feeds | |
|
| Texte te kengeve | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:44 am | |
| Adem Ramadani - Era sa here fryn Era sa her fryn kujtoj se je ti mbyll e kaloj veren mbushur plot merzi hapat nuk ti ndi sa therr kjo vetmi syt ti kam harru prej se sje me mu Era sa her fryn kujtoj se je ti mbyll e kaloj veren mbushur plot merzi hapat nuk ti ndi sa therr kjo vetmi syt ti kam harru prej se sje me mu
(refreni) Jo nuk paska kush lotin me ma fshi shpirti po me qan pse me le nvetmi prej se ajo shkoj jam njeri harruar jeta me kaloj duke e kujtuar prej se ajo shkoj jam njeri harruar jeta me kaloj duke e kujtuar O ju shok me qani mqani per se gjalli ajo kurr zdot kthehet ah me mbyti malli
Era sa her fryn kujtoj se je ti mbyll e kaloj veren mbushur plot merzi hapat nuk ti ndi sa therr kjo vetmi syt ti kam harru prej se sje me mu Era sa her fryn kujtoj se je ti mbyll e kaloj veren mbushur plot merzi hapat nuk ti ndi sa therr kjo vetmi syt ti kam harru prej se sje me mu
(refreni) Jo nuk paska kush lotin me ma fshi shpirti po me qan pse me le nvetmi prej se ajo shkoj jam njeri harruar jeta me kaloj duke e kujtuar prej se ajo shkoj jam njeri harruar jeta me kaloj duke e kujtuar O ju shok me qani mqani per se gjalli ajo kurr zdot kthehet ah me mbyti malli O ju shok me qani mqani per se gjalli ajo kurr zdot kthehet ah me mbyti malli | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:45 am | |
| Manjola Nallbani - Eja ne ender Nuk e di sesi ndodhi, jo nuk ishte pabesi u takuam papritur, humbem krejt ne dashuri nje veshtrim, te gjithe qenien ma pushtonte e dashuruar, te dashuruar naten mbyllja syte te perqafoja
(refreni) Eja ne enderr, eja ne enderr vec ne enderr une e jotja jam eja ne enderr, eja shpirt ne enderr jo ne enderr ne nuk bejme mekat kam frike te zgjohem pse largohesh le te humbim sado pak te dy le te humbim
Ik te lutem largohu se jam zjarr e mos te djeg vec ne enderr afrohu atje jam une mbreteresh shpirti im une e jotja smund te behem joooo
(refreni) Eja ne enderr, eja ne enderr vec ne enderr une e jotja jam eja ne enderr, eja shpirt ne enderr jo ne enderr ne nuk bejme mekat kam frike te zgjohem pse largohesh le te humbim sado pak te dy le te humbim
Ti mungove njehere ne enderr endrres sime per cudi krahehapur me prisje kisha ardhur une tek ti shpirti im mbetem endje te nje ndjenje | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:47 am | |
| Beka - E ke kete emer bukur e bukur je me viset qe i ke E madhe dhe e larte e kthjellet je Ujin qe e ke te ftohte, mali qe e bie Lugjet i ke ar, e ar i ke pyet KOSOVE te thirrin, te shejt e ke emrin Njerzit qe i ke, Zoti ty ta dha bekimin Kush te plagosi, sta ka ditur cmimin ty Populli te mbrojti, se te kane si dy sy Ne zemrat tona je, dhe te kemi zemer KOSOVE te thirrin, dhe ti e ke at emer
Oj KOSOVE sa e bukur je Ty te kam jete, e ty te kam fe Per ty jetoj dhe kam jetuar Ti je enderr qe kam enderruar.(2x)
Rinia jone jane lulet e tua Si pranvera e bukur, oh sa shume te dua Me gezim tash femija ne loje luan I qete flen, se dora jote e ruan Jetojne njerzit me vullnet e me zell punojne Me djerse te madhe jeten e tyre ta ndertojne Ta kthejne jeten perseri, e te gezojn Me gjith zemer, e me dy duart, te urojne.
Ty te kane jete, ty te kane ma tmadhen drite Ty te kemi uje, buke, te kemi drite Ne zemra tona je, dhe te kemi zemer KOSOVE te thirrin, dhe ti e ke atemer.
Oj KOSOVE sa e bukur je Ty te kam jete, e ty te kam fe Per ty jetoj dh kam jetuar Ti je enderr qe kam enderruar.(2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:48 am | |
| Minatori - E di se kemi mundur E di se kemi mundur kemi mundur shume me teper ashtu e deshti fati ashtu e deshtem une dhe ti
Yjet pikojne ne dritare si shi i zjarrte qe kujtimin ma djeg, fjalet u treten fare piktura e rrejshme e jotja mu djeg
Kur te shoh, une nuk shoh kur te flas, une me nuk flas. Kur me kujtohesh me nuk qaj
Kur te shoh, une nuk shoh kur te flas, une me nuk flas kur me kujtohesh me nuk qaj
Emri yt eshte flake pranvere e shkuar e harruar, arome e blirit ishe arome e humbjes por e shkuar.
Yjet pikojne ne dritare si shi i zjarrte qe kujtimin ma djeg, fjalet u treten fare piktura e rrejshme e jotja mu djeg.
Kur te shoh, une nuk shoh kur te flas, une me nuk flas kur me kujtohesh me nuk qaj. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:50 am | |
| Minatori - E Di Se Do Te Vish Do tvijne ditet e bukura per ne dite te bukura te mbushura hare dhe nuk ka askush qe me ndal shtrigat e nates, dreqi me vesh se te dua, se une te dua ty
E di se je diku, ne enderr e mfshehur me kerkon ne vetmi ne netet pa fund nisu e lodhur, e lagur nga shiu nisu ngadale me fytyre te qeshur kah ai diell qe shndrit per ne.
Ndoshta gaboj, ndoshta fare nuk je por e ndjej se afrohesh degjoj hapat e tu qe me thone se se shpejti do te jesh ketu.
Uuu, e di se do tvish e di se do te shoh (4x)
E di se do te vish e di se do te shoh (6x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:52 am | |
| Mimoza Mustafa - Ende Pres Mendoj per kohen qe seshte me te qete nuk me le emrin ende ta theras provoj te qeshem neper vaj nuk dua te qaj dua drejt jetes ti zgjas por ti nuk je mua nuk me degjon larg ke tretur tjeter kend e ledharton.
Ende po te pres por ti nuk me vjen shpresen ti ma then ende te kerkoj veten e genjej ende te theras por ti nuk degjon ankthi im ne shpirt vazhdon.
Kerkoj syte e tu ne erresir nje dite me te mire ndoshta merr fund vetmija vazhdoj te ndjek ne kujtes mbrenda me mban nje shpres se do te vdes vetmija por ti nuk je mua nuk me degjon larg ke tretur tjeter kend e ledhaton.
Ende po te pres por ti nuk me vjen shpresen ti ma then ende te kerkoj veten e genjej ende te theras por ti nuk degjon ankthi im vazhdon. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:53 am | |
| Mimoza Mustafa - Eja Me Beso Mos shko ti tash me duhesh mua sonte dua te perqafoj nuk dua te mbes si yll i shuar per ty e haruar te lutem te mos jesh i huaj dua qe qdo mengjes pran ty te kam zjarr ti mos me lendo duke shkuar larg e me larg qe te kerkosh shpetim.
Ti me sjell arom qe e dua shume te teren ti ma pushto ti ma sjell enderren qe kur nuk u shua eja me beso pse me ndodh kjo mua me trego pse nuk je me mua mos shko eja me beso. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:00 am | |
| Afrim Muciqi - Eli Ja erdhi pranvera celi dhe qershia E kush mi kjan keto hallet e mia?
Eli ,eli sa te dua mos u mundo te tallesh me mua (2x)
Zemren time vashe ma more (2x) Zemer tjeter dashurove (2x) Zemer tjeter,zemer tjeter,zemer tjeter u dashurove (2x)
Eli eli eli,eli mire e din zemra ime e mjera ra ne dashuri
e din eli sa te dua mos u mundo te tallesh ma mua (2x)
Zemren time vashe ma more (2x) Zemer tjeter dashurove (2x) Zemer tjeter,zemer tjeter,zemer tjeter u dashurove (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:02 am | |
| Labi - Faji Yt Per ty ndoshta eshte kollaj, kur me thua se ske faje Sepse ket e ke adet, te kalosh nje kohe te gjate E te ndahesh per nje nate, kjo aspak ste vret
Me vjen keq por smuj me shty, kur e di si me ke thy Hallall nuk ta boj ket jete, e perbuze zemren tem Tjeter kush po te pelqen, tjetrin e ke gjet
Deri sa te jemi gjalle , emrin mos ma thirr Qfar te zeza me ke ba, ti e di shum mir Deri se te jemi gjalle, mos ti pafsha syt Qe nuk jemi si me pare, eshte veq faji yt !
Deri sa te jemi gjalle , emrin mos ma thirr Qfar te zeza me ke ba, ti e di shum mir Deri se te jemi gjalle, mos ti pafsha syt Qe nuk jemi si me pare, eshte veq faji yt !
Per ty ndoshta eshte kollaj, kur me thua se ske faje Sepse ket e ke adet, te kalosh nje kohe te gjate E te ndahesh per nje nate, kjo aspak ste vret
Me vjen keq por smuj me shty, kur e di si me ke thy Hallall nuk ta boj ket jete, e perbuze zemren tem Tjeter kush po te pelqen, tjetrin e ke gjet
Deri sa te jemi gjalle , emrin mos ma thirr Qfar te zeza me ke ba, ti e di shum mir Deri se te jemi gjalle, mos ti pafsha syt Qe nuk jemi si me pare, eshte veq faji yt ! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:03 am | |
| Shkurte Fejza - Falma Lotin Tane Kosova ban medet Edhe zemra tym po qet Ne qytet e ne katund Loti i nanes nuk ka fund
Flake u kallen Stane e shtepi Mbet nje nane Pa asnje fmij Po ia vrasin cik e djal-e Vec se i lind nana shqiptare
Falma, falma, falma Lotin ne sy Nuk eshte, nuk eshte koha Me ndjellun zi
Asnjehere sasht koh me vdek Se Kosova po na pret
Tane Kosova nje pik lot N faqe te botes pikon sot Kujt si dhemb zemra ket dite Mund te kete sy, por nuk ka shpirt
Bota sot kerkon qetesi Nuk duron varre e shkreti Qielli u ndez e dheu tund Lotit tnanes me i dhane fund | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:04 am | |
| Sabri Fejzullahu - Fshatarja ime Ishim femije te lindur ne nje stine Fshatarja ime, mike e rinise Jeta eshte gracke, mjaltin e ben pelim Mbesim vecse rob te dashurise Jeta eshte gracke, mjaltin e ben pelim Mbesim vecse rob te dashurise As unaze, as dasem me flamur Thellenza ime, enderr e pashprese Edhe pse kurre, ne nuk u prekem kurre Ne ne shpirt, lidhem kurore e bese Edhe pse kurre, ne nuk u prekem kurre Ne ne shpirt, lidhem kurore e bese Sa e bukur ish, me velle Ate dite shiu, mu ne Maj Isha i strukur nen ombrelle Mysafire ne dasmen e saj Sa e bukur ish, me velle Beja be, se sdo te qaje Por kot fshehesha nen ombrelle Mua me lagte loti i saj Edhe pse kurre, ne nuk u prekem kurre Ne ne shpirt, lidhem kurore e bese Edhe pse kurre, ne nuk u prekem kurre Ne ne shpirt, lidhem kurore e bese Sa e bukur ish, me velle Ate dite shiu, mu ne Maj Isha i strukur nen ombrelle Mysafire ne dasmen e saj Sa e bukur ish, me velle Beja be, se sdo te qaje Por kot fshehesha nen ombrelle Mua me lagte loti i saj Sa e bukur ish, me velle Ate dite shiu, mu ne Maj Isha i strukur nen ombrelle Mysafire ne dasmen e saj Sa e bukur ish, me velle Beja be, se sdo te qaje Por kot fshehesha nen ombrelle | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:05 am | |
| Shpat Kasapi - Falma Kurr ne jete nuk kam besu, Eshte e rend per ta kuptu, Me erdhi pa pritur, Nje tradhti qe e kam prit, Nga tegjith po jo nga ti, Si munde o shokuu im ?
Une edi qe kam gabu, Prekja e saj me ka hutu, Nuk di nuk di cka ndodhi, Sa shum tash une jom pendu, Veten shum e kam mallku, Edi qe eshte von,
Falma, falma kam gabu, Nuk di cka te bej, Falma, falma mka mashtru, Edi qe eshte von,
Ti edin qe une e du, E vetmja eshte ajo per mu, Si mund te ndodhi, Me rendesi eshte qe je pendu, Dhe gabimin e ke pranuar, Sa do qe me ke hidhru,
Rastesisht ishte moment, Dhe kam mbetur pa koment, Falje kerkoj prap, Zemra ime kur deshtoj, Prap se prap ajo me mashtroj, Sa keq veten e ndjej,
Falma, falma kam gabu, Nuk di cka te bej, Falma, falma mka mashtru, Edi qe eshte von,
Kurr ne jete skam besu, Eshte e rend per ta kuptu, Me erdhi pa pritur,
Rastesisht ishte moment, Dhe kam mbetur pa koment, Nuk di nuk di cka ndodhi,
Falma, falma kam gabu, Nuk di cka te bej, Falma, falma mka mashtru, Edi qe eshte von. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:07 am | |
| Bertan Asllani - Fukara pa dashuri Je e bukur per sefa kam kerkuar por si ti ska ah qapkene po me ban me qajt ti kerkon mendje me shum por fukara kam qellu une krejt qka pata, pas ty i kam humb
(refreni)(2x) Per ty dhash flori dukat deri ngji hajde merrma shpirtin tim fukara pa dashuri
Ti per mua se ke dert sdegjon zemren kur per ty flet vetem qesh e qeshesh me lezet e une i shkreti po vuaj as te marr fryme pa ty spo muj ah qapkene luaj vetem luaj
(refreni)(4x) Per ty dhash flori dukat deri ngji hajde merrma shpirtin tim fukara pa dashuri | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:08 am | |
| Tuna - Forca e femres Fajtore e pafaj e dobet edhe qaj jam femer ndjej, por sjam e dobet mos me qello me fjale, fjale me faj skam, ska me kthim tek une jo jo
Mekat nuk kam dhe mbaj hap syte dhe meso ti une kurre nuk mund te jem me poshte kam forcen brenda meje megjithese se sheh se qaj e brishte, e forte pa faj jam une
Ti, lendon pa zemer ti, shiko nje femer mos guxo ti do, po sdi te duash sdegjon, por do te vuash une sjam pa shpirt por shpirtin shuaj per asgje
(refreni) Ndjenjat rrjedhin si nje lume skemi faj ne se ndjejme shume por mos guxo, mos me ndalo nuk ka me kthim sa do me do ti jam e forte kur nuk me sheh une largohem dhe kur ndjej prandaj degjo, mos me largo se brenda femres force jeton
Kemi ndjenjat si nje lume skemi faj ne se ndjejme shume
Tani ska kuptim jam per ty shume vlere u nisa bashke me fjalet e tua se per mua tjeter jete nuk ka flet ti kur bota vend shume ka
Ti, lendon pa zemer ti, shiko nje femer mos guxo ti do, po sdi te duash sdegjon, por do te vuash une sjam pa shpirt por shpirtin shuaj per asgje
(refreni) Ndjenjat rrjedhin si nje lume skemi faj ne se ndjejme shume por mos guxo, mos me ndalo nuk ka me kthim sa do me do ti jam e forte kur nuk me sheh une largohem dhe kur ndjej prandaj degjo, mos me largo se brenda femres force jeton
(2x) Kemi ndjenjat si nje lume skemi faj ne se ndjejme shume | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:09 am | |
| Shpat Kasapi - Fisnike Sa Gabova Se Lejova Te Tallesh Me Mua. Nodose Zemra Ende Thot Se Te Dua Te Dua. Fjalet Qe Ti Thoja Une Ti I Merrje Si Loj. Une Te Doja Me Gjith Zemer E Ti Veq Me Goje. Sa Keq, Fisnike Sa Keq. Ne Ty Ka Nje Dreq, Fisnike Sa Keq...
(chorus) Ti Mendon Se Me Ke Mashtruar, Cka Te Dukem Une Ty Moj Xhan? Ti Lendove Rend Shpirtin Tim, Moj Fisnike Me Dole E Pa Bese. Ani, Ani Do Tshohesh Enderr, Gjithcka Moj Gjithcka Perveq Meje. (repeat Chorus)
Si Me Ike Moj Fisnike, Endrren Ma Ke Prish. Me Braktise Per Nje Tjeter Te Une Prap Do Tvish. Fjalet Qe Ti Thoja Une Ti I Merrje Si Loj. Une Te Doja Me Gjith Zemer E Ti Veq Me Goje. Sa Keq, Fisnike Sa Keq. Ne Ty Ka Nje Dreq, Fisnike Sa Keq...
(chorus) Ti Mendon Se Me Ke Mashtruar, Cka Te Dukem Une Ty Moj Xhan? Ti Lendove Rend Shpirtin Tim, Moj Fisnike Me Dole E Pa Bese. Ani, Ani Do Tshohesh Enderr, Gjithcka Moj Gjithcka Perveq Meje. (Repeat Chorus 3X) Ani, Ani Do Tshohesh Enderr, Gjithcka Moj Gjithcka Perveq Meje | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:10 am | |
| Adem Ramadani - Fjalet e vjehrres Eeej na ka ardh ni kohe ni zanat i keq kto rejat e sotit zdojn me nejt me pleq nusja poi thot burrit o pleqt zdu me ti pa hala pau ba java po dojka meu nda (2x)
(refreni) Ngoni o ju motra, ngoni o ju gra se kurt bahi vjerra nmen ka me ju ra se fjala e nuses boll koka e ran kur pom illnon djali syto kan mem zan
(strofa 2) Sikur djal hazdreti o nana ty tka rrit si e more nusen tu kan shtjerru syt krejt ka ba per veti e kurrgja sje tuj pa cka po te thote Lujla o ani je tuj ba (2x)
(refreni)
(strofa 3) Tanasa kanate gruja sot poi ka kurr me goje si nita jalla lum tuj ba faji sasht te ti o qe kshtu je lazdru burri qe asht burr oh e mush mend ni gru (2x)
(refreni)
Edhe vjerra duhet me pas marifet ou robit thuj mos mei dhan gazep pse ka marre tash nuse mos tsillet si mret evladin e huj oh e ki amanet | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:11 am | |
| Adem Ramadani - Fati i Shqiptari Fati i Shqiptarit nga kush qenka shkrue ne ket kohe moderne me mbet i coptuem e nga perendia, apo nga mbretnite me nai marre flamurin me nai marre lirite (2x)
Bashkimi Kombetar ohh asht detyre per ne ku do trroje Shqiptari e tjetoj mbi dhe
Ngrihuni ne kam ohh populli me miliona se vet do vendosim ne per fatet tona
Jo nga perendia kurre nuk e besoj por asht nje kulqeder qe ne na copton
Koha i ka ardh oh asaj me i kallxue se Shqiptaret munden dhe kane me u bashkue (2x)
Bashkimi Kombetar ohh asht detyre per ne ku do trroje Shqiptari e tjetoj mbi dhe
Ngrihuni ne kam ohh populli me miliona se vet do tvendosim ne per fatet tona (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:12 am | |
| Zanfina Ismaili - Femer e Sponzorizuar Mirmengjesi Cfare e mire te une te paska sjelle Mirmengjesi A me vjen me shi apo me dielle.
Me dhurata diten po ma niss e une veq nga puthjet po mashtrohem copa cop moralin po ma griss prap te dorezohem.
Cfare pervoje pate me tjera para meje veq sponzorr e kurre e adhuruar nuk dua me kafe asgje nuk du prej teje nuk jam femer e sponzorizuar. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:14 am | |
| Afrim Muciqi - Fatushi Fatime moj fatush Se qoj posht rinie per ty moj blondine Se la per ty rakine per ty moj blondine Zemra me vajton si defi me rrokllon Syri me derdhi lot,ty te kam une zot
Refreni (2x)
Per dadushin po me qan zemra Veq njeher me me lan brenda
O skam cka baj vec meu tranu Se fatushin une e du | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:15 am | |
| Gishtin e tret policis une jom jasht ligjor 18 vjet sen tkarit skom ndor e kom bo njet me plaqkit naj banor sdi qka po mpret me jet po luj kumor gishtin e tret 20 vet dost mem dal jau qoj bile bile njanin per spital e boj sun e ndryshoj sistemin une jom me anarki per qdo dit tu e prit trenin nanen npidh ta qi se nrrug jom rrit rrugve jeten jau kushtova muziken e kom hobi ma nfund eksplodova mirpo prap se prap gishtin e tret ta qes jom kon e jom i vertet deri sa te vdes ska ligj per mu ska shok per mu osht koha varfėris pergjithmon shkelem mi mshu e nese je me mu e mas pares je nis gishtin e tret qoja policis dost
(refreni) 1-2-3 knena 1-2-3 anena kit gisht tmesem per ni arsye e kena qiju ti let qihet ai qinu krejt sma nin kari per kerkon shqipe so vshtir me vrejt
E di qe qimt e nanes kan qef rrugen me ma pre dojn mem pa ner dhe se jau jap gishtin e tret ku jon kta njerzit qe u permenshin neper prall ose ska tgjall ose jon teper trrall ose ska hiq veq jon rrena e trillime ttrillume per me ju dhon shpres ton atyne fmive qe jon tdepresionum e trishtum gati tranum brutalitetin e jetes e kuptum se u rrita per me marr vesh qe krejt kjo jet ish rren e njerz qe i idollizojsha ata sishin kon sen qysh karin e nanz munet gruja e martum mi hap kamt per qdo tip qe i thot a bon met shkun qi pasha qit nate bot fallcifikate shpeshher dyshoj qe krishti ska pas mkate deri nat dit kur e takoj dikon tvertet une e kom gishtin e tret per 5 milion vet dost
(refreni) 1-2-3 knena 1-2-3 anena kit gisht tmesem per ni arsye e kena qiju ti let qihet ai qinu krejt sma nin kari per kerkon shqipe so vshtir me vrejt
Jom Mentori vi prej Qafes TBA tash jena tpart te tont jon pidha tnonens e din kejt kta klloshart qe shiten si MC robt ja qi ju dhunoj ju pushkatoj qmos ju boj per ata qe folin keq thom kshyre kit papakun bane tshtina dorė ti qi kejt tshpis ? ? se sa herė qe tmenoni per mu tugu ka mu ju qu ki mu smu thojn qe jom shum i trent po kejt um dojn vik qa tuten a adhurojn shume e njohin e respektojn se pa i qi nonen njerzve ata ndryshe nuk kuptojn jau qi deknit paloj kejt i rxoj se pisat si harroj shpejt i vizitoj ka ni plum dhurat ja qoj urime vdekjen ja boj e tash ma teshin karin edhe thojn jom menjemadh ati qe ja nxana vendin po um vjen keq boma hallall se jeta ke kurv edhe tash ski qa me bo veq gjuj qimi nanes gjuj se sun um bo gja
Tla me pasoj paralizoja nuk osht lojė TBA e ka ndor prej toke ne kumorė muzik, politik na kejt i bona horė me ty lujna koqe sikur plaku me krroqe ti je pidh mashkull ti ski shok ti ki shoqe edhe nese ki ti sen tkarit sum bon jepu monoton tu qu fjal ntelefon vina me bagon alltia me ni ton | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:16 am | |
| Shpat Kasapi - Goce Tirane Kush vallzon me mire se ty ? Goce Tirane , Goce Tirane! Te ka lind nena shqipetare , Zemren Se Qma kalle!
Goce Tirane , ma e mira , nuk te ndrroj ty as me lira ! As me lira as me dukat , kjo me thon po me doket fat!
Moj e embel sheqer bije , Luje vallen si tka hije ! Nusja jone sikur zane na ka marr nje djale Shkupjan!
Kush vallzon me mire se ty ? Goce Tirane , Goce Tirane! Te ka lind nena shqipetare , Zemren Se Qma kalle!
Kush vallzon me mire se ty ? Moj shkupjane , Moj shkupjane ! Kena marr nuse Tirane o sa mire po qane!
Goce Tirane , ma e mira , nuk te ndrroj ty as me lira ! As me lira as me dukat , kjo me thon po me doket fat!
Njeqind vjet une ty te prita , tash moj qik na erdhi dita! Qe prej Shkupit ne Tirane , Me hedh vallen anembane!
Kush vallzon me mire se ty ? Goce Tirane , Goce Tirane! Te ka lind nena shqipetare , Zemren Se Qma kalle!
Kush vallzon me mire se ty ? Moj shkupjane , Moj shkupjane ! Kena marr nuse Tirane o sa mire po qane!
Kena marr nuse Tirane o sa mire po qane! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:17 am | |
| Adem Ramadani - Gjermani mori vrane Kur e pash nanen tuj kja Sikur pushka mem pas vra Kur e pash nanen tuj kja Sikur pushka mem pas vra Udha mbarr mtha me gjys fjale Edhe dola kadal dale Udha mbarr mtha me gjys fjale Edhe dola kadal dale
Durt e mija i kam shkurtu Gjermanin tu e ndertu Gjermani mori virane Ti shkrum zemrat qysh naj bane
Durt e mija i kam shkurtu Gjermanin tu e ndertu Gjermani mori virane Ti shkrum zemrat qysh naj bane
Kur erdh koha me lshu shpin Zort e barkut mu perzin Kur erdh koha me lshu shpin Zort e barkut mu perzin I maj ment fjalt mori vlla Njanin krah ti ma ke tha I maj ment fjalt mori vlla Njanin krah ti ma ke tha
Hajt oj loke ban gajret Srri ma shum nan ne gurbet Qe sa vjet nan sjam kan nshpi Pritem nan moj se dot vi Hajt oj loke ban gajret Srri ma shum nan ne gurbet Qe sa vjet nan sjam kan nshpi Pritem nan moj se dot vi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:19 am | |
| Tingulli 3`nt - G Funk Geloxia Sa e bukur dashuria padyftyrsi tani nuk mjafton as nje kronologji qe ta haroj nje gje nje femen te bukur si ti qe tbisedoj tani me ne pik se pari me ju per xhelozin si kjo qe tregoi tani dhe pse per ate qe don te thote hija e jetes tingulli 3 me shtyne pak nga pak qe ta du une per gjithe jete edhe per dashurin tende ky monolog le te mbetet ne flete porosi per qdo te ri edhe pse kujtimet m-e lejn thell mbres pa grima te tilla qe mendjen tani nuk ma lejn te qete per te pranuar ende me tutje endrat e mia u shendruan ne lutje po kesaj here edhe ne mendime me duket se eshte me se miri ndoshta jam gabim po keshtu thot edhe my home boy don pizhi se pranoj ne koken time ngadal ghettor tani hyri ne qastet kur kete e bera per jeten asgje sdita e lash qe tme hyj dhe ne qiell ate e prita ne mendje ne trup ne toke e kisha te vetmin sy edhe pse e tera tani qe kam jemi ne dy per ty dhe ndjenja te lehta plot kerkesa per fund qe thrasin sensin tmos e kryej jeten time plot mund po kur smunda ta kuptoj veten pse kshtu gjithmone duhet te jete edhe pse ku do qe beja hapin dashuria ime ishte mbet qete te prapavijes se qdo dite qe me bente te tretur ne per te cilin qdo femen e re dikur kishte shkelur dite qe dikur ishim bashke e keto dite me skan mbetur pa mbrese pa ftese pa shprese tash kjo gje le te mbese
(refreni) Sa e bukur dashuria, sa e keqe xhelozia sa e embel simpatia, sa e rend qenka tradhtia
Ne ket trup plot bindje tek ky vend ne ulpian desha ti puthi buzet e tua por dostat nuk me lan qe me vone qdo gje djegen dhe dashurin e vjeter e le ne flete te tretet dhe keshtu ke haruar se do te mbetesh pytje te milionta te ndeshura pa pergjigjje vete mbresa te dobta te jetes qe thrasin plot etje me ty humbja ne mendime i ulur ne tretuar pa pengesa te tjera tani veq nje tash ghettor u fut momenti qe perbiu jeten time si femiu ishte tani dhe vetem kjo momenti i yt i ziu vetem edhe nje arsye qe me bejn te di dhe si kujtimet e huja me vijne tme kthejne ne femijeri puthja e gjate sikur vdekja e sigurt si humbja dhe qe te gjitha ishin gabimet e mija te mundura per deri sa ket e kuptova zemren ne vend nuk e kisha mbi sy nje parandalim lote te paqart ne ate vend ku risha qe edhe sensin per f*** e humba qe e pata po ndiej ne vete shume kerkesa qe me lejn me u tret qe me tha shkurt e shqip shko q*** me ate qe ke mbet e leshuar si shpirti im ne nje vend krejtsisht te shkrete
(refreni) Sa e bukur dashuria, sa e keqe xhelozia sa e embel simpatia, sa e rend qenka tradhtia
Si ate dite kur me fole mu duk mu afrua momenti tere at gangsta stil qe e kisha trupi yt ma treti me te erdhi dhe tradhtia qe rend me pat rene kete gje qart e kuptova se qka me pat lene bashk me ato fjale dhe mendime plot hidhrime e urrejtje qe ende i kujtoj ende se di pse ti ke etje sma le vendin rendin te beje diqka per veten nkto shkatrime direkte permbahem ti qelem jetes por si duket ndonjeher ne g (gangsta) diturin kur sduhet te permbahesh me ata qe mbrijn historin e tash do te vjene ajo kohe qe kemi pritur deri tash edhe pse vete e di mjafton ti hapesh nen hije kur per qdo qast si kur te pritshim se do te vije si kur dhe ti te kuptosh aq shpejt ne kete vend ngjarjet qe do te kaloja sikur rije pernjemend mos e be ket hap sot se edhe neser do te jesh vetem nje deshire e kemi ne jete qe duhet ta kesh se ste mbrin e mbara kur me kur me mua sdo te jesh mbi gjera me kendesi qe kur me kohe nuk i zbulon ne ket histori ne jeten time duhet te kthehesh ste ndalon sikur qe ishte ajo per mua me ty ne lendime me nje gje fuck you bitches mer fund jeta ime tani vetem ne keqkuptime k.ol.c banda ime dhe pa fjale mbetet e qarte se nje dite do te tretesh me ket perfundon tingulli 3, hija e jetes
(refreni) Sa e bukur dashuria, sa e keqe xhelozia sa e embel simpatia, sa e rend qenka tradhtia | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:21 am | |
| Kaltrina Selim Ndoshta jam subjektive
sa shkoj jeta jo vec nje muaj ta dish sesht impresive kur te shoh ty si nje te huaj
Xhelozoj me tprek era se duroj e lere me nduar tjera
(refreni) Dua edhe nje her tjem hiti yt i ksaj vere dua vec edhe njeher tjem me ty eja me mer
Dua edhe nje her tjem ylli yt i ksaj mbremje dua vec edhe njeher tjem me ty sikur ather
Me thuaj jam naive,depresive krejt ti mi thua me quaj agresive vec ish e dashur ti mos me quaj
(refreni)(2x) Dua edhe nje her tjem hiti yt i ksaj vere dua vec edhe njeher tjem me ty eja me mer
Dua edhe nje her tjem ylli yt i ksaj mbremje dua vec edhe njeher tjem me ty sikur atheri - Hiti yt veror | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:22 am | |
| Aurela Gace - Hape veten Hape veten ti, dhe dashuro jeten vijme ne kete bote vetem hape veten ti
kur humb nje dashuri, nuk kthehet perseri
Ti nuk me sheh, sdi a me njeh, tek une vetem dyshon nje hije te mbulon
pse nuk e di na ke ne sy me tremb kjo xhelozi kam ankth e dritheri
Ti fantazon se kupton nuk e ndjen, sa here me therret.
Se me nuk kam faj se kam mall jam e gjall prandaj te fal e fundit fjale.
Hape veten ti shpirtin pa kufij kthehu teje, dhe dashuro jeten vijme ne kete bote vetem hape veten ti gjer ne marrezi te dua kete mall qe djeg ne gji nje det nuk mund ta pij perendine ke endrrat pse i le te treten pusho ne krah tani harrove veten ti
dhe trokit ne dere eja dhe me merr me vete nje dite dashuri vec kohen do ta ngrij
Ndjej, ti me ndjen jo, sme genjen nuk ka mister ne sy jam une kjo nate dhe ti, qaj si femij lutem per ty u ftoh kjo dashuri nuk ka me ngrohtesi eshte iluzion ti kujton se mbaron, nje here, per here
se more dal nga dal dhe ske mall si per djall pa nje me fal e fundit fjale
(refreni) Hape veten ti shpirtin pa kufij kthehu teje, dhe dashuro jeten vijme ne kete bote vetem hape veten ti gjer ne marrezi te dua kte mall qe djeg ne gji nje det nuk mund ta pij perendine ke endrrat pse i le te treten pusho ne krah tani harrove veten ti dhe trokit ne dere eja dhe me merr, me vete nje dite dashuri vec kohen do ta ngrij
hape veten hape ti(2x) hape shpirtin pa kufij(2x) dashuroje jeten ti(2x) dashuron ne marrezi(2x) hape veten hape ti hape shpirtin pa kufji 1 2 3 4 dashuroje jeten ti dashuro ne marrezi
..
Hape veten ti shpirtin pa kufij kthehu teje, dhe dashuro jeten se vijme ne kete bote vetem hape veten ti gjer ne marrezi te dua kete mall qe djeg ne gji nje det nuk mund ta pij perendine ke, endrrat pse i le te treten pusho ne krah tani harrove veten ti
dhe trokit ne dere eja dhe me merr me vete atehere kete dashuri vec kohen do ta ndiej
Hape veten hape ti
| |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:23 am | |
| Afrim Muciqi - Harroj pranvera Merri te gjitha,asgje mos le Ne jeten time,kurr mo u kthe Agje e jotja mos te mbet te une Se zemra ime nuk zene plage me shume (2x)
ref:Hicma unazen qe ne gisht ma vure Harroj pranverat kur te kisha lule Mos qaj pran meje per ardhmerine Se dora ime lotet me sti fshine (2x)
Mos thuaj se gabova Mos me thirr me ne emer (2x) Njerzit gabojne por jo gjithe jeten (2x)
Hicma unazen qe ne gisht ma vure Harroj pranverat kur te kisha lule Mos qaj prane meje per adhmerine Se dora ime lotet ma sti fshine. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 2:26 am | |
| Alban Skenderaj - Hapesira e nje enderre I mbytur ne mendime nuk e di perse mendoj Perballe kam jeten time me pyet se cfare kerkoj Ne cast nje kenge ulur ne buze po me qendron Me troket mendiment mi zgjon
Kerkoj nje enderr nje hapesire Ku te shperthej ndjenjen e lire Ku te shperthej ndjenjen e lire
Se kjo jete eshte e kufizuar Dhe pa endrra ,shpresa,kenge Nuk mjaftojne dy duar | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:27 am | |
| Kaltrina Selimi - Hiti yt veror Ndoshta jam subjektive sa shkoj jeta jo vec nje muaj ta dish sesht impresive kur te shoh ty si nje te huaj
(refreni) Dua edhe nje her tjem hiti yt i ksaj vere dua vec edhe njeher tjem me ty eja me mer
Dua edhe nje her tjem ylli yt i ksaj mbremje dua vec edhe njeher tjem me ty sikur ather
Me thuaj jam naive,depresive krejt ti mi thua me quaj agresive vec ish e dashur ti mos me quaj
(refreni)(2x) Dua edhe nje her tjem hiti yt i ksaj vere dua vec edhe njeher tjem me ty eja me mer
Dua edhe nje her tjem ylli yt i ksaj mbremje dua vec edhe njeher tjem me ty sikur ather | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:35 am | |
| Mahmut Ferati - Jeho kenga ime Lott e mi kurre nuk u thane Mka marre malli me tpa moj nane Se ndhe thuje kam mbet i shkrete Oh malli yte nuk po mlen me vdek
Jeho kenga ime jeho dridhe malin le ta dije nane lokja se gjalle e ka djalin
Mvjen nje kenge me permallim atje larg mthret dheu im atje larg qane nene e mjere oh kthehu bire tshoh edhe njehere
Jeho kenga ime jeho dridhe malin le ta dije nane lokja se gjalle e ka djalin
Zemra mdigjet nate e dite oh po mthret vendi ku jam rrite qane nane lokja ndrite te hanes oh ku mu trete sokoli i nanes
Jeho kenga ime jeho dridhe malin le ta dije nane lokja se gjalle e ka djalin | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:37 am | |
| ti o me ngacmon,ti po m'provokon sa shume zemra i ke thy po m'mbyt me ata sy spo ma nin po du me kan me ty, DIskoteka plot eshte mbush djem e qika qfare dush syte e tu po bejn shume drit t'kisha hanger krejt o shpirt, DIskoteka plot eshte mbush djem e qika qfare dush syte e tu po bejn shume drit t'kisha hanger krejt o shpirt Ti sa mire me shikon,ti je si bonbon,sa shume zemra i ke thy po m'mbyt me ata sy spo ma nin po du me kan me ty, DIskoteka plot eshte mbush djem e qika qfare dush syte e tu po bejn shume drit t'kisha hanger krejt o shpirt, DIskoteka plot eshte mbush djem e qika qfare dush syte e tu po bejn shume drit t'kisha hanger krejt o shpirt, | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:38 am | |
| Ardit Gjebrea - Jeto dhe jeten time eto dhe jeten time po e deshe eja dhe merre, vec jeto......
Ata qe sduan dashurine nuk dine se ceshte miresia folene e ngrene ne erresire edhe mbi ty leshojne stuhira
Se jane mesuar te zvarriten te te helmojne pastaj te vdesin pa prekur trupin tend te ngrohur nga afshi i puthjes, ledhatimit
Dhe pena ime nis e shkruan kaq e lodhur nga mundimi erkon nga ty dhe merr dy fjale dhe ndalet lumi, zemerimi
Te Dua, Te Dua, Te Dua o fjale hyjnore e esaj bote u peshperite nga buze e dashuruar qe fryme ty te dhane
Shume te erkova gjersa te gjeta dhe nese vdes mos u trishto por ti jeto....
Neper rruget e dashurise enden enget dhe legjendat neper vargjet e poetit zemren ka ajo
Dhe ne vija pentagramesh derdhet shpirti i nje artisti por dicka pa thene ka mbetur le te tjeret ta tregojne...
Jeto dhe jeten time po e deshe eja dhe merre, vec jeto...
Ata qe sduan dashurine nuk dine se ceshte miresia folene e ngrene ne erresire edhe mbi ty leshojne stuhira
Se jane mesuar te zvarriten te te helmojne pastaj te vdesin pa prekur trupin tend te ngrohur nga afshi i puthjes, ledhatimit
Dhe pena ime nis e shkruan kaq e lodhur nga mundimi erkon nga ty dhe merr dy fjale dhe ndalet lumi, zemerimi
Dua Te Dua Te Dua o fjale hyjnore e esaj bote u peshperite nga buze e dashuruar qe fryme ty te dhane...
Shume te erkova gjersa te gjeta dhe nese vdes mos u trishto por ti....
Dhe jeten time po e deshe... eja dhe merre por ti jeto... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:40 am | |
| Ledina Celo - Jemi te huaj Ne kete qytet, kam kohe qe sjam pare, e huaj jam, per kete nuk kam faj, ish nate pa hene atehere kur ne u ndame, dhe u harruam se koha ste fal.
Une ika larg te mos kthehem kurre, gjithcka te harroj, te tharroj edhe ty, tani me lutesh, ke nje peng ti ne shpirt, ta kthejme te shkuaren, oh sa cudi, e jotja une te jem perseri.
Jo nuk te dua, eshte teper vone tani, teper vone, jemi te huaj, i dashur...vone, zemra u ftoh, zemra u ftoh.
Une e pranoj nje puthje kete nate, por gjithe magjine qe ma fale ti, kohen se kthejme dot pas, te dy ne e dime, kujtimi mbetet vec si nje stoli.
Jo nuk te dua, eshte teper vone tani, teper vone, jemi te huaj, i dashur...vone, zemra u ftoh.
Zjarri u shua, ne shpirtin tim, thelle pergjithmone, te ndjej te huaj, eshte teper vone, zemra u ftoh.
Zemra u ftoh, zemra u ftoh.
Ooooooooh...
Jo nuk te dua, eshte teper vone tani, teper vone, jemi te huaj, i dashur...vone, zemra u ftoh.
Zjarri u shua, ne shpirtin tim, thelle pergjithmone, te ndjej te huaj, eshte teper vone, zemra u ftoh.
Zemra u ftoh.
Jemi te huaj, i dashur vone, zemra u ftoh.
Zjarri u shua, ne shpirtin tim thelle pergjithmone.
Te ndjej te huaj, i dashur vone, zemra u ftoh. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:41 am | |
| Mentor Kurtishi - Jeto Se Un Kam Vdek Per Ty Mos kerko adress e vjeter ma ti mos kerko as deren as ne shtepi mos prit per njeriu qe ma nuk jeton adress e mali nuk existon jeto se un kam vdek per ty mos qaj mos baj zi shko te shtepi vashdo jeten me jetu se kam ketu mos kerko as numren ne telefon se dequse as kerkush e shon mos me prit ne deren tonde te trokas as me gur dritaren tonde jeto se un kam vdek per ty mos qaj mos baj zi shko te shtepi vashdo jeten me jetu se kam ketu jeto se un kam vdek per ty mos qaj mos baj zi shko te shtepi vashdo jeten me jetu se kam ketu jeto se un kam vdek per ty mos qaj mos baj zi shko te shtepi vashdo jeten me jetu se kam ketu jeto se un kam vdek per ty | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:42 am | |
| Zyber Avdiu - Je Ma E Bukura E kur te pash moj, o moj syn oj zie e je me e bukura moj nket nahie
Pamja jote moj, simpatike e je me e bukura moj ti zemren ma fike
(refreni)(2x) Jalla jalla, sa te du e hajde vajze aman jalla rri me mu
E kur te pash moj o me mercedeze a ma con mallin aman si Jennifer Lopeze
Pamja jote moj, simpatike je me e bukuar moj ti zemren ma fike
(refreni)(2x) Jalla jalla, sa te du e hajde vajze aman jalla rri me mu | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:43 am | |
| Sali Mani - Jemi nje gjak Kur ju vun temelet murit, Qau shqiponja npal tflamurit, Male zemra me dysh u ndan, Vllau sguxoj me u pa me vllan,
Sguxoj nana me pa bin, E ndryshoj bija gjinin, Vec ni komb nda ne pes shtete, Prit stuhi e baj termete.
Neper shekuj asht ba prov, Pa Shqipn nuk ka Kosov, Pa Kosov nuk ka Shqipni, Jem ni gjak oooo, Jem ni gjak e ni vllazni o heeeej.
Plag e vujtje nan shqipnia, Deri nskaj e mloj vorfnia, Nburgje nkampe tinternimit, Knohej kanga e mjerimit
Jasht gjithkush per te mendonte, Se po rritej lulezonte, Por u fik me kang e valle, Duar that ne rrug te madhe.
Neper shekuj asht ba prov, Pa Shqipn nuk ka Kosov, Pa Kosov nuk ka Shqipni, Jem ni gjak oooo, Jem ni gjak e ni vllazni o heeeej.
E Kosova per ket shekull, Me kapuc te bardh mbi vetull, Bjeshk per bjeshk i prehen trimat, Gjaku i saj i skuqi Drinat,
Ja preu krahet padrejtsia, Re mbi krye i ri Serbija, Si flamurin si lirin, Mbajti nzemer shqiptarin
Neper shekuj asht ba prov, Pa Shqipn nuk ka Kosov, Pa Kosov nuk ka Shqipni, Jem ni gjak oooo, Jem ni gjak e ni vllazni o heeeej. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:46 am | |
| Ingrid Gjoni - Jek e jek Do ta ndal, do ta ndez do ta coj une naten peshe me tjetrin sot kaloj gjithshka, zemren tja dhuroj do ta marr, do ta gris historine e dashurise Tani jemi jek e jek une bej qejf e ti ne siklet.
Se gjithshka une prapa e lashe zemren time nuk ta dhashe zemren time nuk ta dhashe merre lehte avash avash.
Tani lojen e humbe ti pranoje se u munde mos e ve veten ne siklet tani jemi jek e jek.
(refreni)(2x) Tani jemi jek e jek hiqi durt dhe mos me prek hiqi durt dhe mos me prek tani jemi jek e jek.
jek e jek (3x)
Do ta ndal, do ta ndez do ta coj une naten peshe me tjetrin sot kaloj gjithshka, zemren tja dhuroj do ta marr, do ta gris historine e dashurise Tani jemi jek e jek une bej qejf e ti ne siklet.
Se gjithshka une prapa e lashe zemren time nuk ta dhashe zemren time nuk ta dhashe merre lehte avash avash.
Tani lojen e humbe ti pranoje se u munde mos e ve veten ne siklet tani jemi jek e jek.
(refreni)(4x) Tani jemi jek e jek hiqi durt dhe mos me prek hiqi durt dhe mos me prek tani jemi jek e jek.
jek e jek (3x)
(4x) Tani jemi jek e jek hiqi durt dhe mos me prek hiqi durt dhe mos me prek tani jemi jek e jek. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:49 am | |
| Shpat Kasapi - Jo Mos Thuaj Jo Doren hoqe, mos te luaj zemren fshehe, mos te vuaj ti se di cfare, zjarr ne mua ndez
Nete e dite, koj ti iken nete e dite mu, ajt mu fiken po sta preka flokun tend te zi
Ditet jane pa numer jo nuk e di nete ikin tutje, jo ti nuk e di mos thuaj se do te shkosh se ti moj nuk e di sa te dua, jo jo jo jo
Jo mos thuaj kurre se ti nuk e di jo mos thuaj se ky shpirt ste vlon ty se buzen tende val, une do ta puth ngadale jo mos thuaj, jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Jo, jo jo, jo, jo
Doren hoqe, mos te luaj zemren fshehe, mos te vuaj ti se di cfare, zjarr ne mua ndez
Nete e dite, koj ti iken nete e dite mu, ajt mu fiken po sta preka flokun tend te zi
Ditet jane pa numer jo nuk e di nete ikin tutje, jo ti nuk e di mos thuaj se do te shkosh se ti moj nuk e di sa te dua, jo jo jo jo
Jo mos thuaj kurre se ti nuk e di jo mos thuaj se ky shpirt ste vlon ty se buzen tende val, une do ta puth ngadale jo mos thuaj, jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Jo, jo, jo jo, jo jo, jo, jo, jo, jo
(3x) Jo mos thuaj jo | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:54 am | |
| Adem Ramadani - Jolla jolla sa te dojna Rreth e mrreth i rash Kosoves rreth e mrreth i rash Kosoves E ta bleva oj oren e dores E ta bleva oj oren e dores
Jolla jolla sa te dojna oj Lulie u bane e jona Jolla jolla sa te dojna oj Lulie u bane e jona
Rreth e mreth i rash Gostivarit rreth e mrreth i rash Gostivarit E ta bleva jelekun e arit E te bleva jelekun e arit
Jolla jolla sa te dojna oj Lulie u bane e jona Jolla jolla sa te dojna oj Lulie u bane e jona
Oh kur e pash oj nane at vajzen te shkolla Oh oh oh oh at vajzen te shkolla
Oh ja e more oj nane ja desh u tranova ohh oh oh oh ja desh u tranova
Oh kur e pash oj nane at vajzen nqytete ohh ohh ohh ohh at vajzen nqytete
Oh ja e mora oj nane ja desh me lan mente ohh oh oh oh ja desh me lane mente (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:56 am | |
| Adem Ramadani - Jalla bona Jalla bana paj ne kame u qova qosh e mqosh dynjan e kerkova aj si Shqiptart e kan zakon ne kurbet paj ymrin me lan (2x)
Shkova ne Gjermani edhe nZvicer nSuedi nAmerike nAustrali po pre vize pre Brazili
Paj ngjita shtetet hajde une shkova ne qdo qosh Shqiptaret i takova
Gjuhet e botes mei msu tentova per veq Shqipes asnja sun e msova (2x)
Shkova larg ne Angli NDanimark tha Suladi kur shkova nItali dola nzeze neper Shqipni
Ne gurbet u knaqem tuj kcye pare boll mercedeza tzie (2x)
Aj qka me ba me hek ket merzie nkafe nkafe gjithe diten po rrie | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:58 am | |
| Adem Ramadani - Jetimi En ket bot I vtem jam Skam Bab Nuk kam as Nan Shum lot tka sy Me kan lotu Se ska ma kush Mem Perqafu Shum lot tka sy Me kan lotu Se ska ma kush Mem Mledhatu.
O zot i madh Vtem ty te kam Askush perveq teje Nuk me bjen ndermend O zot i madh Vtem ty te kam Askush perveq teje Nuk me bjen ndermend.
Ahh Ahh Ahhhh
Ne Rrug Dita em kallon Pa shpres E buk pa ngron
Un jam i smut Dhimbja mundon Ahh preni Nans Shum me mungon
Un jam i smut Dhimbja mundon Ahh preni Nans Shum me mungon
O zot i Madh Vtem ty te kam Askush perveq teje Nuk me bjen ndermend O zot i madh Vtem ty te kam Askush perveq teje Nuk me bjen ndermend
Ahh Ahh Ahhhh
Ne shkoll Jam klas e par Me Don Cdo Arsimtar
Fletore shum Besa mjen ba po ska te shpia kush me mi pa Fletore shum Besa mjen ba po ska te shpia kush me mi pa
O zot i madh Vtem ty te kam Askush perveq teje Nuk me bjen ndermend O zot i madh Vtem ty te kam Askush perveq teje Nuk me bjen ndermend | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 12:59 am | |
| Adem Ramadani - Je me e mira Bum dera bani, menjeher dola kur te pash ty, jo nuk besova i fshiva syte per me pa ma mire oj nane dashnorja menjehere kam thirre
Je je je ma e mira je si gjerdan me lira je je sikur hane ma e mire ske qysh me kane
Dul edhe nana ne sokake ta shof nana nusen pake hajt moj nane se stkam korite si diell e hana noborr ndrrit
Je je je ma e mira je si gjerdan me lira je je sikur hane ma e mire ske qysh me kane
Hajde nana shkojna npazar me ja ble ni fustan tbardhe do ti plasin nje mallall ta baj nuse me kunore (2x)
Je je je ma e mira je si gjerdan me lira je je sikur hane ma e mire ske qysh me kane. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 1:01 am | |
| Ardit Gjebrea - Ja ku jam Te kerkoj, te kerkoj e nuk te gjej ne cdo vend ku kemba shkel ti askund, askund nuk je.
Te kerkoj si i cmendur te kerkoj neper boten qe smbaron sa dhe fryma me ndalon
pse, pse me torturon kete nate pse thone une jam njeri pa fat?!
(refreni) Ti, dhe nje here po te kthehesh ti...une ja ku jam dhe nje here te me duash prape...une ja ku jam dhe nje here ti te jesh e imja...ja ku jam parajsen te ta fal
dhe nje here te te mbaj ne duar...ja ku jam dhe nje here te me besh te vuaj...ja ku jam dhe nje here te me vrasesh mua...ja ku jam dhe vdekja le tme marre.
Me mungon zerin tend nuk e degjoj nje mesazh ne telefon shpirti im sa me mungon.
Me mungon prekja jote me mungon trupi yt kur dritheron dhe nje puthje qe smbaron.
Pres, pres te me vish kete nate pres, cdo njeri e ka nje fat.
(refreni) Ti, dhe nje here po te kthehesh ti...une ja ku jam dhe nje here te me duash prape...une ja ku jam dhe nje here ti te jesh e imja...ja ku jam parajsen te ta fal
dhe nje here te te mbaj ne duar...ja ku jam dhe nje here te me besh te vuaj...ja ku jam dhe nje here te me vrasesh mua...ja ku jam dhe vdekja le tme marre. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 1:09 am | |
| Unikkatil - Kanuni i katilit eyo sot jom kone n'kish i thash dy tri lutje i thash ktij dostit nalt ndihmon me vazhdo tutje mrra nji pik shi ne form realiteti, tha ti djali i mire pse lyp drit pi kijameti jeta si makush po ngajke shpejt, ngaje tani je shlir mos tu bo njejt po apet ka dallim, qfar ardhmerie kom, edhe pse qon n'stom mandej gjun t'bon llom edhe kurr nuk ka me ndodh veq nje dallim do prej neve keshin e do shkojn pikllim ata qe hjekin buzen nga s'folin qka menojn, se e din qe fjalt e tynve per gjithmon ekzitojn dost mos harro ndre ton kta mitila , jon da t'rral qe qellojn katila qe kan ma shum se veq nji qellim ne nje jet veq ne ondrra tynve muj be pa nji dit te qet
[UniKKatiL Refren #]
E di qe ka shum pengesa shtir o kujdesa jeta e unikkatilit u kane plot me ngatresa se sat jem gjall une - nuk di mu nal une si dukagjini e pruna e thurra nji kanun
[UniKKatiL Verse # 2]
naten flej ma mire kur e kam heker ngat si gjithmon dikush bon plan mem lan sakat spo thom qe jam urtu - se me mend hala hajvan kane inat qe refuzoj sene si politikan nime kam selom per kta ne politik kosoves i thojn nan po e shohjn si karrik nese don me dit, (mu kane njo qe ngo)me kon jom ce ngo rrall me te tane e shpesh me asnjo skom qa me bo, shoh gabime nkejt shoh edhe dredhina aty ku doket drejt ironi krejt - ska njeri te shejt mytuni te tane eshte qendrimi a e ki vrejt? rreth rrolit tem nje shej une me pa mezash per pa njofshmem me shkell ki mu vra vjen keq qe ngushllime pa faj paq me shku po natyra e jem sum len kujt mi besu
[UniKKatiL Refren #]
E di qe ka shum pengesa shtir o kujdesa jeta e unikkatilit u kane plot me ngatresa se sat jem gjall une - nuk di mu nal une si dukagjini e pruna e thurra nji kanun
[UniKKatiL Verse # 3]
nji her e kam shok, mati kto kah her edhe fjal ruju kom bo kurgja haver abstrakt i kam shokt se konkret ka rrall shumica gjujn terorzin per met pa tu kall rregulat e mija koxha majr(mire) nuk pom rrujn po apet nuk muj me pa bash qdo kur qe ma gjujn se jon sikur xhom - nuk shihen ngulesh sikur zog, a une e kam voglushin te mami strufulog noshta e don zoti jetoj lsho burr po edhe shkovsha bote tjeter apet se la kurr pat shtir se tash po bi me nji kontradit nuk ma nin per mu - po per ty po du me prit si arusha verr si nana kur ban fmi ose sikur kosova qe pret pavarsi ska shqipe kom thon kom me lan ferrkem qe merre nje faqe pi kanunit tem
[UniKKatiL Refren #]
E di qe ka shum pengesa shtir o kujdesa jeta e unikkatilit u kane plot me ngatresa se sat jom gjall une - nuk di mu nal une si dukagjini e pruna e thurra nji kanun
[UniKKatiL Talking]
yeah mos e le kurr kerkon me thon qe smundesh me bo diqka shoki duhesh me pas vullnetin forca tana here njerzt kan munu met nal, po puna eshte qe ti mos mi lan met you know what im sayin? qdo njeri ka zemer, rrall dikush e perdor ate zemer Po Ti? duhesh me rrujt se eshte e vetmja send qe e ki | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 1:12 am | |
| Unikatil - Krejt hajvan Kush osht aj tipi qe del me 16 shok nbel rė e bė e lė, udhheqsi Rebel Qe si han kari per qka ki bo a kush je qe jeton nAmerik po osht shqipe deri ndhe Tqimt e nanes e urrejn tnjejten koh adhurojn rrospat e dojn mashkujt idollizojn Se e ka fal nana ni hajvan tsmut nkry qe dreqin e ka kqyr nsy edhe e ka pshty Bile luft i ka shpall si kerset per njeri tgjall qe thot gjoma ti ni njeri qe se lyp ni plum nball Qe smerzitet se sa tmadhe e ki ble alltin qe rrencav e bulashav ja qet rrenat ne ledine Qe sundon qe zotron okupon e likvidon tqimve tnanes ju kallxon se padyshim ju rrxon Asllan azgan me zemer kejt luan qe kari nuk i han se e ka fal zoti hajvan
(refreni)(2x) Mka fal zoti kejt hajvan mfal nan e di qe lujta menve po rri me do mangupa ma ttrentit pi ttrentve Asi qe rrehin gjin prejn gjin vrajn gjin i shoh nanat e gjaksav ato tash veq po kajshin
Un jom mut njeri, po edhe patriot se qashtu nau kan bo plot patriota sot Qe nftyr mir tbojn tdojn e tlavdojn e si ta kthej shpinen ta qijn nanen tsakatojn Apet ton i kena tzezat tona ska tomel pa maz qata qe i thirr ti njerz une shkurt i thirri shtaz Qe kan dal e kan ik e jon zgidh pi shtalles mos harro ka dallim shum pi ttrentit e budalles Se e di qa po thu edhe qa po tsillet nmene po thu ku karin e nans pom bin nmen tona kto sene E pse po foli shum pse po boj armiq palidhje po hajt se nuk ka lidhje se un e kom vetem ni zgjidhje (gunshot) Jom poet gjaknxeht plot me kreativitet i inspirum njeten e vet tshet realitet E kta let urrejn se pun tjeter nuk kan veq mu kari nuk um han se mka fal zoti hajvan
(refreni)(2x) Mka fal zoti kejt hajvan mfal nan e di qe lujta menve po rri me do mangupa ma ttrentit pi ttrentve Asi qe rrehin gjin prejn gjin vrajn gjin i shoh nanat e gjaksav ato tash veq po kajshin
A mos nive per at klyshin qe endrrojke mu bo mret? e mas ni kallabllak problemeve e arriti qellimin e vet E jeta jem osht qashtu diqka prej fundit ne maje venin qe mtakon dost me kerkon se ndaj E emni jem Viktor simbolizon fitore a thu pse bre nanen gjithqka pom shkon per dore? Noshta se kom gjak drenicak neper vena un sjom tupac zezak un jom shqipe me dy krena Un jom zoni i qdo shqipe prej Presheve nQameri fjalt qe sdin mi nxerr pi goje un i thom per ty Edhe pse plot tqim nane dojn mem myt nime mem vra kthena une shpejt mos ta nin kari o vlla E e shohim kon e vran e kon e pushkaton e e sheh qysh RREBELI vdekjen e sfidon Se i kom thon Engjullit tem kom me tbo mu mburr oj nan e di qe ty po tdhem se mka fal zoti kejt hajvan
(refreni)(2x) Mka fal zoti kejt hajvan mfal nan e di qe lujta menve po rri me do mangupa ma ttrentit pi ttrentve Asi qe rrehin gjin prejn gjin vrajn gjin i shoh nanat e gjaksav ato tash veq po kajshin | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 1:14 am | |
| meda A ke than A ske than
Keq kam fjet e Keq jam qu fjalt e kqija kam ndegju Keq per mu e Keq per ty po dojn zemrat me naj thy vin te ti e per mu flasin vin te un zemren ma plasin me fjalt thuja shum po vuj hajde vet e shka dush thuj
(refreni)(2x) A e than a ske than se ket zemer ke me lan a asht rren a e verrtet hajde hajde tregom drejt
Keq kam fjet e Keq jam qu fjalt e kqija kam ndegju Keq per mu e Keq per ty po dojn zemrat me naj thy vin te ti e per mu flasin vin te un zemren ma plasin me fjalt thuja shum po vuj hajde vet e shka dush thuj
(refreni)(2x) A e than a ske than se ket zemer ke me lan a asht rren a e verrtet hajde hajde tregom drej | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 1:16 am | |
| Shqipe Kastrati - Letra e fundit Lermi syte le te me pikojne lote Lerma zemren sonte le te me vdes Krejt harro qe jetoj ne kete bote Emrin tim me mos ma permend Mos kerko falje nga zemra Qe vete e ke thy Se per ne iku pranvera Asnjehere per te mos u kthye
Mos me pyet me, a me kalon ora A i ze akrepat nje mbi nje Zemra me eshte, me e ftohte se bora Une e jotja nuk jam me Mos kerko falje nga zemra Qe vete e ke thy Se per ne iku pranvera Asnjehere per te mos u kthye
Mos mendon o se i fshine dora Lotet e fundit ne kete erresire Ne zemrat tona o ra debora Asnjehere per te mos u shkrire Mos kerko falje nga zemra Qe vete e ke thy Se per ne iku pranvera Asnjehere per te mos u kthye Mos kerko falje nga zemra Qe vete e ke thy Se per ne iku pranvera Asnjehere per te mos u kthye | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Wed Mar 19, 2008 1:17 am | |
| Mahmut Ferati - Loti Nfaqe Isha i merzitur nuk e di se sa dikush emrin tend pran meje e tha zemra qe kish vdekur sedi si u ngjall ne fytyren tende shikova me malle
Ne dy syt e tu takova dy lote askush sikur zemra tverteten se thot nheshtje me shikove njesoj si dikur si me dasht me mthan nuk tkam haru kurr
Loti loti nfaqe rra se pa dashje ishim nda po tmos kishte dashuri zemra dhimbje skishe ndi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 12:22 am | |
| Adem Ramadani - Knoma kangen or bylbyl Oh bylbyl i dashurise mos kendo veq per te tjere qploje zemren or blybyl kno per mu ni here (2x)
Knoma kagnen or bylbyl se po digjem si kandil syte e mi ma smujn me pa prej kur jemi nda (2x)
Fluturo more bylbyl lqoje ket ndoren e saj edhe thuj more bylbyl se nzemer e mbaj
Knoma kagnen or bylbyl se po digjem si kandil syte e mi ma smujn me pa prej kur jemi nda (4x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 12:24 am | |
| Meda - Mos Me Thuaj Shko Po kthehem te ti krejt po i pranoj se ende te dua ende spo e harroi Perqafom njehere embel si dikur sikur ne jeten tende ste kam lenduar kurr
(refreni) Jo mos me thuaj shko rri sonte me mua mos me lendo
Jo mos me thuaj shko rri sonte me mua se zemra te do
Po kthehem te ti krejt po i pranoj se ende te dua ende spo e harroi Perqafom njehere embel si dikur sikur ne jeten tende ste kam lenduar kurr
(refreni)(3x) Jo mos me thuaj shko rri sonte me mua mos me lendo
Jo mos me thuaj shko rri sonte me mua se zemra te do | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 12:25 am | |
| Sefe Duraj - Me pelqen
Nuk e di sa i ke pasur as spo du me dite Edhe 100 vjet te tjera ty te kisha prit
(refreni) Mpelqen mpelqen e smundem pa te pa ia bejme qeifin vetes kur ti ke diqka
Mpelqen mpelqen e smundem pa te thirr ia bejme qeifin vetes ti kete e din mir
(2x) Nuk e di sa i ke pasur kjo sesht pune per mu krejt ajo qka du prej teje esht me nejt me mu
(refreni)(3x) Mpelqen mpelqen e smundem pa te pa ia bejme qeifin vetes kur ti ke diqka
Mpelqen mpelqen e smundem pa te pa ia bejme qeifin vetes kur ti ke diqka
Mpelqen mpelqen e smundem pa te thirr ia bejme qeifin vetes ti kete e din mir | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
| | | | Texte te kengeve | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |