feeds | |
|
| Texte te kengeve | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 1:56 am | |
| Berkan - Buze gremines Buze gremeise arita shume shpejt ku jam sot ku isha une dje iken te gjithe kam mbetur pa dhe gabimet i paguaj shume shtrenjte
Skishe faj per fjalet qe the dot shkojne te gjithe do t'me lejne vete vendin e njejte te solla une vet lotet e tua i paguaj shume shtrenjte
(refreni) Nuk dija te cmoj dashurine dashurine ce me dhe ti tani kur ste kam me ty cka kam humbur tash e di kujtimet i mbaj thelle ne shpirt me ofrojne pak cetesi t'humba per gjithmone une ty s'kthehesh dot kete e di.
Nuk kam dere ku mund te trokas skam njeri me kend mund te flas tash e shoh sa kma gabuar i humba te gjithe i bera te huaj
Fshehtas syve larg te shikoj e shoh qe me nuk te mungoj do ri larg nga ti te premtoj une ty ste meritoj
(refreni)(2x) Nuk dija te cmoj dashurine dashurine ce me dhe ti tani kur ste kam me ty cka kam humbur tash e di kujtimet i mbaj thelle ne shpirt me ofrojne pak cetesi t'humba per gjithmone une ty s'kthehesh dot kete e di. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 1:57 am | |
| Ardit Gjebrea - Bunker Me mijra bunkere i mban permbi vete kjo toke e duruar Shenjtori ai, jane kryqe te rene per supet e tua.
Bunker, Rronte mundimi per nje lufte imagjinare. Bunker, Kur ti enderroje pak drite liri dhe paqe
E dridheshe nen to si ne shtratin e ftohte E qaje si nena qe femije nuk lind dot
(refren) O Zot ne qofsh me mua Me jep nje grusht te forte Ti bie ketij mali me hekur dhe me dore Me diellin perqafuar te puthem dhe nje here Kjo toe e stermunduar rilindje te ndjeje O vella me nje emer jepma pra doren Hapur mbaj zemren ti flasim sot botes
Miliona bunkere mbi shpinen e botes, U ngriten ne shekuj Sa jete pa jetuar, sa enge pa enduar aty jane tretur
Bunker, Jo nuk i ndjeve si stinet kur nderrohen Bunker, Zogjte mbi ty jo nuk vijne te clodhen
Dhe flije si foshnja ne shtratin e ftohte Dhe dridhet e qan se ska kush ta ngrohe
(refren)(2x) O Zot ne qofsh me mua Me jep nje grusht te forte Ti bie ketij mali me hekur dhe me dore Me diellin perqafuar te puthem dhe nje here Kjo toe e stermunduar rilindje te ndjeje O vella me nje emer jepma pra doren Hapur mbaj zemren ti flasim sot botes
Mbi muret qe bien jemi ne | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 1:59 am | |
| TNT - Bjondina Ti e din se zemren ta kam dhane ti e din se endrrat ti kam fale toka le te behet qiell deti le te behet diell mos harro e imja je toka le te behet qiell deti le te behet diell mos harro e imja je
(refreni)(2x) Moj biondine me syte e zi e me buze moj si qerrshi eja belin te ta marr oj zemer o
fjaleve tua gjithnje ju besoj premtimet e mia si harroj toka le te behet qiell deti le te behet diell mos harro e imja je toka le te behet qiell deti le te behet diell mos harro e imja je
(refreni)(3x) Moj biondine me syte e zi e me buze moj si qerrshi eja belin te ta marr oj zemer o | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:04 am | |
| Mihrije Braha - Bota Le Te Behet Flak Per qdo dit ne rruge Mos me ngacmo Axhami je e ndjehesh si hera
Je i ri e enderron Se se kupton As kur je real E as kur gabon
(refreni) Se per pak bota behet flak e flak Po po flak e flak Mos gabo djal e mos prek Une te djeg te djeg
Lun me jete e skuptoon Kur se don
Nje mije here une ty djal me ta than Jo jo kesht me mua nuk ban Mos gabo ti fjal e mos me prek Prekja ime ty te djeg te djeg
(refreni) Se per pak bota behet flak e flak Po po flak e flak Mos gabo djal e mos prek Une te djeg te djeg
Lun me jete e skuptoon Kur se don | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:06 am | |
| Adrian Gaxha - Brilante Me dukesh shume e vecante ke nje stil shume briliant sa e bukur, aq e embel egzotike je. Me shikime po me vret ti po me goje nuk flet kurresesi nga dhembja, me rreh zemra, cmendem per ty.
Ah zemer, ah zemer thuaj nje fjale. Mos me le mua ne vaj.
(refreni)(2x) Brilante, egzotike nuk ka si ti moj. Vasha te tjera me duken njesoj.
Me trego cfare uji pi qe ke gjithe kete bukuri sme le mo, te fle moj, malli per ty. Me shikime po me vret ti po me goje nuk flet kurresesi nga dhembja, me rreh zemra, cmendem per ty.
Ah zemer, ah zemer thuaj nje fjale. Mos me le mua ne vaj.
(refreni)(2x) Brilante, egzotike nuk ka si ti moj. Vasha te tjera me duken njesoj.
(2x) Brilante, egzotike nuk ka si ti moj. Vasha te tjera me duken njesoj.
(Brilante, egzotike) (nuk ka si ti moj.) (Vasha te tjera) (me duken njesoj.)
Brilante, egzotike nuk ka si ti moj. Vasha te tjera me duken njesoj. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:07 am | |
| Shpat Kasapi - Crazy I had a dream before I didnt think it would be me falling in love with you did a dream come true.... i gotta sleep alone im gonna think of you you said i was her once dont wanna be her twice
Why you want to make me crazy crazy o tell me please make some noise just tell me baby tell me baby, tell me baby
Memorize with her stayed with my deeds i feel your touch your warmth are you still here besides i gotta sleep alone im gonna think of you you said i was her once dont want to be her twice | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:08 am | |
| Shpat Kasapi - Cou Rexho Cou mor Rexho dil te lama, Darsem tmadhe pot ban nana, Cou Rexho cou djalo, Cou ma i miri i nanes oh se ska nana tjeter oh Cou Rexho cou djalo, Cou ma i miri i nanes oh se ska nana tjeter oh
Oh mor At tu thaft Jela, Qysh ma mbyte Rexhen nshqelma, Cou Rexho cou djalo, Cou sokol o i nanes o se ska nana tjeter o, Cou Rexho cou djalo, Cou ma i miri i nanes oh se ska nana tjeter oh
Po vin krushqit o rethit malit, Rexha i vdekur o ne grazhd te kalit, Cou Rexho cou djalo, Cou delia i nanes o se ska nana tjeter o, Cou Rexho cou djalo, Cou ma i miri i nanes oh se ska nana tjeter oh
Oh mor krushqi hani-pini, Neser Rexhen ne dhe tma shtini, Cou Rexho cou djalo, Cou delia i nanes o se ska nana tjeter o, Cou Rexho cou djalo, Cou ma i miri i nanes oh se ska nana tjeter oh | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:09 am | |
| Ardit Gjebrea - Cmenduri Perenduar, fundosem me diellin dritheruar, nga prekja - magji ne parajse u gjenda papritur parajsa ime - ti!
enderroja nje bote pa mekate i perhumbur ne puthje pa fund erresira, tundimet e saj i conte, sdi se ku...
cmenduri e shpirtit tim cmenduria ime e perjetshme ku jeton, se di me stuhi e paqe brenda meje kudo te shkosh ne pafundesi, jam ti...
