feeds | |
|
| Texte te kengeve | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:29 am | |
| Mihallaq Andrea - Shoqe Klases Me mall veshtroj nga dera e celur shoqe klases jep provim syte e saj ne derrase kane ngelur problemin valle a do ta zgjidh ?
Dhe une e di qe ka mesuar por perseri emocione kish se ndryshe sdo te kish pranuar te vinte mbreme ne takim
Kerkoj ti shtoj une qetesine Tju fshihem une syve te saj por kur te marre sot provimin me te per dore do te dal
Tja shof per nje cast syte e kristalte ta perqafoj , ta mbaj ne gji ti ndjejme bashk rrafjet e zemres pastaj ta marr ne krahet e mi . | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:30 am | |
| Meda - Sjam Pendu Jemi dasht e kemi dal mi ke then ma tmirat fjal kemi qesh e kemi lujt por ne fund mke lan me vujt
ste harroj ste harroj si dikur te dashuroj sjam pendu sjam pendu zemren qe ta kam dhuru
kemi fol per tardhmen ton me the te dua pergjithmon kemi qesh e kemi lujt por ne fund mke lan me vujt
ste harroj ste harroj si dikur te dashuroj sjam pendu sjam pendu zemren qe ta kam dhuru | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:31 am | |
| Meda - Shkove Ti Shkove Sa here tkam than Nuk qaj me per ty Gjithmon premtimet Ne jete I kam thy
Sa her tkam than Me fjal skam me te thirr Por kurr me zemer Ste kam than lamtumir
(refreni) Shkove ti shkove Qava me lot Plaga e djeshme Po me dhemb sot
Shkove ti shkove Zemra mu thy Ma le kujtimin Lotin ne sy
Sa here tkam than Me skam me te taku Te gjitha rruget Tek ti me kan qu
Sa here tkam than Me fjal skam me te thirr Po kurr me zemer Skam me te than lamtumir
(refreni)(2x) Shkove ti shkove Qava me lot Plaga e djeshme Po me dhemb sot
Shkove ti shkove Zemra mu thy Ma le kujtimin Lotin ne sy | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:32 am | |
| Unikatil - Sun Um Prek Kjo osht per ata Shqipe qe skan dashni per neve Per ata qe gjinja mthojn o Viktor i dheve Qe po kapin e po zihen Qe po na shohin knena dhien Prej dites qe fillova Shqipet e Pergjakshme dihen E tjert nuk kan a Shanca se ja plasi ato planca Mani ato Distanca se une jam spiranca E ksaj Qim Nane Ruje pranen tane Oj Shqipe me dy Krena spot vjen gjynah per qka ju bane Merni frym fell Me kto sene qe kom sjell Ishalla merni msim e nuk rrini mo nat shpell Se po jau bi do Sarkasem me koncept tsmut Qimt e Nanes shum jon tut Qimt e Nanes jon tu lut Edhe hajde vizitom nese ti sum beson E kam ni ...(nuk pe kuptoj) per kryt e ton Se shum po shitni Trima ju jeni veq Viktima Shpejt si Vetima ju boj me jetu sikur ... (nuk pe kuptoj)
(refreni)(2x)
Une ket sen e kom dit Dosti jem e kom prit Se Shqiptari ska qef tjeter kush me arrit Une muj mi Lexu Kryt ja kom olmuntu (pe ni qka po thot, po me shkrujt spo di ) Badihava e ki se Sun um Prek mu
Sun um Prek e ki vrejt Kallxoj drejt sdi me rrejt gjith tu nejt rradh tu flejt Shqipe represent krejt Fort, dej sat endrroj une juve ju kallxoj shum bajat un ta boj saher un rima lshoj Kurr kurkujt hiq mendja mos ti shkon qe Jetonit najkush najher najsen ni sen i bon Ty tlexoj si ABCn Ty tpshurri si WCn Ti dridhesh para meje si me pas TBCn Kena ardh, Kena met Numer njo pergjithmon Bloody Alboz ne ket Jet e ky sen nuk e ndrron A po ngon qka po thom Nuk ban une tkom kallxu Kena ardh me ju msu Konkurenc nuk ka kurku Kjo loj shum e leht Kur ti vet pe lun Inagjit, Pozerat men jon ka don mi mush Me ni sen u pajtum Na ju kem okupu Nuk um ha k**** ... Veq beso qe ska mu ndrru
(refreni)(2x)
Une ket sen e kom dit Dosti jem e kom prit Se Shqiptari ska qef tjeter kush me arrit Une muj mi Lexu Kryt ja kom olmuntu (pe ni qka po thot, po me shkrujt spo di ) Badihava e ki se Sun um Prek mu
Qendroj vet si birnane, jam njeri i paprekshem Per kta Repera, Inatgjor jam Zot u pavdekshem Loja ke palidhje teri na sa u paraqitem U bo repi ma real, kejt p**** po quditen E hekem Gramatiken tash Katilat e kan ndor Kur vjen puna per pozera jau qi Nonen i shti nVorr I qes me dhon Dorheqje Mikrofonit mi shprengul Se kur tum shohin mu teton ndy Guj kan mu ul Me mpershendet sikur Mbret edhe pse ma ki inat Se sat jam une anena ti per mu je si Argat Hiqmu k**** mor Papak E para her qe Repovas Jom maj mir sa shum, tlo pa frym, Plas Tash une flas veq me drejt Skam arsyje mer me rrejt Jom qaj Tip qe keni qef shumica juve me urrejt E kom vrejt E kom dit Bile eren ja kom ni se Shqiptari ska qef tjeter kush me arrit
Une ket sen e kom dit Dosti jem e kom prit Se Shqiptari ska qef tjeter kush me arrit Une muj mi Lexu Kryt ja kom olmuntu (pe ni qka po thot, po me shkrujt spo di ) Badihava e ki se Sun um Prek mu | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:33 am | |
| Alida Hisku - Si agim i kuq Ne kete toke ku nisa une te ec Linde ti o kenga ime, agim i kuq. Ne token ton ku njerezit i pershendes Gzimi yne eshte i pafund.
Ne notat e tua diellin pac perhere Dhe prane njerezve ti qendro i thjeshte Si kjo toka meme.
Rri ne cdo plis te tokes sime, Rri nje kenge, rri nje valle, rri nje jete. Rri ne cdo note te kenges sone Nje plis nga kjo toke e shtrenjte.
Ne kete toke nena ime Diellin pinte ne burime uje te kristalte. Diellin e saj qe kurre nuk shuhet Une prane jush po e sjell me kenge.
Ne notat e tua diellin... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:34 am | |
| Alketa Vejsiu - Smund te jemi 3 Sa e humbur sonte jam kam gjithcka, por ty ste kam. Dora jote mbi lekure me sheron kur jam semure.
Ne nje ajer marim fryme vjen si hije neper tym sonte jam nje kur ishim dy ndihem vetem kur jam pa ty.
Sot dua te them Te verteten per ty dhe kur sjemi te dy une dashuroj vetem nje here dua te them, se nje here do ne jet kur te duan vertete Te Dua.
(x2) Baby kush te thote te dua kur ti je pa mua, me thuaj kush? Baby te dua mos thuaj tek nje ndjenje e huaj smund te jemi tre.
(Se ti e di babe se kur humbas tek ty humbas veten time, shpirtin tim, gjithcka.)
Sa e humbur sonte jam kam gjithecka por ty ste kam, Dora jote mbi lekure me sheron kur jam semure.
Ne nje ajer marim fryme vjen si hije neper tym sonte jam nje kur ishim dy ndihem vetem kur jam pa ty.
(x2) Baby kush te thote te dua kur ti je pa mua, me thuaj kush? Baby te dua mos thuaj tek nje ndjenje e huaj smund te jemi tre.
(Baby kush te thote te dua kur ti je pa mua me thuaj kush baby te dua mos thuaj tek nje ndjenje e huaj smund te jemi tre.)
Come on, come on Hey yo smund te jemi tre dhe ti e di mire perse nje te trete se lejon alketa keto ligje i ka vendosur jeta hej nje- dy- tre come on baby, come on baby aha (hahaha) smund te jemi tre.
(x2) Baby kush te thote te dua kur ti je pa mua, me thuaj kush? Baby te dua mos thuaj tek nje ndjenje e huaj smund te jemi tre. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:35 am | |
| Alma - Sdua te gaboj Mos lejo kur te preki njeri E ime e ime veq e imi je ti Dot te mbyl asgje ti as njeri Dot te boj un per ty si gjandarm Ne nesheli As ne dore mbi trupin tond jo Dora jote vetem trupin tim do prek Po po pse sdo gje ti pse nuk degjon Mu largo ti mu largo nuk dua te sho
Jeta ime dot vashdoj Zemra ime dot kerkoj Nje njeri ashtu si une di Jo te shmendur si te Jo te shmendur si te Dot kerkoj a 7 a 8 Dot ta bej un si di vet Sdo gje mos deshte tu mbaroj S`te dua te gaboj me ty Dua da mendoj pa ty Zemren da largoj Nga ti un pa ty sjetoj e di Ti me fal jo nuk bej ma gabim Sishte faje jot ishte faje im Dot te bahem me mir se urt As ne femres sdu te sho jo jo Syt e tu jan per mua veq per mu po Ma dergjon ti a po sdegjon Mu afro ti mu afro dua te te sho
Jeta ime je veq ti Ti ke gjen shume mir e di Mos bej gjelose pa kuptim Ti je shpirti im ti je shpirti im Sdo te sho as nje me sy Dot te puthur vetem ty Sdo gje mos deshte tu filloj
Ste dua de gaboj me ty Dua da mendoj pa ty Zemren da largoj nga ti Un pa ty sjetoj` E di S`te dua de gaboj me ty Dua da mendoj pa ty Zemren da largoj nga ti Un pa ty sjetoj e di | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:36 am | |
| Vace Zela - Shqiperi o nena ime Rrjedhin o mengjeset, rrjedhin si ujevara, ja keshtu mes njerezve, jeta jone edhe hapat
Hyj dhe une mes tyre, shtoj nje fjale, nje kenge, eshte kjo kenge e jetes, per ty Shqiperi, per ty Shqiperi moj nane
Me merr ne krahet e tua, si merr femijen nena, qe ballin te ma puthi, edhe dielli edhe hena.
Une marr nga drita jote, ti merr nga zemra ime, dhe dore per dore rendim, e shtrenjta jeta ime.
Rrjedhin o buzembremjet, rrjedhin kalterojne, ne nje kend te globit, rritim jeten tone
Hyj dhe une mes tyre, shtoj nje fjale, nje kenge, eshte kjo kenge per jeten, per ty Shqiperi, per ty Shqiperi moj nane | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:37 am | |
| Adnan Daci - Ste Harroj Me vetmi po ti po vij e kujtoj me lote ne sy e kujtoj buthet e tua syt e tu moj rushet e zi ste harroj moj ste harroj per gjithmon un dot kujtoj set kam dashur une ti set kam dashur une ti pash dy syt e zi i kujtoj un dhe vajtoj mallkoj vetem se jetoj se te dua shume te dua e nga zemra smund largoj se te dua shume te dua e nga zemra smund largoj ste harroj moj ste harroj per gjithmon un dot kujtoj set kam dashur une ti set kam dashur une ti pash dy syt e zi ste harroj moj ste harroj per gjithmon un dot kujtoj set kam dashur une ti set kam dashur une ti pash dy syt e zi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:39 am | |
| Mahmut Ferati - Thuaj Thuaj se ke dasht zemren me ma thy Thuaj se ke pas lot te rrejshem ne sy Njesoj eshte per zemren qe nuk ka meshire Si me than te dua e si lamtumire
Ndoshta mund te thuash se fajtore isha - se fajtore ishaaaaa Por nje zot i madh qe i din te gjithaaa - qe i din te gjithaaaaa
Thuaj se ne zemer kurr nuk me ke pas Thuaj se ne jete kurr nuk me ke dasht Thuaj ato fjale qe kurr smi ke than Thuaj se gjithmone ke mendu mu ndaa | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:40 am | |
| Meda - Te Uroj Te uroj te uroj dhe ne heshtje te dashuroj du met pa a ke ndryshu e prap rrugen me vazhdu
per ditlindje tonde thirren edhe mu edhe nese smundem me ty me vallzu edhe nese smundem ma me tu afru veq po du met pa dhe shum met uru..
te uroj te uroj dhe heshtje te dashuroj du met pa a ke ndryshu e prap rrugen me vazhdu te uroj te uroj per her tfundit pot shikoj ne ditlindjen tonde tjeter zvjen ma shoku yt i vjeter...
per ditlindje tonde thirren edhe mu edhe nese smundem me ty me vallzu edhe nese smundem ma me tu afru veq po du met pa dhe shum met uru..
te uroj te uroj dhe heshtje te dashuroj du met pa a ke ndryshu e prap rrugen me vazhdu te uroj te uroj per her tfundit pot shikoj ne ditlindjen tonde tjeter zvjen ma shoku yt i vjeter. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:41 am | |
| Sabri Fejzullahu - Takimi Shume vjet kaluan qe sishim pare Si ti harroj keto vrage mbi ty, me vjen per tklithur e per te qare shume me mire tmos kisha sy.
Mbi floke te kishte reshur bore, rrudhat te loznin neper fytyre, ku jane ata sy ku ajo dore, pse zeri te paska tjeter ngjyre.
Ti ke qene simbol i bukurise, krijuar nga dore hyjnore, ndaj i besoja amshueshmerise dhe te tilla te kujtoja prore.
Mbi floke te kishte reshur bore, rrudhat te loznin neper fytyre, ku jane ata sy ku ajo dore, pse zeri te paska tjeter ngjyre.
