| Texte te kengeve | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:42 am | |
| Unikatil - Pse pom shtin Qa po don me thon me ket sen, Pse pe prish at ftyr He bre nonen kerrkush punt e veta nuk pi kqyr Ma para mshohin keq mu se sa veten mir Une nuk kom qef po kur um shtin ta boj bir
Qimt e nones ntela um prekin E vetit flamen ja hjekin Shko veshe pancir jelekin E mandej pritma mu hekrin Se jam i disponum, per flak, vellaken ta lyp RreBeLi tvran kur po hyp KaTiLi tvran kur po zhdryp Se mdoket kom pun me lepra Fjal e jo vepra TBA tqimt e nones jon budall me letra Edhe pse kur kerkon, se nguci pa mbo diqka Po kur e lype vet pari VIK kile ta la Jo me ket prishem si kolera Per kogja do kariera Sa her po vi kah dera Hala ma i keq se herav tjera Ruju po mbjen nsy Se kthena edhe ty Smerzitna emrin ma perly se thjesht sjom rregull nkry Boll pi jepni zor po mvjen keq terrtmillojka E shajta me familje kqyr budallen u livdojka E tjert presin ren, shiloma edhe mu Nonen per pak fam, krejt nkar mu kan gju
(refreni)(2x) Kom pas me lon qe Hip-Hop bash me tpshurr nto Po masi gojat pi hapni un per inat spe lo Ska ma txeher se un, pidh edhe vet pe din Po kur pe hap at goj, bitch, Pse po mshtin
Kqyrum mu sa i thjesht j0om mu pa zdu met pengu po tetona hakkk ti la po mu me ngacmojn menemdhajt provokojn gjithmon ttestojn sene tLinga tmenojn po e din mir ata se buri kurr nuk liget aj veq shkon tu u forcu e prej zemre rritet shkon tu ba i pavdekshem prej njerve i paprekshem i tejdukshem i tmershem veq prej zoti i gjetshem pse pom shtin me ta qi at nan me ta qa kryt ndy pjes pik gjaki mos met lan je kam shtin qa skam qef une me ba mu ba sa me i keq pres ksaj jete met nda mos em shti se jom si bomb nukleare me eksplodu kush em prek e boj kahre ndhe e shti tash mu em duhet me kry qa kam nis me betis histori met lan ty
(refreni)(2x) Kom pas me lon qe Hip-Hop bash me tpshurr nto Po masi gojat pi hapni un per inat spe lo Ska ma txeher se un, pidh edhe vet pe din Po kur pe hap at goj, bitch, Pse po mshtin
Njeri qa ta bon goja dost nuk ta bon sen pi sjeLLi prej gurbeti a pe sheh qysh pot dhem lej ti foret e tua se me qi nanen se lshojna ti kom qi nanen kadaL edhe venin e mora jom njeri dramatik i marum veq per rezik qfar kombinimi fatal per ty TRIBUN sick ky sen gjithmon caspik se ti je farefisi tribun jasht si enguLL po mreni ju katilisi ti e din shum mir kur tkom than qe dokna i urt qysh je e qa ke than te kqijt doken te urt erdha bona luft edhe juv kom ther en zemer jo qe nuk kan dit diqka po mu ma kan lan kit emer ti mos u bon budall edhe mos u gut se tani un bona e ty tqet botha barut per 1 sen dore prej shpije ski me lujt ski me guxoft e jo qe une kom met rujt me juve jom tu lujt per qato nuk ju jepi rast se ton po thoni ky budall ish krejt pinast
(refreni)(2x) Kom pas me lon qe Hip-Hop bash me tpshurr nto Po masi gojat pi hapni un per inat spe lo Ska ma txeher se un, pidh edhe vet pe din Po kur pe hap at goj, bitch, Pse po mshtin | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:44 am | |
| WNC - Per ty Ne jet nuk esht asgje nga dita qe te kam takuar dhe i zgjuar rri ter naten Per ty duke menduar Duke mos kujtuar pse ne dy nuk jemi te bashkuar ndoshta dashurin qe duhet ta kem dikush e ka mallkuar ndoshta jo ndoshta krejt cka duhet te shtyn vetem pak koh ta kuptosh dashurin time ,ather tme thuash po dhe un te pres dhe deri sa te vdes edhe ather kur asnje shpres nuk kam kur je lumturua ,kur je e deshperuar Un do te jem aty per te ngushdhuar Do te jem me ty me te keqen dhe te miren i gatshem ne cdo moment per te plotesuar deshiren Edhe frik kur ke edhe e vetmuar kur je edhe dashuri kur ske Mua aty do te me kesh Per ty te kujdesem, endrrat ti rrealizoj Per ty te jetoj, Per ty te mendoj
Nuk e di pse aspak nuk po te besoj cdo fjal e jotja ne genjester me tingllon pse nuk mi the keto ather kur kisha nevoj mu largoh tani te lutem eshte teper von
Zonjush e bukur ti patjeter e imja duhet me kon pa marr parasysh cka mendojn e thoj ton se mu sme interreson kte edhe ti e kupton un thjesht te adhuroj dhe askush smuntet te ma ndalon Por tjeter po me bin ne kte koh dhe me rrin mbi kry kur ndjenjat qe kam per ty askush smundet me mi thy ti nuk ke numer e vetmja je per mua dhe ashtu si te dua asnje tjeter nuk munt te dua neser te betohem diten me ty ta kaloj fshqehtesit e mija dua vetem ty ti tregoj fshehtesit e tuja dua ngadal ti zbuloj levizjet e buzeve tuja me kujdes ti veshtroj Per her e me pas per ty te qendoj deri sa te vdes per ty do te kendoj per ty jetoj , per ty te mendoj shpirtin ta lexoj, deshirat vetem ty do ti plotsoj
Nuk e di pse aspak nuk po te besoj cdo fjal e jotja ne genjester me tingllon pse nuk mi the keto ather kur kisha nevoj mu largoh tani te lutem eshte teper von
Per ty dua te jem rreze e djellit kur te kesh ftoht dua qe ta puth trupin tent te ngroht zjermin ne buzet e tua dua ti shuaj Per ty mos te vuaj Un ty jetoj ,un per ty mendoj edhe vetem dy fjal nga ti dua ti degjoj te lutem me ndimoh qe shpirtin ta qetsoj dhimbjet ti shkatrroj ,mendjen time ta liroj Per ty. Gjthcka po i baj vetem more ty asnje fuqi smund te me shtyj te mos mendoj per ata sy per syt e vetem qe bashk shkelqejn kur me shikojn qe kohet e pakotit i perballojn me ndimojn Ne zemren te derguar pergjithmone te pushoj dhe si ushtari me i persosur per ty dua te luftoj Per ty te mendoj, per ty te jetoj sikur se kyt keng vetem ty ta kushtoj
Nuk e di pse aspak nuk po te besoj cdo fjal e jotja ne genjester me tingllon.... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:44 am | |
| Meda - Prit Prit Te prita te prita Ne sy skisha gjum Ndryshe po me rreh zemra kur po vjen te une
Te prita te prita Oret ishin te gjata Kur erdhe te une mu ndryshua nata
(refreni)(2x) Drit drit kur me shikon Terr terr kur mungon Drit e terr jeta mu bo, qysh spo te vjen per mu gjynah
Te prita te prita Kam vujt per nje fjale Kur ti vjen te une veten e ndij te gjalle(2x)
(refreni)(4x) Drit drit kur me shikon Terr terr kur mungon Drit e terr jeta mu bo, qysh spo te vjen per mu gjynah | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:46 am | |
| Teuta Selimi - Pi Rak Ne vetmi kendoj nga halli shum per ty moj mka mor malli ne ket mbremje perplot mall e merzi
Si ti them une shokve tmi si ta ndal une lotin tim ne ket mbremje qe mke len ti nvetmi
Ditet tona perkujtohen si flet zemra me shpalohet ne gjum trend dua te bi te jem me ty
(refreni)(2x) Pi raki e kendoj per ty tym duhanit dhimbjet po i shkri jo se mdhemb te gjith e din tgjith e din thash e din se me mungon tii
Shikimi yt me percjell gjithkund mir e din qe tash tkam humb tkisha sonte nje her e tmbaj ne gji
Asgje tjeter sdeshiroj vetem veten ta helmoj jeten pa ty smundem ta jetoj
Ditet tona perkujtohen si flet zemra me shpalohet ne gjum trend dua te bi te jem me ty
(refreni)(2x) Pi raki e kendoj per ty tym duhanit dhimbjet po i shkri jo se mdhemb te gjith e din tgjith e din thash e din se me mungon tii | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:46 am | |
| Teuta Selimi - Prej teje smundem me u nda E di qe e kam tepruar shum her falje tkam kerkuar me nje fjal um la vetem skam lon vend per heren tjeter
Edhe pse ket zemren time ska pas dit qe sma ke thy smuj me mbajt inati une me ty
E pranoj qe fajtor isha dhe i till kam mbet
Po shpresoj qe tani je penduar me tvertet
Jo prej teje smundem me u nda kisha vdek ty mos me tpa
Dije qe si hapi syt po sme thirri zani yt
Prej teje smundem me u nda kisha vdek ty mos me tpa
Dije qe si hapi syt po sme thirri zani yt | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:47 am | |
| Tuna - Psikologet Nese mendon te shkosh, ne lajme do degjosh Tentimin tim per vetevrasje.
Pas mu do te vraposh, gjithkund do te me kerkosh, e une askund nuk do te kem qasje
(refreni) Psikologet bejne eksperiment, dhe vleresojn.. Kjo kliente per ty desh u cmend, gabojn.. Ku i ke shoket qe te flisnin keq? U zhduken.. Psikologet presin shum te tille tu tregojn rrugen..
Nese ne nje gazet, lexon per nje sekret Dhe ne ballim te saj portreti im.
A mundesh te jetosh, karrier te krijosh Pasi me mua ti bere krim?
(refreni) Psikologet bejne eksperiment, dhe vleresojn.. Kjo kliente per ty desh u cmend, gabojn.. Ku i ke shoket qe te flisnin keq? U zhduken.. Psikologet presin shum te tille tu tregojn rrugen.. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:49 am | |
| Sabiani - Pa lamtumire Nuk e dita, as se di Ku u tret nje dashuri Ishte nata qe na ndau Se dy zemrat kush na i vrau
Rridhte loti nfaqe tua Dhe mi lagte duart mua Kur u nise, me le vetem Ne ate cast se deshta veten
U largove ndal nga ndal Edhe u humbe nat errsir Nuk e di pse mu ngri goja Nuk te thashe as lamtumir Nuk e di pse mu ngri goja Nuk te thash as lamtumir
Nuk e dita, as se di Ku u tret nje dashuri Ishte nata qe na ndau Se dy zemrat kush na i vrau
Rridhte loti nfaqe tua Dhe mi lagte duart mua Kur u nise, me le vetem Ne ate cast se deshta veten
U largove ndal nga ndal Edhe u humbe nat errsir Nuk e di pse mu ngri goja Nuk te thashe as lamtumir Nuk e di pse mu ngri goja Nuk te thash as lamtumir
Mos mendo se do te gezohem Ndonjiher une ne ket jet
Shume dot qajne dy syte e mi Fatin tim skam per ta gjet (2x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:50 am | |
| Hija Jetes - Pa hije Sme kujtohet data kjo ka ndodh para pes vite jeni knaqur me ne, me mbrapavija qe koha i fliste krejt qa ka ndodhur deri sot ka qen veq nje fije ka ardh koha tju tregojm qka rrjedh nga kjo hije kur ne kemi lindur ka perenduar dielli por nga hija jon e madhe eshte mbuluar edhe qielli nese, kuptohet mir kjo ka qene hije e thjeshte smund tparamendojm te kendojm pa hije se vera bohet vjesht edhe smujm mi lon pa buk te tjeret ne rreth edhe pse tentime kunder nesh nuk kemi shpesh se, nese degjoj se dikush kundershton drejt asaj vije mjafton te kendohet nje keng e logjikshme pa hije ne kemi dhuruar ate qe ne hip-hop eshte kerkuar kurr se kemi tepruar te verteten e kemi treguar qe nga "hija e zeze" e deri te ky sen pa hije e pa ngjyr te ne ka rap realitet me shum natyr mos u habit se kom fjalen per raki apo joint kjo eshte me e pastra por do tjera hiq sbojn
(refreni)(4x) Kjo me axhin eshte muzike pa hije kur te bie ne vesh trego qe kurr se ke nije
U detyruam ta tregojm gjysmen e historis ton por ka shum e me shum qe te tjereve ua kemi lon se Hija e Jetes kurr dikush mos te menon se deshton ne vend te hajmalis ne kemi mikrofon e tash po ndihem si haxhi te rapit kosovar ta shkruaj nje hajmali me dit qe je tradhtar nuk jemi te varur nga kurkush e me kerkon nuk lujn edhe duhet me dit qe si hina ne both kurkujna mirpo kur te vjen koha ju tregojme se qka folet e thuhet qysh me hip-hop super star duhet te luhet se monotonia e shum kengtarve ka ardh koha te shuhet e ata vazhdojn me te vjetren po nasht se qashtu duhet shum e shum njerzt senet po i kuptojn me vones ndoshta sdojn ndoshta truri i tyre ka ngarkes mirpo edhe me dasht smujn me punu ma mir edhe 24ore ne detyr prap se prap te paftyr
(refreni)(4x)
Si duket edhe kesaj episode po i vje fundi por ende still to come mos tju hyp mundi sdo te ndalemi deri sa boten ta lekundim me rimat tona te gjithe do ti shkundim as nuk jemi ne loje e as jashta saj pranoj se je i sinqert ta jap nje propozim largohu nga hip-hop-i se per ty esht gabim Don Pizhi: Mund te bish ne kurth se hija te demton edhe pse kjo keng eshte pa hije hija e jon ekziston tani e vetmja rrugdalje eshte numri 92 edhe pse sna intereson kush osht aj kush osht ky ju duam te gjitheve por mos e gaboni rrugen eshte per te miren tuaj se ne ktu e kemi lugen ishte edhe nje keshill si shum te tjera qe i keni nije nje keng ne gjuhen ton me shije e pa hije | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:52 am | |
| Hekuran Krasniqi - Per ty Buze liqenit po qendrojm Kitara na shoqeron Buzeqeshjet tona te sinqerta Me tinguj i shoqeron Te dua, me don, eshte e vertete Si toka shiun Edhe tverberit po me thone Se me tbukur sdo ttakoje
Se qfare u be me ne te dy As vete un nuk e di Me le te vetem pergjithmone Me humbe ne rini Te kam ne mendje per ty jetoj Je e imja dashuri E pres nje dite te takoje nparajse o shpirti im | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:53 am | |
| Hana Band - Problem shume serio Plot djem te bukur ate dite kishte qyteti kur u ndava une nga cuni im nuk do te vuaj thashe une vete me veti do te argetohem vec per qejfin tim sikur cdo femer kerkoja hakmarrje cuni im me beri shume nervoz ty te shfrytezova ne te gjithe ate Antalie shkurt vec per ta bere xheloz
(refreni) Une me ty pata fillu, vec ta bej tjetrin xheloz e tash me ty jam dashuru kjo pune me ben nervoz. Une me ty pata fillu, vec ta bej tjetrin xheloz e tash me ty jam dashuru problem shume serioz.
Plot djem te bukur ate dite kishte qytetu kur u ndava une nga cuni im nuk do te vuaj thashe une vete me veti do te argetohem vec per qejfin tim sikur cdo femer kerkoja hakmarrje cuni im me beri shume nervoz ty te shfrytezova ne te gjithe ate Antalie shkurt vec per ta bere xheloz
(refreni) Une me ty pata fillu, vec ta bej tjetrin xheloz e tash me ty jam dashuru kjo pune me ben nervoz. Une me ty pata fillu, vec ta bej tjetrin xheloz e tash me ty jam dashuru problem shume serioz.
(2x) Une me ty pata fillu, vec ta bej tjetrin xheloz e tash me ty jam dashuru kjo pune me ben nervoz. Une me ty pata fillu, vec ta bej tjetrin xheloz e tash me ty jam dashuru problem shume serioz (3x | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:54 am | |
| Hana Band - Paradoks Asgje e mire nuk pritet Askush me nuk cuditet Pse fundi ka ardhe Sa posht kemi ra
Madje njerzt habiten Si i kaluam vitet Moti, shume moti Ne eshte dasht me u nda
Vone, tash eshte vone Ne pergjithmone po ndahemi O vone, tash eshte vone Vec nga fjalet qe fyejne te permbahemi..
Paradoks, na-na-na Duhemi-ndahemi E te dy Per te mencur mbahemi
Paradoks, na-na-na Cdo te mire, e harrojme Paradoks, Se me bashke, sdo te jetojme | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:56 am | |
| Irma Libohova - Pranvera e qytetit tim Ngrihesh buze valeve Me shtatin plot blerim. Pranvere e kaltersi mban ne gji Ti qyteti im.
Diten e nis me fjalen "Miremengjes" Njerezit te gjith i njoh, i pershendes.
Ja po ndrrohen turnet Dhe puna merr hov te ri, Kenge e re po thurret Pranvere ka qyteti im.
Ky breg e kjo vale e kalter, Keta njerez me zemer te paster, Na rriten ty shok edhe mua Atdheun me shume ta duam.
Pranvere e Shqiperise Qytetin tim lulezon, lulezon, Pranvera eshte sot kaq e bukur Nqytetin tim te bukur | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:57 am | |
| Ilir Shaqiri - Princesha Dukagjinit Me bejne syte a jam ne enderr? Nmes Prishtines val e Drinit Si nje fllad qe zbret prej bjeshke eshte nje goce prej Dukagjinit. Kur me vjen permes qytetit Sjell blerimin lule nmaj Balte e pluhur do te behem Po su bera mik i saj.
Rreze dielli e Dukagjinit qe me ngroh ,me nxen panda, here pranvere ne mes te dimrit here je lume nSahara.
(refreni) Moj princesh e Dukagjinit Kur te pres ty neteve te vona Ma sjell Drinin nmes tPrishtines Aty mbyten puthjet tona, Moj princesh e Dukagjinit Kur ta mbledh flokun ne dore Shtate ujvara bulberohen I shkrijne majat me debore. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:58 am | |
| Jehona Sopi - Pervjetori Serish acar e dimri ky plaku i vjeter Plaget e zemres si njeh Serish nje shall kapele Por shikimi eshte tjeter Lotet si lumi i fsheh Dhe serish nje darke nje pervjetor Kur me the ste dua per ne eshte vone.
(refreni) Muaj i mallkuar isht janari Ra e u fundos margaritari Thell ne zemer vend per mua spate fate Thidhura paska kjo jete.
Prej kur nuk zgjohemi bashk Dashuri ime e vjeter Vetem udhetoj perseri Druaj qe dora jote perkdhell dike tjeter Sdua ta shoh as ta di. Sa batica e zbatica qe Dhe mbaruam si shumica ne...
(refreni) Muaj i mallkuar isht janari Ra e u fundos margaritari Thell ne zemer vend per mua spate fate Thidhura paska kjo jete. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:01 am | |
| Kthjellu - Pafundesia Edhe nje tjeter sonte erdhi nuk mund ta shiqoja ne sy ishte dicka qe me mungonte ishe ishe ajo ti
Naten kur, te shiqoja ne gjume qellimisht une mundohem te harroj degjoj trupin tend duke thirr si nje, si nje psheretime, e thelle si nje, si nje lot qe rrjedh
(refreni) Sikur ti, ti dhe vetem ti te me merr, deri ne brendi ti, ti dhe vetem ti tme dergoje ne pafundesi me dergoje ne pafundesi
Dikur ishim nje dikur ishim nje tani jemi ai dhe ajo mundohesha te bind mundohesha te bind veten, se ti me nuk je veten, se ti me nuk je
(refreni) Sikur ti, ti dhe vetem ti te me merr, deri ne brendi ti, ti dhe vetem ti tme dergoje ne pafundesi me dergoje ne pafundesi
Sikur ti, ti dhe vetem ti te me merr, deri ne brendi ti, ti dhe vetem ti tme dergoje ne pafundesi me dergoje ne pafundesi | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:02 am | |
| Adem Ramadani - Po e martojme dylberin Ani nbahqe tane qike ka qel trandofili ka qel trandofili
Ani kptute nja aman mori goje bylbyli mori goje bylbyli
I kam thanun nanes msitin me ta qu kismet me is tzotit na kem me u martu (2x)
Edhe me sabah aman na ka dal ylberi ohh na ka dal ylberi
Edhe mthuj nji fjale aman mori goje sheqeri oh mori qoje sheqeri
I kam thanun nanes msitin me ta qu kismet me is tzotit na kem me u martu (2x)
Oho, ohh aman aman Sot flamuri po valon po valone e po valone shokun tone na e martojme e martoje e martojme (2x)
E shokun tone na e martojme e martojme e martojme edhe shkpin nkame e qojme nkame e qojme nkame e qojme | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:03 am | |
| Zanfina Ismajli - Partizani i vogel
Dukesh bukur kur mshikon Para tjerve mledhaton Cdo vajze tjeter te lakmon Veq une te njoh oo egoist
Je modern djali mamit E per mua bish e malit 200 ftyra na i ka djali Ti shpirt je komunist
(refreni) Partizani vogel tash demokrat per tjeret engjull per mu manjak sdu me duru sdu me blloku boll moturture boll mo me cenzure. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:04 am | |
| Tuna - Piroman Un nuk dehem por un zgjohem Dehur ne ket room with a view Nuk ka ngohje per un zgjohem Nedzur nga nje piroman like you! Mu si parfumi i rri i bossit Mir te ri e te paskam hije, Por je mesuar ti te shkretosh Sa her ne sy qe te me shikosh!
(refreni) Ndize piroman Ndezi pyjet e pashkeluar, ndize, ndize piroman S do te mbetem e perhitura Ndize piroman Ndezi pyet e pashkelura Ndize, ndize piroman S do te mbetem e perhitura
Un nuk blej me karamela Une blej me keng ohh sa funny Per nje piroman si ti qe Ndezi zemrat vec me nije honey!
(refreni) Ndize piroman Ndezi pyjet e pashkeluar, ndize, ndize piroman S do te mbetem e perhitura Ndize piroman Ndezi pyet e pashkelura Ndize, ndize piroman S do te mbetem e perhitura | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:05 am | |
| Mirsa Kercelli - Pritja Dije mir se ti me ke humbur dhe e ke veshtir qe te jesh i lumtur ashtu si dikur ju smendoni tjeter vec per dashuri te na zbukuronte jeten
Kur te bjen ndermend per mua dhe per puthjet ne mesnat dije se me ke munguar sepse pritja ish e gjat
Kur te bjen ndermend per mua dhe per buzet qe ti dhash gjeje shkakun se tani nuk jemi bashk
Dije mir se kush osht fajtori per at lamturmir qe ketu na solli dhe nuk po na len perseri te flasim sikur po na vret heshtja jote po e zgjasi
Kur te bjen ndermend per mua dhe per puthjet ne mesnat dije se me ke munguar sepse pritja ish e gjat
Kur te bjen ndermend per mua dhe per buzet qe ti dhash gjeje shkakun se tani nuk jemi bashk... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:06 am | |
| Tingulli 3`nt - Pula e mire O sa pula e mir e kum ble lir zemer e kom ble lir. o e ka veq ni bir m`ka dal e mir zemer m`ka dal e mir.
Watts record nejen e maron kerkanin nuk e don veq pulat i veqon bani vo e kurrr sum thot jo kur jom unt per buk ma bon fill ni vo rri shlir se e ka ni bir mos meno qe e ka ngusht se e ka shum shlir osht e dashtun e din me dasht shum osht edhe ma seksi se ni katun zemer pula e ka profesjon me pasion gjithmon qihet e kurr nuk perdor kondom he he e di qe spom beson po fakti po kallxon qe knusit ja qon rri drejt kthehu mbrapa ta qon pak me hapa se ka t`shkon pula gjeli i vjen mbrapa ai t`kcen e t`nxen e kurr nuk din mu derdh veq e ka ni t`keqe se si qen nuk din me le hou.
(refreni)(2x) O sa pula e mir e kum ble lir zemer e kom ble lir. o e ka veq ni bir m`ka dal e mir zemer m`ka dal e m | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:07 am | |
| Tingulli 3`nt - Prishtina fucking city Ne ket vend ku po jetoj per ate do te tregoj at qe e kam ne zemer tash dua ta harrgjoj tani ketu eshte thellsija ime prej big xig ghetto g ketu eshte prishtina me mua vertet edhe per ty se tash krejt sistemi gjindet ne ket vend ne prishtina ****in city dhe ne vendet qe jane per rreth ne jemi ketu aty te e gjithe rinia ketu ku jetojn bashke mafija e policija yjet e hip hopit dhe te rockut kosovar qe prej nga ulpiana mbretron ghetto r nga lindja po ndegjohem ne east side por shqiptar vertet ketu eshte zemra dhe shpirti i shqiptaris vendi me i mire ne bote dhe stili i rinis lindja e venit tone dhe dora e perendis femrat me te mira si gjithmone ato jane ketu veq me dance with me babie atehere puna ka perfundu
(refreni) Ne jetojm ne prishtine ne prishtina fuckin city tingulli 3 kendon ketu ne prishtina fuckin city ketu gjithmone do te jete ne prishtina fuckin city gjith hip hop do te kete ne prishtina fuckin city
po tregoj se vertet jemi ne prag te perendimit krejt me **** sillet loja ne jeten e aktrimit tash qyteti jone jeton si nje lloj hiti kjo keng po kendohet ne prishtina ****in city sikur tisha djale prishtinas ndegjohet ne gjdo qytet tjeter prishtina eshte e re por me tradit te vjeter jemi krejt te perzir qytetar e katunar veq zoti e boft hajr qi na ka bo shqiptar dikur ishte lufta tash mbretron krenarija mesazhi me imadh tani le te qihet serbija tingulli 3 tash ndegjohet vertet ne shume kende g funk geloxia tash tingllon edhe ne dhomen tende por mos ta haroj edhe lojen qe tash perfundoi kengen deshira per jeteqe dikur ketu mbretroi si ne nga rruga e lindjes ashtu dhe ne perendim krejt ky regjion do te nvaret tash nga kendi im
(refreni) Ne jetojm ne prishtine ne prishtina fuckin city tingulli 3 kendon ketu ne prishtina fuckin city ketu gjithmone do te jete ne prishtina fuckin city gjith hip hop do te kete ne prishtina fuckin city
ne krye qendren time ne perkujtimin e femiris e cila tash me rriti ne estraden e shqiptaris vertet veq hip hop ishte jeta e keti qyteti ne jemi tash ketu ne prishtina ****in city ku eshte mamire lete ndahet ne nje ane se tash ka shume sene qi kur me pare nuk jane kane ne vendet e te rriturve i kemi shume femije edhe ne parlament jane bo nja dy-treqin parti kur ma mire nuk ka qene ne regjionin tone jeta jote mund zgjate veq nja dy tre sekond me gjeneshtra dallavere javeven dyqysh e kalojm ska qare pa kane ne regull se policija intervenojn pa ngjehe deri ne dhete vine keret e kokakolles po te erdhi era alkohol kimu sille reth patroles deri sa patrolla e fundit eshte me dehur se ti kjo eshte e perditshmja jone ne prishtina ****in city.
(refreni) Ne jetojm ne prishtine ne prishtina fuckin city tingulli 3 kendon ketu ne prishtina fuckin city ketu gjithmone do te jete ne prishtina fuckin city gjith hip hop do te kete ne prishtina fuckin city | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:08 am | |
| Anita Take - Per nenen kendoj E lehte eshte jeta kur di qe kam nene cdo cast tveshtire e ndjej prane ne brenge e halle ajo me ka qene rreze qe drite shperndan
Nje nene, vetem, nje nene ka ne bote embel tingellon zeri i saj kur bir femijes ajo do ti thote qesh e ndricon zemr e saj
Nene, emer i dashur per mua me je e shtrenjte, te dua sa jete e tere per ty une thur melodi
Kur zemra rreh ne gezime e deshperime tek ti mendimi me shkon prane teje ndjehem e dashur, me trime me e lumtur se bot e tere | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:09 am | |
| Mentor Xhemali - Per ty Atdhe Per ty Atdhe me te bukuren kenge me fuqine e kesaj zemre do te kendoj per keto male per keto fusha te gjalla per kete vend ku sot i lumtur jetoj
(Per keto male) (per keto fusha te gjalla) (per kete vend ku sot i lumtur jetoj)
(2x) I bukur je ngrihesh madheshtor si keshtjelle e pamposhtur ti qendron ne mes dallgesh shkemb graniti vigan su perkule nga cdo stuhi e tufan | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:10 am | |
| Meda - Prap Te Du Koh e gjat na ka nda
sa shum malli me kish marr kurt pa prit mas te pash sod thash se shkove ntjeter bot prit njeher te shoh me sy e ti flas dy fjal me ty ta kujtom kohen e vjeter sma don zemra as nje tjeter
Prap te du prap te du dashuria ska ndryshu nimi vjet me jetu zemra smundet met harru prap te du prap te du dashuria ska ndryshu nimi vjet me jetu zemra smundet met harru
Koh e gjat na ka nda sa shum malli me kish marr kurt pa prit mas te phash sod thash se shkova ntjeter bot pri njeher te shoh me sy e ti flas dy fjal me ty ta kujtojm kohen e vjeter sma don zemra as nje tjeter
Prap te du prap te du dashuria ska ndryshu nimi vjet me jetu zemra smundet met harru prap te du prap te du dashuria ska ndryshu nimi jet me jetu zemra smundet met harru
Prap te du prap te du dashuria ska ndryshu nimi jet me jetu zemra smundet met harru prap te du prap te du dashuria ska ndryshu nimi jet me jetu zemra smundet met harru | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:11 am | |
| Meda - Po Tkam than Per here te pare Kur kemi nejt Un ne zemer Te kam mbet Prej se erdha ne jeten tande Kurr rahat pa mu su bane Nsyte e tu kur tkam shiku Jeta jote u ndryshu
(refreni) Po po tkam than Asnjehere skam me te lan Po po po o shpirt Me ty nata mbahet dite
Per here te pare Kur kemi nejt Un ne zemer Te kam mbet Prej se erdha ne jeten tande Kurr rahat pa mu su bane Nsyte e tu kur tkam shiku Jeta jote u ndryshu
(refreni) Po po tkam than Asnjehere skam me te lan Po po po o shpirt Me ty nata mbahet dite | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:12 am | |
| Meda - Pike Pike A din o shpirti jem se per ty zemra po me dhemb rri me mu rri me mu se kerkand si ty se dua
A din o shpirti jem se per ty zemra po me dhemb rri me mu rri me mu se kerkand si ty se dua
(refreni) Pike pike pike ne zemer Te kam ty o I bukri emer Pike pike pike tkam pas Ma e bukra a dynjas
A e din o shpirti jem Se per ty shpirti po me dhemb Dielle e hane, drite sjam tu pa Kur po te pres ty E svjen me me pa
A e din o shpirti jem Se per ty shpirti po me dhemb Dielle e hane, drite sjam tu pa Kur po te pres ty E svjen me me pa
(refreni) Pike pike pike ne zemer Te kam ty o I bukri emer Pike pike pike tkam pas Ma e bukra a dynjas | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:13 am | |
| Unikatil - Perballimi Na Hupen Shum Trim Ne Hije Ju Ka Pri Nanat Majn Zi Kur Mesin Pa Fmi Edhe Shqipja Vajton Me Zonin Qe E Lshon Qdo I Ri Qe Shkon Kraht Ia Plagon A Thua Pan Ata Masi Qi Ran Cfar Gabimi Bane Nga Jeta Kur U Ndane Zoti Na Ka Thane Vujtjet Na Mi Lane Ket Jet Qe E Bame Perkohsisht Na Ka Dhane Mos U Nis Me Pri Nprobleme Me Hi E Kam Pa E Di Ashtu Ma Leht E Ki Edhe Un Kam Kalu At Faz E Kom Jetu Munohu Me Kuptu Hapi Vesht Ngom Mu Nese Tprek Nfamilje Me Tdrejt E Kie Trut Mia Nxie Me Barut Alltie Pra Bonu I Sinqert Kurrgjo Mos Ki Dert Dita E Mir Dot Pret Ti Ta Gzojsh Si Mbret
(refreni)(2x) Do Tvjen Me Kan O E Bardh E Shoh Shum Qart Kjo Osht Tu Ardh A Veq Ta Dia Kur Do Vjen Do Tperballoja Dhe Qdo Sen
Background Sound : "I PANDEHUR A KI DIQKA ME THAN PARA SE TE GJYKOHESH"
Jeta Osht E Shkurt Deshmoj Nket Gjykat Pse Mos Me Sill Kompasin E Mu Knaq Ne Ket Nat Pse Me Nejt Rat Pse Nkom Mos Mu Qu Pse Mos Me Bo Dallavere E Buk Sofer Me Pru Pse Me Lakmu Pse Mos Mu Kon I Knaqun Pse Un GJej Patate E Ky Tipi I Pasun Pse Prangat Ne Duar Pse Un Fajtor Jeta Osht E Till A? Zoti Prokuror
Siq E Pat Nket Gjykat Fjalt Duhet Mi Majt Nese Sdon Mu Nda Me Shok Mi Lshu Ndjenjat E Mu Qart Zemren Enden Tart Po I Hupe Krejt Qa Pate Vet E Pate Se Ni Dit I Pagun Ato Mekate Nuk Shes Men Nven Mbjen Nmen Ni Ide Qe Tjetoj Nese Krejt Dyrt Me Mbyllen Ni Dritare E Krijoj Fluturoj I Ndjeki Endrrat E Kur Nuk Preki Ntok Ballafaqohem Me Jet Edhe Nese Eshte E Kot
(refreni)(2x) Do Tvjen Me Kan O E Bardh E Shoh Shum Qart Kjo Osht Tu Ardh A Veq Ta Dia Kur Do Vjen Do Tperballoja Dhe Qdo Sen | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:14 am | |
| Unikatil - Pa meshir Yeah N.A.G beats baby (yeah yeah what up this is N.A.G mutha fuckaz) rebel unikkatil yeah ky sen i shkon krejt atyne qimve tnanes qe po hajn mut e po folin per mu kishe po dim diqka bitch u dont know shit hajde te une
Nese lun koqe lutu per ni shoqni tzorit se qata dhifqat qe po rrin me ta ti pshurri ngoj kur po folni kurgjo spo boni po ma shurdhoni prej tparit dej tmramtit kejt karin ma kafshoni jeni fallca jau thej ato faca skeni qef me pa hekrin tem kur tja nis me qit gaca sikur baca haradinaj une nuk hezitoj bileten per ferr ta dhuroj e tkallxoj qysh ja bojna na shqipet e pergjakshme gjithmon tgatshme edhe nkoha tpa pershtatshme kon e rreh o kok-tul ti per mu je picimul han mut sa sjom aty kur i shkova nguj u ul i pari je me fol po nuk po ki guxim po din me rimovat po nuk po tkan kuptim okupatori ju ka ardh me ju kall me ju kallxu qe si han kari per njeri tgjall o budall (une jom)
(refreni)(2x) PA MESHIR qishtu ti hajshe mut tash mos u tut bonu gati per tabut
Kjo osht per ata qe sdin me repovat une jom veteran per ju me histori shum tgat ka tfryn era lirisht munesh mu luhat na jena zot per ty tka met tash per koqe me na kap T B A A A hajde knej tregojm qysh na ja bojm per qdo dit kari na thej ton naten punoj e ton diten flej sillna ka sillna gjithmon bela gjej u merzita me asi njerz qe folin per allti po kurr njet tvet eren barutit sja ka ni sikur Cyanide dhe Unikkatil barut tbi djegin nshpi e sum ha kari a je i bardh a i zi e ju imitasha formoni 1 mij parti veq bloody alboz osht ktu per ta krejt bota kan ni per me na dal perpara krejt mahallen duhesh me thirr Alboholics-TBA muthafuckaz kejt jena
(refreni)(2x) PA MESHIR qishtu ti hajshe mut tash mos u tut bonu gati per tabut
Jom, shum ma nalt per rima, art, poezi jom, shum ma i qart se kejt nindustri jom shum ma i fort, ska njeri nbot qe, mdel perpara edhe umrrxon ntok ose, mshtin perfuni se jom MC (aha) une e di shum mir se ti per mu ke ni nese je i pari shuj se 1-shi ka dek dosti jem tgarantoj qe ti me dor sum prek
(refreni)(2x) PA MESHIR qishtu ti hajshe mut tash mos u tut bonu gati per tabut | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:14 am | |
| Alketa Vejsiu - Parfumi du du du du du dua te kem me shume dududududu nje nate e re pa gjume dhe kur ste kam prane yje nuk shoh ne qjell vera nuk ka det mengjesi nuk ka diell
dududududu huuuuuu dududududu haaaaaa dududududu huuuuuu hu uuuuu haaaaaa
kur trupi fle diqka mungon jo mos me zgjo me sill arome te ndjeje pafund si nje parfum endrrat mi deh ti je gjithkund te dy ne shtrat nje trup nje ndjenje aroma jone parfum qe deh kur trupi fle diqka mungon jo mos me zgjo me sill arome
du du du du du dua te kem me shume dududududu nje nate e re pa gjume dhe kur ste kam prane yje nuk shoh ne qjell vera nuk ka det mengjesi nuk ka diell | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:15 am | |
| Per ty Atdhe me te bukuren kenge me fuqine e kesaj zemre do te kendoj per keto male per keto fusha te gjalla per kete vend ku sot i lumtur jetoj
(Per keto male) (per keto fusha te gjalla) (per kete vend ku sot i lumtur jetoj)
(2x) I bukur je ngrihesh madheshtor si keshtjelle e pamposhtur ti qendron ne mes dallgesh shkemb graniti vigan su perkule nga cdo stuhi e tufan | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:16 am | |
| Aleksander Gjoka - Per ty vella Hej vella sdo te shoh me do te pres dheu i zi
Hej vella ku shkon ti si ta moren ty rinin
Te marr ne krah me ngesheri pertej sme con o vella plumbi jeten ta ka marr nga ne u ndave o vella
Mbi trrupin tend lule u hodhen e pask kotezhit qe vajton dhimbjen lotet dot si mbajn zemra shperthen zemra qan
(3x) Ne zemren do te jesh i pavdekshem o vella
O vella O vella Hej vella sdo te shoh me do te pres dheu i zi
Hej vella ku shkon ti si ta moren ty rinin
Te marr ne krah me ngesheri pertej sme con o vella plumbi jeten ta ka marr nga ne u ndave o vella
Mbi trrupin tend lule u hodhen e pask kotezhit qe vajton dhimbjen lotet dot si mbajn zemra shperthen zemra qan
(3x) Ne zemren do te jesh i pavdekshem o vella
O vella O vella | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:18 am | |
| Aleksander Gjoka - Pesha e fatit O shpirti im Mos bjer ne deshperim S u mbyten endrrat tona Ne detin e trazuar Ne ket mjerim pa fund
Mos me kerko Le te ikim larg Te bejme pakez drite Ne kete erresire te gjate
O nene jam larg Per ty me djeg nje mall I varfer jam ndonese para une kam Por sjam prane teje
E ndjej se gjumi me eshte vrare Ne endrra shoh une syte e tu Dhe ndjej une dhimbje
Fli o shpirti I mamit E di pse sonte qan Ke lodra, cokollata Por babin se ke prane
Mbylli syckat zemer Kujto ti syte e tij Ne enderr puthe Ne mengjes te vij ai
Ej ti qe mban trishtim Jo, jo mos prit lufto Bej drite si nje Naim Dhe jeto
Per here te pare Pane drite syte tane Ku cdo gure I rrugices sime Dhimbje mban
Per here te pare Pane drite syte tane Ku dashuria Ka te bukurat fjale | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:19 am | |
| Afrim Muciqi - Per dashurine Poe kendoj kengen kenge per dashuri (2x) Vec per mu moj qike ani vec per ty (2x)
Sa te dua dua vec une te kam (2x) Se pa ty moj qike vallah hiq nuk ban (2x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:23 am | |
| Agim Tejeci - Qaj kitara ime Qaj kitarja ime nje kenge per dashuri jo nje kenge hareje por nje elegji
Qaj kitarja imeee nje kenge per dashurii jo nje kenge hareje por nje elegji por nje elegji
Qoje zerin tend kudo let jehon ndoshta diku larg ajo te degjoj ajo te degjoj
Mua me harroj, tjetrin perqafoj bukurine e saj tjetri e shijoj mua me harroj, tjetrin perqafoj bukurine e saj tjetri e shijoj
Qaj kitarja ime sonte mos pusho per mu ska me jete vetem di tvajtoj vetem di tvajtoj
Mua me harroj, tjetrin perqafoj bukurine e saj tjetri e shijoj mua me harroj, tjetrin perqafoj bukurine e saj tjetri e shijoj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:24 am | |
| Xeni - Qobanesha
Qobaneshe i rujshim dhente te stani deshi zoti me ty nata me zani, ti me the betohu ne kete qiell e toke bashke ta kalojme naten veq si shok. U betova veten e mallkova ishe e bukur me te prek sguxova . Sikur ta don lloton kur te fiton komore vete moj ti me erdhe ne krahror. Te ka fal zoti bukuroshe te dha trupin dhe aromen ti mos me fajso qe srri ne vend se ti moj mu afrove vet tash mos pyet ku i kam ment se kur te vijne mend te ikin dhenet qobaneshe. Qobaneshe i rujshim dhente te stani deshi zoti me ty nata me zani, ti me the betohu ne kete qiell e toke bashke ta kalojme naten veq si shok. U betova veten e mallkova ishe e bukur me te prek sguxova . Sikur ta don lloton kur te fiton komore vete moj ti me erdhe ne krahror. Te ka fal zoti bukuroshe te dha trupin dhe armomen ti mos me fajso qe srri ne vend se ti moj mu afrove vet tash mos pyet ku i kam mend se kur te vijne mend te ikin dhenet qobaneshe | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:25 am | |
| Meda - Qka Ka Syri Oh qka ka syni Qe gjum nuk ka Po qysh me dit Kur ty tkam pa
Oh qka ka zemra Qe spo qetsohet Oh nrrug spo mrrihet Nshpi spo mshkohet
Oh qka ka syni Qe gjum nuk ka Po qysh me dit Kur ty tkam pa
Vaj vaj vaj Konga mu bo Dil nji her Se du me tpa Vaj vaj vaj Konga mu ba Kurr prej teje Skam me u nda
Oh qka ka syni Qe gjum nuk ka Oh qysh me dit Kur ty tkam pa
Oh qka ka syni Qe gjum nuk ka Oh qysh me dit Kur ty tkam pa
Vaj vaj vaj Konga mu bo Dil nji her Se du me tpa Vaj vaj vaj Konga mu ba Kurr prej teje Skam me u nda
Vaj vaj vaj Konga mu bo Dil nji her Se du me tpa Vaj vaj vaj Konga mu ba Kurr prej teje Skam me u nda | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:26 am | |
| Unikatil - Qendro qyri nalt ret e shqiptart ne qiell Perdit po lusin zot me na dhon pak diell Shpirti npaq nEngjuj jeni shendrru Je nParajs e mo nuk ka nevoj me mekatnu Drit i past shpirti kurr sju harroj Sa tegzistoj une juve ju kujtoj Edhe pse sju kuptojqysh i lat nanat vet Thu o kon kismet po mu rrena sun um shet Un e di shum mire ju per qka keni shku Engjulli i Vdekjes prom mka kallxu E ne enderr u mtha un ata si kom marr Tha ishin lodh me jet ata vet u mkan ardh Tragjedi qysh rinia sot leht po mashtrohet Prindt kan harru qysh fmija edukohet Po mdhemb kryt lot pikojne prej dites qe e gjeta Faktin qe shqiptari merr lakmi nanalfabeta E qikjo ish jeta si hendikep me tmeta Injoranca na qerroi me at u zhduk edhe e verteta Sdi qysh me sheru ket smundje qe kemi ntru Edhe ngjyrat e flamurit kta po dojn tash me na ndrru Mo per hater tSkenderbeut ngjyrat sbon mi prek Sa deshmor e deshmore per kuq e zi kan vdek Si martir te vertet po na kejt i kem harru Edhe Zotin shpesh e ves, QA NA GJETI A JEM TRANU? Pse ky fmi merr ecstacy?pse kjo nana veshet zi? Pse rinia ndepresion e bohet kishe nuk jau nin Hajt ti se un mir e di edhe un jom kon ne kpuca tua Ti spo munesh me besu, EDHE KY O KON SIKUR UN A THUA? Po me tvertet jom kon e di qysh e ndjeni veten Jeta sju kupton e as ju se kuptoni jeten Thu a jemi tmallkum? ondrrat tona u shkatrrun? Ditet e bardha ku na shkun? DY MI VJET ALA SU GZUM Pse? un po du me dit Pse? mo nuk muj me prit Pse shqiptart jon rraskapit? Pse mo nuk pi qelim syt? Pse e njekem at turqi? Pse i njekem ata shki? Kishe per liri po vet u bonem edhe ma tzi Po hajt mo me pse se nuk jom Sterjo Spase Jom ka foli shum njerzt thojn MO SE TVRAS E nime po menon qe ma nin ti qa thu?? Tha gjyshi me luftu tha kurkujna mos mju tut Se jom si Gjon (Tush) Paloka kur flas dridhet toka E mor babloka sa leht po thupke koka Nket bot ku ski shok gjithqka ish e kot Ku vllezerit e motrat kacafyten per ni vot Huh mire ja qellove, e din per kon po flas Mos harro as per ni qast shum gabim e keni tash Flas per Thaqin e Rugoven PSE KTA SPO KUPTOHEN? Pse spo mirren vesh vlla, PSE SPO PERQAFOHEN?
E kam nje deshire, Qendro ej vella tash ndegjo, Qendro edhe pse oshte feshtire thush, Qendro........ Qendro Vella e di qe sulmoj, Qendro pa faj sakatoj, Qendro po prap po te lutem, Qendro........Qendro
E kam nje deshire, Qendro ej vella tash ndegjo, Qendro edhe pse oshte feshtire thush, Qendro........ Qendro Vella e di qe sulmoj, Qendro pa faj sakatoj, Qendro po prap po te lutem, Qendro....... Qendro
yeah... UniKKatiL E ku seni i dedikohet krejt shqiptarve probleme ku do qe jet. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:27 am | |
| Shpat Kasapi - Qaje trimin Nduar tnenes Shami e lare me lote Mbahu nene e forte Shpirt e djegur Sa tjem gjalle ne jete Dhe i lumtur te jem Asgje svlen me shum Nene e imja fort
Me prit gjalle Me prit gjalle Nena ime Mbroj Kosoven Mbroj lirine Ardhmerine
Qaje djalin oh Oh moj nane oh Qaje trimin oh Qaje mos u ndal Trimin Luftetar
Qaje djalin oh Oh moj nane oh Qaje trimin oh Qaje mos u ndal Trimin Kosovar
Lotet Bire oh Me pikojne ndrite e qdo dite Shpirti me pervloj Me kujtime Malli per ty me dhem Shprese fundit je ti Trimi nenes oh Trimi im krenar
Me prit gjalle Me prit gjalle Nena ime Mbroj Kosoven Mbroj lirine Ardhmerine
Qaje djalin oh Oh moj nane oh Qaje trimin oh Qaje mos u ndal Trimin Kosovar
Qaje djalin oh Oh moj nane oh Qaje trimin oh Qaje mos u ndal Trimin Kosovar | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:29 am | |
| Adem Ramadani - Qysh na dul ky debat Qysh na dul o mor ky debate Nshumo konaqe oh sunojn grate
Dikur moti kur ish burrnija Nuk guxojshin oh me fol fmija
Me ba burri grus pak me i brite Prej inatit ohh bjen e lige
Bahet burri me ja prek ashin Oh ku trash te dy durt mu thafshin
Vishet gruja mor bash si zoje Burri vet nuk guxon me i fole
Nqerap tholla e nkundra tzeza Shkova oj mjeri ohh mor thote te tezja
I thote burri me fjal te buta Mos vano oj gru e po tlutna
Mos fol shum oh more qyqane Se per sherr ohh dicka spo dale
Per me nejt o po dalo oh nkojshie Kqyri rujmi qata fmie
Se me ba e mem kajten fmija Mos e mprit oh njeri te shpia
Qashtu gruja po ja mbledh bete Nuk ka qare njeri pa keshe
Ngoni shok oh cka me u kallxuee Ani shum do burra oohh hej O zban me u martuu more hejjjj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:29 am | |
| Adem Ramadani - Qe dy vjet Qe dy vjet e disa muj oh qe dy vjete e disa muj dashni tmadhe kam pas me ty ohh dashni tmadhe aman dashni tmadhe kam pas me ty
Qe dy vjet e disa muj oh dashni tmadhe aman dashni tmadhe kam pas me ty
Aman aman shume pot lutem mori vajze aman aman shume pot lutem more vajze prej dashnise mos me u nda (2x)
Pasha syte qei kam ne badh pasha syte qei kam ne badh zgjatma doren tba bajsh hallall ohh zgjatma doren aman zgjatma doren tma bajsh hallall (2x)
Aman aman shume pot lutem mori vajze aman aman shume pot lutem more vajze prej dashnise mos me u nda (4x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:30 am | |
| Trix - Qaj per ty Tash kurte humba kot te kerkoj se gjall me mbeti vetem kujtimi sikur te shoh edhe nje here sdo tme digjte me pergjerimi.
Kot qaj per ty o moj shtegtare qe prore ma kujton tshkuaren rini.
Si flutur ike nje dite pranvere per tme mbetur gjithmone pa kthim e une s`te gjej dot ne endrra ndaj vere ska me shpirti im
Kot qaj per ty o moj shtegtare qe prore ma kujton tshkuaren rini | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:31 am | |
| Unikatil - Qa Tha E yo nji sen shum tthjesht du me kllarifiku Rebeli bash kerkujt falje si ka kerku Dikush o ka sheh ndryshe po rrejka si gjyshe Qohu plak dera u hap e sdallon del prej qyshe Ik dallendyshe shqiponja po vjen N“krah t“vogel tthen sakat tlen kur tzen Rap Territor dost hala Viktor deri nvorr Kur se sheh shkurt e shqip qorr Si nje statuj e pshtjell pidhoq qe e gdhena Un sjom bo rebel un jom kon rebel mrena Oqean me vena gati me shperthu Si cunami me u kthu boten me mberthu Me nje click sick shum rrezik nese je armik Ose naj trullan qe po shitet si kritik O lop torro torro mos harro qe je lop Unikkatil detelin mos e ha se kop
(refreni)(2x) Qa po don me thon me at sen kishe po thom diqka hini njonin vesh dul tjetrin Qa tha Bitch rri rahat rakin mos ma ha pernime spe di qa qa tha
Fjalt e tuja jan thuja tmijat se tkujna Un e ti si allti belin po gjujna Pse qe pse se lyricisht na sheh Por fizikisht mue mos u mpre Un nuk jam boss une ju vulos boss i bossav As nuk jam pidh me jav hup munimin dostav Si do ttjeter qe mkopjojn mu Arsyja qe me shajn qe skan qejf me kuptu Qimt e nones jon wannabe dojn me kon unikkatila Per fat tzi mvjen keq qe jeni servila Bojn kishe stilin tem un stilin spe ndrroj Katil deri ndhe o bulash nuk ndryshoj Jo si ti qe shitesh as veten se njeh menon po halitesh je qorr qe sheh saher gojen e hap per diqka qe sheh vlla Njeri sheh me men po ti kurgjo ske pa
(refreni)(2x) Qa po don me thon me at sen kishe po thom diqka hini njonin vesh dul tjetrin Qa tha Bitch rri rahat rakin mos ma ha pernime spe di qa qa tha
Ai Reperi i vogel qe...demek mu pom shan (Qa tha) Ai intelektuali qe mi kritikon mu fjalt (QA THA) Edhe ato gazetat qe jon...demek mu pom kritikojn (QA THA) adin qysh krejt qynyne mothafuckazzz (QA THA) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:32 am | |
| Alban Emiri - Quo vadis brezi im Mbi supet e nates keto fjale kane ndaluar Mbi rruget dhe pemet, kudo
Ne mure merzie te brezit jane shkruar Mbi shpirtra, mbi shpresa, ngado...
Ne piellimin e parkut e njomem sot diten Shembyem ca fjale dhe merzi Kerrusjen e kohes jetuam nga afer Dhe trupit i hoqem dicka... perseri
U rrite mes fries dhe endrres se vrare Dhe shpirti tani ndjen vetmi Planeti u drodh e nga gjumi u zgjove Mallkove, kerkove liri
Dhe portat nje dite do tja hapesh agimit Frien ne muzg do te harrosh Kur nata do te vdese dhe diten do te gatuash Me gjakun e jetes JETO
(refren) Rri dhe mendoj ne naten qe vdes dhe skuptoj Cemer te te ve, i lumtur apo fatkeq Mos vajto me ete jete... !!! (2 here)
U rrite mes fries dhe endrres se vrare Dhe shpirti tani ndjen vetmi Planeti u drodh e nga gjumi u zgjove Mallkove, kerkove liri
Dhe portat nje dite do tja hapesh agimit Frien ne muzg do te harrosh Kur nata do te vdese dhe diten do te gatuash Me gjakun e jetes JETO
| |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:36 am | |
| Mafia - Rugova Tani lulja humbi er,humbi shterr Gjdo gje e vdekur asgje me vler Emrin italik Ibrahim Rugove
Ni tok e Ilirev e votun at car Loti i ngren vajn zemrat Shqiptare Vajtonte Pelena,Ulqini,Tetova Po vajton Etiri,Mati e Rugova Presheva,Mitrovica,Peja e Gjakova Nga ditet te zeza mbulohet Kosova Lajm i zi kaloj det e mal Fuqi e tufanit qe nuk ka te ndal Dite per historin 21 Janari Iki nga kjo jet sot nje shpirte Bujari E terr bota me plot kultur Ngusht jon kon e tash luten per nje burr Burrat nga bota dhe Ilirija percjellin yllin nga Dardania Zemrat e njerzve dot qendrejn per her Nje njeri me respekt,nje engjull me vler
(refreni)(2x) Lajm i zi kaloj det e mal Fuqi e tufanit qe nuk ka te ndal Dite per historin 21 Janari Iki nga kjo jet sot nje shpirte Bujari Vajtonte Pelena,Ulqini e TeTova Po vajton Etiri,Mati e Rugova Gjilani,Mitrovica,Peja e Gjakova Ne dite te zeza mbulohet Kosova
Ide barbare me iligje te veta Doje tjet i lir e aj don te shkreta Kur mizerohet gjith Dardania Me leht dot shkatrohet gjith Iliria Qe viti ti i behet ati faktik Per doren trre alja fakti mitik Per fatin Dardan flet vet Sllaverija Me perden mitike dhe bohet njerzija Por te coptohet kjo perde e ndyt Duhet per te pastruar gjith boten syt Zoti dergoj nje misjonar Qe ti sheroj shpirtat Shqiptar Por ljegjend nuk ka fat qetesi Edhe pse e sulmoj kancerti ne mushkni Nga jeta injorante ka len pak nxetesi Pran Ismajl Qemajlit,Gjergj Kastriotit e ka vendin engjulli i zotit,engjulli i zotit
(refreni)(5x) Lajm i zi kaloj det e mal Fuqi e tufanit qe nuk ka te ndal Dite per historin 21 Janari Iki nga kjo jet sot nje shpirte Bujari Vajtonte Pelena,Ulqini e TeTova Po vajton Etiri,Mati e Rugova Gjilani,Mitrovica,Peja e Gjakova Ne dite te zeza mbulohet Kosova | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:37 am | |
| Adem Ramadani - Respekti ndaj prinderve Ej oh ngoni vllazen musliman, nja dy fjale po du me i than
du me i than nja dy fjali me kajt i dert per ket rini
per rinine e kohes tsodit qe i harruno fjalet e zotit
fjalet e zotit i qiten nuje e kan marre model te huje
kan marre model europian tishe i madh, ka dert me kan oh spo i nderojne hic babe e nane
Ejj, pejgamberi alej selam ne hadith te vet ka than
kqyre nanen sa tasht gjalle mes dy syve puthe nball
sat mujsh i keshun ti mei dal me butsi me nane sa tmujsh
ndac sevape ti meu mush baba e nane mei kqyr pa nal
asht njesoj si nxhihad me dal nane e babe kush i kqyre
lum per veti ska ma mire ska ma mire vlla kta ta dishe
nanes qefin mos me ja prishe ka than zoti ne kuran oh nanes As, Of, mos mei thane
sa rendesi nana ka bajt sa here i vogel ty tka lajt
sa here naten me ty ka kajt sa here ngji pa ndal tka majt
a je nmen djale a ke harru shume ka hek nana e ka duru
e me skmaje tka shkollu krejt me harrna ty tka rrit
sa here nder nana ty tka prit e sa here ti kur je vonu
pa ty sofren se ka shtru cdo kafshat e ka nda me ty oh qysh pra fjalen me ja kthy
Nane e babe kush nuk i ngon Allahu at nuk e don
e rahmet per ta nuk lshon edhe nemt smund tja ndalon
kur tjven koha vllaznit me u nda mos thuj nana shyqyr sum ra
se ni dua nana me ba dyrt e qellit cel i ka
kur hajr veti ske me i pa oh as nket jete as nat dunja
Oh apo ngon oh more djale per dite tmira mos mei nal
pasurine krejt me ja fale nanes hakesh smu mei dal
ndac ti nanen per me gzu ndac pleqnin me ja letu
ndac ti hekat me ja harru me fjale tkqija mos me rendu
asni her mos me e illnu se gjithmone nuk ka me rrnu
ni here nana met uru punet mas miri kan met shku
ni dua nana me ba asni tkeqe ske me pa
E lum kush nanes i ban hyzmet Zoti te shperblefte oj nane,hajde oh me xhennete | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:38 am | |
| Sefe Duraj - Rri me mu Ku e kam dashnin sdi qka mu kujtu
(2x) Po me vjen te qaj e me perqafu
(refreni)(2x) Rri me mu mos ik prej meje ate nate un i thash e kam dit qe me se shoh edhe kurr se pash
(2x) Vitet kan kalu, malli mu m'ka marr
(2x) Dikur ishe ne gjoksin tim sot t'kujtoj me mall
(refreni)(4x) Rri me mu mos ik prej meje ate nate un i thash e kam dit qe me se shoh edhe kurr se pash | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:38 am | |
| Sabri Fejzullahu - Romantika U takuam s“pari ne kafenen Romantika, kishe sy te kaltert e fytyren pika pika U duk e gezuar dhe ecje si flutur, dashuri e ndaluar mu duke aq e bukur Ohhhh sa e bukur
Binte shi lehte vale vale frynte era, une nuk doja te vinte pravera, kjo stine e darsmave, ne trojet Arbnor u befsh nuse e bukur, me nje qind dasmore
Kur kalojne krushqit, kah shtepia ime, e ndegjoj se marin, dashurin time
jo jo jo shpirt imm, nuk e pres une kthimin, ne kafenen Romantika, e gjeta une mallkimin
Binte shi lehte, vale vale frynte era, une nuk doja qe te vije pranvera, kjo stine e darsmave, ne trojet arbnor U befsh nuse e bukur, Me nje qind dasmore. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:39 am | |
| Zanfina Ismajli - Rrushja lales
Ooo ku pom shkon moj rrushe..
O ku pom shkon oj rrushja lales me dimit e bardha O ku pom shkon oj rrushja lales me dimit e bardha
Hej aman aman sonte jam te daja Hej aman aman sonte jam te daja
Hej syn oj zii lum baca per ty Me sy e vetulla ishalla vjen apet
O ku pom shkon oj rrushja lales me dimit e verdha O ku pom shkon oj rrushja lales me dimit e verdha
Hej aman aman sonte jam te tezja Hej aman aman sonte jam te tezja
O ku pom shkon oj rrushja lales me dimi lahuri O ku pom shkon oj rrushja lales me dimi lahuri
Hej aman aman aman sonte jam te burii Hej aman aman aman sonte jam te burii
Hej syn oj zii lum baca per ty Me sy e vetulla ishalla vjen apet | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:40 am | |
| Trix - Rrezet e vetmise Te pashe ate vere kur shpirti qe i etur shikimet su larguan, duart u shtrenguan.
Takimet tona mbeten edhe pse jeta na ndau letrat qe u zbehen vuajtjet si treten.
Kaluan vite te tera, erresira me mbuloi rrezet e vetmise zemren ma lendojne zemren ma lendojne.
Takimet tona mbeten edhe pse jeta na ndau letrat qe u zbehen vuajtjet si treten.
Kaluan vite te tera, erresira me mbuloi rrezet e vetmise zemren ma lendojne zemren ma lendojne. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:42 am | |
| Mimoza Mustafa - Rruga E Ndalua Ti me flet per nje jete te re dhe aspakes se kam leht zeri yt me ktheu pas ne kohe se si ishim pa me vjet pernjeher me bene te ndihem si e re ende ke nje sharm qe me dehhhhh. Une kam edhe vjet une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty mfal q eme tregon qe me mes nesh nuk shkon rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty.
Se shkembej vetmin per ty mos me thuaj te leshoj pe sdu ti humb edhe do vjet me ty kur me pret e njejta gje pernjeher me ben te ndihem si e re ende ke nje sharm qe me dehhhhh. Une kam edhe vjet une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty mfal qe me tregon qe mes nesh nuk shkon rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty.
Pernjeher me ben te ndihem si e re ende ke nje sharm qe me dehhhhh. Une kam edhe vjet une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty mfal q eme tregon qe mes ne sh nuk shkon rruge e ndaluar eshte kthimi me ty Une kam edhe vjet une kam edhe vjet Une kam edhe frik une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty eshte kthimi im me ty mfal qe me tregon mfal qe me tregon rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty Rruge e ndaluar per mu rruge e ndaluar per mu rruge e ndaluar per mu. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
|
| |
| Texte te kengeve | |
|