| Texte te kengeve | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:43 am | |
| Mimoza Mustafa - Rruga E Ndaluar Ti me flet per nje jete te re dhe aspakes se kam leht zeri yt me ktheu pas ne kohe se si ishim pa me vjet pernjeher me bene te ndihem si e re ende ke nje sharm qe me dehhhhh. Une kam edhe vjet une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty mfal q eme tregon qe me mes nesh nuk shkon rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty.
Se shkembej vetmin per ty mos me thuaj te leshoj pe sdu ti humb edhe do vjet me ty kur me pret e njejta gje pernjeher me ben te ndihem si e re ende ke nje sharm qe me dehhhhh. Une kam edhe vjet une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty mfal qe me tregon qe mes nesh nuk shkon rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty.
Pernjeher me ben te ndihem si e re ende ke nje sharm qe me dehhhhh. Une kam edhe vjet une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty mfal q eme tregon qe mes ne sh nuk shkon rruge e ndaluar eshte kthimi me ty Une kam edhe vjet une kam edhe vjet Une kam edhe frik une kam edhe frik rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty eshte kthimi im me ty mfal qe me tregon mfal qe me tregon rruge e ndaluar eshte kthimi im me ty Rruge e ndaluar per mu rruge e ndaluar per mu rruge e ndaluar per mu. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:44 am | |
| Mimoza Mustafa - Rrena Su deshperova jo su lendova aspak more djal me ne fund te njoha Sa shume durova me veten luftova sa shum more djal kete djallezi Me tjeteren del me tjeteren rin dashuri e fshehur te pelqen ty pse te dua ty me mua kur flet ti veq bertet vetem per nje ne zemer ka vend pse te vuaj Reff...Rrena shoh ne syte e tu rrena jan krejt qka thu rrena dhe veq mashtrim tung oh shpirti im Rrena me ke dhuru rrena ste kam besu rrena dhe veq mashtrim tung oh shpirti im. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:45 am | |
| Mimoza Mustafa - Robnesha Une robnesh nuk do te behem dhe nuk lidhem me zingjir sdo te jem ne qadrat tua dua te jetoj e lir. Kjo robnesh nuk do te behet dhe nuk lidhet me zingjir sdo te jet ne qadrat tua done te jetoj e lire
Me sheh si nje robnesh si nje sklllave qe te rin pran me sheh dhe si lekur qe epshin ne gjoks ta mban skllavja jote jo nuk behem dhe nuk lidhem me zingjir friken ne buze se duroj dhe skerkoj nga ti meshir sdo t ejem ne qadrat tua une dua te jem e lir.
Nuk shtrihem ne lekur si nje skllave bashk me ty sjam nje pik uji ne dete une skam zemer per me t ethy une nuk kam lot per me tha ende dua te flas e te qesh sbehem skllavja jote nuk duroj te jem robnesh une vlej me shum e di se te jem veq nje robnesh.
Une robnesh nuk do te behem dhe nuk lidhem me zingjir sdo te jem ne qadrat tua dua te jetoj e lir Kjo robnesh nuk do te behet dhe nuk lidhet me zingjir sdo te jete ne qadrat tua done te jetoj e lire | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:46 am | |
| Vace Zela - Rrisim jeten tone Rrjedhin o mengjeset, rrjedhin si ujevara, ja keshtu mes njerezve, jeta jone hedh hapat
Hyj dhe une mes tyre, shtoj nje fjale, nje kenge, eshte kjo kenge e jetes, per ty Shqiperi, per ty Shqiperi moj nane
(refreni) Me merr ne krahet e tua, si merr femijen nena, qe ballin te ma puthi, edhe dielli edhe hena.
Une marr nga drita jote, ti merr nga zemra ime, dhe dore per dore rendim, e shtrenjta jeta ime.
Rrjedhin o buzembremjet, rrjedhin kalterojne, ne nje kend te globit, rritim jeten tone
Hyj dhe une mes tyre, shtoj nje fjale, nje kenge, eshte kjo kenge per jeten, per ty Shqiperi, per ty Shqiperi moj nane | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:47 am | |
| ELITA5 - SHIU VETEM TY TE LAG Nė mes tė natės erdhe ėndėrrat mi prishe ti pėr mua ishe e vdekur e humbur nė gjithėsi...
Mė ler tė qetė tė lutem gjumin ti mos ma prish qelqi njėherė thyhet nuk ngjitet sėrish....
Dėgjoje pikėllimin qė shpirtin ma copėton qė bie bashkė me shiun sytė m'i mjegullon....
Ti s'vjenĆĀ¢Ć¢āĀ¬ koha ėshtė ndaluar unė qaj pėr ty retė qajnė pėr ne Ti s'vjenĆĀ¢Ć¢āĀ¬ koha ėshtė ndaluar unė qaj pėr ty retė qajnė pėr ne
Nė qiellin e harruar mė yjet nuk rrinė kujtimi yt i zbehur tretet nėpėr shi....
Ti s'vjenĆĀ¢Ć¢āĀ¬ koha ėshtė ndaluar unė qaj pėr ty retė qajnė pėr ne Ti s'vjenĆĀ¢Ć¢āĀ¬ koha ėshtė ndaluar unė qaj pėr ty retė qajnė pėr ne
Ti s'vjen... koha ėshtė ndaluar..... unė qaj pėr ty.... | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:48 am | |
| Sabri Fejzullahu - Shpirt Magjie aska reshk, kjo bukuri, paska rreshk Trupit tend si i ka hije Vjen e vjen shikimit tim, vjen e vjen sikur vale, liqen Ohrie
A je bore e Lubotemit, a je Apo ere e detit Jon Sjam rrugtar maj Tomorit o hej Fytyra jote me freskon
(refreni)(2x) Une nuk di, nuk di, te jem poet Une nuk di te bej vjersha dashurie Nuk ka vjershe qe e ze brenda Frymen tende, shpirt magjie
Paska reshk, kjo bukuri, paska rreshk Trupit tend si i ka hije Vjen e vjen shikimit tim, vjen e vjen sikur vale, liqen Ohrie
Nuk ka ngjyre ne fund te detit, nuk ka As ne qiell aq shume kaltri Sa ka trupi shpirti yt, sa ka Aq freski, aq bukur | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:48 am | |
| Mirsa Kercelli - Sjam e vetmja Ne dy pjes zemren time do ta ndaj per te ndjej e lumtur me pastaj njeren pjes e kam mbyllur me dry kurse tjetren ta kam falur ty
Me ty me rrihet bes nuk me zihet doren ta mbaj je i mbushur faj
(refreni)(2x) Un sjam e vetmja qe me ke ke nje tjeter por e fsheh zemra jote si nje gur sjam per avantur
Njeher mua pastaj tjetren e therret kush lendohet nuk e ke shum dert
Je mesuar me te gjitha keto del prej meje e shkon te ajo
(refreni)(3x) Un sjam e vetmja qe me ke ke nje tjeter por e fsheh zemra jote si nje gur sjam per avantur | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:49 am | |
| Sefe Duraj - Ske zemer Vete ke thane se je per mu jam per ty skam besu qe ke me m'rrejt sy me sy keto fjal ia paske than ti gjithkujt si un ti ki me vujt
vete ke than se sdin mu knaq veq me pak zema jote nuk ka nejt kurr rehat ke ba qeif ti perqdo dit e perqdo nate e keqe me nafak
Ti nuk ke sy me m'dal perpara nese n'rruge me sheh Ti nuk ke sy se te njof mir e di kush je
(refreni) Ske zemer, ske marre po shihet ashiqare E bukur mizore mua ne qafe me more per 100 vjet un me ty sdu me nejt
Ske zemer, ske marre po shihet ashiqare
Vete ke thane se je per mu jam per ty skam besu qe ke me m'rrejt sy me sy keto fjal ia paske than ti gjithkujt si un ti ki me vujt
vete ke than se sdin mu knaq veq me pak zema jote nuk ka nejt kurr rehat ke ba qeif ti perqdo dit e perqdo nate e keqe me nafak
Ti nuk ke sy me m'dal perpara nese n'rruge me sheh Ti nuk ke sy se te njof mir e di kush je
(refreni)(3x) Ske zemer, ske marre po shihet ashiqare E bukur mizore mua ne qafe me more per 100 vjet un me ty sdu me nejt
Ske zemer, ske marre po shihet ashiqare | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:50 am | |
| Shpat Kasapi - Sa e bukur je Valla sot te kam kujtu perseri te ka lendu mos qaj ti shpirti im per ty jam tuj mendu
Sa mendoj se te kam gjet sa mendoj se te kam humb nuk vonohet e me vjen loti yt
Per ty po digjem flake
(refreni) sa e bukur je kur qan moj xhan te ka hije loti moj aman e mallkoj un veten sot moj xhan afer qe ste kam sa e bukur je kur qan moj xhan te ka hije loti nsy e mallkoj un veten sot moj xhan qe nuk jam me ty
Valla sot te kam kujtu perseri te ka lendu mos qaj ti shpirti im per ty jam tuj mendu
Sa mendoj se te kam gjet sa mendoj se te kam humb nuk vonohet e me vjen loti yt
Per ty po digjem flake
(refreni) sa e bukur je kur qan moj xhan te ka hije loti moj aman e mallkoj un veten sot moj xhan afer qe ste kam sa e bukur je kur qan moj xhan te ka hije loti nsy e mallkoj un veten sot moj xhan qe nuk jam me ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:50 am | |
| Adem Ramadani - Sot e morra vesh Sot e mora vesh une per te moj se ti don meu largu ta kan mbushur ty mendjen hallku me tjeter don meu martu (2x)
(refreni) Vec ta dish se mat mire tybe ske me gjet sa te du une ty ti kta e din vet
Jo nuk du me na marr hallku neper goje Une gjalle ti me tjeter jo nuk e lejoj (2x)
Mos u mashtro ti me vetveten se nuk mundesh mem harru se memu ja kan gjysmen e jetes e tash don meu largu (2x)
(refreni) Vec ta dish se mat mire tybe ske me gjet sa te du une ty ti kta e din vet | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:51 am | |
| Mahmut Ferati - Shko Ti ke ardh ne jeten time, Sikur stina me e bukur, Me ke thene se zemren tende, Vetem une e bej te lumtur.
Nese ty s`te kujtohet, Une e mbaj mend sikur sot, Kur prane meje qaje me lot.
Nuk e di pse ke ndryshuar, Sot nuk je siq ishe dje, Ti nuk je ajo, Qe une te kam njoh.
Nuk e di c`po ndodh me ne, Sot nuk je sic ishe dje, Ndryshe qesh,e hesht,e flet, Ndryshe krejt.
Shko,nuk prish pune, Dashuria eshte e verber, Ndoshta kam fat Nje here tjeter.
O shko nuk prish pune, Jeta qenka shume e veshtire, Ka pak drite,shume erresire, Lamtumire. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:52 am | |
| Minatori - Shfletoj gazeten, per ty mendoj Me vendim te prere nje ekspres egzekutoj e shfletoj gazeten, dhe per ty mendoj shtetis neper tituje askund nuk eshte gjete ne Prishtine, ne Kosove, askund ne planete.
Pse shkove ti Pse shkove ti
Lexoj deklarata nga disa patriote gazetare, shkrimtare, poet e budalle vuatjet e tyre per kange jane pandare kur folshe me ta te duket vetja shka
Ndalem te kalendari historik dhe me ka pak dro dhe frike asgje sot per boten nuk eshte vendose ne kete dite as Titaniku seshte fundos
Date e parendsishme sot asgje spaska ngjare ne kete dite as John Kennedy nuk eshte vra as Nile Amstrongu sot nuk ska shkel ne hane e per cudi sot kurkuj sja pasna qi ate nane
Psee shkove ti Psee shkove ti
Lexoj prognazone metrologjike bore, shi, dielle, te rreshura politike Krej qka di dhe qka eshte me rendsi sot ti nuk je ketu sot shkove ti
Opcione per Kosoven, sa te duash menjehere ta mbshtjellin ta paketojne si nje hamburger zgjedhje per Kosoven sa te duash si ne korent Kosova republike, panvaresi, Kosova Kontinente
A ka shperthy ndonje bombe sot ne qender te Bombajit ndonje bishti i sert a u pervlu ne gjykym te cajit Hitleri a boni sot vetevrasje ne Berlin apo ra bomba atomike ne Hiroshime
Sot shkova ti athua askush nuk mbet sikur dikush ma vodhi kete qytet sot dielli lindi dhe do te perndoj mos mendo se me more ne qafe se sot per ty do te mastruboje.
Psee shkove ti Psee shkove ti | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:53 am | |
| Unikatil - Slujna lojna Hala qashtu qysh jom kon spo pres sen prei kuj Gishtin tregus ala dost pe kruj Nrrot soms te ton qe ecin gjon Dialo pse po ma shurdhon kur e din che po deshton 2 sene me mene qe kurr sem sheh Tlutem mos mle mki puth nboth dji dje Spo du met tut veq pot kallxoj qysh jon punt Se naivat sikur ti spo kqyrin ku pi rrasin hunt Ti qi tdrejtat nierzore fjalt fillestare Kthehuni nfillore sa sjau qiiva mju bo kahre qet e mi tqkyn kreit tqartun jon Sum ha kari a mbeson qhe iom gjys pejon E do lopa qe murren nthu ngropa Mate veten qopa aide ty tqon babi hopa Do fmi qa po di sa ion msu me ec caca Po une tetonve iau prishi ato faca
(refreni)(2x) Kado shkojna qa do bojna Krejt at ven e rrotullojna Kurr as kurr nuk hezitojna qimt e nanes na slujna lojna
Oh yee Ye-toni hala new york I fort Sa her met kallxu na ket sen e kena ndor More morr qeli syt bre qorr Se pe vrej e pe shoh qe ti po knon me zor Ule ti at dor e me dor mos luj Me dal perpara neve haver kurr nuk ke mujt Kujt me ju tut qe spi tutna kerkujt Bone hongre mut te ftyra jote I han drujt Une ship po foli e ti spo merr vesh Para syve ta boj terr more lesh O llavesh sreppovati un per kesh Ta gerrditi une jeten me ka krejt belesh Edhe ngoj qeto sene edhe kurr mos I harro Sna bon muzika neve po e boim na ato Dallim me do do qhe spo din qa jon tu bo Ligj per hip-hop TBA o njo po ngo
(refreni)(2x) Kado shkojna qa do bojna Krejt at ven e rrotullojna Kurr as kurr nuk hezitojna qimt e nanes na slujna lojna
Sh sh sh shtyiu ti shtyiu ma anena Ik se na po vina si gjaku neper vena E ti fort mir e din kur him mrena na qa bojm Pre$ioni o ka pin 2 gur bashk na si lojm E tu kalu me krah dikon duhet me rrok E nese thot naj sen na do ta shtrim per tok Po prap na iem zotni nuk menojna me bo keq E ti nese ie dreq ta qethi kryt leq Babes babes kqyr knena babes kqyr edhe anena Do dhipa tfort me tela mi kapi mu antenna E na jem bela-g na sillem me allti Edhe jena per raki per dhipa merrakli jem universal per neve ska spital Babes orgjinal per gjethqka shum vital E qe don mu bo si na ngo mir ti mso Inat-g mos u bo qajo osht numer nio
Spo ka konkurrenc tvyn naj intervenc Ky sen nuk o shkenc mor djal tvyn rezistenc Klepto, Special-k, a.k.a kari ma thej Me a.k pa a.k ka tsillna une veq prej Kacafyta kejt u zhyta spo di veq keit I myta Pa mahi un sta hi kur tem shan u tgjuj allti Gjuma shpinen noshta mrrok Nese jo kom temen nshok Kurr sja huchi un tlo ntok Kim u dridh si me kon nkok Te mllefosur, tarmatosur na lan te sakatusour Te gjakosur pa varrosur trupi yt osht I fundosur Po kush jem na TBA a.k.a we dont play Jena gati per me shkrep jena gati per betej Na slujna veq ja trrehum keq ja tlojm pa vesh ja tbojm perrsheh Dojn me na chit nshesh na shesum me thes Sum ha kari edhe neser des
(refreni)(2x) Kado shkojna qa do bojna Krejt at ven e rrotullojna Kurr as kurr nuk hezitojna qimt e nanes na slujna lojna | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:54 am | |
| Shpat Kasapi - Se Pranon Me kujtohet dita kur u ndame ishte hera e fundit qe u pame ishte casti me i rende ne jete u afrove dhe me the ngadale smund te jemi si ishim me pare se besoja por ishte e vertete
Shpinen mos me kthe mos me le
(refreni) Se pranon por jam shume i sigurte qe ja fale buzen tjeter kujt me mire paska qene mos me kalu me ty. Se pranon por shihet ne syte e ty mezi paske prite me u nda me mu tjeter kush ne zemren tende tash ka hy.
Para meje qaje si femije duke pritur qe ti fshij duke pritur qe ti harroj krejt u afrove dhe me the ngadale smund te jemi si ishim me pare se besoja por ishte e vertete
Shpinen mos me kthe mos me le
(refreni)(2x) Se pranon por jam shume i sigurte qe ja fale buzen tjeter kujt me mire paska qene mos me kalu me ty. Se pranon por shihet ne syte e ty mezi paske prite me u nda me mu tjeter kush ne zemren tende tash ka hy. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:55 am | |
| Leonora Poloska - Syni zi Shpirti me volon kur me shikon oooo me zjarr nga dita qe te pashe une ty oooo syri i zi sa shume kam qare , Nga malli per ty zemer une po tretem, pas dashurise tone dot asgje mos tmbetet Kush na mallokoi Kush na dogji flake Sa afer ishim ,e tash jemi shume larg qaj qaj ndoshta gabim qe ne fillim une fukara nuk dija qe ti zemer ke shume armiq qe arriten me na nda, Nga malli per ty zemer une po tretem pas dashurise tone dot asgje mos tmbetet Kush na mallokoi Kush na dogji flake Sa afer ishim e tash jemi shume larg qaj qaj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:55 am | |
| Sabri Fejzullahu - Syte Qiellore Syte qiellore Aq te bukur Asnjehere Sme kane genjyer
Sy vale deti Kaltersie Shpirtin tim E kane thyer
Jo sdi ku zhduken Ndoshta largesite Ne mendime te mia Sjellin dashuri
Thelle ne shpirtin tim Me depertojne Kur kujtimet me nuk me ndihmojne
Per dy sy qiellore Qe ndrijne si zjarr Dimri sme vret Vjeshta sme than
Pres nje pranvere E pres me mall Zemren Ma kane marre.
Syte qiellore Aq te bukur Asnjehere Sme kane genjyer
Sy vale deti Kaltersie Shpirtin tim E kane thyer
Jo sdi ku zhduken Ndoshta largesite Ne mendime te mia Sjellin dashuri
Jo sdi ku zhduken Ndoshta largesi Ne mendime te mia Sjellin dashuri.
Thelle ne shpirtin tim Me depertojne Kur kujtimet me nuk me ndihmojne
Per dy sy qiellore Qe ndrijne si zjarr Dimri sme vret Vjeshta sme than
Pres nje pranvere E pres me mall Zemren Ma kane marre. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:56 am | |
| Sabri Fejzullahu - Sherbetor i kenges Moj rini me kenge te pershendes Ti dhe naten e kthen ne mengjes Ane e mban botes une i rashe Kund rini ma tbukur spashe
Ti e kalle zjarrin nSkenderaj Ti e ngrit flamurin nFerizaj Po kesaj mbremje kush ja dha hijeshine Veq ti moj rini.
Une kendoj per ju rini Hidhni vallen le tdigjet shamia Ju me beni, veq me tri O frymezim i kengeve te mia
Une kendoj per ju rini Fluturoj mbi krahet e fellenzes Juve ju kam mbreteri Une per ju jam sherbetor i kenges. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:57 am | |
| Sabiani - Shko Tani Shko tani, mos me mundo mjaft ti me ke vrare me dashurine, kerkon te besh pazar sa te dhashe, e sa me dhe zoti lart e di sot je nje hic, dje ishe perendi
Jo nuk i dua une lotet e tua se ato me mundojne nuk i dua une puthjet e tua tradhetine me kujtojne
Akoma me mban meri nuk e di perse ti me gjykon se veten nuk e njeh hap albumin dhe shiko jeten qe kaloi here te urrej, e here te dashuroj
Jo nuk i dua une lotet e tua se ato me mundojne nuk i dua une puthjet e tua tradhetine me kujtojne | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:58 am | |
| Shpat Kasapi - Shuje Mere si cte dua e ti mthu prit pak ndjenjat me kablojn nuk mund te duroj lerme ti te te shoh ne sy te te perqafoj sa i etur jam per ty
(refreni)(4x) Shuje kete mall syte e mi nuk e di pse sme kupton tani shuje kete hall kete mall te zemres qe te theret
Une per ty po cmendem e ti mthu kalon fare sme kupton sa shume me sqeteson me lejo nuk mund te te pres dua te te puth para se te vdes per ty
(refreni)(4x) Shuje kete mall syte e mi nuk e di pse sme kupton tani shuje kete hall kete mall te zemres qe te theret | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 3:59 am | |
| Shpat Kasapi - Shpresat e fundit Shpresen e fundit po te shkruaj provoje fatin, serish me mua
Ndrysho per te mira se nuk eshte vone (nuk eshte vone) ende po na pret, foleja jone me frymen e fundit une po te lus (po te lus) eja dhe ne enderr nje here me puth
Nuk sherohesh ti o plage e vjeter une te dua me shume se cdo tjeter
(refreni)(2x) Me shpresat e fundit te shkruaj provoje fatin serish me mua a mund te jemi bashke edhe nje here si atehere. Jam i fundit dhe i pari qe per ty digjem si zjarri fryma e fundit me ty, nje jete me del floket ti perkedhel, vec edhe nje here
Uli syte, se sdua te te shikoj (te shikoj) merrma edhe zemren, te mbijetoj me frymen e fundit une po te lus (po te lus) eja dhe ne enderr nje here me puth
Nuk sherohesh ti o plage e vjeter une te dua me shume se cdo tjeter
(refreni)(2x) Me shpresat e fundit te shkruaj provoje fatin serish me mua a mund te jemi bashke edhe nje here si atehere. Jam i fundit dhe i pari qe per ty digjem si zjarri fryma e fundit me ty, nje jete me del floket ti perkedhel, vec edhe nje here | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:00 am | |
| Shpat Kasapi - Sa te kem jet Naten flej dhe ty ne enderr tshoh
Asgje perveq ty Sikur te te ndjej ne shtratin tim Me e mir se ty un me nuk gjej Trupin mshtrengo Ti trupin mshtrengo
(2x) Sa te kem jete Ty do te kerkoj Sa te kem shpirt Ty do tdashuroj Syte e mi nga ty sdo ti largoj Sa te kem fuqi sdo te leshoj
Eja Eja Ej Eja Eja Eja He Eja Eja Eja Ej Eja Eja Eja He Eja
Naten flej dhe ty ne enderr tshoh Asgje perveq ty Sikur te te ndjej ne shtratin tim He e e e e Mos me zgjo, ti me prek He e e e e Do te jem me ty perjete
(2x) Sa te kem jete Ty do te kerkoj Sa te kem shpirt Ty do tdashuroj Syte e mi nga ty sdo ti largoj Sa te kem fuqi sdo te leshoj
(4x) Sa te kem jete Ty do te kerkoj Sa te kem shpirt Ty do tdashuroj Syte e mi nga ty sdo ti largoj Sa te kem fuqi sdo te leshoj | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:02 am | |
| Hija Jetes - Spo ma han Yo, this is a true story about KIKI Kiki is a young boy, and Kiki like pussy very much but pussies agges dont like Kiki soooooooo check thi out
(refreni)(2x) spo ma han kurkush spo ma han spo ma han spo ma han kurkush spo ma han spo ma han
Apet ne mengjes, ai seni para meje ish qu deri kur keshtu, un i virgjer me jetu edhe sa du me provu,ne WC qysh do me shku e du mirrejt dostat, qe sot si kom mshuuuu u vesha u bona gati, dola desh u rrxova te hymja e pash Adelina Ismajlin,gati e praptova krejt trubullt ma qitke, po tani u kujtova syzat me dioptri ne shpi i harrova shkova i morra tu nga, u ktheva apet me pa nonen (bip) qa me pa Aida,Armendin dojke me vra tu u largu harrova per qka jom qu po kur shkova ne kafiq dostat ma kujtun
(refreni)(2x) spo ma han kurkush spo ma han spo ma han spo ma han kurkush spo ma han spo ma han
Kurkush spo ma han se di kshtu a shkon edhe kojshikja me proteza ngoje po mrefuzon qe 20 vjet tu provu,u myta tu deshtu qu bre hajvan jep naj sen, se don me maru e bona zemren guri,edhe dy femnav ju afrova thash a bon mu ul me juve, se marova u qudita kur me than, po more qysh sbon "na kemi qef kur ni mashkull na kupton" shpresa mu kthy, shum sene mu sillshin naper kry thash vet me veti "ma nfund akllin du me thy" tu hi nmuhabet per mardhenie seksuale e kuptova se ato ishin lezbejka fillestare
Eeyyyy papritmas Kikit formula ju kujtu para femrave HOMO mu prezantu qe ma leht me ato me u shoqnu e kur te vjen puna deri aty Kiki me sulmu Don Pizhi: Prap se prap edhe kjo mua me deshtoj e provova te bje femer po ajo ftyren ma shemtoj ende jam gjalle, ekzistoj dhe veproj neper gazeta "zemer e vetmuar" letra qoj prita prita mos po vjen ajo dita por un Kiki u lodha nga te gjitha dhe kshtu me ne fund vendosa me ndryshu komplekset e mija, te shpija mi harru Murati: Kiki beri ahtu edhe siq tha krejt senet qe i dojke pas dore i la por erdhi koha kur femrat Kikit po ja hajn dhe Kiki femrave deshirat po ua plotson
(refreni)(2x) spo ma han kurkush spo ma han spo ma han spo ma han kurkush spo ma han spo ma han | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:02 am | |
| Hana Band - Syte e zi Me mbuloi nata me mendafsh te zi (Vetem ty te pata ike edhe ti) vere e e zeze ne gote pa ty po e pi (pritja eshte e kote jo nuk kthehesh ti) syt e zi syt e zi une pa ty netet i pres syt e zi syt e tu te zi jetes sime i dhan ngjyre te zeze syt e zi syt e zi une pa ty netet i pres syt e zi syt e tu te zi paskan pas edhe zemren e zeze me ngjyra ylberi zgjohesh ne mengjes (e tash me ra terri ska per mua shprese) vere e zeze ne gote sikur syt e tu (pritja eshte e kote edhe pse te du) syt e zi syt e zi une pa ty netet i pres syt e zi syt e tu te zi jetes time i dhan ngjyre te zeze | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:03 am | |
| Leonora Mucaj - Shko Nje shqetesim nje hidherim Tash e ndjej ne trupin tim Gjithmone e dehur jam Un ty kur te shoh Behem si e marr Behem se nuk te njoh.