cmenduri e fatit tim cmenduria ime e perjetshme ku jeton, se di po kam zjarrin tend une brenda vetes dhe kur te vdes une prape jetoj tek ti
parfumuar me kripen e detit i praruar nga drita hyjnish mblidhen engjejt, cuditur mbi supe mbi supe engjell - ti
dashurova, pa dashur njeri i penduar, si kurre tani jeta ime, ti falmi fajet falmi fajet, jam njeri njeri... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:11 am | |
| Adem Ramadani - Cajin kur ta pish Qaijn kur ta pish aman aman Qitja pak limane Qaijn kur ta pish aman aman Qitja pak limane Sa per hater tem moj vajz Sa per hater tane Sa per hater tem moj vajz Sa per hater tane
Ujin kur ta pish aman aman Mos e turbullo Ujin kur ta pish aman aman Mos e turbullo Fort te lutem ty oj vajz Kurr mos me harro Fort te lutem ty oj vajz Kurr mos me harro
Zogu e don malin aman aman Peshku e don detin Zogu e don malin aman aman Peshku e don detin Te kam dashtur ty oj vajz Ma shum se vetvetin Te kam dashtur ty oj vajz Ma shum se vetvetin
Dola ne dritare aman aman Une tuj shikju Dola ne dritare aman aman Une tuj shikju E harrova veten oj vajz Per ty tuj mendu E harrova veten oj vajz Per ty tuj mendu Aj qka me ba me hek ket merzie nkafe nkafe gjithe diten po rrie | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:13 am | |
| WNC - Ca Kom Pas Ca kom pas, njeri qe pa pare mbijke pas Edhe token ku kam fshehur 4 pare 4 thas Edhe kerre 2 edhe syzat qe mi kan thy Edhe shpin qe para bombardimeve e kam ly Edhe pllumin nkry, tmirat nsy, edhe gipsin ndor i kam pas edhe skijat qe kurr nuk I kam perdor e kam pas edhe kompjuterin Sega Mega Drive edhe koncertin e grupit tim te incizur live
Ca kom pas tjeter, e kom pas edhe nje dhurat Edhe audiomediat tome, bashk me to edhe nje bosht Edhe plluma, pula, edhe qenin bull me kerrin tull Edhe studion e prish, edhe stergjyshi mboni bisht
E kom pas une motorrin qe me harxhonte flake Edhe ciken e tezes tmamit qe pinte vec kompot E kom pas edhe nje lepur ne vend te karrotes hajke hekur Edhe nje ortak nbiznes e ka pas rolin Pis
Edhe nje femer e kom pas qe me te kohe kom pas kalu E kom pas edhe nje ender qe ne Londer me shku Edhe trupin e mire e kom pas, por jom trash Edhe nje shok me floket si iriq, kokic I kom pas edhe nji mi, po tash kam gjashtedhjet e tri Edhe nje kojshi plak, edhe nje tjeter per merak Edhe iden, edhe planin qysh me bo mize balen I kom pas krejt kto, por tash nuk kom kurgjo.
(refreni)(4x) E dikur I kom pas une krejt E kom pas, ca kom pas I kom hup
E un I kom pas, ca kom pas sdi a e dini E kom pase inati frizures si Riki Mrtini Edhe krevetin me uj edhe grun qe mbente huj Edhe kerrin me druj, edhe plaget deriu ngoj E kom pas edhe sahatin qe mhupke shum koh Edhe dy msuse n.fillore qe kom pas flejt me to Edhe patikat adisas qe mshkojshin mbas Ca kom pas more tjeter, edhe nji kompas.
Edhe nji kafiq tflliqte, qe nuk hijke kurkush hic E kom pas edhe nji stan, aroplan karavan Edhe sajen baba dimri per vit tri qe ma ka pru E kom pas edhe dajen qe kish qef gjunjt me ja kru
Edhe telefonin mobill qe ma ka prish ,ji debill E kom pas nje dit tuj lujt me te mka ra permbi Edhe kopshtim zoologjik edhe kapucin magjik Edhe nje budall nmehall qe kumllat mi ka kall Edhe shkaun qe veten e ka vrar e kom pas perball E kom pas edhe nje kauc tbom tuc Edhe nje leter tbome duc Edhe nje luster tkuq Edhe kom pas edhe mend por tash nuk kom asnje send
Un e kom pas krokodilin la costa Edhe fabriken ku I bejshin elefantat tosta E kom pas edhe nje zhiraf qe bejke cka dojke E kom pas edhe nje papagaj qe kurr nuk kish faj (aigh) Edhe shefin prej ankare edhe sjepin ton pa pare Edhe ciken e kojshis qe ngaiher I vijke mbare Edhe kollin e keq po shyqyr Zotit mu ndreq E nji koh I kom pas do dinara nxhep
(refreni)(4x) E dikur I kom pas une krejt E kom pas, ca kom pas I kom hup
E kom pas edhe nji shoqe qe shkojke nerva shum E kom pas edhe nji shok, qe I shkreti I kendu drun Kompjuterin pa printer qe punonte vetem terr Edhe nje mjeshter qe nvend tbukes hante mallterr
E kom pas edhe nje ur tmbarume me gur E kom pas njof gru me shtat femij qe kurr nuk ka pas burr Edhe dy portokalle edhe vetem nje banane Edhe njenen qe hajke me prejardhje indiane Un e kom pas edhe fatin e zi Edhe dajen ne Sicili qe shitet fara per mafi edhe, edhe veshin e vram qe kom pas bo vath edhe nje kredi qe kom pas per me ble nje magar
I kom pas do torba qe I kom pas qep kahere Edhe nje kerr qe kom bo sudar menjeher E kom pase edhe nje jo qe me vone mu bo po I kom pas do gjela deti qe mbarojshin von Ca kom pas un tjeter e kom pas edhe nje mace Edhe mariuanen qe me kese e mcefsha nbahce E kom pas edhe nje qellim deri nperfundim Edhe maicen qe e kom ble ne lirim, ne vetsherbim Edhe nje kasap tmencem edhe kalin e madhim Edhe njonin nperfundim nbanes qe mthoshte mos bertit I kom pas krejt kto, I ndigon ca po thom E kom pas edhe nje kondom, por tash kurgjo nuk kom! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:15 am | |
| Xhelal Xheladini - Cdo nate ne enderr me vjen Cdo nate ne enderr mvjen afrohem, por smund ta prek E shoh, dua ta shtrengoj ajo merr nje tjeter forme.
Te nje drite tlarget, drite tkthjellet me therret e une eci drejt asaj.
Cdo nate ne enderr me vjen dhe tek veshi embel me rrefen Se me do ajo me thot dhe nga syte i pikojne ca pika lot.
Si ta kthej endrren ne realitet te rri me te vetem nje moment Enderr e hidhur pse me mashtron realiteti me helmon.
Zeri i saj edhe rrugeve me ndjek me eshte bere obsesion i vertete Kthej koken menjane, shoh nje tjeter, qe shume i perngjan | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:15 am | |
| Adelina Ismajli - Cigarxhiu im i vogel Eshte ftohte ne kete qytet e ai prap shetitet vet dora e vogel prap eshte ngrije a do ta shes edhe nje kuti? Ngadal me turp shikon doren e vogel e afron, don nje cigaree?- lehtas pyet shpresa dhe dhembja ja prekin syte. A do te shkosh sonte ne shtepi edhe sa goje te presin ne votere a do te kesh buke ne sofer? Kur do te ngrohen ato duar, kur do ta shijosh ti boten cigarxhiu im i vogel Gjithe kalojne e nuk e vrejne ai shikon se a do te blejne, mendon me vete e nuk e din. A kane buke ata ne shtepi? Ateherenje vrull e rremben krenarine anash e lene, dhe prap degjon ate ze femiju a do cigare zoteriu? A do te shkosh sonte ne shtepi edhe sa goje te presin ne votere a do te kesh buke ne sofer? Kur do te ngrohen ato duar, kur do ta shijosh ti boten cigarxhiu im i vogel | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:19 am | |
| Alketa Vejsiu - Dont surrender Calling softly to him U dont have to begin To get him back into your arms again.
I knew right from the start He would play and break your heart Youre an angel,and hes not for you
It ain“t easy babe, falling in love I have to pray for help To someone up above
(refreni) Dont Surrender And Let your heart give in He is cheating you the same again Slow down, sister take your time Dont Surrender Now your heart is weak Love will take us down to Happiness Street Slow down, let me take you away
He just wants to be friends This cant really be the end I dont wanna cry again yeas Hell always change his mind, He thinks that love is blind, But lately I can see the light (2nd voice) Girl you say its been that way all along. Hell never learn until you teach him whats wrong.
(refreni) Dont Surrender And Let your heart give in He is cheating you the same again Slow down, sister take your time Dont Surrender Now your heart is weak Love will take us down to Happiness Street Slow down, let me take you away Add ch:
Never be the same again Don“t let you walk into the rain, Baby yeah.. Dont Surrender now your heart is weak Love breaks down a one way street Baby Yeah
Stop your heart give in Cheating you the same again Dont let u walk into the rain | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:20 am | |
| Hekuran Krasniqi - Darka sontee ne nat pranvere lulet i kam zgjedh per ty te vendi i rezervuar ty ste shoh me sy sonteee po vonohesh porosis per ty ti sme je perball sikur zemra don me u thy
(refreni) darka mbet e shtruar per nje koh te gjate lulet po me thahen pa ty ne ket nate ne mes meje teje nuk eshte si me pare ti je tash me tjetrin ne nje tjeter darke
sontee ne nat pranvere lulet i kam zgjedh per ty te vendi i rezervuar ty ste shoh me sy sonteee po vonohesh porosis per ty ti sme je perball sikur zemra don me u thy
(refreni) darka mbet e shtruar per nje koh te gjate lulet po me thahen pa ty ne ket nate ne mes meje teje nuk eshte si me pare ti je tash me tjetrin ne nje tjeter darke | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:23 am | |
| Adem Ramadani - Duaja e nenes Hala drita mir pa dal Veq sabahin sa e kam fal Jam morr ngryk me bab e non Fort merzit nona u kan Lot per faqe nuk poj nal Jam ba gati per me dal Eh hallal banma ti oj non Tash po shkoj vet ka met lon Tkoft hallal nona bertiti Udha mbar bir ishallah priti Po ta lo nona amanet Se n“gurbet ke me kon vet Mos shko nones punve T“kqia Se haram sdvyn pasunia Bereqet nashti me pas Mej nimu gjeth fukaras Edhe i fjal nona me ta than Namazin kurr mos me lan Ke kujdes mos u qo pesh Ehhhhhej Soti t“she ku do qet jesh
Ehhhhej Dita e par non ne Gurbet Silu pshtilu meta vet Me shkoj dita pa buk e ujj E poj dham koka veni huj Nja dy jav non qashtu m“shkun Tej sa gjeta mej i ven pun Taman pak jam rahatu Nzuni puna mir me shku E do pare i kam tubu E kam ba njet non me ti qu Fort per juve Zemra m“qan Se e di qysh ju kam lan Hajt oj nan ti dert mos ki Ohhhhhhho Fjalve tua prap sju bi
Ehhhhej Qekja pun gjat spaska shkue Nisi moni me u dobsue Tuj dal naten me shoqni Nisa vetit mej dhan liri Nisa paret mej harxhu E Namazin me rralu En Kafe n“kafe pa ja da Shkojsha naten visha n“sabah En dulni veni m“qelke Drita Shahadet ma me ra nuk dita Em hupi menja u bona hor Em hupi vlla udha n“oborr Kat ja mesy tash nuk pe di Prej sikletit n“zuna me pi Ahh gurbet be ti dash fare ohhhhho Qysh um bone per pes pare
Ehhhhhej Kur nje nat ne drit te hanes Em kopi madhi madhi nanes Shpejt e shpejt n“telefon shkova Qka m kan ndodh krejt i kallxova Kur ja tha fjalt njo nga njo Ja ka nis nona me qa lot poj vjedhin sikur lumi Ishte n“graten spe merr mo gjumi E u qoj kadal nga dal Dy reqat mes nat poj fal Eh durt nga qjeli i ka que E allahut jo drejtue Oj Meshir qe je en Arabi Shpresa e fundit per mu je ti Zoti jem tlutna mem nimu Djalin tem me ma udhzu Zoni nanes larg paska shkue Shtat kapqjel e kan ndegjue Meshira e Zotit e ka kaplue Ehhhhh E duan ja ka pranu ehhh
Ehhhej Kush te Zoti kerkon falje Nuk ka pun qes ska rrug dalje Ngoni shok ngoni vllazni Po jau la ni porosi Ne gurbet kush do me dal N“daq me shku vllazen puna mar Puna Mar vlla n“daq me shkue Urrnat Zoti n“men mja que Sta hup menen jo kurr gurbeti Kur allahun e ke meveti Un perveten shum gobova Rrugn e zotit kur e leshova Se ki din vlla e ka ni ren Me punu duhesh me men Se per ndryshe devi jo Ohhhhhhhho Jet pa di Ah jet pa imon ehhhhhhhhhh | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:24 am | |
| Dua te vdes dhe pse jam i ri ndoshta kur do degjosh do tė qash edhe ti
Por dije se kam vdekur dhe zemra mu be hi dhe s'mendoj me pėr ty
Ndoshta do tė gėzohesh se nga unė do lirohesh ndoshta do tė qash se nga unė do tė ndahesh
Por dije se kam vdekur dhe zemra mu be hi dhe s'mendoj me pėr ty | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:25 am | |
| Unikatil - Dallash qergash Kurrgjo Skan Shpik, Qa Kan Me Shpik Kurrgjo Ska Ndodh, Qa Ka Me Ndodh Kurrgjo Skan Ik Qa, Kan Me Ik Kurrgjo Skom Bo Qa, Kom Me Bo Me Fjal Trona Si Balena, Kur Pi Gjuj Anena SHQIPE Po Perbena Shkurt, Jena Qa Jena Diqka Qe Ti Kur Smun Me Kon Diqka Qe, Me Q* At Non Kurrkush Tk*rit Nuk Ta Ngon At Kong Rrej Qa Tdush Bile Edhe Un Pot Thom Thuj Qa Tdush Vetit Qefin Pi Ja Bon SHQIPE Spo Shkon Ta Ka Lshu OKUMLLATORI Jo Qi Je Npenzion Po Un Tkalla Si KOFTORI Npaq Problem Me Kto Qe Thash Kallzo, Mos E Le Per Neser Ti Je Veq Ni TINGULL Une Jom ORKESTeR 100 ENISA Mu Bo Bashk Ti Apet Te Mbret Dallash Qargash Mos Fol Se Tprej Si Dash A Po Dokna Qi Jom Idhnushem ? Qeshtu Jom Kur Jom Gzushem Pe Shoh Qi Je Pikllushem Se Nona Jote eUn Po Dushem Sa Shkolla E HAJVANI Jon Qu Kunder Ni HAJVANI 100 Zogj Tpulav Kunder Ni LUANI
(refreni)(2x) Jom I Smut Seriozisht I Smut Mos Luj **** Ti Q* Trut Me Gabu Mu Ngut Un Ket Sen Skom Dasht Me Bo Po Ju Vet Um Keni Shti Tash Me Bo Mia Ni Zonin Un Robt Np*dh Jav Q*
A Pe Shihni Q*mt E Nanes Pi Vjen Era Kejt Disfat Jeni Kap E Jeni Mledh, Jeni Bo Si Grat Per Ni REBEL Qi Ju Zhduki Me Temel Hej, O HARABEL Ti Po Hin Po Nuk Po Del Q*fsha Kryt E Dibidusit A Pe Sheh Qysh Hine Llugs Ti Sje RRITMI RRUGS I K*RIT Un Jom RRITMI RRUGS Ti Bon Muzik Per Paqa Jo Rrugaca Mos Jeni Thmiaca Se Un Kom Ilaqa E Ti TINGULLI I K*rit Qi Zguxon Me Ma Sha Nanen E Kom Ni Lajm Per Ty SHQIPE, Ta Honksha Un Tanen Kshyre Kur Tum Shan Tash, E Rroki Sikleti SHQIPE Mos Harro Se Bjen Nkundershtim Me Veti Manej Kapi Kontrolloj Kejt PRISHTINEN Tzo E Tq* Nanen Si Ata Per ADELINEN Q*mt E Nanes Duhet Mu Rujt Kur, Folin Per VIKTORIN Se Kom Goxha Ushtar Tgatshem Me Ta Qel Ty Vorrin
(refreni)(2x) Jom I Smut Seriozisht I Smut Mos Luj **** Ti Q* Trut Me Gabu Mu Ngut Un Ket Sen Skom Dasht Me Bo Po Ju Vet Um Keni Shti Tash Me Bo Mia Ni Zonin Un Robt Np*dh Jav Q* | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:26 am | |
| Ligji Rruges - Droga dhe krimi Nditen e sotit veq alltija jan tu ni, njoni del kerset e krejt tjert shkojn nshpi me ni an alltin gjointin tjeter gjep pantollat i leshon tipi ja nis me ngu rap. me keto dy tri sene ky gangster ka mu bo e ne rrug kur del sguxon mi bo kerkush zo. del hec gjan thu se e ka qliru kosoven pak me kqyr shtremt me niher ta shan nonen se qat moment meniher ferka ja nis kur esheh se dikush i kish lajmru policis se veq per qat kqyrme aj hallakam e bon kerkush nuk e din se kush kan po e shan e keshtu qajo ferk mbaron per qat dit kurgja ska ndodh qat dit qa ka me ndhodh tjter dit. se per gangsterizem neve sna kalon kerkush se plot thmi ndit sotit me alltija jan mush.
Se keshtu e qojn jeten gangsterat ne prishtin. se keshtu e qojn jeten rinija ne prishtin
Se per mariuhan skena qa me fol . pa e ngre ni tim tipi nuk shkon nshkoll e kur tshkon nshkoll aj hallakam e qon aj nis mi gju karrikat e profesorat i shan kerkush sguxon mi bo zo e krejt rrugen ja leshojn e per dy tri dit prej shkolle e prejashtojn atij nuk aj nin se krejt rrotsome i qon se veq me allti e me drog dhe me sex jeten e vazhdon e ne anen tjeter nuk ka shpi as bab e as non baba e qet prej shpis se me drog jeten pe qon krejt jeta i shkon ne stacionet e policis tu i tregu atyre se si droges ja ka nis.. keshtu aj nu ke din se ku e ka shpin qe flen ne rrug tipit nuk aj nin keshtu ketij gangsteri keshtu i shkon jeta si tmet pa drog i shet teshat e veta... perseri keshtu jeta atij i shkon me drog dhe me krim aj ende ketu jeton deh vrasje te reja per qdo dit bon por nje dit gang-bang keshtu dot perfundon..
Se keshtu e qojn jeten gangsterat ne prishtin. se keshtu e qojn jeten rinija ne prishtin
Kthehet mbrpasht jeten se kupton e nese se kupton aj smund ta perballon siguri ketu kerkun nuk ki se ne ket qytet veq alltija jan tu ni pra,keshtu e qojn jeten gangsterat , kryt i shkon atij qe i shan reperat e pra keshtu ligji i rruges qe jemi tu kendu dhe ket gje send ju nuk ban me harru, nese skeni ni per neve ,kurr skeni ndigju ateher e kini shancen neve tash me na ngu se ataqe na kan inati let na ngojn se jan nje grup qe veq hip hop kendojm e per fund veq muj me ju than tung se ky sen ketu po merr fund.... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:27 am | |
| Leonora Poloska - Do te digjesh Pse ne enderr shpesh te shoh, edhe pse ste njoh e as emrin nuk ta di, e vertete apo iluzion eshte kjo dashuri, qe une e ndjej per ty
Obsesion ti me je bere, enderra shpejt mbarroj per mua nuk mjafton, Sikur nata te behet dite, e ty tet kem prane me ty e lumtur tjam.
(refreni) Do te digjesh do te shkrihesh do tshterngoj nga dora ste leshoj, Do te digjesh nga dashuria e une do te mashtroj me buzet e mia | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:29 am | |
| Shpat Kasapi - Do ta fal Nje rruze Ste kam afer disa muaj Malli po me mer Ah, kjo vere shum e gjate Me trokit nje her E bukur si flutur me dukesh perher Te prita ne dere oj lule me er
(refreni)(2x) Do te fal nje do te fal nje rruze Afrohu Dot te fal nje dot te fal nje puthje Tperveluar
Hajde Hajde vasha te holla te trasha dridhe dridhe trupin luje luje belin Hajde se do te dalim tshetisim me kerin mere edhe qenin hajda hajde opa se do tlujm do tkercejm deri ne mengjes do tkendojm hip hop deri sa tjemi tok cdo her dot te mbesin mos shif interesin je ma e bukura
Eja ti eja ma vrap eja se dot te digjesh prap
(refreni)(2x) Do te fal nje do te fal nje rruze Afrohu Dot te fal nje dot te fal nje puthje Tperveluar | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:39 am | |
| Marigona - Dashni Me Brin Ky nuk eshte vazhdimi i "ani nasht" Por jo qe une skam dasht Goja si qet te njejtat fjale Se mas veshve mka dale
Por kjo kenge eshte per te njejten qik Qe me ne fund spat kah me mik E tash prap jam ne te njejtin vend Aty ku dikur qendroja pa mend
Tash po mdoket qe jam pertri Apo qe cdo dite po mrri-tet Zemra qe je me mu Ani Nasht se mu pagu
Nashta vetni pse prap po shkruj Boll kam duru e mo spo muj Mka bo hi e mka bo prush Cka kam hjek une, ska hjek kush
(refreni) Prej fillimit nisemi prap Por tash kena ku mu kap Ish ma mire se qe kam kujtu mos besofshit vetemni mu | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:40 am | |
| Java po ti kish gjashte dit E diell mos tkishte kur Do te ndjehesha une vet Shum me i forte si gur
Dielen planet po mi prish dhe pres at dit te me vish ti e sme vjen asesi
(refreni) Depresive javet jane e diela me mbyt kur mendoj se ty te takova at dit sikur kte djal mos te kish une do te isha vet po cti besh javes qe shtate dit duhet ti kete
Te dielen une nuk te pash ne mendje kam fiksu nuk mundem dhe po te du ty me te haru
Dielen planet po mi prish dhe pres at dit te me vish ti e sme vjen asesi
(refreni)(3x) Depresive javet jane e diela me mbyt kur mendoj se ty te takova at dit sikur kte djal mos te kish une do te isha vet po cti besh javes qe shtate dit duhet ti kete | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:42 am | |
| Alban Skenderaj - Dicka Dicka qe me ngacmon Dicka qe me pushton Dicka qe nuk arrij Dicka qe vjen nga ti Dicka qe fort kerkoj Dicka qe enderroj Dicka qe e ke ti Dicka qe nuk arrij
Dicka me ka verbuar Nuk isha i mesuar Me ben te fluturoj Vetem kaq kuptoj
Qe atehere une kohen Nuk e kam ndjere Zerin tend degjoj dhe boten e harroj
(refreni) Gjerat nuk kane me vlere Kur zerin tend degjoj Dhe une si perhere boten e harroj Dhe une si perhere Kur zerin tend degjoj Gjerat nuk kane me vlere dhe boten e harroj
Dicka qe me ngacmon Dicka qe me pushton Dicka qe nuk arrij Dicka qe vjen nga ti Dicka qe fort kerkoj Dicka qe enderoj Dicka qe e ke ti Dicka qe nuk arrij
Dicka me ka verbuar Nuk isha i mesuar Me ben te fluturoj Vetem kaq kuptoj
Qe at here un kohen nuk e kam ndier zerin ten degjoj dhe boten e harroj
(refreni) Gjerat nuk kane me vlere Kur zerin tend degjoj Dhe une si perhere boten e harroj Dhe une si perhere Kur zerin tend degjoj Gjerat nuk kane me vlere dhe boten e harroj | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:43 am | |
| Tingulli 3`nt - Droge per vesht Ngoje qysh tkall kur te knoj une tjert vithen si qdo kang hit e boj une shum mushen po neve sun na mrrijn prej qiellit bijn e sun qoj as pluhun nprishtin e di qe folet se na sen spo punojm e di qe kang e tona mo sjon ka ngojn po mir qe sa her tlypni une jav vertetoj gishtin e kom npun kur doni potpurie po ju lshoj e tasht...kshyte theje pak ma mu , maje nalt homie e verteta jo prralla nwebsite drog per vesh shes autostrada per tripa kur tju shiten e rrejn pidhi qihet ngjipa tingulli 3nt,infinit bomb per konkurenc ski nevoj me na lyp se na ke nqdo frekuenc un nuk shes men , sun e mrrin venin tem sheh anderr po nuk po merr po ski ven nkang tem
Un jom qai qe gjithmon jom FIT un jom i pari qdo DIT se e boj moti ket SHIT aha a e din qe tlodhi qdo dit e boj qdo dit ka ni hit se ktu ka Bab-Infinit Yeah
Gold ghetto ghetto gold in this shit njeri qe ta kall bothen pa qiprit *mu um gjen* aty ku ka bari bari qdo dit ku qdo kang o hit ku njerz e mi jon IN IT jom ilaqi ma i mir me ta hup karieren HEJ une e msheli deren. une e di qe kerkush sun e bon ket sen AHA e verteta o ktu futja ati qe rren AHA po boj refren sa me thon po boj refren. pse?se ky o hiti i 1milion me ren hey ghost shum po du me dit pse njerzt po kapen per kari tem a nashta o shum i madh e o ka nzen shum ven *a thu* nejse futja se sja vlen mi permen po menojn qe ja u then , po let menojn so problem HOU se ata qe kan thy gjithmon prap e thejjjjnnn ndoshta edhe tjert veten dikun e gjejnnn shum ka njerz qe veten pe genjejnnn e un nuk shes kurrgjo po kejt nfund e blejn yeah!
Un jom qai qe gjithmon jom FIT un jom i pari qdo DIT se e boj moti ket SHIT aha a e din qe tlodhi qdo dit e boj qdo dit ka ni hit se ktu ka Bab-Infinit Yeah
550 per her tpar kuptimi i rilindjes dul e mesjeta shkoj 2007 ka me u majt nmen kur skena me mor kejt kundershtart i deklasoj ni kej,ni ghost veq kualitet asi qe konsumojn rep e di qe tvi inat e fjala nvesh tvet po su mha kari a tpelqejn trip jom e sum kerrset mos um qo kry kur del para meje se sjom prej atyve qe vdesin para teje maje veten nmikrofon kur tom kshyr nsy ngoje agjin plak fjalt e tua tu i pshty se ti sje kurrgjo ski koqe me u kon para meje do sene qe je tu i pa tasht agji i ka ..... mos kesh pak shpejt e ske tum fillit agji moti e ngre zhag repin e smoke-it
Un jom qai qe gjithmon jom FIT un jom i pari qdo DIT se e boj moti ket SHIT aha a e din qe tlodhi qdo dit e boj qdo dit ka ni hit se ktu ka Bab-Infinit Yeah | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:45 am | |
| Sami Kallmi - Dy fjale magjike
Te dua shume,jane fjale keto dy fjal magjike,doja te thonja po ti e dashur me ike
Te lutem shume mos e mundo ti veten tende te dua shume jeten me ju do ta kaloj te dashuroj
A me do Te dua shume Therrit me fort. te dua shume.
Nga ty e dashur po kerkoj qe te me thuash, me ty jeten deri ne vdekje, jeten me ty do ta kaloj.
Per ty mendoj se te dashuroj a me beson ti,jam shume e re Nuk e di fjalen Tradheti ne dashuri.
A me do Te dua shume Therrit me fort Te dua shume
</TD> | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:46 am | |
| Sabri Fejzullahu - Do te kemi shqiptari
Do te kemi Shqiperi, Kur te bien ne dashuri, Nje vajzushe nga Vlora, Djaloshi nga Bajgora. Nje vajzushe nga Vlora, djaloshi nga Bajgora.
Do ta kemi Shqiperine, kur te marr nuse ne Janine, nje i lindur ne Koplik te punoje ne Kacanik. Nje i lindur ne Koplik te punoje ne Kacanik.
Do te kemi Shqiperine, kur nUlqin, Presheve, Smokthine cuna e cupa shqipetare, te nxene nga nje abetare. Cuna e cupa shqipetare te nxene nga nje abetare.
Do te kemi Shqiperi, kur ne Durres, Struge, Cameri, te nisemi me veture, te pime kafe per mature Te nisemi me veture te pime kafe per mature
Do te kemi Shqiperi, kur nga jug e nga veri, do te shkojme rend e rend, ne nje shfaqje a gazmend. Do te shkojme rend e rend nga nje shfaqje a gazmend.
Dhe kur tluajme po ato valle, dhe te kemi po ato halle, me nje gjak e shpirt te ri do te jemi Shqiperi. Me nje gjak e shpirt te ri | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:47 am | |
| Ilir Shaqiri - Drenicakja Rruget nisin rruget cojne Rruge pa fund e pa mbarim Nje me kthen deri tek ti Drenicakja e shpirtit tim.
Bota ka kenget e veta Ku vlon etshtem dashuria, Por une vdes per syrin tend Moj lirike e kengeve tmia
Ti qe rrezen ja fal diellit Kur me merr ne perqafim Ti qe drite mi fale syrit Drenicakja e shpirtit tim
Moj Drenushe, moj Drenicake Qe ma ndeze zemren flake Dielli tha kur te pa Hijeshi bota pa ty nuk ka Moj Drenushe moj Drenicake Qe ma ndeze zemren flake Buzeqershi moj syqiellore Ne ty shkrihen yjet prore Bukuri moj engjellore. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:48 am | |
| Zyber Avdiu - Dashuri Vetem zoti, perendia qe mi din hallet e mia nga kta sy spom teret loti ne vetmi pom kalon moti
(refreni)(2x) Dashuri, ndihmoj zemres time se eshte e vetmuar dashuri, ndihmon tlutem ne rini
Vetem zoti, perendia e kupton se cesht vetmia nga kta sy, spom teret loti ne vetmi pom kalon moti
(refreni)(2x) Dashuri, ndihmoj zemres time se eshte e vetmuar dashuri, ndihmon tlutem ne rini | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:50 am | |
| Marsela Haxharri - Dashurija Jon Se harroj dot ate nate ce ne dy ishim bashke si harroj dot ato fjal ce mi the more djal. neper mendje i kujtoj fjalet ce me the kurr ne jet sdo ti harroj.
dashuria jon ka nje arome te mire sikur dy zemra ne dashuri. si nje flutur gjithmone fluturonte sa here dikush na shikonte me e malle dashuria jon u bente.
2.Neve te gjith na kane inat se jemi te lumtur me dashurine ce per njeni tjetrin mbajm . por neve nuk na interreson se njeri tjetrin shum e adhurojm. djalo un te ndjej , djalo un te dua dashuria jon kurr ska per te mbaruar . se ti je jeta ime kurr ne jete nuk kam me vujtur se ne zemren tende un jam futur.
Dhe kurr nuk kam per te dal edhe kur te vdes ne zemren tende un do te jem gjall , prandaj un te kam thene si dashurine ton kurr ne jete skam pare ndonje here. dashuria jon gjithmone do jetoj zemren dhe shpirtin ty un do ta dhuroj gjithmone ne zemrat e njeri tjetrit ne do te jetojm | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:51 am | |
| Adem Ramadani - Dunjaja qenka bosh Gjurmova pas lumturise lypa ne toke e lypa ne det nuk lash vend pa e kerku lumturi ne ket bote skam gjet
Me ne fund e kam kuptu se dunjaja qenka bosh jo nuk vlen per ate me dhene asnje lire e asnje grosh
Mos u ndal shume o njeri ne stacionin e dunjas kalimtare je ne ket bote ahiret vella ka me pas
Se kjo jete eshte shume e shkurt dhe kalon hiq pa me e verejt ate qe ke me punu ne ahiret vella ke me gjet
Te mjafton ty nje kafshate harro ti dinarin tand pse behesht aq dore shtrengum a e din se krejt ke me i lan
Shfrytezo kohen ne rini se sedin a behesh plak kush eshte ai qe te dha liri e smerzitesh ti aspak
Mos u ndal shume o njeri ne stacionin e dunjas kalimtare je ne ket bote ahiret vella ka me pas
Se kjo jete eshte shume e shkurt dhe kalon hiq pa me e verejt ate qe ke me punu ne ahiret vella ke me gjet
Dhe cdo dite vjen dite e re e therret leshon nje ze ke kujdes thot o njeri tash po shkoj e kurre svij me
Mire a keq cka ke punu te gjitha une i shenoj para Zotit ke me u taku librin tend kur ta shpaloj
Mos gabo ti e me than hajt se ka kohe jam i ri exheli saber nuk ban ai te vjen ne befasi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:53 am | |
| Adem Ramadani - Dola nbahce Jalla dola nbahce me hjek pak merzi oh mka marre malli moj zemer vec me tpa me sy (2x)
Lule trendafile emnin ty ta thon se je ma e bukra moj zemer ne mahallen tone
Luj moj qike moj lulja e pridhit ja ke marre zanin bilbilit (2x) E luj moj qike moj freskja e lumit ja ke marre moj gushen pllumit (2x)
Luj moj qike moj kanga e malit ja ke marre moj zemren djalit (2x) E hajt moj qike moj dile te dera se pa ty moj sqel pranvera. (2x | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:54 am | |
| Adem Ramadani - Dasma Hajde Hajde sonte knojna nimiher perhajr ja bojna dyve Zoti ju Bekoft me Mirsi jeta ju shkoft.
Hajde Hajde sonte knojna nimiher perhajr ja bojna dyve Zoti ju Bekoft me Mirsi jeta ju shkoft.
Dy Bylbila ku ernojn Deg em Deg Selam na qojn Hajde sonte Krejt po Shkojm Darsem Vllaut ja heshojm
Dy Bylbila ku ernojn Deg em Deg Selam na qojn Hajde sonte Krejt po Shkojm Darsemen Vllaut ja heshojm
Hajde Hajde sonte knojna nimiher perhajr ja bojna dyve Zoti ju Bekoft me Mirsi jeta ju shkoft.
Hajde more Dhanderr hajde ti tuj kesh teshat e dhandrris sasht kollaj mej vesh
Trandofili qel n“motmot dhandrri jon maj miri sot Sa ka toka uj me pi paqit gjithmon lumturi
Trandofili qel n“motmot dhandrri jon maj miri sot Sa ka toka uj me pi paqit gjithmon lumturi
Bajm Hajgare Muhabet i thajm Dhandrrit ban hysmet na bre vlla nuk tkena faj tka ra sonte me qit qaj
Bajm Hajgare Muhabet i thajm Dhandrrit ban hysmet na bre vlla nuk tkena faj tka ra sonte me qit qaj
Hajde Hajde sonte knojna nimiher perhajr ja bojna dyve Zoti ju Bekoft me Mirsi jeta ju shkoft. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:55 am | |
| Adem Ramadani - Dashurine tone kush smund me e ndal Madh ei vogel nkame jan qu dashnin tone dojn me e pengu nuk di pse kta po e bajne kujna rrugen ja kem zane (2x)
Ani dashnin tone kush smund me ndal veq ni zote qe na ka fale ani kush mundohet me na qa i shkoft moti tan tuj kajt (2x)
Lumet na qe ken dashni kush ja thote nu ka rendsi na gjithmone bashke ke me kan sikur dielli kurr rrezon (2x)
Ani dashnin tone kush smund me ndal veq ni zote qe na ka fale ani kush mundohet me na qa i shkoft moti tan tuj kajt (4x)
10 persona kane shikuar kete faqe! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:56 am | |
| Eh dada sale aman oj dada sofie (2x) dada sale oj dada sofie
Ani mbushnaj gotat aman oh moj per mei pie (2x)
Jallah as i mbushi e moj asi fije se une babe e nane moj zemer o i kam zotnie (2x)
Eh dada sale aman oj dada shyrete (2x) dada sale oj dada shyhrete
Ani mbushnaj gotat aman oh moj me sherbet (2x)
Jallah as i mbushi e moj asi fije se une babe e nane moj zemer o i kam zotnie (2x)
Edhe Dada Sale aman oj Dada Sofie Dada Sale oj Dada Sofie
Edhe mbushnja gotat oh moj per mei pie ahh mbushnja gota jallah per mei pi | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:57 am | |
| Sikur dielli i Sahares E pervelon shpirtin e vajzes Si dukati i Sulltanit I verbon dy syte e djalit
Kurse mua mka kushtuar Sa krejt nafta e Kuvajtit Ajo dashuri
Tu kam dridh ne duar Per ty kam jetuar 1001 nete te kam enderuar E gjithe bota nthember vetem ti ne zemer Por dashuri qenka Emer per femer | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:58 am | |
| Zanfina Ismajli - Dashnoret e Ferrarit
Une vetem une kam qen me ty kur skishe pare as pijen me pagu une vetem une isha aty me te gjithe shoket une me te pajtu
Per ty kam ble per ty jam rreh ty te kam fsheh te kam sheru kam rreziku me te shpetu.
E ti tash nferrari sillesh sa e sa loqka per ty po perdridhen dojn te jen femra e tparrit jo tuat po dashnoret e Ferrarit
Ku kan qen kur ishe zero e une per ty krejt i kam sakrifiku tash je boss e mu mke harru por mbaje mend se ato nuk vlejn as sa nje haube.
Une vetem une kam qajt per ty kur nga shpetia me dal ti ske guxu une vetem une lotet ti kam fshi kur edhe Zotin e madh e ke mallku. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 2:59 am | |
| Madona Shqiptare - Di laj laj Di Laj Laj Laj Di Laj Laj La Une Te Genjej, Dhe Ti E Ha Di Laj Laj Laj Di Laj Laj La Une Te Genjej, Dhe Ti E Ha
Me Genjeshtra Gjithandej Nga E Hena Gjer Te Shtune Her Ketej Nuk Dija Oren Her Po Thuaj Se Kisha Pune
Dhe Sa Keq Qe Nuk Te Gjej Sinqerisht Me Vjen Gjynah Une Padashur Te Genjej Dhe Padashur Ti E Ha
Di Laj Laj Laj Di Laj Laj La Une Te Genjej, Dhe Ti E Ha Di Laj Laj Laj Di Laj Laj La Une Te Genjej, Dhe Ti E Ha
Une Me Tjeter Shkoj Defrej Neper Disko E Kinema Dhe Vazhdoj Te Te Genjej O I Vogli Budalla
Une Vdes Per Tu Kenduar Ti Do Vetem Poezi Ti Gjith Jeten Ke Lexuar O Une Kam Bere Vec Dashuri
Di Laj Laj Laj Di Laj Laj La O Shpirt I Vogel, O Budalla Di Laj Laj Laj Di Laj Laj La O Shpirt I Vogel, O Budalla | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 3:00 am | |
| Motrat Mustafa - Dal nqyte ncytet une me shetit oh pa ty smkalon kjo dite me shkoj mendja leter tcoj por me shkru nuk guxoj
se cfare mendje paske pase zemren po done me ma plase spari here kur te pash ty thelle ne zemer me ke hy
po ja u le nje porosi mos lakmoni dashurine nuk e kam une per inat dashuria stlen rehat | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 3:02 am | |
| Do re mi fa so la si do si la sol fa mi re do Tornado
Lets go knej ho, my shqipes ngo yo tor nado, with the sickest flow (so)snij per polic vet tymosi dej ngipc (hey)street is my bitch and thats the way ill beh rich kom shum miq e armiq per armiq sum kerset hiq ora ecen e ti hiq kerkun tkarit bash si bitch kur menon jeta e shkurt po sa senet nto provova do dit shum katastrrofike ama kurr hiq su ankova ndrrova drejtim tjeter mora veq hip hopit ju kushtova jeta jem neper faza sot en mikrofon pi knojna ma spo di as ka mja nis jom qart nkry mrena jom prish energjia negative kejt narmiq mi ka ranis ee du pju pshty direkt nsy, inatgji ju msheli n dry sta la ma asni arsyje qe me mujt me mu mu shty dhe ni sen du me nderhy, qka gjithmon em ka pengu haver jeto jeten tonde ski nevoj mu marr me muyo
(refreni)(2x) Do re mi fa so la si, do do do do do si la sol ti ske ni, ngo ngo ngo ngo per qka do neve na ki, mer komando vim ju marrim me shpejtsi, na jem Tornado
I bonum llom 1 miljon, kush na don, neve na ngon jena tpart hon e don, barooti osht ka vepron triumfon kejt i rrzon, reperat i shpartallon rima jem mrena thelmon, tash e tutje respektom analizom qa po thom, se dikur bohet shum von tash pe di qe nuk dyshon, kejt mendimet shkon i ndron senet e mija pi ngon, padyshim truni tpushon frekuencen sun e ndron, maksimalisht e kupton une jom talentik, me laps kimik, qdo her punoj une sjom fanatik, o munafik, qdo her fitoj ntona venet ka po shkoj, gjithmon i pari prap nisoj poziten kurr nuk e lshoj, derisa temen ta boj tgarantoj, nuk ka rrena, se mrena, diqka um vret nese rrej un pe rrej veten, per me rrejt mu sum kerset nuk jom asi qe men shet, plot folin pa dijeni bazohu nrealitet, se qatu ma mir e kido re mi
(refreni)(2x) Do re mi fa so la si, do do do do do si la sol ti ske ni, ngo ngo ngo ngo per qka do neve na ki, mer komando vim ju marrim me shpejtsi, na jem Tornado
Paramenoni shum nalt shkoni nervat mytni kejt qetsoni triptur ngoni se shlironi kur kit sen tanalizoni dridhet zoni bombardon shpraz urrejtje nmikrofon plus babush timin se ndrron hey floetri nsy t lexon permys meta me kto fleta ton njerzia ntripa tnjejta scep mo rabi po han heda kryt 1 ton prej fjalve tshkreta posht e nalt po nalt ma shumm kur bi posht pja rrasi gjumm sa mir thurra kto raptura rrak tak tak komplet i furra
Burra shum bojna boom, repturat i bonem shkrum me ni plum tjepi fun, jom stabil sikur uji nlum nuk ka shum sikur un, ntona venet me kanun ma tfort se na ska kerkun, neve na gjoni gjithkun jena nzemer tshqiptarisalltis, jo nuk i tutum jom ushtar i ni ushtris,ta dish, kejt jena tlujtun nese doni me ja nis, me kris, un ta boj qefin pershendetu me kejt tshpisbitis kur ta sill rrethinmadafaka
(refreni)(2x) Do re mi fa so la si, do do do do do si la sol ti ske ni, ngo ngo ngo ngo per qka do neve na ki, mer komando vim ju marrim me shpejtsi, na jem Tornado | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Mon Mar 17, 2008 3:03 am | |
| Po prap une jam Danny Boy rrugen kam shtepi Do ti ceki rregullat e mia edhe nese ti nuk I di Nuk jam vrases por mos me shtyej ne diqka te pa pritur Kur kaloj une duhet te jesh I merzitur kjo gje duhet ditur Rritu ne nje vend ku nuk ndegjohet beng Mos me provoko,provo se do tme shihni geng Revuliciononi eshte gengsta tani edhe kjo kenga jone Nuk e theme vetem une keshtu po edhe koha keshtu thot Tani shko drejt rruges koken ulur mos e shiko askend ne sy Se bota eshte si loj plumbi te kerkon ty dhe vetem ty Te mbyt pa arsye ta ndal oren e jetes vertetes Deshira ndaj jetes ne dhune kunder vete vetes Do ta takosh vdekjen nese me mua provon Te luash kerkon telashe te medha ti don Mendja mos te shkon se nga ne lehte shpeton Fiton nje dhome te endrave nentoke perfundon
(refreni) Ju doni te na shihi poshte Ju doni te na shihi poshte
Por ti kuptoje, tani me te keqen mos u ngaterro Mos u mundo te jeshe permbi aty ku mos shko, shiko Une jam ai endrra juaj e shemtuar Per mua nuk ka humbje jo nuk ka te deshtuar E disa qe dojne te na shohin poshte Vetem per ata gjithmone do te ndihem me I forte E ju them pershendetuni se jeni te pajetshem Se jemi dhe do te jemi per ju te paprekshem Shpesh shoh ndegjoje qe dojne te jene si ne Mos u mundoni kot gezohuni me ate qe e ke Ne jemi ata per te cilet ndegjohet e flitet Res non verba ndoshta ashtu dikush dot vritet Te cilet do te ngecin ashtu si linden do te vdesin Duke jetuar ne iluzione ne funde do te mbesin Se kush jeton prane revoles vdes prane revoles E ti zgjedh rrugen tende drejt humbjes ose drejt fitores
(refreni) Ju doni te na shihi poshte Ju doni te na shihi poshte
Po ndegjohem ne tani prej nga viti 2000 K.OL.C bosses danny boy , ghettog Poshtersia ndihet ketu qe fillon nga tingulli 3,danny boy Ju lutem mos provoni se aty do te jem nen trup roj E disa te tjere e kane humbur lidhjen me realitetin Mendojn se e kan lehte por nga jeta nuk e din se qka presin Syte e rrethit me njohin si boss ne clan New K.OL.C soldiers tani ne arritje jane Ne qofte se je ne afersi ule koken ne kemb mos rri E une ku ta di ndoshta ti fare fat nuk ki E ne kerkush sna del ne rrugen tone per nga fama Te fortet gjithe do te mbesin sot si dje dhe manjana Shpresoj se ishim te qarte kjo episode perfundoi K.OL.C shoket e mi gangsta shit po kendoj. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:27 am | |
| Alban Skenderaj - Eklips Ndoshta me nuk ia vlen Te humbas ne syt e tu Jo ti ske pse genjen I qarte shkrimi ne blu Se kur hena diellin e fsheh Veq rrezet i mbulon Per nje qast freskia te deh Por eklipsi shpejt mbaron
Ndoshta me nuk ia vlen Te zgjohem me mendjen tek ti Ose nisesh e vjen Por une fluturoj qe te vije
Sepse ndryshe sdo te kishte mbarim Zjarr i fshehur ne uje Me ndihmo engjelli im Zjarrin ta shpetoj
Jo nuk dua ta pranoj Fati te na ndaj, Dua ta mbroj dashurin e saj
(refreni) Do ta mbroj me syt e Zotit Si nje perl ne pik te lotit Do ta mbroj Te jetoj Dashuri e saj.
Ndoshta me nuk ja vlen Ndoshta me nuk ja vlen te zgjohem me mendje tek ti dua pran te te kem pa malle pa largesi Ndryshe sdo kishte mbarim Zjarr i fshehur ne uje Me ndihmo engjelli im Zjarrin ta shpetoj
Jo nuk dua ta pranoj Fati te na ndaj Dua ta mbroj dashurin e saj | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:29 am | |
| Xhemil Salihu - Eja syrin me ma gzue res me dal moj vajze pranvera nbjeshken time te takoj zemra ime vajze si per hera vetem ty te dashuron
Eja syrin me ma gzue e tjetrin moj tma largosh eja lotet me mi ndal mue dashuron te ma dhurosh
Shume te prita por nuk erdhe zemren time tma gezosh dhimbje tmadhe ti me solle sterdhi keq te me harrosh | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:31 am | |
| Xheki - Eja Sonte Eja sonte, Ku o djale? Vec nje nate mu ma fal.
Eja eja sonte, moj flokegjate, eja falma mua vec nje nate. Vec nje nate vec nje nate. Vec nje nate dhe jo me shume, te tjerat net ti fali une.
Sonte zemra po me thote vashe, ta kalojme naten bashke. Eja eja sonte moj flokegjate, eja falma mua vec nje nate. Vec nje nate vec nje nate. Vec nje nate dhe jo me shume. Te tjerat net ti fali une. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:32 am | |
| Askush nuk te pyet kush ishe , Veq kush je Nuk duan ta din qfar kishe , Veq qka ke Te kaluaren harroje Erdhi koha me jetu Dhe nje gje ripranoje Qdo gje ka ndryshu
(refreni) Ec me kohen Ec me kohen Me rini Mos i le buzet te ftofen pa dashuri Nese sot nuk dashurohesh Nestra do pendohesh Dashurin tende te vjeter Ta merr dikush tjeter
Ec me kohen Ec me kohen Me rini Mos i le buzet te ftofen pa dashuri Mos prit qe te behet neser Sot jetoje jeten Ata qe nuk e zun qastin, lumturi nuk gjeten Sabri Fejzullahu - Ec Me Kohen
Askush nuk te pyet kush ishe , Veq kush je Nuk duan ta din qfar kishe, Veq qka ke Te kaluaren harroje Erdhi koha me jetu Dhe nje gje ripranoje Qdo gje ka ndryshu
(refreni) Ec me kohen Ec me kohen Me rini Mos i le buzet te ftofen pa dashuri Nese sot nuk dashurohesh Nestra do pendohesh Dashurin tende te vjeter Ta merr dikush tjeter
Ec me kohen Ec me kohen Me rini Mos i le buzet te ftofen pa dashuri Mos prit qe te behet neser Sot jetoje jeten Ata qe nuk e zun qastin, lumturi nuk gjeten | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:34 am | |
| Unikatil - E premtja Bloody Alboz Presioni UniKKatiL Jetoni ehh aha.
Reni ke ma e premte mu ba koqa moti sme ra me havera mu pa. Ka nis mu bo ter, te ton hina ker muzika fort perher, dhipav met ja mer. Na erdh njona nder, ajo erdh por mu ther vin pergjdo ver ato te na me bo ner ket pune, e kan vrejt, e kan vrejt shum shpejt. Nese ti ren flejt Nju Yorki tmyt krejt. Na bojna dollavere, Dollart lenaj neve nbes nuk o preve, rojt naj theve. Se na dina mi perdor, jena mesu me pare ndore ekportojna per qdo ore, kese te vogla plot me bore. Po ngo mir dostit, na jena tBronxit. E i rrejim gjoksit me merida tboksit Te ton jem universal me prejardhje nmal Amerike ti na fal pa bo pare smun dal.
(refreni)(2x) Sot eshte e premte, bonu gati. Dot kem argtim ndej 5 sahati. Ton naten
E enjte, e premte krejt njet mu ka bo. Si mu kon e premte. Gjdo natė, Bloody Alboz te veni non-stop. Ku beat i plas, krejt po keceni prej vendit HOP. Krejt po vetni qysh e kena emrin YO jena ma te mirt, Krejt e dini PO. Kur mos harro. Mos pshton a jo goj se po rresh ton naten e vet a ka mo. E tash pi kethena premtes, nejes e keti vendit te mir. Ku krejt jena pi, leni ato palla na jena ma te mirt. Bloody Alboz ka shkojna, premte e bojna, rotollojna, hallakam e qojna. Presioni, ky vllau njo mos njo i punon, une ja shti flaken, e percili neper dhom. Nese juve sju pelqen qa po bojm, e din mor dost ti vet qka tkallzoj.
(refreni)(2x) Sot eshte e premte, bonu gati. Dot kem argtim ndej 5 sahati. Ton naten
Pom doket qe kom lind per argtim e raki. nuk ka nat qe shkon e diqka nuk pi. Boj qmos sidomos kur kom dosta ngat Dashuren tonde skom me lan rahat, edhe nuk po don me ik, ajo vet pe lyp se UniKKatiLi ta knaqi at qik, Shoqja krejt u kall, ki met pa igball se si ta kryj un ja lshoj dostat rafall Jena krejt si vllazni, tpahshem e tri Kur T.B.A nuk jan aty Dhipat majn zi se dost nuk ka argtim pa Viktor e Agim UniKKatil Presion edhe shokun JeTon qimt e nanes le ta din un jom mbret o budall energjetik, tdeknit per mi ngjall, UniK, UniKKat, UniKKatil nuk ka kopil qe mafrohet me stil ne ket tPremte.
Po e premtja ma e trentja ketu New York drejt prej Bronxit. Presioni, UniKKateli, Jetoni prezentojn BLOODY ALBOZ per jet | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:36 am | |
| Sefe Duraj - Eja po te pres Perseri fajtore jam une edhe pse te deshta shume nuk e di pse shpirtin po ma then? po te pres me mall cdo dite por ti nuk po vjen
Perseri fajtore jam une edhe pse te deshta shume nuk e di pse shpirtin po ma then? po te pres me mall cdo dite por ti nuk po vjen
As kush ne kete bot nzemer tjeter nuk me mbet Shume veshtire e kam tani te jetoj vec vet po te pres nuk eshte von, nese malli pak te merr dua prap ta ndegjoj zenin veq nje here
Eja po te pres sonte, malli po me djeg Eja se po vuaj shume, pa ty se kam lehte dikur ne ishim bashk, krejt ti pata fal mos harro nzemren time dashurin e pare
Eja po te pres sonte, malli po me djeg Eja se po vuaj shume, pa ty se kam lehte dikur ne ishim bashk, krejt ti pata fal mos harro nzemren time dashurin e pare | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:41 am | |
| Hana Band - Ende e dua Ne skaj te rruges, perjete jane ndale, Te dashuruar, nje vajze e nje djale Nen hije tblirit, te ulur nbar, Te perqafuar, ne puthjen e pare
Nat kohe e nat vend me ty mbeta, Nat jete, para se jemi ndare Ne fjalen e dhene u mbeshteta, Dashuria ime e pare
(refreni) Zot, pse jam e marre, definitivisht e marre Pse koha per mu nat cast eshte ndale, Zot, pse jam e marre Pse ende e dua ate djale
Atje te bliri, pres dit e nat, Me tgjitha shqisat, e ndjej te kam ngat Te pres e heshtur, me lot te thare, Te ndjej i dashur, si per her te pare
Nat kohe e nat vend me ty mbeta, Nat jete, para se jemi ndare
Ne fjalen e dhene u mbeshteta, Dashuria ime e pare | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:42 am | |
| Jehona Sopi - Emocione Foli zemra e tha se te dua ti u trimerove luajte me mua
Nga melankolia thelle ne shpirtin tim mbeti melodia edhe nje zhgenjim
Trimeri sshitet me femra nuk ka force po vetem ndjenja po i pate shprehi shpejt vetem trego drejte.
Emocionet nuk jan force o shpirt ato nuk blihen per dite emocionet ne shpirte flaken thellle ti nuk i ke o i mjere. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:43 am | |
| Lori - Ende te dua U zgjova heret sot me dhembjen e djeshme dhe qava me lot per puthjet e rrejshme zjarri djeg gjithcka e vet nuk digjet e pys veten per ty dhe gjithmon pergjigjet njesoj
(refreni) Ende te dua ende shpirti dhem per dike tjeter zemra spaska vend ende te dua ende sjam pendu me thuaj njeher si jeton pa mu
Pendohem per fjalet qe ti thash dikur te mos mendoj me per ty shpirti spranon gurr zjarri djeg gjithcka e vet nuk digjet e pys veten per ty dhe gjithmon pergjigjet njesoj
(refreni)(2x) Ende te dua ende shpirti dhem per dike tjeter zemra spaska vend ende te dua ende sjam pendu me thuaj njeher si jeton pa mu | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Tue Mar 18, 2008 1:44 am | |
| Adem Ramadani - Erdhen krushqit te te marrin Erdhen krushqit te te marrin me djalin e moren malin nuk force jo qe ti ndali andaj veq lotoj
Ndoren tane ni tufe lulesh ma e bukur sot pom dukesh nuk ka kohe me qe te lutesh se cdo gje mbaroj
Shko shko oj nuse e re krushqit mbrapa mos i kthe pot bej be pash syt e ballit per hater te djalit
Shko shko oj nuse e re krushqit mbrapa mos i kthe tash e pash se mpaske dasht ani ani ndasht
U gzova qe erdh pranvera me shetit si hera tjera por ky gzim shoj zikur era zemren ma lendoj
Ndoren tane ni tufe lulesh ma e bukur sot pom dukesh nuk ka kohe me qe te lutesh se cdo gje mbaroj
Shko shko oj nuse e re krushqit mbrapa mos i kthe pot bej be pash syt e ballit per hater te djalit
Shko shko oj nuse e re krushqit mbrapa mos i kthe se e pash se mpaske dasht ani ani ndasht (2x) | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
| | | | Texte te kengeve | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |