| Texte te kengeve | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sat Mar 22, 2008 12:36 am | |
| Shpat Kasapi - Valle Kosovare Une mendoj bashke tjetojme ma rembeve shpirtin tim nje jete e re plot dashuri sot kalon kjo beqari
Ne do tvallezojm ne ket rini dhe dolli krushqit ti ngrejn je sikur zane na ka zili se martohemi ne te dy
Hidhe vallen lulja ime hidhe vallen ti o moj sorkadhe valle valle shqipetare nje beqar ke per te mare bini fort ju dahire deri naten vone gezimin tone valle valle kosovare te paska hije yll dashurije | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sat Mar 22, 2008 12:38 am | |
| Unikatil - Uba jeta monoton U bo jeta monoton nuk pom rrihet me kerkon edhe ti dot me beson kur ket kong e ngon jo nuk jom tut kre kur tthom ket jet du me nderpre perveq kti mikrofoni skom me kon ndjenjat mi shpre po boj V-e kaniher nalna e menoj e kqyri jeten teme thom qka dreqi jom kaboj paramenoj qysh me dhez e me ja ni eren barit qateher e vertetoj se sjom ka boj sen te karit i sho njerz per rreth meje do punojn e do veq rrin e do qishtu sikur un kqyrin qysh me hek merzin qateher e kapi fleten edhe pse nuk shkrujn kta lapsa nese na jetojm ne ferr athu qysh osht parajsa kur te vdes athu dikuj kom mi mungu athu dostat qe jom rrit me ta kan me ma harru athu kta athu ata athu naj sen jom ka thom athu je kam kupton se u bo jeta monoton
I BONA TONA SENET QE DIKUSH I MUN I BON PO APET DIQYSH SPE DON U BO JETA MONOTON
I BONA TONA SENET QE DIKUSH I MUN I BON PO APET DIQYSH SPE DON U BO JETA MONOTON
A thu vetem un jom merzit a po edhe kti soj se kom pa monotoni po jo edhe qisi lloj kalojn dit njo ka njo kurse nuk ndryshoj as pak kurr sum ka shku menja qe bohet jeta kaq bajat qe munet njeri normal me ardh ne ket dit e vetmja menyr qe me hesht osht me bertit se jom gati me pelsit kto po ta thom me zemer se pom doket jom mush dinamit prej hunes deri nthemer e po du me explodu krejt botes mi tregu qe pjest trunit tem po dojn me ju shkatrru rruges qe jom tu shku pom doket mkan lon ment se fjalt qe jom ka i thom i thot veq njeri trent po skom qka boj haver ndoshta edhe kom kaplu ajo nuk dot thot qe tash ti smunesh mem kuptu se ka edhe ksi si une qe e din qka jom ka thom VIKTOR bire qat refren se u bo jeta monoton
I BONA TONA SENET QE DIKUSH I MUN I BON PO APET DIQYSH SPE DON U BO JETA MONOTON | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sat Mar 22, 2008 12:39 am | |
| Agim Tejeci - U largove shpejt U largove shpejt pa me than lamtumir si me le ne vetmi spate pak meshir dit e nat te kujtoj dashurin qe shkoj malli me kaplon kurr me smund te harroj lumturin ti ma sjel nzemer kam gjithmon kudo ty te percjel dashuria jon Si te gjej ngushllim Dua met harru por besom e dashur ende prap te du dit e nat te kujtoj dashurin qe shkoj malli me kaplon kurr me smund te harroj lumturin ti ma sjel nzemer kam gjithmon kudo ty te percjel dashuria jon lumturin ti ma sjel nzemer kam gjithmon kudo ty te percjel dashuria jon | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sat Mar 22, 2008 12:40 am | |
| Mentor Kurtishi - Unaz E me mijra vjet, me mijra shekuj, Ne zemren time gjithmon ke me fjetur, Ndoshta je martuar, ndoshta ke dhe fmij, Ndoshta t`ka marr malli ty me m`pa me sy.
Ndoshta je martuar, ndoshta ke dhe fmij, Ndoshta t`ka marr malli ty me m`pa me sy.
Unaz, moj unaz e arte, vetem ti me mbete nje kujtim i zjarte. Unaz, moj unaz e arte, vetem ti me mbete nje kujtim i zjarte.
Dikush shuan etjen, ne buzet e tu, A t`bjen nmend e dashur se tkam dashuru, Gjith pranverat qe do t`vijn dhe do t`kalojn, Zemren time pa ty s`munden ta gezojn. Gjith pranverat qe do t`vijn dhe do t`kalojn, Zemren time pa ty s`munden ta gezojn.
Unaz, moj unaz e arte, vetem ti me mbete nje kujtim i zjarte. Unaz, moj unaz e arte, vetem ti me mbete nje kujtim i zjarte. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sat Mar 22, 2008 12:43 am | |
| Unikatil - U kan plan U Kan Nplan hajvan , qysh pi vitit 98-t 8 vjet nket loj , hala i vertet Ju ku jeni met , duhet masa me ndermarr Repovatni me numratore , po get nklasem e par
Nuk ka sharr , ska as kirefekte nket loj Veni par nuk premtohet , nese ski pervoj Ti po fol me goj , po fjalt spo kan efekt Kejt e din se Zinxhirt , simbolizojn prefekt
Ti qoj dekt me muzik , i kalli inagjit Ti ban hite me killa , po as 1 se ki klasik Nuk jam prit , po jam kan diqka i planifikun Pa prit pa kujtu , Zinxhirt explodun
Ta kalli venin, menen FEMNEN , hiq pa dollar E ki Fac sikur gac ,ka pare ashiqar Ski qare pa urrejt , e kom vrejt te ton Kur son bohesh si dikush , urrejtja tndihmon
Me kon tum krahason , asnjoni sum vjen nthon Kush kari na teston , shum shpejt i bjen pishmon Nese dyshon qa po tthom , provokom hajvan Fjalt e mia sjon me zor, por gjithmon jom kon nplan
(refreni)(2x) Ani Din pse jena Zinxhir , pse ? u kon nplan Ani Din pse loja u ndrru , pse ? u kon nplan Ani Din pse tjert deshtun , pse ? u kon nplan Nese venin na ta kallim , dije u kon nplan
Pse shqiptari e ka tradit , me marr nusen me tupan Pse ju okupun Zinxhirt , pse ? u kon nplan Tjert skan qka kom un , tjert sbojn qa boj un Tarra biri tara bum , qe qet sen e planifikum
U kon nplan me bo bum , edhe pa qit album Po tash qe e perfundum , reperat i bonum shkrum Qe qeshtu be jaran , kur punon me plan Une skom nevoj mi fol , femra jote vet e han
Qe po hina po vina po bina , sene me plan Ju senet qe pi vidhni , pi qitni jon harom Une ku hi e ngjalli , ku hi e kalli Kur tthom u kon nplan , dije e ka shkru i madhi
Po menoni qa po thoni , mos ja futni tem e lir Dostit bire kon tqohet , un vi me Zinxhir E i nxjerrum alltiat , edhe lujna pam pam E kur tsho me ftyr per toke , un ta boj u kon nplan
(refreni)(2x) Ani Din pse jena Zinxhir , pse ? u kon nplan Ani Din pse loja u ndrru , pse ? u kon nplan Ani Din pse tjert deshtun , pse ? u kon nplan Nese venin na ta kallim , dije u kon nplan
Pse kom dal qisi tip , tipik kry ne veti Pidhav te sodit jav qoj gishtin , secilit ka njo ja shkepi Dor sterheki ne loj , se kom hi kogja si fell Pse boj muzik per qefi, sikur shota ktyneher
Babz kjo osht loja jona , u kon e planifikume Se bojna hite ne mes te dites , te te te palikfidume Pse jena ma te fortit , se u kon nplan Kush do qi e lyp , e han rakadiki/bumbam
Po kush te karit i ka fajet , he bre nonen e budalles Mos kadal xhixh babit , te thash mos em prek se kallesh E tana bohesh mut , ulu trus thoben me 1 ven Mos u ngut shush ( allti ) mos u halit se flen
Dreni te rropllon per toke slun kerefekte Kallxom kush po bon , tjeter muzik perfekte Ne maje te gishtit , i maj reperat o man Ski nevoj me u qudit , babz kjo u kon nplan
(refreni)(2x) Ani Din pse jena Zinxhir , pse ? u kon nplan Ani Din pse loja u ndrru , pse ? u kon nplan Ani Din pse tjert deshtun , pse ? u kon nplan Nese venin na ta kallim , dije u kon nplan | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:15 am | |
| Sabri Fejzullahu - Vall kom hy ngjynah Ti kerkove shum zbavitje dit e nat ne shetitje gjith une per ty i kam ba ti kerkove tjesh ne trend cdo kalimtar te te permen dhe te te thot ma te mir nuk kam pa
(refreni) Vall kam hyr ngjyhna sa tmirat ti kam ba tash syt sdon me mi pa cka nuk te kam plotesu tregom ne sy tash mu para se me shku
Ti kerkove klube nate lukse plot jet private limuzin qe askush nuk e ka deshe tjesh e paarritshme me kerkesa tneveritshme krejt ti dhash e nuk di cqka don tash
(refreni) Vall kam hyr ngjyhna sa tmirat ti kam ba tash syt sdon me mi pa cka nuk te kam plotesu tregom ne sy tash mu para se me shku | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:17 am | |
| Sabri Fejzullahu - Une te dua ashtu si je Me je larguar, sdi gje per ty Me ke harruar, jetoj nvetmi Kam quar tfala moj e pabese Tfalat smi ktheve e une po pres Po tretem dhe lutem vetem per ty
Nese tjetri te braktis, e askund ske ku me shku Fal te qofshin krejt gabimet, ec te une se shume te dua Nese malli te kaplon pa me thirrur mos me le Dije se ke nje njeri, qe te don ashtu si je
Kur ne u ndame, u humbe krejt Kot te kerkova smunda me tgjete Kam quar tfala moj e pabese Tfalat smi ktheve e une po pres Po tretem dhe lutem vetem per ty
Nese tjetri te braktis, e askund ske ku me shku Fal te qofshin krejt gabimet, ec te une se shume te dua Nese malli te kaplon pa me thirrur mos me le Dije se ke nje njeri, qe te don ashtu si je | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:18 am | |
| Ilir Shaqiri - Ushtar Kavaja Heej bubullime tek shkembi i Kavajes Jo, jo, ai vinte qe andej qe te pres Bubullimat e Kosoves
Asnjehere su ngop, su ngop toka me diell Kurre nuk u kenaq zogu me qiell Vjen nga Londra mjegull, vjen e boren shkrin Thone eshte Is, thone eshte Buletin
Ma kane mbjellur shekujt, tre mije vjet lirine Qe tluftoj per Shqiperine Pritem toke e Arbrit, pritem se po vij Pa Kosove, jo nuk ka Shqiperi Ju ngjatjeta vellezer, djemte e Dardanise Jam ushtar Kavaja, balli i trimerise Vellai i Adem Jasharit, nipi i Skenderbeut Neve do tia qepim, vete harten atdheut
Pyeta fushen, detin dhe shkembin e Vajes Ku eshte lapidari i Indrit Carres Fusha mtha te ngjitem majes se Pashtrikut Tjetri mtha, buze Adriatikut Gjithmone njesoj dhemb, dhemb cdo gisht i dores Njesoj edhe flatrat e shqiponjes Nje lule Kosove ne balle trimerie Nje flamur i kuq ne ball Shqiperie | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:19 am | |
| Kaltrina Selimi - Une gjithmone fitoj Mendon se tash nuk shkon pa ty koha skalon se kjo tash mori fund e une do te jem askund por ti mos u mashtro ka zgjedhje ne kete jete e di se ende mendon te kthehesh por ti mos shpreso. E di qe planet tua sjane kryer me sukses nuk e din as cka te besh tash une mendoj per ty nje stres.
Une gjithmone fitoj ate fjale nuk ka veten e genjen se di qe ke ra pse e luan ate loje pse kaq shume provon sa here te kame thene do te fitoooj une gjithmone fitooooojj
Mendon se me kete strategji mua do te me shkatrrosh a e din sa e forte une jame ska gje qe me lendon tash dua jeten ta shijoj e di qe planet tua sjane kryer me sukses nuk e din as cka te besh tash une mendoj per ty nje stres une gjithmone fitoj ate fjale nuk ka veten e genjen se di qe ke ra pse e luan ate loje pse kaq shume provon sa here te kame thene do te fitoooojj une gjithmone fitooooooooojjj. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:20 am | |
| Zanfina Ismajli - Urime loqka ime
Nje rreze e bukur dielli ne dhome me depertoj buzeqeshjen ma ngacmoj dhe faqen lehte me ledhatoj
Urime loqka ime te deshiroj shume fate jete me shume gezime te lumtur dhe te gjate
Urime loqka ime se ti e meriton jeto me shume gezime e gjithe bota po feston
E knaqur e shikova ajo paralajmron sikur deshi te tregoj dite e madhe sot agoi
Vet jeta eshte e tille shumehere duket deshtim por nje dite me gezim e hedh poshte qdo hidherim | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:22 am | |
| Minatori - Udha e Mbar Udha e mbare te qofte ndoshta gjen me mire Udha e mbare te qofte tani je e lire
Mund te shkosh ku nuk ishe me mua Mund te kesh cfare nuk kishe Mund te besh cfaredo qe te duash se per mua me nuk je
Udha e mbare te qofte kesaj i thone fund mund te qash te cmendesh prej vajit prej meje, udha e mbare
Tpata thene nje mije here jam ai qe jam mund te shkosh, fati le te tperkunde prej meje, udha e mbare te qofte
udha e mbare te qofte udha e mbare
Mund te shkosh ku nuk ishe me mua mund te kesh cfare nuk kishe Mund te besh cfaredo qe te duash se per mua me nuk je
udha e mbare te qofte
udha e mbare, udha e mbare te qofte | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:25 am | |
| Anita Take - Udhet e atdheut me therrasin Udha me therret shtigjeve te reja Vala e nje lumi po me thote eja
Toka jone e bukur hapet vale,vale Zerat me urojne: biro,ardhsh i bardhe
Qielli eshti kthjellet si nje sy femije Toka rrit per ne fjale dashurie
Syri i udhetarit zog qe sdi te ulet Pie e djerses sone ra e u be lule
Qielli eshti kthjellet si nje sy femije Toka rrit per ne fjale dashurie
(refreni) E ku ka me tbukur si kjo toke arte Dielli neper peme si fole e zjarrte
Moshen e rinise ti jeton atdhe Ti je dashuria zemra jonti je
Toka jone bukur hapet vale, vale Zerat me urojne: biro ardhsh i bardhe
Toka esht e lumtur kur ndjen hapa njerezish Jeta erkon engen sic do zogu qiellin
Udhetoj ne fusha udhetoj ne shkrepa Njerezve qe si njoh u them tungjatjeta
Mbushur plot me ritme ngjyra gjithashtu Dashurine per jeten e percjell tek ju
Udhetoj ne fusha, udhetoj ne shkrepa Njerezve qe si njoh u them tungjatjeta
(refreni) E ku ka me tbukur si kjo toke arte Dielli neper peme si fole e zjarrte | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:29 am | |
| Adem Ramadani - Vdekja U shtangen dy syte e mi krejt po me pyesin cfare kam pa erdh meleku more vella mue shpirtin me ma marr
Gjithe familja jane tubu shehadet bijn me me kujtu me thote shejtani me mmashtru thuj ska Zot se ke me shpetu
Mu trash gjuha e mu tha trupi akull me eshte be fryma e fundit tash po me del syte e mi mbeten qel
Nisen femijet krejt me qa erdhen miqte prej larg me mpa trupin tim fillun me e la tash xhenaze mua me kan ba
Kur po mbeshtjellin me qefin dale nga dale ne tabut po me shtin kur me percollen prej shtepise me shume vaji ja ka nise
Per mu ka ardh shume xhemat per mbi supe jan tu me mbajt rend ato jane rreshtu namazin me ma fal mua
Krejt per mua po bejn duha e hallall jane tu ma ba tash te varri mua me kan shti e po mbulojne me dhe permbi
Siklet te madh tash jam qellu filloj varri me me shtrengu ehh ky vend eshte shume i zi terr ka e drite spo mund me hi
Dy melek para me kan dale ja kane nise po mbojne suar me thane cke ber per dinin tend e spo mundem xhevap me u dhene | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:30 am | |
| Unikatil - Vetbesimi E di qe dojn met majt posht andrrat me ti thy Dojn met bo blozhd met qit lot nsy Mos prit sen prej dostav ska shok tvertet se po hine nlloq tkeq ki me vet ku kan met Kejt tharojn kejt tthojn lshoma at dor mos prit sen pi kerkuj bonu vet i fort Experienca nga existenca qe e bona kejt kto sene i msova kur ke tu mu q* nona Badihava nuk e kom emnin Viktor qellimi o fitimi dej sa mqelet aj vorr un qendroj vazhdoj vetes i besoj Mendimet e budallve une i ingnoroj se a din sa her mkan thon skom me bo kurgjo mendimet i kan ndrru tash po thojn jom numer njo E a din pse nuk jom ndal, sum ka lon guximshmerija Sepse i kom dit mir afsit e mija e ty une pot sho ki ra ndepresion Allahile vllau jem kallzom pse sperballon ki durim e di qe nzemer thell je trim edhe qiellin mund me prek kur ki vetbesim e bonu i fort
(refreni)(2x) Ke vetem pak vetbesim, do prekesh qellin me guxim.
Me pa kon Naimi katil kish shkru sikur un Fjalt e qirit tem ja kan nis mu djeg shkrum Po apet me lezet spo dorzona po ma kona Qendrushem u bona pej dashnis qe mdha nona I sho 1 milion persona qe pe dojn vendin tem Pom vjen keq shoki jem e di qe ty po tdhem Skom qa tboj, ti je konkurence edhe kto jon gara Prej dites qe u ktheva, dola 1000 hapa perpara Une jom qaj UniKKati vet i 97 isha kon nburg mos me kon advokati edhe prap pa ndal me bindje ntru Ska njeri tgjall qe mun me ma kalu Thu i kom ga gjyshit tem, qe ska dit qka osht disfata kur nuk e kom pa, po gjith nshpirt e pata E nondrra ky pom thot, e mbertet qendrim nipi im ki guxim bonu trim me SHUM VETBESIM
haha...yeah, UniKKatiL The Motherfucker REBEL | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:31 am | |
| Me mire te isha une nje shkemb dhe dallget te rrihnin ne koken qe sme dhemb mbase me mire do te ishte te isha une nje mal djellin me rreze te me griste kemishen e bardhe
Edhe me mire do te ishte te isha une nje peme me fruta e gjethe te blerta qe kur te mos bien me mire akoma do te ishte te isha une nje kenge tinguj e nota te mbillja une ne cdo vend
Por une e di, e dashur kam nje detyrim gjithmone me ty, ne lindje perendim (jo smund te jem) as kenge, as mall, as peme thjeshte nje njeri per ty une do te jem
(refreni) Se ti je motiv, i jetes time vec per ty do te jetoj ti me ben te fle pa mendime vetem ty une enderroj
Sikur te isha une nje cope qiell i ftohte (2x) ne zemren tende do te vija une te qenderoja ngrohte (2x) edhe nje yll te isha me diellin me drite ne sy driten time gjithmone do ta falja ty
Ty, vetem ty, ty, vetem ty Ty, gjithmone ty, ty, vetem ty
Por une e di, tani cdo gje ka nje kuptim eshte thjeshte nje ndjenje pa fund pa perendim (tani po mund te jem) dhe shkemb dhe mall dhe peme gjithcka per ty, per ty une do te jem
(refreni) Se ti je motiv (Se ti je motiv) i jetes time (i jetes time) vec per ty (vec per ty ) do te jetoj ti me ben te fle (ti me ben te fle) pa mendime vetem ty (vetem ty) une enderroj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:33 am | |
| Alban Skenderaj - Verso il blu Mi pare che il cielo non ci sia piu nei tuoi occhi si vede e si sente um po piu blu mi pare che il sole non esiste piu del tuo soriso si e sciolto ancor prima di andare giu
pare che le luna ormai non ci sia piu in questa notte speciale a difondere la luce sei tu mi pare che le stelle parlino intorno a te quando ti vedo fiorire davanti a me
Ma ormai lo so lei ha il mondo dentro se un suo respiro e un emozione in piu per me e la nebbia scompare ed io rinascero con la tua forza piu forte anchio saro
(refreni) Se ti je motiv i jetes time vec per ty do te jetoj ti me ben te fle pa mendime vetem ty une enderroj
Si tu sei il suono delle mie rime che solo a te dedichero eh..eh..eh..
Una canzone non bastera mai per te (una canzone non bastera mai per te) Le poesie del mondo bisogna raccogliere (le poesie del mondo bisogna raccogliere) nel nostro vento damore io sento sempre piu volendo,volando,volando ancor piu su su ancor piu su,su verso il blu su ancor piu su,su sempre su
Ma ormai lo so lei ha luniverso dentro se un suo sorriso e un sogno in piu per me il destino ci vuole ed io ti vorro sempre con me in me ti portero
(refreni) Se ti je motiv i jetes time vec per ty do te jetoj ti me ben te fle pa mendime vetem ty une enderroj
Si tu sei il suono delle mie rime che solo a te dedichero eh..eh..eh... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:33 am | |
| Berkan - Vec nje shans Ke ndryshu oj zemer nuk je zbut me ata shikim sjam ai qe dikur je frigu nuk ka me mashtrim
Je e vetmja qe e dua edhe pse shume kam kaluar si tjert s'dua t'mashtroj por vetem te dashuroj
(refreni)(2x) Vec nje shanse nje mundesi te te them te dua mos ke frik e hapi syte nuk jam ashtu si thua
Te vecova nga te gjitha ty shpirt me ke mahnit sa te duash rrugedalje kerko nga une ske me hik
Te e vetmja ce e dua edhe pse shume kam kaluar si tjert s'dua t'mashtroj por vetem te dashuroj
(refreni)(6x) Vec nje shanse nje mundesi te te them te dua mos ke frik e hapi syte nuk jam ashtu si thua | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:34 am | |
| Sefe Duraj - Vetem ti Ne fillim me ke dasht e pastaj me vrave me vjen keq tasht esht von qe t`me kerkosh falje po mendon se pa mu do te jesh me e lir pervec meje askush emrin nuk ta thirr
Po mendon se pa mu do te jesh me e lir pervec meje askush emrin nuk ta thirr
(refreni) Vetem ti, vetem ti e njeh zemren tem edin qe sta fali kur gabon nje her asnjeher, asnjeher kurr nuk e kam prit qe nje dit prej ditesh mendjen ke me rrit
Ne fillim me ke dasht e pastaj me vrave me vjen keq tasht esht von qe t`me kerkosh falje po mendon se pa mu do te jesh me e lir pervec meje askush emrin nuk ta thirr
Po mendon se pa mu do te jesh me e lir pervec meje askush emrin nuk ta thirr
(refreni)(3x) Vetem ti, vetem ti e njeh zemren tem edin qe sta fali kur gabon nje her asnjeher, asnjeher kurr nuk e kam prit qe nje dit prej ditesh mendjen ke me rrit | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:36 am | |
| Ligji Rruges - Vdekja jetes Ne jeten dhe ne rrugen time asgje nuk kuptoj. vetem ndejej nevoj me dikan te bisedoj e di se esht veshtir te kuptoni gjendjen time me ndihmon vetem nje shok me er te heroines. aj mu a me ndihmon,ndjenjat e mija mi qeteson me jomsh me mson,me mashtrime me gezon go **** i wont to **** me thot dhe vetem me shikon dhe me rrahje shpatullash para me kerkon gjera treja me tregon dhe thot se jeta tek esht nis. me er te heroines dhe kallje te seksit dhe realizim te deshires. e keto gjera edhe un i besoj jeten ne menyr te till e vazhdoj. mbytur ne tym te marihuanes dhe epsheve te tjera.... qe sa perfundoj keto vazhdojn te vin te tjera.
Se edhe vdekja e jetes do ti thot nje dit edhe per sa koh ti do te kesh drit...
E nqytet kur dal skam qa me bo mu rre me tre a kater terapi mu ka bo hi me ni kafiq dhe skam ku mu ul, ankohen njerzit pa pare dhe cigaren e qojn llull. thon se keshtu nuk jetohet ne kriz humanitare, mu marr me naj hajni veq me bo pare ka ti qoj syt femra tbukura plot, e nguli dikun grepin e nuk jetoj me kot shum leht e kam femer un per me bo e shti me zor ne kerr dhe me mu nshtat ka me ra... mem refuzu zguxon qejfin mu ma bon, pastaj i tham tung se ketu gjo gje perfundon... e pas kesaj ne rrug kur e takoj , ja nguli syt njeher dhe vetem e shikoj. me kujtohet ajo dit qe kam shfrytezuar, pastaj pak ma von ne at vend e kam refuzuar...
Se edhe vdekja e jetes do ti thot nje dit edhe per sa koh ti do te kesh drit...
E me ni gje tjeter un kam ra ne dert kur kthehem ne shtepi kerkun nuk ze vend nena mkritikon e babai sme flet dot, veq me nje fjal me thojn ku je bre idiot kur kthehem ne shoqeri ku je bre mafi. ma mir mblidhi met me veti sa nuk te kazen sherri, se me ju than te verteten spo di qa me bo sjelljet e mija gjithkujt ne sy i kan ra kudo qe te shkoj te gjith nga un largohen e shoh qe kam nevoj nga dikush te keshillohem, ju jini ata qe mund te me ndihmoni ne rrugen time te drejt ju te me qoni ne drejtimin tim ku isha me par ne rrugen time te drejt pa drog dhe alkohol.
Se edhe vdekja e jetes do ti thot nje dit edhe per sa koh ti do te kesh drit... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:37 am | |
| Leonora Jakupi - Vetem ty te dua A i sheh djal,kta dy sy qe tshikojne te te shohin vetem ty A i sheh djal kta dy sy qe ti kam fal,fal ti kam veq ty E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du....
Eh sa kush mu mka lakmu por shtatin tim veq ty ta kam dhuru Eh sa kujt endrrat ja kam prish veq per ty,kta duhet ti ta dish E sa kush syt mi ka lakmu, po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje tjeter nese du E sa kush syt mi ka lakmu po un oo shpirti im veq ty te du Perveq teje tjeter ska per mu dalsha feje,tjeter nese du... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:37 am | |
| Shkumbin Ismaili - Vargjet e fundit Cdo dite eshte e njejta dite njerėzit po ata jane jete e zakonshme,monotoni gjith kujtimet mi more ti
te ndryshoj nuk mundem jo ti aktrove se me do ti se ndjen meshiren e pasosur te zemres sime qe aq thelle ma ke plagosur
(refreni) Po ti nuk e di jo ti se di keto jane vargjet e fundit qe i shkruaj une per ty
Po ti nuk e di jo ti se di keto jane vargjet e fundit qe i kendoj une per ty
Une jetoj me nje te vertete me nje mall qe me ka mbet po ti them une keto fjale qe nga shpirti me kan dal
te ndryshoj nuk mundem jo ti aktrove se me do jo se ndjen meshiren e pasosur te zemres sime qe aq thelle ma ke plagosur
(refreni) Po ti nuk e di jo ti se di keto jane vargjet e fundit qe i shkruaj une per ty
Po ti nuk e di jo ti se di keto jane vargjet e fundit qe i kendoj une per ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:39 am | |
| Zanfina Ismajli - Vone eshte per lutje
Takohesh me mua e tjetres i buzeqesh E din se te dua dhe kjo te ka quar peshe Qka paska ajo me shume Qe nuk e ke gjetur ti te une.
(refreni) A e din se zemren time po e vret qdo dite nga pak A e din se syte e tu nuk rrin rehat. A e din se zemren time po e vret qdo dite nga pak A e din se syte e tu nuk rrin rehat.
Shume vone eshte per lutje , Se ty ste zihet bese Sot shkrihesh ne puthje neser je per faqe te zeze U mesova une me ty Nuk shkon gjithmone zemeren me ma thy.
(refreni) A e din se zemren time po e vret qdo dite nga pak A e din se syte e tu nuk rrin rehat. A e din se zemren time po e vret qdo dite nga pak A e din se syte e tu nuk rrin rehat. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:40 am | |
| Ardit Gjebrea - Vargje per veten Nuk mi di askush vargjet qe per vehte per vehte shkrova drita kaq te zbehta fytyren ndricojne
E krejt i vetem kam provuar te triumfoja,te triumfoja, permbi vitet e pastina e qe sdo me plakin dot.
(refreni) Nuk i di askush ato nete brenda meje ato fjale qe sperseriten tjeter here ne jete Nuk i di askush qytetet ku u fsheha ika larg nga kureshtaret qe i dinin te vertetat e mia
Nuk e di askush se nga po kthehem kaq i lodhur dhe pse kam nevoje per zera te njohur
Ky eshte nje pyll gjigand me njerez flasin me vehte, thone me njohin por gabojne, se vetem emrin, emrin ma dine.
(refreni) Nuk i di askush ato nete brenda meje ato fjale qe sperseriten tjeter here ne jete Nuk i di askush qytetet ku u fsheha ika larg nga kureshtaret qe i dinin te vertetat e mia | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:41 am | |
| Ardit Gjebrea - Vetem ne kemi munguar Sa kam pritur te jemi prape te dy dhe liqeni dhe pemet jane aty, Vetem sjemi ata qe jemi dhe themi ato qe themi dhe kujtojme tek stine e vjeter ndersa shkruajme kenge tjeter. Edhe prape ja ku jemi ne te dy njeri-tjetrin se shohim me ne sy sa veshtire te bisedojme se nuk dime ku tia fillojme dhe kam frike te te afrohem, cudi! E ndoshta pemet liqeni dhe bari do te donin qe te prisnim perseri edhe pse fjala eshte e cmuar si argjendi por heshtja eshte flori. E ndoshta pemet, liqeni dhe bari do te donin te te puthja perseri por kush nga ne do guxonte kush nga ne do guxonte i pari, une per vete kam frike me ndihmo edhe ti, me ndihmo edhe ti. Ja dhe pema ku rrinim ne te dy, edhe emrat qe gdhendem jane aty, aty ka mbetur qielli dhe era edhe dielli dhe asgje nuk ka ndryshuar vetem ne kemi munguar. Eshte aty ku ne mbollem nje gezim, eshte aty ku na ndau nje trishtim, jane puthjet perqafimet jane zenkat dhe gabimet jane aty ashtu sic ishin, sa cudi! Sa kam pritur te jemi prape te dy dhe liqeni dhe pemet jane aty, Vetem sjemi ata qe jemi dhe themi ato qe themi dhe kujtojme tek stine e vjeter ndersa shkruajme kenge tjeter. E ndoshta pemet, liqeni dhe bari do te donin te te puthja perseri por kush nga ne do guxonte kush nga ne do guxonte i pari, une per vete kam frike me ndihmo edhe ti, me ndihmo edhe ti. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:42 am | |
| Tornados - Vullkano Gjinja jon qu pesh po dojn me na mar meritat.. Rrini ni ven se vi ju shymi sikur dritat.. Tmirat kerkujna besom na nuk ja harrojm.. Vet i thojna senet edhe vet tonat i bojm.. Se do po lypin tash qi none nkry..Ka ardh vakti me nderhy.. Me ti qel pak ata sy..Kryt per toke me ta thy.. Kush rakin po don mu shty..fallcifikat ti mshele gojn.. Kurgjo hiq nuk je tu vy..se ngoj tane boj nevojn.. Nuk e keni ju provojen..nhaverllak jeni me drojen.. Pe she Rap-i nuk ju shkon..msa a shkon kpuca pa tojen.. Plot repera nuk e kuptojn lojen..po menojn qe veq ait luhet.. Ma mir e ki mos e hap gojen..se qashtu kurgjo nuk thuhet.. A pe she qysh gjuhen..shtin guhen drejt rakit ton.. Njerzit po smuhen..ntru luhen..sa her na ngojn.. E kuptojn krejt..Vranjevcalit ma zi se tzit.. Sot po thojn krejt..hallall ju koft keni arrit.. Shyea..ndor e kena kejt Prishtinen kejt Kosoven me rrethin.. Prizerenin dhe Gjakoven..Tropojen dhe Malsin.. Kem Gjilanin dhe Tetoven..Pejen..Mitrovicalin.. Kena Shkupin dhe Tironen..me ni fjal kejt SHQIPTARIN..TI BI EJ..
(refreni) Doni po sun e bon..Kush jon kta a pe she qa i gjeti.. Kush jon TPart e din teton..TORNADOS ju mer me veti.. Kit sen veq pe kupton..Na ju bojna me fol vet me veti.. Shperthejm sikur vullkan..Ju kap llava kejt ju djegim..
Kit udhtim bonem tim mrena hin ose dil.. Kejt jan nis diqka me nrru na po ecim per Fitim.. Me bashkim perparim grupacione pa qellim.. Une qishtu pe sho se per ty jem inspirim.. Floetri mun met nxi e met nxit me poezi.. E met shti mu mirr me neve se qashtu rakin naj theve.. Na po thojna qa po bojna plus e gjujm edhe ma larg.. Mu em bahet qefi veq met pa perdit ma nalt.. Nalt jem tornados Tornados me shum VLER.. Vlere Per ni Drejtimi ta bojm dimrin vere Vere.. Saher qe vim qi knej sa shkojm anej.. Sa here du pot nxej e sa here du pot vrej.. E ti ta dish sun prish me 2 mene smun t rrish.. Kapu me neve ja shko qiju karrabisht.. Se na jem TornadoS ala dhojm komandoS.. Jem VranjevcaliT haver na Jem Bloody AlboZ..
(refreni) Doni po sun e bon..Kush jon kta a pe she qa i gjeti.. Kush jon TPart e din teton..TORNADOS ju mer me veti.. Kit sen veq pe kupton..Na ju bojna me fol vet me veti.. Shperthejm sikur vullkan..Ju kap llava kejt ju djegim.. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:44 am | |
| Motrat Mustafa - Vaj vaj vaj Kure te pash vash
per here te pare pamjen syve ma ke marre vaj vaj vaj
Lote syte mi kane corru ce sna lane me u bashku vaj vaj vaj
do mallkoj une tok e qiell ce s^na lane trrezoj ky diell vaj vaj vaj
diell e hana nuk n^dricojne dy te rij po i largon vaj vaj vaj
Mos caj djalo ti per mu une me ty s^la pa u bashku vaj vaj vaj
kur ta bashkojm dashurine do ta gezojme ne lumturine vaj vaj vaj
flutur flutur kah fluturon zemren time pesh ma con
sec ma cove zemren mu me ty desha me u taku
sa sa sa tkendojna ne te dy sbashku tjetojna
flutur flutur shko perpjet me ty desha me u zatek
me u zatek desha me ty rashe ne halle dashuri
sa sa sa tkendojna ne te dy sbashku tjetojna | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:45 am | |
| Mira Konci - Vajta kalova gjith Kalabrine Vajta kalova gjithe Kalabrine Askund nuk gjeta si Arberine Vajta kalova gjithe Kalabrine Askund nuk gjeta si Shqiperine
Dy manushaqe ne doren time Ja zgjata njeren Arbereshes sime (2 here)
E lul e lul e lul e lul E lul e lul e maca maca E un per ty e un per ty E un per ty o ndjalu paca
Vajta kalova gjithe Kalabrine Askund nuk gjeta si Arberine Vajta kalova gjithe Kalabrine Askund nuk gjeta si Shqiperine
Dy manushaqe ne doren time Ja zgjata njeren Arbereshes sime (2 here)
E lul e lul e lul e lul E lul e lul e maca e maca E un per ty e un per ty E un per ty e ndjalu paca
E ndalu pak e ndalu pak E ndalu pak s`eshte e vertete Se zemra im se zemra im Se zemra im je ti vete | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:46 am | |
| Tingulli 3`nt - Vesa Vesa jone eshte ma e mira nbote me u nervozu te gjun me shishe e me got e ti duhesh me i thon veses qe je ma e mira edhe me ja plotesu veses 300 deshira se vesa kurr per kurgjo nuk e ka von se eshte shume ebukur ton i kan thon ne shkoll nuk shkon se profesori e ngacmon te gjitha punet i kryn veq me nje telefon e ka kerrin ma te shtrejt ma te bukurin ne qytet edhe shoferin qe e shoqron per mos me met vet kur ka kohe muzik ngon e ka nje gramofon adelinen kishe don se ajo femrave jav lemon se tingulli3 pak po e tepron femrat po i ofendon ne rruge kishe nuk don ne shpi tinxa i ngon se tingulli3 ofendon dikend qe tjetri te meson edhe pse babi kritikon po rvesa bon qka don
(refreni) Vesa qajo vesa qe besa ka shpresa qe pa u dok naper kthesa per me ardhe te banesa Vesa ishte e veshtir vesa tash eshte shume e mire vesa kurr me nuk gabon ne tjeter rrug tash shkon
Ne nje dit babi nxen vesen me CD ne dor nuk e rre po e bon kishe dy minuta hor tani babi merr CD per me gjujt ne borllog e leshon provon fillon me u bo petagog por mas nje kohe babi nuk don me pranu qe pres CD-se se veses ka fillu jeten me kuptu aj nuk ka qef qe vesa me ja nis me dit edhe pse ajo e ngon ka 10 here ne dit keshtu babi mundohet me morr fshehtesi qohet ne nje dit e shkon ne CD shop shtepi ety kur shkon vesen e takon aj vesen e mashtron nga kendi tjeter e veshtron por babi qe shume kohe eshte tu mendu me ju drejtu bohet real i thot vesa keshtu duhesh me vazhdu se tash je e lire se e kuptova mire se tingulli3 eshte per ty e vetmja keshill dhe deshir
(refreni) Vesa qajo vesa qe besa ka shpresa qe pa u dok naper kthesa per me ardhe te banesa Vesa ishte e veshtir vesa tash eshte shume e mire vesa kurr me nuk gabon ne tjeter rrug tash shkon
Tash masi babi vesen e ka kuptu vesa prap tap ja ka nis me urtu se kenget shume i ka analizu dhe nga ato ka mesu se femnat tona ja kan nis mu tranu dhe vesa fillon me drru shume ne jete nuk del ma me kerr po me biciklet tash nuk i don 300 por veq 3 deshira per ti tingulli3 eshte ma e mire keshtu vesa ndrron te gjitheve ju duket qudi tash e gjihte qyteti vesen e ka lakmi tani edhe babi me shume e don me mendon qe vesen diqka ta angazhon aj supozon qe te provon te kendon por vesa nuk don se realisht tregon un jam per te degjuar secilin version vetem ata kur tingulli3 jan ne mikrofon
(refreni) Vesa qajo vesa qe besa ka shpresa qe pa u dok naper kthesa per me ardhe te banesa Vesa ishte e veshtir vesa tash eshte shume e mire vesa kurr me nuk gabon ne tjeter rrug tash shkon | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:47 am | |
| Mimoza Mustafa - Viktima Kush eshte ai qe solli shpresen zemeres sime nuk ja diti addresen kush e solli ketu fatin numrin tim pse nuk e pati kush e solli lumturin pse sma gjeti mua shtepin veq nje njeri me gjeti ne bote ai me solli vetem lot
Nese kjo dashuri eshte trim mua me shpallin per viktim se vetem une jam e lenduar nga fjalet e botes e renduar pa dashuri pa ngrohtesi vetem kaq une dua dua te jete diku nje njeri qe do te me doj dhe mua | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:48 am | |
| Mimoza Mustafa - Vetem Nje Magji Vetem nje magji ty te sjell shpetim diten e takimit e kerkon me padurim jetoj lart ne qiell ti kete nuk e din kur do te takohemi ZOTI e din.
Une po degjoj se per mua pyet shum deshiron qe te jesh me mua nuk kam addres rrugen ste tregoj sa larg jetoj dua qe t eharoj kur mos haro me e jotja sjam mos provoko njerzi lodra sjam mos vuaj kot ti mos derdh lot mos prediko rruges tende shko
Vetem nje magji ty te sjell shpetim diten e takimit e kerkon me padurim jetoj lart ne qiell ti kete nuk e din kur do te takohemi ZOTI e din. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:49 am | |
| Anila Mimani - Vajza e mamit Shkon e vjen indiferent me syte e fshehur mbrapa xhamit Cdo shikim e shef ti shtrenjte kur kalojme rruges balle per balle nga inati me therret, me quan ti vajza e mamit po me le te digjem krejt ne zemer me ke ndezur zjarr
(refreni)(2x) Se ti gjithmone me quan, vajza e mamit hiqi nje cast ti syzet, mbrapa xhamit mos i fshi syte embel, nuk eshte enderr ta dish se naten per ty qaj
Nese te dua nuk kam faj
Sikur akull je i ftohte keshtu djale te ka dale nami shkon e vjen indiferent mos ma mundo zemren e vrare nga inati me therret, me quan ti vajza e mamit po me le te digjem krejt ne zemer me ke ndezur zjarr
(refreni)(2x) Se ti gjithmone me quan, vajza e mamit hiqi nje cast ti syzet, mbrapa xhamit mos i fshi syte embel, nuk eshte enderr ta dish se naten per ty qaj
Nese te dua nuk kam faj
Nese te dua nuk kam faj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:50 am | |
| Altin Shira - Vetem ty te kam Kte nate ndodhem large dhe ty nuk te kam e nuk te shohe mbi xhamin krsitalte nje zoge me qendron e nise e me trokete pran dritares ai po me fton te lidhur ai mban nje fjonge te vogel qe ndriqon me shkruan dy fjale me prit se shpejt une do te vi te jem me ty prap ,te jem me ty prap vertet vetem ty te kam e nis te enderroj qe te jem me ty dhe fjongen e zogut do ta lidhe moj si kurore
(refreni)(2x) Vetem ty te kam vetem ty te dua sahere qe jam larg pas zogot me shkruan sa here hapa dritaren kur ai troket nje fjonge te bukur ay aty len
Sa nete nga ty large une rri ne dritare dhe rreth pergjoj te vije prap ai ai qe me zgjon e te sjell pran,pran meje ty e niset e shkon veq nje mesazh te fjongut te vogel tme lena ia me shkruan dy fjale me prit se shpejt une do te vi te jem me ty prap ,te jem me ty prap vertet vetem ty te kam e nis te enderroj qe te jem me ty dhe fjongen e zogut do ta lidhe moj si | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:52 am | |
| Mimoza Mustafa - Xhelozija Jeta sa shpejt jetohet ne nje moment jemi a sjemi neser ne kete vend dhe na duhet shum Dashuria Zgjohen familjet neve nuk na gjejn dhe shpirti me pikellim njeriun gjithmon e shkatron Xhelozija.
Na pushtuan primitivet te tjeret kengen time te transferojn te prenishmit permbi ne te pa vler na vlersojn.
Xhelozija xhelozija fjalen e mire e zen ne vend xhelozija xhelozija tre hapa mbrapa po na kthen xhelozija xhelozija fjalen e mire po e kuptoj xhelozija xhelozija te vertet po na fundos | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:53 am | |
| Leonora Jakupi - Xhamadani Kam nji lot mpikon si ar se me shekuj jam shqiptar e kur malet mi mloj bora per liri kenges ja mora e kur malet mi mloj bora per liri kenges ja mora
Xhamadani vija vija Eshte Kosova, eshte Shqiperia Rreh si zemer qiftelija Sa e madhe eshte Shqiptaria
Eshte nje qiell qe na bashkon eshte nje troll qe na burrnon eshte nje gjuh qe flasim tane dhe nje toke qe e therrasim nane eshte nje gjuh qe flasim tane dhe nje toke qe e therrasim nane
Xhamadani vija vija Eshte Kosova ooo eshte Shqiperia Rreh si zemer qiftelija Sa e madhe eshte Shqiptaria | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:54 am | |
| Tuna - Xhuxh Hej cucat tona mendjemdha Minimumin qe mbulojne Ty te eksitojne
Hej kompetent per kompliment Si ushuze ne jat-set Vardisesh njete
Merr thu pa dramatizime Merr therr e jetes sime Merr thu freno
Merr thu zbathe si kepucen Merr,shkele si hardhucen Quhet ego
(refreni) Hej xhuxh fluturove hej xhuxh Si flyer xhuxh Seshte ky hendikep fizik o djal Hej xhuxh aterove hej xhuxh Si looser xhuxh Ky eshte vetem hendikep moral
He hej ti nga jasht je Dior E nga brenda je folklore O miniature Hej primitive kjo gazete E pasive eshte kjo jete Vetem me 5 gram tru | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 4:59 am | |
| Afrim Muciqi - Xhelozia Sa e bukur dashuria Sa e keqe xhelozia Sa bukur simpatia Sa e rende qenka tradhetia
(refreni)(2x) Nese une vdese apo do te tretem Kjo kenge per ty do te jete kujtim i jetesTi mi more enderrat e mia Ty te vraft moj perendia Ty te vrafshin moj te mirat e mia Kurr sedie moj cka eshte dashnia 15 persona kane shikuar kete faqe! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:01 am | |
| Agim Tejeci - Ylli i jetes sime Ylli i jetes sime ma nuk po shendrit zemra qe me ndizte natan ma bente dit djelli perndon ajo me mashtron vetem syt e saj oooo askund si geje Ooo pellumb lajmetar a me degjon ti nga dritarja e saj kur te fluturosh thu aj se ne fole une ata e pres nisu ne pun per te shkuar me jep pakez shpres Hapat sti degjoj asnihere ste shoh buzeqeshjet e tua jan e tretur ma Hapat sti degjoj asnihere ste shoh buzeqeshjet e tua jan e tretur ma Ooo pellumb lajmetar a me degjon ti nga dritarja e saj kur te fluturosh thu aj se ne fole une ata e pres nisu ne pun per te shkuar me jep pakez shpres | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:01 am | |
| Hija Jetes - Yjet Aq shum po shendrit vendi jon si me kon diell dojna mu djeg na yjet dojna mu bo qiell mjafton me bo nji spot e mu desh pak si fort ntekst zemer shpirt hajde hajde ose shko tri kater her be televizor besom qe nuk osht zor album mas albumi pare te thata korr por na gjinia e kunder po hjekim pak si shum Don Pizhi: Edhe krejt mu desh si ato sbojm bum bohesh shkrum nxihesh mundohesh deri nfund une krijo vepra ajo deri dje ish nkatun deri dje ka majt kurs nasfalt qysh me hec tash ja man vetit thu ti ka kry shkence por nesence as emrin e vet sdin me shkru se ka lon bali i vet as nshkoll me shku
(refreni) Yjet qka jane yjet me tregoni tani ju jo sikur ju , jo sikur ju ne si ju spo mujm me i ngu
Naim Abazi yll i merituar me pes ylla doktor,kengetar,spiker profesione me killa e Sabriu u bo meteorolog se jo mahi po kendon per re diell bor ose shi Murati: E do ne pleqni si Gili dojn mu pertri me met rini dhe zotit punet me ja perzi edhe Britney Spears-in e ka rrxu Mihrija le mo Aida Baraku qe u mshel te shpija Don Pizhi: Po qishtu krejt free koka mu kon nliri ma shum yje polici se sa popullsi veq ktu nshqiptari , kurr per qef skena ni shyqyr erdh Faton Macula me telat e tij Murati: E per me mrri rockera duhet shum mu munu se je msu veq me nejt e sene te huja me kendu B.B Poqi sipas tij do te hyj ne histori po vetem me nje lule pranver kurr ski
(refreni) Yjet qka jane yjet me tregoni tani ju jo sikur ju , jo sikur ju ne si ju spo mujm me i ngu
Popullorgji ta nxjerrim naj pare dhe do dit lufta u kry veq me knu per Afganistan e Amerik veq edhe thmit e tyne mo spo dojn mi ngu se me rap jon msu pleqt dojn mi tranu Murati: Deri dje kan kesh me muzik e punen tone keni me shit fara te zeza deri sot na kan thon edhe pse koha jon per pushtet do me ardh ateher krejt keni me met fuckin estrad Don Pizhi: Se do sene qe shum shpesh rruges po mbin vesh senet rap po shiten po na spo bojna kesh se aj jarani me punen tem shpi po maron badihava ti thuj sbon nrrot tsomes aj te qon Murati: Veq rap-i po perparon si kualitet e komoditet per njo tri vjet a ma shpejt do te korrim bereqet e do ta shohim ku kan me met krejt aman aman-at do ti shpallim minoritet bashk me qita jarana
(refreni)(2x) Yjet qka jane yjet me tregoni tani ju jo sikur ju , jo sikur ju ne si ju spo mujm me i ngu | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:02 am | |
| Adem Ramadani - Ymrin ma shkurtoj Eh nisa kangen aman ohh moj per me knue ohh moj per me knue
Eh ma te bukres nane ohh ja kam kushtue ohh ja kam kushtue
Nane moj nane dashnroen po e knoj nane moj nane jeten ma shkurtoi (2x)
Eh qka pom vyn oj nane ohh moj mu me rrnue ohh moj me me rrnue
E se me tjeter ahh oh veq ndrek me u que oh vec ndrek me u que
Nane moj nane dashnroen po e knoj nane moj nane ohh ymrin ma shkurtoi (2x)
E ku po knoj aman ohh moj pa vullnete ohh moj pa vullnete
Eh kurr sja baj hallall ohh moj gjer sa tvdese ohh moj gjer sa tvdese
Nane moj nane dashnroen po e knoj nane moj nane ymrin ma shkurtoi (2x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:04 am | |
| Jericho - Zgjohu Kush met gjakun pa ma shkel Tkujt jan kamte qe shkelim ne Ku met vaji qe kem ba Shume um ke borxh more vlla
Zgjohu Zgjohu
Malet kan fillu me nem Vllau vllaut shpinen ja kthen Dyje e re na paska ardhe Ngjyren e zeze me ba t bardh
Zgjohu Zgjohu
Thell e ma thell thell e ma thell thell e ma thell e ma thell thell e ma thell thell e ma thell e ma thell thell e ma thell thell e ma thell e ma thell thell e ma thell hej
zgjohu dhe shife si flejm zgjohu shife si na prejn zgjohu dhe zgjoj te tjerte zgjohu pak kohe ka mbet | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:05 am | |
| Bertan Asllani - Zemer Zemer me dogji malli Zemer per se gjalli Zemer shume po vuaj mos u bo se jam i huaj
Mu duk se u prish dyrnjaja se u bo kiameti ate dite kur zemra ime pa dashuri mbeti mu duk se jeta mbaroi rinia mu shua ndonese shpresa vdes e fundit une ende te dua
(refreni)(2x) Zemer me dogji malli Zemer per se gjalli Zemer shume po vuaj mos u bo se jam i huaj
Mos u bej se me ke harruar sikur nuk me deshte lotet e mia nuk pushojne si shiu ne vjeshte mbas dashurise tende zemer smund te dua tjeter me mire zemer kthehu, kthehu dashurise se vjeter
(refreni)(2x) Zemer me dogji malli Zemer per se gjalli Zemer shume po vuaj mos u bo se jam i huaj
(4x) Zemer me dogji malli Zemer per se gjalli Zemer shume po vuaj mos u bo se jam i huaj
Zemer | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:06 am | |
| Shekulli I dreqit - Zemer ju nuk jeni dot Fundosem, rrij, mendoj Por e di cfare bej Anembane jam, asnje ide smohoj
Tym te huaj thith E ngre goten brengat ti mbys Ne lokal kam ardhur te gabuar Shoke per te kerkuar
I vetem nuk dua te jem Pse dhe une mos perjetoj Nuk jam i prishur une gramafon
Por, edhe nese pije Ndjenjat i ka top Zemren e kam te hapur Kam vend per cdo kend
Leshoni ndjenjat ju Jasht prej ne koke Ju qe jeni lyer Me te hekurosin fjalor Te kisha revole Do tju qelloja ne koke Se zemer ju nuk keni dot
Cohem marr nje doze Birre te me freskoj Te shoh fytyrat qe i kam ne front
Dhe nese folni qete Nuk jeni ju njerez te shenjte U kisha tjekur per kollare U kisha vare ne vend
Eshte kjo histori Te poshterit kane fuqi Te varferit luftojne per jete Thonjt i kane ne kry
Sa te ngre nje dopje dhe une do te shkoj Te mos shoh krijesa qe bishes ja kalojn Qe per ta fsheh vetveten Kane krijuar stil Te lyer e te veshur si zoterinj Leshoni ndjenjat le te shperthejne ne toke Te gjithe do te ikin, do te cohen ne kembe Ata qe fshihni ju, te gjithe me do ta kuptojne Zemer ju nuk keni dot. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:06 am | |
| Sabri Fejzullahu - Zogu i lirise O bilbil o bilbil Ti e din kengen qe mgezon Thuaja asaj me te bukures Kam nje brenge qe me mundon
Nxirre kengen per te me gezuar Te degjoj me mall si ligjeron bilbil Kur kam dhembje kur kam faje Kenga jote shpirtin ma qeteson bilbil
O bilbil o bilbil Ti e din kengen qe me gezon Thuaja asaj me te bukues Kam nje brenge qe me mundon
Nxirre kengen per te me gezuar Te degjoj me mall si ligjeron bilbil Kur kam dhembje kur kam faje Kenga jote shpirtin ma qeteson bilbil
Fry moj ere e prenveres fry me mall me embelsi qelma shpirtin perkedhele njome zemren perseri
Ne lendine gjelberore kenge malli deshiroj tere ndjenjat ah me thone ty o vashe te adhuroj
Nate rrugen e veshtire hena fshihet neper re ti me zhdukesh ku je valle mendja mua do mshpertheje
Nate rrugen e veshtire hena fshihet neper re ti e dashur fli ne paqe fli mbi lule, fli me nge | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:07 am | |
| Adem Ramadani - Zi e bane zemren time Kalojn stinet kalojn motet ne jetojme te ndare moj djelli lind e perendon asgje ska ndryshu
Ate dite kur u largove une mbeta u vrare moj dore ime doren tande fort e pat shtrengu
Zi e bane zemren time e hala skake e ngime po baj lutje hiq pa u nda kurre ma mos me tpa (2x)
Mora vesh se po martohesh ki gjet ti nje tjeter paske marre nqaf tjeter djale sikur more mu
Po shume lehte nharrese e qite dashurine e vjeter kto genjeshtra e mashtrime shtret ke me i pagu
Zi e bane zemren time e hala skake e ngime po baj lutje hiq pa u nda kurre ma mos me tpa (2x)
Zi e bane zemren time e hala skake e ngime po baj lutje hiq pa u nda kurre ma mos me tpa (2x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:08 am | |
| Mariza Ikonomi - Zjarrin Do Ta Gjej Shi i lehte ra kete vjeshte ti po kthehesh perseri mos te duket kaq e thjeshte te nderrosh nje dashuri
Neper kohe une udhetoj ka nje nate kur te harroj porse dita eshte pa fund dhe serish te dashuroj
(refreni)(2x) buze detit e harruar une te pres te ndalesh (nuk e kuptoj mire ketu) te kujtoj dhe zogjte shtegetojne
Shi i lehte ra kete vjeshte ti po kthehesh perseri mos te duket kaq e thjeshte te nderrosh nje dashuri
Neper kohe une udhetoj ka nje nate kur te harroj porse dita eshte pa fund dhe une serish te dashuroj
(refreni)(2x) buze detit e harruar une te pres te ndalesh (nuk e kuptoj mire ketu) te kujtoj dhe zogjte shtegetojne
Shi i lehte ra kete vjeshte une syte e tu pergjoj dua zjarrin ta gjej une edhe diellin ta zbuloj
ka nje fjale qe une se di ka nje det ku shtrihesh ti ka nje enderr qe jeton e me fal dashuri
nuk e di jo perse kjo cudi ndodh me ne
(refreni)(5x) buze detit e harruar une te pres te ndalesh (nuk e kuptoj mire ketu) te kujtoj dhe zogjte shtegetojne | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:09 am | |
| Beka - Zotit I shoh une femijet tane Lumturi as gezim nuk kane O Zot gezoi edhe ata njehere Bejau dimrin vere
Shpresat kurre mos ua fik Falju drite veq nje cike Jetes me hare tia fillojne Te luajne te jetojne
Te lutem une gjithmone Shpetoi ti femijet tane.(2x)
Me degjo Lutjet e mia mi degjo Ti neve na ndihmo Jete dhe gezim femijve Ti ju dhuro.(2x)
Po te ishe ti prane meje E tshikosh me syte e mi Do tlotoje si une Do te beheshe shkrumb e hi E di se je dikund E mua me degjon Te lutem o Zot Ti femijet na i shpeton Ju sjell prap lumturi Ti o i madh Te lutem ty:
Me degjo Lutjet e mia mi degjo Ti neve na ndihmo Jete dhe gezim femijve Ti ju dhuro.(2x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:10 am | |
| Antigona Sejdiu - Zgjohu Kur me digjte malli dhembja nuk pushonte kohe e rende si djalli ne vetmi kalonte
Ne erresire kerkoja nje dore qe te me shpetonte vec ne enderr te kisha endrra me qetesonte
Pse kaq shume ti po mundohesh se hamend se ti po mendohesh pritja po me vret nuk dua te jem vet po per ne nuk ka.
Zgjohu mos pusho eja me gezo shpirto mos nguro doren ma shterngo kurre mos u largo trupin tim pusho eja me gezo vec nje jete eshte kjo. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:11 am | |
| Vace Zela - Zgjodha njerine Kur isha vajz e re gjithmone enderroja per djalin tim sesi do tishte,
E doja tishte nje djal i qeshur dhe syt bojeqielli ti kishte.
E doja djalin te ish i bukur, me floke te zeza djalin e doja, Sa shum portrete perbrenda fshihja dhe sa te tjera une ndertoja.
Erdhi nje dite dhe djalin e zgjodha...: cudi vertete sa cudi! Dhe skish as emrin qe une e doja, dhe skishte flokun e zi. Dhe skish as emrin qe une e doja, dhe skishte flokun e zi.
(refreni) Tani me vjen te qesh me veten time kur sjell nder mendje endrrat, rinine. Harrova floket, syte edhe emrin e mbi te gjitha zgjodha njerine! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:12 am | |
| Alfred Meco - Zemra e ushtarit Te thashe dje "E dashur sot une po shkoj Syte e tu kaq kohe jo sdo ti shikoj Do te pres nje leter te nxjerr mallin Atje larg jo gjumi sdo me marri"
(refreni) Se per ty edhe per nenen Po me tret malli E sa shume vuan nje zemer Zemra e ushtarit Sa te gjata duken vitet Vec letra sjellin Nje nene dhe nje vajze te porta Ushtarin presin
Te kujtoj e dashur kur rri prane zjarrit Por sme ngroh se shpirtin e kam akull Ja po pres nje leter te nxjerr mallin Rri me shoe, se bashku te ndajme mallin
(refreni)(2x) Se per ty edhe per nenen Po me tret malli E sa shume vuan nje zemer Zemra e ushtarit Sa te gjata duken vitet Vec letra sjellin Nje nene dhe nje vajze te porta Ushtarin presin | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sun Mar 23, 2008 5:12 am | |
| Aleksander Gjoka - Zemra e nje gruaje Zemra e nje gruaje Them shpesh me vete Ngjan me nje xixellonje Qe digjet ne heshtje Provoni ti buzeqeshni nje zemre tthyer Mos perbuzni lotet ne syte e mallengjyer
Zemra e nje gruaje Them shpesh me vete Ngjan me nje xixellonje Qe digjet ne heshtje Provoni ti buzeqeshni nje zemre tthyer Mos perbuzni lotet ne syte e mallengjyer
(refreni) Mos puthesh doren e saj kur zgjatet Se buzet e tua do vyshken do plaken Puthje qe endrrat zgjon ne shpirtin e valuar Ngjan me lindjen e diellit ...jo seshte e vonuar | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
|
| |
| Texte te kengeve | |
|