(refreni) Tash shko mendo mos u afro Se sje me ne zemren time djalo Kupto se sjam un me ajo
Tash kuptova mir cfare nga un kerkon Nje pjese Ti shum mire e aktron Por kjo gje te un Tash po perfundon Me genjeshtrat e tua Tani me nuk shkon.
(refreni) Tash shko mendo mos u afro Se sje me ne zemren time djalo Kupto se sjam un me ajo | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:04 am | |
| Leonora Jakupi - Skemi kohe per fjale Mos mendo se e ke lehte me mua, S`me mashtron dot me puthjet tua, Dhe kur me therret ne emer, Dicka se c`me therr ne zemer, Sikur s`jam per ty e vetmja femer.
Sonte me trego dicka me teper, Me kane thene se je nje ujk i vjeter, Nese me prek dora jote, Nese ndjenjat do t`m`i zgjonte, Do ta fal gezimin e kesaj bote.
Andaj me kupto se paku, Se per ty po me vlon gjaku, Se per syte e tu M`ka zene meraku.
(refreni) Sonte s`kemi kohe per fjal, T`lutem eja sa me pare, Dhe te them se shum e gabon, Nese buzen s`ma shijon. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:04 am | |
| Leonora Jakupi - Skemi kohe per fjale Mos mendo se e ke lehte me mua, S`me mashtron dot me puthjet tua, Dhe kur me therret ne emer, Dicka se c`me therr ne zemer, Sikur s`jam per ty e vetmja femer.
Sonte me trego dicka me teper, Me kane thene se je nje ujk i vjeter, Nese me prek dora jote, Nese ndjenjat do t`m`i zgjonte, Do ta fal gezimin e kesaj bote.
Andaj me kupto se paku, Se per ty po me vlon gjaku, Se per syte e tu M`ka zene meraku.
(refreni) Sonte s`kemi kohe per fjal, T`lutem eja sa me pare, Dhe te them se shum e gabon, Nese buzen s`ma shijon. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:06 am | |
| Shoku Klaid - Skolla e Repit Sdi si tja fillojm sdi si tja nisim hajt ty ishalla me gjith farefisin shkerdhatat dun fam Karin po ma thithin Bota duhet me degju zonin tim bythqim ki mendjen ne mesim un jom Professor per rap shkollim , te mesoj repin si abetare ne fund te vitit ste Jap diplom si dhurat merr cigare e boj hashiqare pagu me kalu rri ne shkoll Nqs do me msu drejten met kallxu dj tironci si emer vet u kriju jan kto cuna Qe mbahen me emer shoku klaid anibal irisi dhe baci rapsodi osht ai ilaci Muzikes cuna qe sja kan frykes thikes jena shqiptaret e amerikes 5 mc u rrikthyhen Perseri jo sosht familja nga jugu ne veri jena Shqipet me nje zemer kuq e zi shqiptari krejt dashni a e di pse je krujoz , dihet un me I mir se ty jom, Mos u bo xheloz
(refreni)(2x) Hajd Tregom Tani Shok,Kush Merr Frym Me Hip Hop Neve Jena Shkolla Repit Flas Per Shqipet E North Amerikes
Degjo O Shkerdhat Se Nuk Kena Probleme Dashurie U Bot Tgjith Don Zhuana,Po Me Nji Vrim Po I Bie Syte E Tu Qielli Blu ,Na Cave Trapin O Shoku Jan Mbledh Homoseksualet,Po Zbavisin Kte Popull HAJDE MOS FLIT KOT ,SHOKU KLAIDI TI SHKLY ROPT 2 ETNIKU TY TFUT NGROP ,ANIBALI SNALEN DOT Nqoftse Do Tbesh Muzik Shoki Hepra Ca Po Pret? Degjoj Vetem Llafe Asnjoni i Vertet Nqoftse Sje I Dhunshem Ske Pse Me u Bo i Dhunshem
Tpakten Realitetin Tregoje Ashtu Sic Duhet Do Bertas ,Do Bertas Per Cdo Gje Qe kam Kaluar Shoku Klaid Fjala Rrugave Per KokForat Qe Nuk Zbrapsen Do Bej Zhurm ,Ku Mdhem Shum Nuk Flej Gjum Deri Sa Tshof Ca Dua Un Per Ty Tretem Behem Shkrum Shqiptari A Je Me Mu? Me Familje Me Deshmor Nparajs Shifena O Ligor Per Juve Jam Krenar Si Argjir Ndriollari I Par..
(refreni)(2x) Hajd Tregom Tani Shok,Kush Merr Frym Me Hip Hop Neve Jena Shkolla Repit Flas Per Shqipet E North Amerik | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:07 am | |
| Adem Ramadani - Sikur flutur shkon tuj kcy Ne nje Dasem ty te pash isha vet me sy te dhash, Ne nje Dasem ty te pash isha vet me sy te dhash, Dal kadel jam afru me ty deshta me vallzu, Dal kadel jam afru me ty deshta me vallzu
(2x) Sikur fluter shkon tuj kcy shpesh po ma lun njanin sy, Me ty luften e kam nis nuk dorzohem pa e bitis,
i hap krahet me shami sikur shqipja ne liri, i hap krahet me shami sikur shqipja ne liri, me kast belin e dredhon zemren tima ma gacmon me kast belin e dredhon zemren tima pesh ma gacmon
(4x) Sikur fluter shkon tuj kcy shpesh po ma lun njanin sy, Me ty luften e kam nis nuk dorzohem pa e bitis | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:08 am | |
| Adem Ramadani - Shume kujtime po i shpaloj Shume kujtime po i shpaloj me gjysm zani po i kendoj po i kendoj ni vajze tshkrete ajo tash le tme ndegjoj (2x)
(refreni) Edhe ktu ni here ka pas dashni ka pas ner dhe njerzi dashnis sot zdi cka me i thane ka plas marrja ntana anet (2x)
Aq tradhtare koke kan bese e fjale ti kui ke lan se shume zemra i ke plas tash ke met dyrve tdynjas (2x)
(refreni) Edhe ktu ni here ka pas dashni ka pas ner dhe njerzi dashnis sot zdi cka me i thane ka plas marrja ntana anet (2x) | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:09 am | |
| ] Adem Ramadani - Shtrati im eshte dheu Me hidhni dhe mbi trupin tim ngase tjeter pesh nuk kam prej sot e ndjeva un shtratin tim tash banor i varrit jam errsir cdo ane frik e trishtim shpirtim tim tash e kaploj dhe cdo rreze drite u nderpre cdo gje mbaroj
ku mbeti nena dhe dashnia e saj a thua u treet.. ku mbet familja dhe femijt e mi? si me lan vet,, ku mbeten shoket e vllazeris me sjan me mu ku mbet grumbulli i pasuris qe kam fitu.. asgje nuk mora te gjitha i lash dheu me ka mbulu chorus Me hidhni dhe mbi trupin tim ngase tjeter pesh nuk kam prej sot e ndjeva un shtratin tim tash banor i varrit jam errsir cdo ane frik e trishtim shpirtim tim tash e kaploj dhe cdo rreze drite u nderpre cdo gje mbaroj
Cfar ka kjo zemer qe me nuk rre pse me spunon, pse me spunon.. nuk leviz dora slevizin syt me pergjithmon (3x)... Ku esht shenderritja e trupit tim plot gjalleri ku mbet deshira per jet te gjat plot harmooni.. e tere gjithesia mu be e ngusht o shokt e mi
tek ti u ktheva u Allah me meshiro falja gjunaher robit tend dhe me shpeto shpresa e fundit o zoti im tek ty me mbeti me shendero mua varrin tim bafshe xhehneti shpresa e fundit o zoti im tek ty me mbeti me shendero mua varrin tim bafshe xhehnet | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:10 am | |
| Adem Ramadani - Sebeha Ni vajze tbukur oj nane.... Une qe kam dasht Edhe emnin oj nane... E kish Sebehaaaaa...
Sebeha hajde tshkojme te shkolla Sebeha hajde tshkojme te shkolla E ti pelqeva vetullat e holla E ti pelqeva vetullat e holla
Sebeha hajde tshkojme te tezja Sebeha hajde tshkojme te tezja E ti pelqeva vetullat e trimi E ti pelqeva vetullat e trimi
Sebeha dicka met kallxue Sebeha dicka met kallxue E shume ne ty une jam dashunue Shume ne ty o jam dashunue | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:11 am | |
| Zanfina Ismajli - Shume simpatik
Nje djal me shkon mbas Qdo dite me percjell I lezetshem dhe shum bukurosh dhe pse une fillova ta pelqej te me afrohet ende nuk guxon
Tregoje veten eja tek une dhe me thuaj ti si je me nje buzeqeshje e zgjedh problemin ja ti ku me ke
(refreni)(2x) Koken ka do qe e kthej te shoh perpara me doket gjith ke pak frike eja ti dhe mos u frigo me pelqen dhe ti per mua je shum simpatik
Nje djal me shkon mbas Qdo dite me percjell I lezetshem dhe shum bukurosh dhe pse une fillova ta pelqej te me afrohet ende nuk guxon
Tregoje veten eja tek une dhe me thuaj ti si je me nje buzeqeshje e zgjedh problemin ja ti ku me ke
(refreni)(5x) Koken ka do qe e kthej te shoh perpara me doket gjith ke pak frike eja ti dhe mos u frigo me pelqen dhe ti per mua je shum simpatik | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:11 am | |
| Marsela Haxharri - Smund Te Rrim Bashk Ti me ke njohur bab dhe nanen por afer ske mujt me me ardh edhe ce njani tjetrin e doshna. zemrat tona na asht deshur ce ti largona. ti ishe dashuria ime e par prandaj nate dhe dit per ty lotoj. askush bashk ska desht me na pa prandaj ne jena nda . djalo un te dua zemra po me plas prandaj kete kenge un po ta perkushtoj me te tregu se sa shum te dashuroj . nate dhe dit je ne mendjen time dot smund te heq prej zemrers time se ti gjdo cast je ne mendjen time a vadh kush kete dhimbje ne zemer do ma heq apo kjo eshte nje situat shum keq qysh ate dit ce me kan than se zemren tende nuk mund ce ta marr nje zjarr ne zemren time me ka rene un vetem dua ce te di perse ishe kjo jet keshtu per ne te dy. ty un kurr sto te harroj edhe ncofse neve bashk nuk na dojn. ti ne zemren time gjithmone do te jetosh djalo un te dua por skam cfare te bej ne zemrat tona nje bomb te gjithe kane ven edhe ncofe bashk mundona me u afru prap se prar kan me mundu me na lendu djalo zemren time me sdu me e lendu vetem ne heshtje ty shum kam me te dashuru. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:12 am | |
| Marsela Haxharri - Si Romeu Dhe Zhuljeta E di se jena ndare per nje arsye . por kurr se kuptova se cfare ishte ajo arsyje ce na ndau ne te dyve. kur me shok un jam ose me ndonje vajz tjeter un vetem rri dhe mendoj ku mund te ndodhesh zemra ime moj. a je ne ndonje pari apo me ndonje shoqe apo me ndonje djal tjeter ce prindit tuaj dojn per ty ,vajz nuk mund te te harroj
zemer as un nuk mundem ce te harroj por prinderit e mi afer teje nuk me lejojn nuk e di se cfare arsye kan ata por zemra ime pa ty nuk mund te jetoj ma. ne ishim shum te ri kur rame ne dashuri djalo ti mire e di . nuk di cte bej nuk di perse jetoj kur djalin ce dua nuk mund ta dashuroj se familja ime mua sme lejojn.
jam mundu per ty mos me mendu as vet pa ty nuk mundem me jetu. kur as njani tjetrin nuk mundana me e dashuru si romeo dhe gjuljeta dashuria jon do te perfundoj.
a e di djal ashtu kam mendu edhe vet njani per tjetrin ne kena per te vdeke | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:13 am | |
| Zanfina Ismajli - Shpirti im
Vendi plot e tollovi syri im shkon te ai si gjithmone teper i zene se rahat femrat se lene
Shpejt afrohet e me flet syte e mi bejn drit dhe floket mi lemon e temperaturen mua ma rrit
(refreni)(2x) Ti je shpirti im me djeg sikur flake ti me ben memece kur me thu ndonje fjal
Vendi plot e tollovi kanfej me te po pi e ne trup ndjej zjarrmi se me djeg sharmi i ti
Ve bjen terri syve kur me buzeqesh temperaturen zemra jeme ma qon peshe
(refreni)(2x) Ti je shpirti im me djeg sikur flake ti me ben memece kur me thu ndonje fjale | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:14 am | |
| Marigona - Sonte Sonte gjithqka ndahet ngjysme perveq dhimbjes Sonte asgje seshte e lehte perveq ikjes Sonte kujt doren ia mban , kujt ne vesh i flet Puthja jote neser kend e pret e kend me vone e vret
(refreni) Nese emrin tend cdo nate e therras e per ty flas Sdo tthot se ty te du Nese netet pa ty vijn e shkojne, do tmundem une pa ty Kur ti mundesh pa mu.
Sot kujtimet fund nuk kane as sdu ti harroj Ndoshta neser kot do tqan,ndoshta veq enderroj Se fshehtesi ishe per mu, kete une tash e di Do tprovoj pa ty me jetu, do tlutem ne vetmi | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:15 am | |
| Zajmina - Ste dua Nuk kam faj se ti kerkon dhe asgje nga ty nuk pres nuk ke shanc te ma fitosh zemren time nuk e shes mos kujto se kete loje do ta vuaj une perhere nuk e di ne me ngaterron me nje tjeter ti kete here
Te doja ste dua dhe lotet sti fal sdo qaj me per ty ste degjoj asnje fjale do lutesh per mua por me nuk do jem te pergjerohesh, meshire nuk do kem
(refreni)(2x) Ste dua, ste dua ta dish qe jo nuk ma ndjen te doja, ste dua enderren time zhgenjen
Nuk kam faj se ti kerkon dhe asgje nga ty nuk pres nuk ke shanc te ma fitosh zemren time nuk e shes mos kujto se kete loje do ta vuaj une perhere nuk e di ne me ngaterron me nje tjeter ti kete here
Te doja ste dua dhe lotet sti fal sdo qaj me per ty ste degjoj asnje fjale do lutesh per mua por me nuk do jem te pergjerohesh, meshire nuk do kem
(refreni)(2x) Ste dua, ste dua ta dish qe jo nuk ma ndjen te doja, ste dua enderren time zhgenjen
Ste dua, ste dua te doja, ste dua (ste dua, ste dua) (ta dish qe jo nuk ma ndjen) (te doja, ste dua) (enderren time zhgenjen)
Ste dua, ste dua ta dish qe jo nuk ma ndjen te doja, ste dua enderren time zhgenjen | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:16 am | |
| Zajmina - Sonte me prit Te kerkoj neper kujtime pa ty sonte e vetme jam mundohem te harroj premtimet me lendojne ne krahet e tua, se di ke po shtrengon prape pa ty dhe ti pa mua pse ste kam, cdo cast te dua dhe pyes veten te mungoj nuk mundem me une te duroj edhe nje dite
(refreni) Sonte me prit te prita gjate une ty te dua sonte me prit kete nate me ty, tjeter nuk dua
E lendove zemren time lamtumiren kur me dhe mundohem te harroj por pa ty nuk jetoj puthjet e tua, se di kujt ja dhuron prape pa ty dhe ti pa mua pse ste kam, cdo cast te dua dhe pyes veten te mungoj nuk mundem me une te duroj edhe nje dite
(refreni) Sonte me prit te prita gjate une ty te dua sonte me prit kete nate me ty, tjeter nuk dua
(2x) Sonte me prit te prita gjate une ty te dua sonte me prit kete nate me ty, tjeter nuk dua | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:17 am | |
| Bertan Asllani - Sonte te therras Eja sonte eja sonte e te therras Skam ndermend dy here te flas Ti du lutjet e sinqerta Qe ti bon kjo zemer shkreta
Eja sonte eja sonte e te therras Skam ndermend dy here te flas Ti du lutjet e sinqerta Qe ti bon kjo zemer shkreta
E din mire se kush jam E din mir qfare zemre kam Te premtoj se nuk ka tjeter Qe si une ta ndreq jeten
E din mire se kush jam E din mir qfare zemre kam Te premtoj se nuk ka tjeter Qe si une ta ndreq jeten
Eja sonte eja sonte e qka po prźt Eshte mekat e mbetesh vet Je e bukur simpatike Sa te deshta kurr se dite
Eja sonte eja sonte e qka po prźt Eshte mekat e mbetesh vet Je e bukur simpatike Sa te deshta kurr se dite
E din mire se kush jam E din mir qfare zemre kam Te premtoj se nuk ka tjeter Qe si une ta ndreq jeten | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:17 am | |
| Tuna - Syt e tu Her me mbysin,her me ngjallin her me shuajn her me kallin here me shtangin her me dridhin her me qmendin her me lidhin
Her sa embel me qetsojn her sa asher me terbojn her sa bukur din te flasin her sa tmerrshem din te vrasin
Edhe tbukur edhe trezikshem edhe tkendshem edhe tfrikshem edhe lule edhe therr edhe drit edhe terr | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:18 am | |
| Ardit Gjebrea - Shume te kam dashur por seshte gjithcka Ne selanik anijet mberriten ne port une mbeta far i gjall pashe mijera njerez, ndoshta miliona vec ty, kerkund ste pashe
Ne selanik avionet mberriten ne pist une pija lotin tim pashe mijera njerez, ndoshta miliona vec ty, ste gjeta nudhe kalim
Atehere u mbylla ne vetvete me shume whiskey e akkull pak ne darke i dehur po mendoja shume te kam dashur por seshte gjithcka
dhe prape u mbylla ne vetvete me shume whiskey e akkull pak ne darke i dehur po mendoja shume te kam dashur por seshte gjithcka
Ne selanik nuk ka hene ne rruge une shoh si nata gris pashe mijera njerez, ndoshta miliona vec ty, ste gjeta ne rruget pis | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:19 am | |
| Ledina Celo - San Valentino San Valentino ne te mirepresim Te takojme ne mes te shkurtit Te presim, po ste percjellim Te jetojme cdo dite te vitit
Ti ne dhurata je kampion Je rekordmen i puthjeve sa dhe dielli behet xheloz per zjarrin e zemrave
Nuk harrohen netet e tua.. ne lokalet plot muzike Si asnjehere vallezon endrra sipas ritmeve magjike
Sa heret zbardh agimi ashtu krejt si pa kuptuar ne ekstaze zhytet shpirti ne trupat e perqafuar
San Valentino dit e dashurise Ndonese vjen ne dite dimri je me e bukura dite pranvere
San Valentino, ty pa dashuri te gjeti Por mos u deshpero trishtimi ti largo
Do vije dashuria drejt teje po udheton ajo nuk vonon Ja kur te trokase! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:20 am | |
| Ledina Celo - San Valentino San Valentino ne te mirepresim Te takojme ne mes te shkurtit Te presim, po ste percjellim Te jetojme cdo dite te vitit
Ti ne dhurata je kampion Je rekordmen i puthjeve sa dhe dielli behet xheloz per zjarrin e zemrave
Nuk harrohen netet e tua.. ne lokalet plot muzike Si asnjehere vallezon endrra sipas ritmeve magjike
Sa heret zbardh agimi ashtu krejt si pa kuptuar ne ekstaze zhytet shpirti ne trupat e perqafuar
San Valentino dit e dashurise Ndonese vjen ne dite dimri je me e bukura dite pranvere
San Valentino, ty pa dashuri te gjeti Por mos u deshpero trishtimi ti largo
Do vije dashuria drejt teje po udheton ajo nuk vonon Ja kur te trokase! | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:20 am | |
| Trix - Syt e mi te etu Kaluan shume vite nga ndarja e jone syte e mi te etur gjithmone tkerkojne
Kepute trandofilen time qe rritej e njome kepute zemren time qe te deshi gjithmone
Kur kaloj prane teje shikon me zili shpirtit i del flake per ty dashuri
Dua tazgjas doren te fillojme perseri dashurine e paster si loti ne sy | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:22 am | |
| Mirsa Kercelli - Sjam e vetmja Ne dy pjes zemren time do ta ndaj per te ndjej e lumtur me pastaj njeren pjes e kam mbyllur me dry kurse tjetren ta kam falur ty
(refreni)(2x) Un sjam e vetmja qe me ke ke nje tjeter por e fsheh zemra jote si nje gur sjam per avantur
Njeher mua pastaj tjetren e therret kush lendohet nuk e ke shum dert
Je mesuar me te gjitha keto del prej meje e shkon te ajo
(refreni)(3x) Un sjam e vetmja qe me ke ke nje tjeter por e fsheh zemra jote si nje gur sjam per avantur | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:23 am | |
| Mirsa Kercelli - Srrihet pa ty Jam i bindur qe sonte je me nje tjeter si gjithmone zemra jote kerkon shume me teper
Ste vjen turp, ste vjen keq sa te desha, asnjehere nuk e morre vesh eshte hera fundit qe me flet se temat qe me pendojne, si kam qejf
(refreni) (2x) Srrihet pa ty, dhe pa puthjet e tua do vdes nese nje dite nuk je me mua Srrihet pa ty, dhe me duhet te them askush me teper se ti, sme pelqen
Jam i bindur qe sonte je me nje tjeter ndoshta tani me ndryshe po e shijon jeten (shijon jeten)
Se shikon veten pak, tek e din se asnjehere nuk je rehat eshte hera e fundit qe me flet se temat qe me pendojne, si kam qejf
(refreni) (2x) Srrihet pa ty, dhe pa puthjet e tua do vdes nese nje dite nuk je me mua Srrihet pa ty, dhe me duhet te them askush me teper se ti, sme pelqen
(2x) Srrihet pa ty, dhe pa puthjet e tua do vdes nese nje dite nuk je me mua Srrihet pa ty, dhe me duhet te them askush me teper se ti, sme pelqen
Srrihet pa ty | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:24 am | |
| Mimoza Mustafa - Sirena Hajde ngutu djal i ri mos ke frik me lujt me mu e qka don ne dashuri shkriju ne bukuri jam e gjall nuk jam hije me sy te vdekur pse me shikon me shum enderra vajzerie siren qe kendon
Le te behet kjo nate vite le t eharoj dielli me lind syte e tu le ti bejn drit flakes time q engjall shpirt do nis vallen veq per ty luj me mua e mos prito flaken time hellu shpirt shkriju ne te mos hezito | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:25 am | |
| Mimoza Mustafa - Si FishekZjarre Ka po me qon kjo zemer e imja ka po shikojn keta dy syte e mi ka cila rruge kjo jete e imja po udheton se di jo jo nuk blehet jo dashurija vetem dhurohet lule me ere te gjithe nje dite syte do ti mbyllim se veq njeher zemera pelcet.
Si fishekzare oh kjo zemera ime si fishekzare oh per dashuri si fishekzare tere kjo jete e imja e si plaga syte e mi.
Ka po me qon kjo zemer e imja ka po shikojn keta dy syte e mi ka cila rruge kjo jete e imja po udheton se di oh jam e re nuk kursehem me kraht e mi fluturo edhe ti me syte e mi shiko sa te duash jeto ne gjakun time.
Si fishekzare oh kjo zemera ime si fishekzare oh per dashuri si fishekzare tere kjo jete e imja e si plaga syte e mi. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:26 am | |
| Mimoza Mustafa - Sadist Me shume se plaget fizike dhembin plaget psiqike me ty jam e denuar Veprat e tua jan krim ska gjasa per ndryshim une me nuk jam e dashuruar Sa shpejt ti qan penohesh edhe me shpejt terbohesh e lenduar jam une Sa me shum qe me afrohesh aq me shum po me largohesh nuk e dua dashurin me dhun.
Ti je Sadist iluzijonist me dhune po e mban nje dashuri te vdekur Ti je Sadist behu realist dashurija po venitet si gjethi i mekur
Sadist me nuk do te duroj Sadist me nuk do luftoj Sadist jeten time dua ta jetoj Sadist nuk do te lejoj Sadist me t edashuroj Sadist jeten time dua ta jetoj SADIST.. | |
|
| |
ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:27 am | |
| Altin Shira - Stacioni fundit Me kte tren qe po shkon Sot po iken dhe ti Ndoshta kurre me sdo ta shoh Une shpirtin tim Nuk ka zot qe ti ndaloj Lotet e mi
(refreni) Tek stacioni ku do zbresesh Do kujtosh se jam me ty Do te gjesh aty shume njerez Por sdo te gjesh jo syte e mi Mos i kthe jo hapat prapa Ti ke ikur pergjithnji Sa here qe te marre malli Tek Stacioni do te vij
Te percolla me lot Qe me rridhni neper sy Casti fundit na mundon Treni Shkon Casti fundit na mundon Treni shkon | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
|
| |
| Texte te kengeve | |
|