Kohe e eger kohe tinzare Gjurme qe paskan lene mbi ty Shume mire mos ishim takuar fare, shume me mire tmos kisha sy. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:42 am | |
| Shpat Kasapi - Ti prap me don Si cdo fillim i ri ta harrojme ate dashuri asgje smbetet ne kete bote pervec se nje kujtim tash po i harroj me tjetren po kaloj sikur se atehere me ty jam i lumtur perseri
Tash cdo gje mes nesh mbaroi leri ato fjale te kota, te lutem me harro, te lutem me harro
(refreni) Ti prape me don (2x) e di qe shume te mungoj por nuk mund te dashuroj gjeje ndonje tjeter nuk e ke aq rende
Pendohu sa te duash se gabimin nuk ta fali me le rehate jetohe ajo tjetra me gezoi dhimbjet tash po i harroj me tjetren po kaloj sikur se atehere me ty jam i lumtur perseri
Tash cdo gje mes nesh mbaroi leri ato fjale te kota, te lutem me harro, te lutem me harro
(refreni) Ti prape me don (2x) e di qe shume te mungoj por nuk mund te dashuroj gjeje ndonje tjeter nuk e ke aq rende
Ti prape me don (4x) e di qe shume te mungoj por nuk mund te dashuroj gjeje ndonje tjeter nuk e ke aq rende | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:43 am | |
| Kaltrina Selimi - Ti se don askend Von e ke kuptu smund te luhet me mu nuk jam un ajo qe ti ke mendu
Gjitha tash i ke humb stka mbet asgje tash je nje askush drit per ty ska me
Te shoh ne sy sikur diqka kerkon thash eshte shum von edhe pse se kupton
Po perse un ta them kur ti vet e din nuk ka asgje shans tvazhdojm ne te dy
Po perse un ta them kur ti vet e din asgje sdo te ket ska me dashuri
(refreni)(2x) Ti fala krejt ti qka don me zemer ti kam dhen po ti nuk e meriton se ti se don askend
Von e ke kuptu smund te luhet me mu nuk jam un ajo qe ti ke mendu
Gjitha tash i ke humb stka mbet asgje tash je nje askush drit per ty ska me
Te shoh ne sy sikur diqka kerkon thash eshte shum von edhe pse se kupton
Po perse un ta them kur ti vet e din nuk ka asgje shans tvazhdojm ne te dy
Po perse un ta them kur ti vet e din asgje sdo te ket ska me dashuri
(refreni)(6x) Ti fala krejt ti qka don me zemer ti kam dhen po ti nuk e meriton se ti se don askend | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:44 am | |
| Shqipe Abazi - Tash po te mallkoj Sot po te mallkoj me zemer, fat nuk dote kesh, kam gabuar si qdo femer tmirat kan qu pesh, ja ke nis me dal me tjetren dhe spo e pranon, perseri vazhdon me tjetren, ska njeri qe ta ndalon.
(refreni)(2x) Me mashtruar syt e tu syt e tu, qaq shum ju kam besu ju kam besu, me prentove dashuri pa kufi e thash, ku mbete ti genjeshtari zi
(2x) Te beso se te deshta, isha shum e re, tash e di shka pres nga jeta ska gezim ska hare..
(refreni)(4x) Me mashtruar syt e tu syt e tu, qaq shum ju kam besu ju kam besu, me prentove dashuri pa kufi e thash, ku mbete ti genjeshtari zi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:45 am | |
| Sefe Duraj - Ta hangsha zemren O ta hongsha zemren , e at syrin si filxhan Qysh je pa behane , ma ke trupin si alltan
(refreni)(2x) Kjo nat , e lumja nat Po mduket si 1 sahat Kur po luj o shpirt me ty Tjeter sdu me pa me sy
O ta hangsha Buzen e at faqen sikur moll Si e vizatume Dukesh me belin e holl
(refreni)(4x) Kjo nat , e lumja nat Po mduket si 1 sahat Kur po luj o shpirt me ty Tjeter sdu me pa me sy | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:46 am | |
| Sefe Duraj - Ti ske faj Loti zemren ma ka tha loti zemren ma ka vra per ty nje mallkim ne shpirtin tim trupi im spo gjen strehim pa ty
Zemra zemren se takon se gjdo gje ktu perfundon e di
A ma ban ndonjehre hallall sa shum lotin sa shum vaj, mos qaj
(refreni)(2x) Ti ske faj se syte e tu nvetmi lotojn ti ske faj se zemrat ndahen kur dashurojn ti ske faj se un skam dit per me te pas githmone o shpirt ti ske fa, ti ske faj
Une e di se kam gabu dhe sme duhet jeta mu pa ty
edhe toka ka me u qa qe kam hy me ty ngjynah
zemra zemren se takon se gjdo gje ktu perfundon e di
a ma ban ndonjehre hallall sa shum lotin sa shum vaj, mos qaj
(refreni)(2x) Ti ske faj se syte e tu nvetmi lotojn ti ske faj se zemrat ndahen kur dashurojn ti ske faj se un skam dit per me te pas githmone o shpirt ti ske fa, ti ske faj | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:47 am | |
| Shpat Kasapi - Te une se te un Jeta eshte e vemtja loje, vajze moj qe me te nuk luhet se digjesh si zjarri ste mjafton vec zemra jote aman moj edhe imja ty te duhet
(refreni)(2x) Prape te un me se te un loja jote po merr fund kur nje here vetmia te mbyt nuk gabon per here te dyte
E ke pyetur zemren tende ndonjehere pse kaq shume me don kete jete, ne kete jete ste mjafton vec zemra jote aman moj edhe imja ty te duhet
(refreni)(2x) Prape te un me se te un loja jote po merr fund kur nje here vetmia te mbyt nuk gabon per here te dyte
(2x) Prape te un me se te un loja jote po merr fund kur nje here vetmia te mbyt nuk gabon per here te dyte | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:48 am | |
| Ilir Shaqiri - Thuaj yjet sjane zjarr Moj bjondine rreze, yll e drite nbuzet tua paskan rene qershite.
Ska mesnate qe sme prishet gjumi, neper endrra vec ty po tperkundi.
Nsyte e tu paska zbritur qielli, nflokun tend te arte po prarohet dielli.
Mos mi prish endrrat e mia mos ndegjo boten le tflase dashuria.
Npafundsi rete e shkumes treten shtat ylber Pi uje e sma shuajn etjen.
Thuaj yjet sjane zjarr thuaj bota u shua, thuaj jeta eshte varr por mos thuaj se ste dua.
Thuaj yjet sjane zjarr thuaj bota u shua, thuaj jeta eshte varr por mos thuaj se ste dua.
Thuaj yjet sjane zjarr thuaj bota u shua, thuaj jeta eshte varr por mos thuaj se ste dua,
Moj bjondine rreze, yll e drite, nbuzet tua paskan rene qershite.
Nsyte e tu paska zbritur qielli, nflokun tend te arte po prarohet dielli.
Npafundsi rete e shkumes treten shtat ylber Pi uje e sma shuajn etjen. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:49 am | |
| Te dua Kosove, po si te mos dua sa shume lote u derdhen, permbi varre tua. Kur nje dite e prite, tash e 500 vjete ku me gjak tu rriten edhe femija ne djep Je shume me e bukur moj Kosova nane Trimat qe dhane jeten, thelle ne gji i mbane
Te dua Kosove, per kullat dhe malet Dashunia e jote, nuk blihet por falet dhe ashtu perhape, si rrezja ne voter si buka dhe kripa, kur shtrohet ne sofer Je shume me e bukur moj Kosova nane Trimat qe dhane jeten, thelle ne gji i mbane
Je shume me e bukur moj Kosova nane Trimat qe dhane jeten, thelle ne gji i mbane | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:51 am | |
| Shekulli I dreqit - Takimi ne varr I mbyllur ne kater mure Erresira me zbeh fytyren I uritur dhe i verbuar Si ylberi kur e humb ngjyre
Dhe jeta me kaloj shpejt Lumturine se shijova fare Nje ze tash po me therret Do te takohemi Do te takohemi Do te takohemi ne varre
Tash shiu po me mbulon As Dielli me nuk me ngroh Kujtimi sme len te qete Ndaj prape une dua te shoh
Me mundon kjo jete e shkrete Dhe frymen qe marr don tma nxjerre Por ti mos u brengos fare Do te takohemi Do te takohemi Do te takohemi ne varre
Ne varre , ne varre Atje do tme takosh Do te gjesh ndoshta driten shojtur Ndoshta dhe varrin bosh
Tash shpesh po me del perpara Portreti jot i ri I ngjyrosur me te bardha Por mbrenda eshte i zi.
Tash me asgje ngushellim sme sjell Kjo bote eshte enderr Kjo bote eshte ferr Vetem vdekja eshte e vertete Do te vertetohemi Do te vertetohemi Do te takohemi ne varre
Ne varre , ne varre Atje do tme takosh Do te gjesh ndoshta driten shojtur Ndoshta dhe varrin bosh | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:52 am | |
| Unikatil - Tu u kacafyt me jete Shpesh e kujtoj veten se jeta osht e fshtir sidomos kur tmunohesh me plotsu qdo deshir gjithmon perpara kurr si kom kthy syt se mkujtohen dit, kur durt i kom zhyt skom me kon me fol, pos flas me fleten skom kujna mi ju drejtu, kur e kerkoj tverteten flas me zotin, po ni veq qetsi flas me veten po mashtrona hennessey lypa gjithka, po kerkun pare sgjeta thojn se pasuria vjen kur tderdhet njersa e kapi kacin amo smuj me punu po pres najkush pi qiellit, pare me mgju thojn se jeta osht kurv, po ket kurv e kom nda tash shetiti boten, tjera kurva me pa jom 19 vjet me ligj, e 90 me men munona mos tgaboj se plaga ma von dhem
Tash dej sa i gjuj drejt kto rima, sa zemra i preka un shprehi ngushllima, per ata qe i ka rrok vdekja do pi tyne taferm, kusheri a vllazni shpirti npaq dost, ma nfun kan liri ndrrimi jetes shpesh o pshtim, pi seneve ma tkqia qe per gjint e ftoft, qe sdin qa osht dashnia gjinja shpesh po thojn ej, shipe qa tka gjet se shum e hapi gojen si mu pas lodh me jet besa nuk jom lodh po, mu ka bo sfidim u myta tu dhan msim qysh, me bo perparim dijet qe osht shtir kur kurgjo nuk osht mir per shqipet qe jon lloq dost, ti dhezne ka ni qir thom qifsha milicin, po e thom per arsye zot kape gjykatsin, allahile pshtye mas pari dojke mu, plot padije dost me mqel sun u mpreki mu, tash don vllaun me ma mshel thojn e verteta dhem po, ma han karin tem qka do qe na ndodh na, apet i majm kto men mytem me gjaknxet, njekim zot e jo fet Kqyrma Lotin Tem Tuu Kacafyt Me Jet
Kur te she ni njeri ni qosh, tu i numru tespit mos gabo me ju afru, e men mos i shit se ka mu kan nmenime ball per ball tu i dal merzis e ti sje ai qe kupton, sja din gjuhen poezis hapat e fundit, po mdoket je ka i bon po lyp fat e lumturi, neper boten qe smbaron nket jet te vyn shum sene, per me pas veq pak 20 vjet nboth i bona, pe ni veten sikur plak hala, la, mvyn shum sene njet per mi pa, pa do rrepera qe duhet mi sha , sha,e do tjer duhet mi vra, vra po kush kari don bela bra vlla, le ma ndrroja formen zemres ni her njeten ton , rrespekto trupin e femnes ni her njeten ton, ne zemer mos e therr a thu a ka mu kall, per se gjalli ne ferr per mekatet qe i kom bo, e te mirat qe skom mujt qti qe ja fika deren, qe pi at hershit osht tu vujt ajo qe tash shton killa, asaj menen ja kfilla qilipir nuk ka kursen, jetojm ne rrethana te tilla jetojm per do te mira, qe per ton jeten i presim tu e dit qe skem mi pa kurr, deri sa te vdesim shpresa ardhmeris, osht kuptimi i fjales jet kurse zoti osht arsye qe kjo jet sosht e vertet jetojm sikur ne anderr, fatin se kemi ndor dosti jem thot jeta, osht film vizatimor mu nal e me menu, keq nuk i bjen ndoshta me ni laps dikush, ditet njo ka njo ti bjen u nala ni dit, tu fol me ni tip ish kan ni fmi i vogel, qe meniher u rrit tha qudi qysh krejt rrenat, ne te vertet po mbeshteten jeta spaska kuptim i thash koha e bon tveten Mirepo kur te rrxohesh, e kur te merr malli dije une permi kry tonin, ka e kalli jom edhe kur , tbohet jeta monoton kqyr tenalt e thirrma emnin, un e ni zanin ton se qdo minut te jetes, qe me ty e kom kalu me kujtohet qdo minut njet, kurr ska mi harru ftyra jote nmenen teme, pergjithmon u vizatu dej sa trupi mkalbet ndhe, shpirti engjull mbi krah ttu
Noshta qe u rrita pa bab, erdhe nqit minut noshta qe u rrita me muta, u bona edhe vet mut a thu pse mu qi none, jom kacafytna me jet a thu pse ju qi none, ndroga jon shum vet e a thu pse ky sistem, kerkuj spi pelqen ton diten panik, naj i zi mos po vjen tu u rujt mos po mnxen, e po mqiet puna edhe pse erdha nbronx, kurr su nal dhuna dikur i kisha dy gishta, tashti i mesmi po fol maroma ni vi, se me jet jom lodh e sfoli me zot, se menen e kom vendos ka mu hakmarr me dur tmia, me dur ka me vorros nindustrri, kta thojshin qe sjom kerkush tash sfoli per ta, veq ju qi nonen grusht se sjini ardh nnivel, me gjyku dikon ferrk kush po don, jau qi nonen jau thej dhomt | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:53 am | |
| Labi - Tradhtare U takuam ne papritur ndonse per ty gje skam ditur mendoja je ideale mirmpo me dole tradhtare mua me thoje se te du e per tjetrin ke endrru mua me thoje shpirti im me tjetrin n takim ref:tash kur e kuptova cila je mos mendo se do mendoj si dje prej ketij momenti tkam harru shko me ke te duash me ste du
(refreni)(2x) Behesh se un fajtor jam se nje tjeter dashuri kam mirpo veten e mbuloje se pa tjetrin nuk jetoje mua me thoje se te du e per tjetrin ke endrru mua me thoje shpirti im me tjetrin n takim | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:54 am | |
| Tuna - Te ikim se bashku Te ikim larg prej ktu fshehtas pa lene gjurme me jete udhtojme pafund tmos mujn tna gjejne askund larg ne ndonje hapsire ne dimesion te ri tvetmuar me dashuri vetem une dhe ti
Sonte mua eja me merr larg te gjithve tikim per cdoher se kam dert nese dikush na ndjek ikim rrugve ku askush nuk na gjen
Te ikim larg prej ktu fshehtas pa lene gjurme me jete udhtojme pafund tmos mujn tna gjejne askund larg ne ndonje hapsire ne dimesion te ri tvetmuar me dashuri vetem une dhe ti
Sonte mua eja me merr larg te gjithve tikim per cdoher se kam dert nese dikush na ndjek ikim rrugve ku askush nuk na gjen | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:55 am | |
| Pirro Cako - TAKA KRRAK S'me ze gjumi , prej se largu... Vjen e shuhet ritmi kenges Bailamos, Me sy mbyllur si sonambul Hapat, pak nga pak, atje me ēojnė.
Hyra brenda, syve 'u besova, Tė kish sjell ty zoti sonte veē pėr mua Mikja ime, sa shumė te kam kėrkuar E vogėl ėshtė kjo botė pėr tu takuar.
Kur ajo me pa, taka krrak ju thye edhe raa Dhe ashtu e zbathur mu afrua, sysh me more tha Unė ne gjunje i rashe, me jep frym i thashė Se jeta ėshtė vetėm njė ēast Sikur te ma falesh trupin tėnd kte nate ti z'bėn mėkat.
Dot nuk pritem, dritėn fikem Ishim dy te dashuruar jo fajtore, Rastesi, je mbreti botės, Vjen njėherė e iken pergjithmone.
Gjith pasjon m'u dha kur e pushtova, Afshi saj ne qiell te shtatė me ngjiti mua, Mikja ime ti fryme me dhe nga vetja Ne kėtė botė ku mbyt pa fund vetmia. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:56 am | |
| Teuta Shabani - Te Dua Unė tė dua edhe ti kur nuk mė don Unė tė dua edhe pse me tjetėr shkon Mbylli syt e mendo vetėm pėr njė qast e ndoshta krejt mi bėn me kast
Zemėr askush sloton mė kot tė dua sa her qė mė dalin lot e nėse tė duhet dashuri urdhno pėrsėri
Dot pres deri namshim pa ty asgjė ska kuptim ska lidhje ani se pres ska lidhje ani se vdes
Dot pres e nuk tė pengoj pse shkove nuk tė fajsoj ndoshta njė dit e kupton e kthehesh mė dashuron
Mėkatet tua zemėr jepmi mu e kėmba yte le tė shkel mbi mu tė dua edhe nėse mė lėndon tė dua edhe nėse smė ėndrron
Zemėr askush sloton mė kot tė dua sa her qė mė dalin lot e nėse tė duhet dashuri urdhno pėrsėri | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:57 am | |
| Sabri Fejzullahu - Ti me syt e zi Oh moj ti me syte e zi Qe ke floket porsi ar, Eja mesin te ta marr, Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi Qe ke buzen si qershi, Falma doren e mos rri, Se po serdhe, do te vij.
Oh moj ti me syte e zi, Me veshtrimet si rrufe, Falmi syte qe me sheh, Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi, E ato lule rreth ne mes, Mep nje lule te mos vdes Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi E ato lule rreth ne mes, Mep nje lule te mos vdes, Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi Qe ke floket porsi ar, Eja mesin te ta marr, Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi Qe ke buzen si qershi, Falma doren e mos rri, Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi, Me veshtrimet si rrufe Falmi syte qe me sheh Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi E ato lule rreth ne mes Mep nje lule te mos vdes Se po serdhe do te vij.
Oh moj ti me syte e zi E ato lule rreth ne mes Mep nje lule te mos vdes Se po serdhe do te vij. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 4:59 am | |
| Shpat Kasapi - Te dua Nje Lule se kur te jeshe Do te ni nje pran meje edhe ti te mos ma hjeshe sdot largohesh mo prej teje
Te lutem me kupto Ti mos u largo Mos mendo se une ty aq let do te haroj Kthehu perseri je e njom oo shpirti im
(2x) oo me sa zjar un te dua ata nuk mund ta nder per ty me rre zemra mua
Tash un rri per ty qe kam Nuk me le qe te largohesh Pran teje qishtut ku jom Dua te vesiri te qetso
Te lutem me kupto Ti mos u largo Mos mendo se une ty aq let do te haroj Kthehu perseri je e njom oo shpirti im
(2x) oo me sa zjar un te dua ata nuk mund ta nderr per ty me rre zemra mua e pran teje dua te jem | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:01 am | |
| Hekuran Krasniqi - Tezja Ouuuu, gramofon,
2007, Gentz Hekuran Krasniqi ha ha ha ha yeah yeah kcejm bashk
Dy binake si drita e tmira si yje jaran i ki teze e punen pak shtyje pe shoh qe po kqyr e buzet pi lipin pe imagjinoj tu la ndush kabin bonjur madam a e kom rrugen qel ntrupin tond falma ni parcjell e tash jaran pi bohna si shiv i kallxoj qe ne shtrat jom si llokomotiv kur po nxehet puna e nvesh pe ves po afrohet dosti e po na hin nmes spo ta marr me zor mos u bon qoban mfal jaran tezja jote po ma han chill out, shh mos u nxej une spe blej po pi dokna okej spo ti lypi dyjat po veq tzezen hej amigo qitma tezen
Shoku jem o qitma tezen ja te bardhen ja te zezen dy binjake jan o per marak shoku jem o qitma tezen ja te bardhen ja te zezen jo te dyja se me bejn zarar
Zonjush hije e rane dhe e bukur sikur zane po ben drite si hane afrohu foli pak mos e le per tjeter nate se behet vone shoku jone
Shoku jem o qitma tezen ja te bardhen ja te zezen dy binjake jan o per marak shoku jem o qitma tezen ja te bardhen ja te zezen jo te dyja se me bejne zarar
yeah, yeah Njonen pe zgjedhi shok nkoft kismet se te dyjat me ti marr so mire per shnet jom si tornado kauboj nKolorado jom shum sweet si chocolatto tezen e zeze si dredhze ta ha nbel a tezen e bardhe sikur karamel hade ndreqmi punt ma shume mos prit njona si kakao tjetra si banana split
Shoku jem o qitma tezen ja te bardhen ja te zezen dy binjake jan o per marak shoku jem o qitma tezen ja te bardhen ja te zezen jo te dyja se me bejn zarar | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:03 am | |
| Hana Band - Ti po qan e une po qesh Nalbumin e kohes se vjeter E shikoj nje fotografi kur ne ishim bashke Dhe dielli buzeqeshte
E ti je tani me nje tjeter Se kuptoj,te gjitha qe i pata une ty ti dhash Pse mua nuk me deshte
Sa,eshte ferr me thuaj, Pse dhe une duhet te vuaj Nuk eshte ferr,ti mos luaj, Se dhe une nuk do te vuaj
(refreni) Na,na,na
na,na,na Ti po qesh e une po qaj Na-na-na
na-na-na Lotin une nuk mund ta mbaj Na,na,na
na,na,na Ti do qan e une do qesh | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:04 am | |
| Jehona Sopi - Ti do te vish prape Valixhen ndore ngoje asnje fjale pak sa i vjeter ky skenar nje dezhavu me ty cdo takim ky repertor ka nevoje per korigjim
As lidhje as avanture keshtu mes nesh sot e disa muaj prandaj tthash shko ik e mos eja me edhe pse pa ty ndjeja jam nje hic asgje
Ti do tme vish prap ti smundesh pa mu si do ta kuptosh aromen time ndjen gjithkund ti do tme vish prap e kot e ke cdogje shpejt do ta kuptosh karizma ime tka mbulu. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:06 am | |
| Leonora Jakupi - Ti nuk egziston Prap te degjoj ty, se si me flet, smund te shoh ne sy dhe kur se pret, fjalen nfyt ta le nuk dua te tshoh me prej teje une nuk dua asgje, pse po me shikon me aq habi Cka po te mundon tregom tani Une shqip po te flas, nuk dua qe ta zgjas Sme intereson nese ti plas
(refreni) Larg nga syt e mi dua te jesh ti Pse skupton Mos u be femije se koha po te shkon Larg nga syt e tu do tjem edhe une Pergjithmone une te kam tregu Asgje nuk me mungon Se ti per mua nuk ekziston
Kur do ta kuptosh qe nuk ke shprese Fillo te mendosh dhe be nje kthese Larg prej meje shko Nga e para krejt fillo Fito nje zemer tjeter Provo
Une keshtu jam mire Sme duhesh ti Ndjehem shume e lire pa asnjeri Dhe do te vazhdoj Si dua te jetoj, per aske tjeter Nuk kam nevoje
(refreni) Larg nga syt e mi dua te jesh ti Pse skupton Mos u be femije se koha po te shkon Larg nga syt e tu do tjem edhe une Pergjithmone une te kam tregu Asgje nuk me mungon Se ti per mua nuk ekziston
pse po me shikon me aq habi Cka po te mundon tregom tani Une shqip po te flas, nuk dua qe ta zgjas Sme intereson nese ti plas
(refreni) Larg nga syt e mi dua te jesh ti Pse skupton Mos u be femije se koha po te shkon Larg nga syt e tu do tjem edhe une Pergjithmone une te kam tregu Asgje nuk me mungon | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:08 am | |
| Shekulli I dreqit - Te vetmet jane dhembjet Ri i qete krejtesisht jam heshtur zemren e kam plote per te urrejtur mallkoj djall e mallkoj engjell pse po ndahemi asnjehere s`jemi pyetur.
E vendos fytyren mbi gjunj dhe asnje fjale prej goje s`leshoj duke pritur nje gezim qe s`vjen me kurre le t`jetojne te tjeret ne duke vuajtur.
Kerkoje ndihme dhe kerkoj prehje dhe me shume e fajsoj veten i lodhur dhe i semure mbaj nje shprese enderr per te nesermen.
Ndjej se shpenzoj kohen kote me drite kandili ne terr zemra eshte mbush plote perplote te vetmet jane dhimbjet dhimbjet qe ndjej
Dhe prap
Rime te qete dhe rime te heshtur me hidherim dhe dhimbje ne shpirt nga jeta qe na ka trazuar dhe asnjehere me shprese per rregullim.
Kerkoje ndihme dhe kerkoj prehje dhe me shume e fajsoj veten i lodhur dhe i semure mbaj nje shprese enderr per te nesermen.
Ndjej se shpenzoj kohen kote me drite kandili ne terr zemra eshte mbush plote perplote te vetmet jane dhimbjet dhimbjet qe ndjej.
Dhe prap
Nje e egert e perhershme kthehet prap ne shpirtin tim | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:10 am | |
| Adem Ramadani - Tash kalun qe tri pranvera Tash kalun qe tri pranvera prej dites qe ste kam pae
Nuk me duhet aspak jeta pa ty gzimet per mu skae
Nji bilbil qe pash ne anderr ish kan lodhun tuj vajtue
Skej bylbylit ju afrova disa fjale une ja tregova
Qke bylbyl oh qe vajtone kanget e gzimit ti qe sknone
Kqyr bylbyli mu pergjegje me fjale tzemres ai spo flete
Fjalen nuse kur u ndjeva nat moment oh mu kput shpresa
Me fjale zemres po tregoje ruje veten mos u dorzoe
Ruje vetin mos me u dorzue se per jete skam me tharrue. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:12 am | |
| Zanfina Ismajli - Tradhti po te vjen era
Se meriton ti zemren time Se vleren kurrr nuk ja ke dit Dje rastesisht te kam degjuar Kur tjeterkujt i thojshe te kam shpirt.
(refreni) Tradheti po te vjen era Tradhetin ngjak e ke Mua po me ben fajtore E veten se sheh.
Tradheti po tvjen era Qdo dite e qdo nate Deri tash te kam duruar Ste duroj me gjat.
Se meriton ti zemren time Sepse katil gjithmone ke mbet Dikur se dija se kush ishe Por tash ta njoh fytyren e vertet | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:19 am | |
| Zanfina Ismajli - Tip tradicional
Si ne ferr jeta me shkoi Nga nje djal qe me rrobroi Mi ndaloi argetimet Ku jan qellimet
Verberisht une i besova Sinqerisht e dashurova Por me kushte e tepronte Shume me pengonte.
(refreni) Si murgeshe jeta scohet Tip tradicional Monoton e sdurohet Me eshte bere banal.
Sa deshira i plotesova Asgje nuk i rrefuzova Se e desha met vertete Une marionete.
Verberisht une i besova Sinqerisht e dashurova Por me kushte e tepronte Shume me pengonte.
(refreni) Si murgeshe jeta scohet Tip tradicional Monoton e sdurohet Me eshte bere banal.
Ai donte tme plotesonte Nuk dinte te dashuronte Valle e kish nga irronia Apo xhelozia.
(refreni) Si murgeshe jeta scohet Tip tradicional Monoton e sdurohet Me eshte bere banal. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:21 am | |
| Zanfina Ismajli - Ti sdo tia dish per mua
(4x) Ti sdo tia dish per mua as une per ty njesoj do te jete per ne te dy
U mundova, te te doja ne cdo fjale ty, te degjoja ti e dije, une do shkoja sa shume doje, te ta thoja
(2x) Ti sdo tia dish per mua as une per ty njesoj do te jete per ne te dy
U mundova, te te doja ne cdo fjale ty, te degjoja ti e dije, une do shkoja sa shume doje, te ta thoja
(2x) Ti sdo tia dish per mua as une per ty njesoj do te jete per ne te dy
(3x) Ti sdo tia dish per mua as une per ty njesoj do te jete per ne te dy | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:24 am | |
| Mahmut Ferati - Tash eshte vone Mos me pyet si jetoj kur me ke lene vete mos kerko falja nga zemra qe nje here e vret mos trokit me n“deren time se ajo eshte mbyll se ne zemren qe e theve kurr ske per te hyre
mos me thuaj, mos me thuaj se m“ke dashuruar tash eshte vone tash eshte vone, vone per tu penduar mos me thuaj, mos me thuaj se mke dashuruar tash eshte vone, tash eshte vone, vone per tu penduar
Mos me pyet per ato letra qe dikur mi shkrove mos loto per fatin tone kurr njeher m“harrove mos trokit me n“deren time se ajo eshte mbyll se ne zemren qe e theve kurr ske per ty hyre
Mos me thuaj, mos me thuaj se mke dashuruar tash eshte vone tash eshte vone, vone per tu penduar mos me thuaj, mos me thuaj se mke dashuruar tash eshte vone, tash eshte vone, vone per tu pendua | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:25 am | |
| Berkan - Te dashuroj Fajtor nuk jam nese vec per ty mendoj kudo qe shkoj kudo qe jam fajtore vec ti je te dua marrezisht, per ty vdes dua te bertas me ze bota le ta dije
(refreni) Vetem vetem ti je ajo, qe une enderroj vetem ti je ajo, qe une shikoj smundem me te duroj pa te thene, te dashuroj. Dita me ty fillon, me ty mbaron nje enderr qe vertete qe sperfundon smundem te duroj pa te thene, te dashuroj.
Si kast tregoj nje ndjenje kaq e forte qe dhemb, e mund ta duroj fajtore vec ti je te dua marrezisht, per ty vdes dua te bertas me ze bota le ta dije
(refreni) Vetem vetem ti je ajo, qe une enderroj vetem ti je ajo, qe une shikoj smundem me te duroj pa te thene, te dashuroj. Dita me ty fillon, me ty mbaron nje enderr qe vertete qe sperfundon smundem te duroj pa te thene, te dashuroj.
Ti je ajo qe une enderroj vetem ti je ajo qe une shikoj. Ti je ajo qe une enderroj vetem ti je ajo qe une shikoj smundem me te duroj pa te thene, te dashuroj. Dita me ty fillon, me ty mbaron nje enderr qe vertete qe sperfundon smundem te duroj pa te thene, te dashuroj. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:28 am | |
| Minatori - Te kujtoj dhe nuk kuptoj A do te kuptoj ndonjehere, prej nga me erdhe ti. A thua dole nga zjarri, shkendije e Perendise.
Dhe mbushe Boten me aromen e vdekjes se lehte. Qe zbret nga malet si zogjet, kur nisen ne Jugun e nxehte.
Ne pellemben time ti erdhe e mberdhire si trumcak. Na ishte dimer vetmie, me the, sdo te shkojme shume larg.
Dhe mbushe Boten me aromen e vdekjes se lehte. Qe zbret nga malet si zogjet, kur nisen ne Jugun e nxehte.
Te kujtoj dhe nuk kuptoj, nuk e di a te bera vete. Nuk e di a te humba vete, apo do te kthehesh ndonjehere.
Te kujtoj dhe nuk kuptoj, nuk e di a te bera vete. Apo ndoshta ti zbrite nga qiejt, si shiu ne pranvere.
A do te kuptoj ndonjehere, prej nga me erdhe ti. A thua dole nga zjarri, shkendije e Perendise.
Dhe mbushe Boten me aromen e vdekjes se lehte. Qe zbret nga malet si zogjet, kur nisen ne Jugun e nxehte. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:30 am | |
| Minatori - Te Dua Sa Kosoven Sa here me shikon moj drenushe Bukuria jote me vret si pushke E degjon kete cifteli E kam nis nje kenge per ty E jam vesh me hijeshi Ndoshta ta kthej mendjen ty E hajde dalim o Moj shqipe e malit o E hajde dalim o Tja thome se bashku o
(refreni) Se une te dua sa Teuten Ty te dua sa lahuten Sa Drenicen sa Rrugoven Podujeven, krejt Kosoven o hej Une te dua sa Teuten Une te dua sa lahuten Sa Prishtinen e Gjakoven Ferizajin e krejt Kosoven
Besa bese, moj besen ta kam dhene Per folene qe kemi jeten dome me dhane Rruges tate ti kur shkoje Vetulla jote krah shqiponje Hasmit tend mortaja i ra Syri i keq kurre mos me te pa O hajde dalim o Moj shqipe e malit o
(refreni) Se une te dua sa Teuten Ty te dua sa lahuten Sa Drenicen sa Rrugoven Podujeven, krejt Kosoven o hej Une te dua sa Teuten Une te dua sa lahuten Sa Prishtinen e Gjakoven Ferizajin e krejt Kosoven
Se jam djal o nga Kosova ne cdo hap une ty te kerkova se bukuri si ty nuk gjeta
sa te dua o! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:32 am | |
| Tingulli 3`nt - Te dy Mos me mundo o baby mos me harro jam me ty te dy nuk jam vetem
Qikjo eshte qajo Elvana Gjata qe pren si shpata me kamt e gjata edhe fund te shkurt po mi lidh durt jo jo zemer sban me u ngut sban me mu lut, sban me u tut une ta ha zemren se jam i smut ooww qysh po shkon me qit send ooww kush pe knon n`refren a thu a jam gati a jam qaj Geti a tkam than zemer qe kom met bo veti nuk guxon mas shteti se edhe ti mdon nuk prishet lezeti kur ti e perjeton po po normal qe bon bon bon bon shum mire po shkon si vodka me limon si gjdo send tjeter ma serioz se me seter zemer ti ski faj une jam ujk i vjeter
(refreni)(2x) Mos me mundo o baby mos me harro jam me ty te dy Nuk jam vetem
Ti e din kush te mundon ti e dun kush m`gon ti e din kush te don ti e din me kon e perjeton qdo knaqsi ooww baby je shum ok kur un po knoj ti po kcen kur ti po knon une po kcej heyy me mu je knej ski kurgjo anej qa po te mungon une e gjej qa te mungon une e gjej une e gjej qka sshihet une e verej qka sboj per ty un e they qka kushton per ty e blej ti je okey ti ki me kon knej
(refreni)(2x) Mos me mundo o baby mos me harro jam me ty te dy Nuk jam vetem
Gjithqka ndodh Gjithqka bohet njeri kur don gjithqka arrin gjithqka mrin kur te nimon ni Agon nmikrofon une knoj per shum zemra t`mija kur te marrin pjese edhe Kosova e Shqipnia kjo eshte thjesht dhurate kjo nuk eshte lavdate te ka pas per nje nate edhe per afat gjate gjith jom i njejti gjith jom kan IN jom asi njeri qe kqyri ku pe shtin e edin qysh duhet me ja bo hismetin nese je me baben e ki ndor edhe shtetin dikon e pret shpata dikun e thrret thika kur po knon Elvana po mkujtohen shum qika krejt i kam zemra cila mdon ma shum une i rroki shum zemra veq me ni plumb t`qes n`gjum e te du qdo here ma shume edhe mos harroni se na jem n`mirkrofon
(refreni)(2x) Mos me mundo o baby mos me harro jam me ty te dy Nuk jam vetem | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:35 am | |
| Mensur Kadriu - Ti prane meje hej pa sherim Paska qen kjo dashuri ne shpirtin tim Hej pa gezim Na mbaroj kjo dashurie pa takim
Ti pran e mir je kallxu Per fat keq me tjeter ti kokshe taku Ti pran e mir je kallxu Per fat keq me tjeter ti kokshe taku
Hej smund tjetoj Kur e di se mdeshti edhe me mashtroj Hej smund duroj Kur e di se mdeshti edhe me tradhtoj
Ti pran e mir je kallxu Per fat keq me tjeter ti kokshe taku Ti pran e mir je kallxu Per fat keq me tjeter ti kokshe taku
Ti pran e mir je kallxu Per fat keq me tjeter ti kokshe taku | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:36 am | |
| Mensur Kadriu - Ti prane meje hej pa sherim Paska qen kjo dashuri ne shpirtin tim Hej pa gezim Na mbaroj kjo dashurie pa takim
Hej smund tjetoj Kur e di se mdeshti edhe me mashtroj Hej smund duroj Kur e di se mdeshti edhe me tradhtoj
Ti pran e mir je kallxu Per fat keq me tjeter ti kokshe taku | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:37 am | |
| Alban Skenderaj - Thirrje deshperuar Ju kuptoj o njerez qe kurre sju kane pranuar Ju pranoj o njerez qe kurre sju kane degjuar Ju degjoj o njerez qe zerin ua kane harruar Jo smund tju harroj gjithmone per ju kam per te kenduar
Ju degjoj, ju kuptoj Ju pranoj, jo sju harroj Ju qe buza, sju gezoj Dhe bota ne sofren e saj te pasur Nje luge per ju se shtoi Ju ka ndare , zemren ju ka vrare
(refreni) Nje thirrje te deshperuar qe askush nuk e degjoi Askush nuk e pranoi, Pa nisur perfundoi Liber i pashkruar qe askush nuk e shfletoi I lene ne erresire ku pluhuri e mbuloi
Edhe ne jete (2x) te gjithe luajne per te fituar Por vec per ju loja pa nisur ka perfunduar
Mos hidh nje hap(mos hidh nje hap) ujku dhembet i ka zbuluar Mos hidhni nje hap, toka rreth jush eshte e minuar
Ju degjoj, ju besoj Pasuri mbi varferi, jo se pranoj Ju qe fati ju denoi Dhe bota ne sofren e saj te pasur Nje luge per ju se shtoi
(refreni) Nje thirrje te deshperuar askush nuk e degjoi Akush nuk e pranoi Qe pa nisur perfundoi Liber i pa shkruar qe askush nuk e shfletoi I lene ne erresire ku pluhuri e mbuloi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:41 am | |
| Afrim Muciqi - Ti moj katile Ti ma more jeten time Si ste erdh pak gjynah Ti me le moj pa gezime Kurr smu bre moj mu krah
(refreni) Ti moj katile me harrove mu Zoti ty te rujt moj se une prap te du Ti moj shpirti im me more ne qfe Mos me le moj mos me le Zoti ty te vrafte
Ti mi more enderrat e mia Ty te vraft moj perendia Ty te vrafshin moj te mirat e mia Kurr sedie moj cka eshte dashnia | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:43 am | |
| Mimoza Mustafa - Terri Me Kafshon Per ty kendoj, per ty dot vallzoj veq per vehten une dot lotoj ti nuk e ndjejn ti as nuk e din mua era lotet po mi fshin
Dot mbesim shok mandej kur u ndam zemra kete nuk po e pranon nese njeher bij ne dashuri asnjeher aty ska shoqeri
E jeta shkon ti ende me mungon me beso terri me kafshon e jeta shkon shum per ty kam qare nuk i numroj diten ne kalendar (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:45 am | |
| Adrian Gaxha - Te lutem kthehu Kur me pyesin miqet per ty ,ku je ti? Me te vertete asgje o shpirt une nuk di Shoket me argetojne,si nje femije me mashtrojne Duan mendimet per ty qe tmi largojne
(refreni) Te lutem zemer kthehu ti Jeta ime je vetem ti Te lutem eja dhe mos shko Nga vetmia me shpeto
Desha te te harroj dhe ky mendim mua me mundoj Por si per inat diksuh emrin tend ta mallkoj Shoket me argetojne,si nje femije me mashtrojne Duan mendimet per ty qe tmi largojne Por kot kur zemra ime vetem ty te don
Me beso me beso tani Syte e mi vajtojne Per ty ata lotojne | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 5:47 am | |
| Adrian Trebicka - Trendafile Trendafile flete gjere Eja te te puth njehere Mori vasheza pa meme Eja vemi nde dhe tene
Trendafile flete gjere Eja te te puth njehere Lule je, lule te thone Lule je per tene zone
Trendafile faqe kuqe Eja merre nje burbuqe Eja vere e sillme vere Eja te te puth njehere
Eja vashezo me mua Te te puth sa here qe dua Lule je, lule te thone Lule je per tene zo | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Sat Mar 22, 2008 12:35 am | |
| Adem Ramadani - Vdekja U shtangen dy syte e mi krejt po me pyesin cfare kam pa erdh meleku more vella mue shpirtin me ma marr
Gjithe familja jane tubu shehadet bijn me me kujtu me thote shejtani me mmashtru thuj ska Zot se ke me shpetu
Mu trash gjuha e mu tha trupi akull me eshte be fryma e fundit tash po me del syte e mi mbeten qel
Nisen femijet krejt me qa erdhen miqte prej larg me mpa trupin tim fillun me e la tash xhenaze mua me kan ba
Kur po mbeshtjellin me qefin dale nga dale ne tabut po me shtin kur me percollen prej shtepise me shume vaji ja ka nise
Per mu ka ardh shume xhemat per mbi supe jan tu me mbajt rend ato jane rreshtu namazin me ma fal mua
Krejt per mua po bejn duha e hallall jane tu ma ba tash te varri mua me kan shti e po mbulojne me dhe permbi
Siklet te madh tash jam qellu filloj varri me me shtrengu ehh ky vend eshte shume i zi terr ka e drite spo mund me hi
Dy melek para me kan dale ja kane nise po mbojne suar me thane cke ber per dinin tend e spo mundem xhevap me u dhene | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
| | | | Texte te kengeve | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |