!! Zemrėn time do ta jap,dhe askush nuk mund tė mė ndalė.. PSE-Pse ēdo nate une tė kujtoj..? Pse ēdo nate une tė ėndroj..? Pse ēdo nate une mendoj Pse ēdo nate une qaj pėr ty Beyaz gül pėr nat e pėrmendi. Ēka me i be kesaj zemrės se shkretė, Kur shoh dikend nė rruges, mendoj sikur te ishe ti
pres diten kur do vish pres diten kur te takoj pres diten kur te shoh syri im im te te shohe veshi im zerin tend te degjoj qe edhe bilbilat e kane zili pres ēastin kur ti te thuash se shume me do pres ēastin kur zemrat tona ti lidhim perjetesisht dhe te jemi si dy zogj qe fluturojne se bashku sepse kane gjetur lumturine e kerkuar dhe Zoti te na bekoje dhe Atij friken tja kemi se gjithmone duhet jetuar me rregullat qe ai ka vendosur... eh ajo dita.... kur do jete ajo dita.... se shume e gjate po me duket... ate dite kur te degjoj shprehjen TE DUA do kuptoj se vertet jam me i lumturi i botes... por jo ndoshta ajo dite sdo vije kurre ndoshta eshte edhe neser por dije se une ate dite pres qe ti te me dhurosh lumturine qe mua me mungon.... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:08 am | |
| Dora ime sdo te ndalet vetem per ty do te shkruaj nje dite te vone do ta kuptosh se per ty me zemer vuaj Mergimtare je ne kete bote shum larg je pa mua syte per ty me pikojne lot mos harro kudo qe je "Te Dua" Te lutem kur te lexosh keto fjale kupto se ketu eshte nje gje e vertete kupto se per ty vuan shum nje djale qe jeton i vetem pa dashuri ne jete Shum larg te kam me kilometra, Por ne zemer as me milimetra, Asgje nuk dua prej teje, Vetem te kem afer shum afer meje Deshiroj te shof me sy te mos digjem mall per ty sikur te isha rreze hane do te hy ne dhomen tende, vetem ta dish se sa te DUA sdo te jetojsh as 1 orė pa mua! Dashuri e vertete ishe ti per mua por asnjehere ne jete e shijuar edhe pse kurr nuk te takova ta dish se me zemer te kam dashurua
Deri kur per ty do te mendoj deri kur shpirti ty do te kujtoj deri kur une i mjeri te duroj deri ne fund te jetes zemra ty do te dashuroj
Mos e kupto kete si nje fjale te thjeshte mos e kupto kete sikur tjeret thone se kur te njoha menjehere te kam deshte dhe do te vazhdoj te dua pergjithmone!!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:09 am | |
| » "Plage dashurie"
Gjendesh diku larg, qe as vete s'mund ta paramndoj, se kur do te kthehesh fati do ta percaktoj.
Si mund te jetosh pa mua kur te mundon vetmia njeriu me gjysem shprese kur i mungon dashuria.
Ndoshta ke gjetur dike per ty te mposhtur vetmine per te luftuar jeten te kujtosh dashurine.
Te frenosh shpresen e nje te riu ne lulezim Zoti do te dhuroj me te madhin denim
Ndoshta do te kthehesh po ku ta di i shkreti edhe nese vdes nuk behet kijameti
Te gjitha qe i permenda s'jan aq me rendesi por desha ta sheroj plagen per dash | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:09 am | |
| TI ME THE HARROJ SYTE E MI SE NUK KANE ME PAMJE NJERZORE, TI ME THE HARROJ SYTE E MI SE ME TRISHTOJNE. E UNE NUK DUA TI HARROJ; I KAM DASHUR SYTE E TU EDHE PSE NUK KAN PAS KURR SHIKIM NJERZOR.
VETEM SYTE E TU SONTE DUA TI PUTH,E TI KTHEJ VITET PAS,VITET QE TI KAM KUSHTUAR TY.
I DUA SYTE E TU DHE NUK TRISHTOHEM TI SHIKOJ SIQ ME THUA TI,AS TASH E AS KURR, SE E NJOH ATE SHIKIM..... MOS ME THUAJ TI HARROJ.... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:10 am | |
| Mė fal njė buzqeshje zemrėn mos ma lėndo, mė thuaj dhe njėherė tė dua dhe fort mė pėrqafo. Z“dua ta di se cila je, kjo zemėr pėr ty po rreh, ky sy pėr ty po qan, sepse dua tė tė kem pranė. Nėse njė ditė do bėhem hi, ta dish se jam djegur pėr ty | |
|
| |
ximi VIP
| Nese te thone se te kam harruar,dije mir se te kane genjyer,por ku mund ta marr ate zemer qe te harroj ty,deshmitar zotin e kam se pa ty e lumtur sjam,mos kujto se ne jeten time lumturi kam pa ty,mos kujto se nuk po vuaj se un lot nuk kam ne sy.
| |
|
| |
ximi VIP
| A ka shpirt ne bot dhimbje qe ska pas,Cila zemer mjer dike se ka dasht,A me ke dashur ti sa te kam dashur un Spo mund te besoj se kja ka mar fund,A do te ishe kthyer nese te kishna Thir ? se spo mund te pajtohem Te them LAMTUMIR | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:12 am | |
| O shpirt o shpirt sa te dua se ke dit , ne vendin e takimit pėrher i pari tė kam prit mos mbaj inat pse tash nuk vi , se tash ėshet ndryshe me mua dhe ty . | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:13 am | |
| Mos u largo nga Zemra nėse tė largoem nga sytė , mos thuaj jeto nėse nuk jam fati yt ! vazhdo jeto vetėm , mos harro sikur un qė te deshta as kund mos kėrko. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:13 am | |
| I ėmbėl dhe i but nė goj kur e fut ,,, i bardh apo i zi,ngjyra ska rėndėsi,,, kur ti fort e shtrėngon me gjuh e rrotullon,,, aromėn e shijon ,,, Sakėzin kur e kafshon !!!!!!!!! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:17 am | |
| Neseprej meje mendja s'te hiqet, Nese per mua zemra te digjet, Ateher afrohu dhe me prit pak mua, Se do te vij ngadal qe te them TE DUA
T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Dua te shkoj Dua te harroj Por dije nje gje Qe gjith te perkujtoj
Eh ta dish sa shume te dua do te rrije veq me mua, dua ti ndjej buzet e tua, dhe fjalet qe vetem ti mi thua. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:20 am | |
| Fati Pran varrit rri , per varr pregaditem ēka me duhet jeta kur me ty nuk shiemi ah sa te dua ti nuk e din se nga duart e tua helmin e kisha pirė, dy rreshta shkrimi dy rreshta kujtimi kur te merr malli per mua shiqo dhe lexo se ēte kam shkrua , ndoshta ishe e re ate dit qe pranova pasi me ate dashurin tende aq leht u mashtrova . | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:20 am | |
| Emrin e ke tradheti Te quajta dashuri por ishte e kot , te endrrova si princesh e endrrave te mia por ajo shpejt mbaroj , te fala jeten se te quajta dashuri me thojn se emrin e ke tradheti , por me nuk i besoj askujt me than se gaboj nese te dashuroj , e une me besnikrin tende tani veten e mallkoj , besn nuk e mbajte e me tradhetove mendon se do te jesh e lumtur me avanturen tende , tani ndoshta je por deri ne fund jo emrin e ke tradheti e me von do ta kuptosh edhe ti | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:29 am | |
| Dashuria ėshtė romani i zemrės. °Nėqoftėse drita ėshtė dashuria e parė e jetės, athua a ėshtė dashuria drita e zemrės ? °Dashuria ėshtė pėlhurė qė e thuri natyra, e fantazia e zbukuroi me qėndisje! °Dashuria ėshtė zjarr, flaka e tė cilės i djeg tė gjitha vėshtirėsitė e njerėzimit. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:30 am | |
| [size=16]Ne nga Ferizaji e kemi nje zakon [/size] [size=16] ja falim zemren [/size] [size=16]vetem asaj qe e meriton [/size] [size=16]sjemi tradhtar as t[size=16]e frigshem [/size][/size] [size=16]po ne dashuri shum te "rezikshem"...![/size] | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:35 am | |
| °Tė dashurosh, edhe mė keq tė mos dashurosh, por mė sė vėshtiri ėshtė ta gjesh atė qė tė do! °Dashuria ėshtė poet i madh i cili kurrė nuk e sheh tė dashurin ashtu siē ėshtė, por ashtu siē dėshiron tė jetė. °Nėse nuk tė ka prekur dashuria, je duke ecur nėpėr terr. °Jeta pa dashuri ėshtė si viti pa pranverė. °Zemra ėshtė pasuri, qė as nuk shitet, as nuk blehet por dhurohet. °Dashuria nuk mund tė jetė e thellė, nėqoftėse nuk ėshtė e pastėr. °Dashuria e pėrhershme ėshtė xhevahir, i cili ka nevojė pėr kuti tė artė. °Dashuria shndėrrohet nė shkallė tė arta nėpėr tė cilat zemra ngjitet deri nė qiell.... °Tėrė gjithėsia e shkrirė nė njė qenie - kjo quhet dashuri. °Tėrė njė libėr nė njė fjalė, i tėrė oqeani nė njė pikė loti, shtatė palė qiell nė njė shikim, fortunė nė njė ofshamė, rrufe nė njė prekje, njėmijė vjet nė njė ēast! Kjo ėshtė dashuria.
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:36 am | |
| Dora jote Edhe botėn tė ma falin un prap do tė vuaj Kur e di se Dora jote mban Unaz tė huaj I kujtoj buzėt tua dhe po e pyes veten... A mė genjeve ti apo gėnjeva veten???? Shko jeto larg meje edhe pse tėe dua Un sisha per ty dhe ti sishe pėr mua.. | |
|
| |
ximi VIP
| DITARI I POEZISE
U hap ditari i jetes time i plageve dhe i merzise u hap nje varr dhe nje leter u hap ditari i poezise
u hap jeta perseri por e mbylli shpejt nje djall u hap nje zemer ne rini por ate e mbylli nje varr
nje zemer qe te qau shum nje zjarr i tradhetise nje lot qe me pikoi ne ditarin e POEZISE | |
|
| |
ximi VIP
| Zemra ime tė don vetem ty Jam pa dashuri, si gjepi pa pare Kur sjam afėr me ty digjem si cigare Eja po tė lutem mos mė lė nė vetmi Se Zemra nuk don tjetėr por vetem TY..
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:37 am | |
| DUHET TE VAZHDOJE PA TY Shtėpi tė heshtura, Nėn qiellin e rėnduar, Shiu dhe Unė, Tė ftohur nė vetmi, Nė kėtė qytet qė asgjė ska marrė nga Ti. Nė pritje harrova hapat e tu, Mė ngjan si nė ėndėrr, Eh...! kur largohesh Ti... Mė duhet tė filloj pėrsėriDuhet te vazhdoj pa ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:38 am | |
| Kur jam pranė teje!!!!
Kur me falė shikimin,, dhe levize atė vetull, shpirti zjarr me ndezet, si vullkani i fjetur! Kur mė falė buzėqeshjen, dhe ikė me nxitim, zemra flakė me ndezet, me t`marr n`perqafim.... Kur ulė kokėn poshtė, dhe fshehtas m`shikon, mė ndezė flakė tė tėrin, mė djegė, mė pėrvlon..... Pranė meje kur ecė, dhe bėnė se s`mė shef, copė mė bėhet zemra, pseeee behesh se s`m`njef ??? N`telefon kur m`therret, dhe zėrin ta ndiej, humbi krejt i tėri, vetes vend si gjėj.... E kur te kam pranė, dhe prekė lekuren tende, si besoj dotė vetes, them mos jam nė ėndėrr!!!!! | |
|
| |
ximi VIP
| Kujto zemrėn time Nėse lotet nė sy tė pikojnė ngadalė kujto zemrėn time qė dikur ta pata falė
Nėse e ndjen zemrėn aq shum tė lėnduar kujto si ndihesha unė kur mė pate tradhėtuar | |
|
| |
ximi VIP
| a.Kur jemi bashk jemi tre:une ti dhe dashurija,por kur jem vetem prap jemi tre une imazhi yt dhe vetmija! b.Sikur tisha rreze hane un do te hyja ne dhomen tande te i puhja buzt e tua e te tregoja se sa te dua | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:39 am | |
| ~~*~~DITA E FUNDIT~~*~~ Kur te vie dita e fundit pėr mua Dua te vdes ne duart e tua Kur te me shikosh te vdekur Mos qaj behe zemren hekur Kur te me leshosh ne varr Kujto takimin ton tė par Kur tmė mbulosh me dhe Mendo sa u deshtem ne Kur te me lesh te vetmuar Oh te lutem mharro mua Se me tjetren eke ma mir | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:39 am | |
| Kur unė nuk tė shof pėr ty do tė qaj~ ~Ku do qe tė jesh nė zemer do tė mbaj~ ~Kur tė permallohem ulem dhe mendoj~ ~Emrin tėnd tė bukur tri herė e shqiptoj~ ~Prej nga zemra ime shkon fjala tė Zoti~ ~Kur ta shoh hijen tėnde do t'me ndalet loti~ ~Dy lot qe me rjedhin nga kėta dy sy~ ~Njeri ėshtė pėr mua dhe tjetri ėshtė pėr ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:40 am | |
| Me prit sonte ne enderr se do te vij por mos u tremb flej perseri S'do te trokas ne dere as nuk do te zgjoj por do te puthi leht prap do te shkoj. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:40 am | |
| E kom nje lule Emrin nuk ja di Por me duket qe quhet MOS ME HARRU TI!! Nuk jom xheloz Nuk jom tradhetar Por jom nje djalosh Me zemren shqiptare | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:41 am | |
| Mė the..... Mė the I LOVE YOU mu duk fjal pa kuptim, Mė the TI AMO mu duk mashtirm, Mė the ICH LIEBE DICH syt mi qorove Mė the TĖ DUA zemrėn ma gėzove! | |
|
| |
ximi VIP
| |
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:42 am | |
| Te dua aq sa me do dhe ti mua dhe do te dua gjersa te tretem neqofte se me ty do te mbetem. *** Sikur qelli te ish leter dhe deti te ishte boje, nuk do shkruaja azgje tjeter vec se ty .emi. te dashuroj. E di qe sje per mua, po desha te te them "TE DUA" | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:43 am | |
| Mos bej qe jeta ime te duker kot, mos bej qe nga syt e mi te dalin vec lote. Mos bej qe vdekjen ta kerkoj se vetem e vtekur mun te te haroj. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:44 am | |
| Lexo kete mesaxhe qe del nga shpirti im e ne me do ruaje si kujtim. Grise ne s'me do, beje cop e therime, po bashke me te ta dish ke thyer zemren time. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:44 am | |
| Ta dhurova Ta dhurova zemrėn ti ma lėndove, ta dhurova dashurinė ti se pranove Ta dhurova syrin ti mė verbėrove Ta dhurova jetėn Ti mė ike bashkė me tė | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:47 am | |
| Ta fali si kujtim 100% shpirtin tim. Nese shpirti ste mjafton ta fali syrin qe per ty loton. Me lot ne faqe me lot ne sy , me zemer te helmuar,mendoj vetem per ty
Nese per mua mendon nje leter ma dergon nese me zemer me don thirrem ne telefon zerin ta degjoj dhe te tregoj qe shum te dashuroj dhe kurr nuk te harroj!!!!!
Dashuria eshte shum e bukur per ata qe e fitojn por ata qe e humbin eshte e idhet.. prandaj te mos behet e idhet mos e leni te humbet ..dashuroni sinqerisht ajo kur nuk humbet... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:48 am | |
| LOTI:
I ra zemrės e biroj I ra gurit e shkatroj I ra lules e vyshku I ra hekurit e ndryshku
Ti aspak s'kupton Se c'eshtė dashurija Ti fare nuk e dinė sa e idhėt ėshtė tradhtija
Tė vėshtira janė ditėt Kur syri loton Kur zemra nuk e gjenė Ate qė shumė e don
Fjalėt e mija Ti aspak si kupton Nuk e din qė zemra ime Vetėm ty tė don | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:48 am | |
| DĖSHIRA
E kam njė dėshirė Oh sa ėshtė e thjeshtė Me ti puthė buzėt Tjeter s'kisha deshtė
Sa e ėmbėl ėshtė jeta Sa e ėmbėl ėshtė rinija Por mė e ėmbla Qenka dashurija | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:49 am | |
| TRADHĖTIA
Nėse mė tradhėton Tė vret perendia Por,mė sė shumti tė vrasin Vuajtjet e mia
Bora e bardhė, bjen prej malit Fjala tradhėti rrjedhė prej gojės sė djalit
sytė e mi,prapė tė kėrkojnė sikur shiu ,vetėm mė lotojnė jo ,jo nuk mundem me tė harua se unė ende tė du edhe pse m'ke tradhėtu
kur njė ditė tė pashė ishe me njė tjetėr mendova se do tė pendohesh ta shkrujta njė letėr letrėn kur e shkrova plasa tue vajtu martohu ,o i dashur se mua mė kanė martu. | |
|
| |
ximi VIP
| NĖ NJĖ QYTET
Shko,mos mė thuaj as lamtumirė Shko,gjeje njė vendė mė tė mirė Shko,mos mi fshijė lotėt nė sy
Unė dhe ti nė njė qytet Gabimisht ne u pamė Gabimisht ne u dashuruam Gabimisht ne u ndamė
Shko,mos mė thuaj as lamtumirė Mos,mos ma fshijė lotin nė sy Se unė dua tė qajė Kjo eshtė fundi Kjo ėshtė nata e fundit qė qajė
Unė dhe ti nė njė qytet Gabimisht ne u pamė Gabimisht ne u dashuruam Gabimisht ne u ndamė | |
|
| |
ximi VIP
| JE LARG
Mua vetėm nuk mė rihet E ti larg,larg shpirtit tim Pėr ty vuaj, nė pambarim
Jam njeri si gjithė bota kam njė shpirtė kam njė lotė kam dėshir me tė taku Se larg teje jam qėllu Se nė ty djalė jam dashuru
Je larg,je larg larg shpirtit tim Pėr ty do tė vuaj Deri nė pambarim | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:50 am | |
| ETA
Ah jetė,ah jetė Asgjė ska tė vėrtetė Kush qka dėshiron Dėshirėn s'ja plotson
Zjari shkrumohet E len tymin Njeriu vdes E len kujtimi | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:50 am | |
| VETMIA
Deri kurė nė vuajtje Deri kurė nė vetmi Deri kurė kjo zemra ime Do tė vuaj pėr ty
Kur mbi varin tim Fillon punimi Kur mbi kokėn time Fillon vajtimi Kur mbi varin tim Vėndohet kurora Atėher dije i dashur Se pėr jetė tė harova | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:51 am | |
| TĖ DUA
Tė dua tė pres Nuk dua tė vdes Me ylzit e natės Unė tė pėrshėndes
Kujto erėn e mali Kujto erėn e lehtė Kujto zemrėn time Qė tė don pėr jetė
Ah sa natė e lumtur Ah sa natė e qetė Gjithmon mė ... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:52 am | |
| ...kujtohesh Nga ora 12-tė
Tė dua pa masė Tė dua pa mbarim Tė dua mė shumė Se sa shpirtin tim
Tė dua ,tė dua Pėr ty do tė vdes Por ti a mė don mua? Pėrgjigje po tė pres? | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:53 am | |
| - VETEM TI - <hr style="BACKGROUND-COLOR: rgb(0,255,0)" color=#ccffcc noShade SIZE=1>Smundem tė mendoj diqka mė tė mir nė jet , se tė dashuroj,tė kam afer tė ledhatoj , ti ndjej puthjet tua , ta ndjej ngrohtėsin tėnde, Smundem tė mendoj diqka mė tė mir nė jet qė ti tė jesh i imi dit dhe net pėr mira vjet , pėr gjithmon, Smundem tė mendoj diqka mė tė mir nė jet qė tė vdes pėr ty i dashur , Sepse jeta ime pa ty nuk ka kuptim. mė mungon shumė, ani kisha dėshir qė tė jem pran teje. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug Sun Mar 23, 2008 6:54 am | |
| Jeta dhurat e natyrės <hr style="BACKGROUND-COLOR: rgb(0,255,0)" color=#ccffcc noShade SIZE=1>
Jeta, dhurat e natyrės.
Dashuria, dhutat e jetės,
Puthja, dhurat e dashuris.
Fundi i tė qeshurit ėshtė mėrzija.
Fryti i tė qarit ėshtė ngushllimi.
Bukuria e njeriut pėrbėhet
nga bukuria e fjalės qė fle | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: edhe 1000 pengesa ne rrug | |
| |