feeds | |
|
| Texte te kengeve | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
ximi VIP
Numri i postimeve : 1761 Registration date : 09/03/2008
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:15 am | |
| Altin Mbi vargje yjesh enderroj
si do te vish ngadale si vala bregun me sdo lag me vaj kete nate sa shume gjera ste kam thene si vdekjen kam takuar token e kam ndjere aq prane me ty ne duar
Kujtimet letrat me si kam vec puthje edhe syte te tjerat ty une ti kam dhene. Tani me duhet thjeshte te vij te te vendos mbi mal me copeza guresh te krijoj me mijera fjale
(refreni) Ti yeah yeah me ty kaq prane si hene mes yjesh vjen Ti yeah yeah deshire dhe zjarr me pritjen buze djeg, buze djeg
Mbi vargje yjesh enderroj si do te vish ngadale si vala bregun me sdo lag me vaj kete nate kujtimet prape i mblodha bashke me ty deshirat shpreh te ngroh me zjarr une trupin tend. Dhe hijet prapa me sdo vijne as diellin qe se pame me rreze drite te te krijoj dhe te te fal
(refreni) Ti yeah yeah me ty kaq prane si hene mes yjesh vjen
Ti yeah yeah deshire dhe zjarr me pritjen buze djeg, buze djeg
Kujtimet prape i mblodha bashke me ty deshirat shpreh te ngroh me zjarr une trupin tend. Dhe hijet prapa me sdo vijne as diellin qe se pame me rreze drite te te krijoj dhe te te fal
(refreni) Ti yeah yeah me ty kaq prane si hene mes yjesh vjen
Ti yeah yeah deshire dhe zjarr me pritjen buze djeg, buze djegGoci - Me ty kaq prane | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:16 am | |
| Mimoza Abedini - Meraku Vajze e bukur, perse nuk flet, per nji fjale ti cfare po pret, djalin me ty, e ka zene sevdaja,
Mos e bej shpirtin e keq mos u bej lajkatare je e bukur shume lozonjare.
Meraku e ka zene me syte e tu, djali me ty shume eshte dashuru.
Degjoja fjalet mori vajze, degjoja zemren ti, fali dhe ti ngrohtesine sic ta fal ai. (2x)
Djali i tha dukesh prej hekuri, me ato dy syte e tu te zi, mos u bej mendje madhe, se ne kete bote nuk je vec ti.
Meraku me ty e ka zene, rrin i heshtur ai ne vetmi, ti e din se shume te dashuron, djali te don me gjith shpirt...
(refreni)(2x) Vajze e bukur, perse nuk flet, per nji fjale ti cfare po pret, djalin me ty, e ka zene sevdaja,
Mos e bej shpirtin e keq mos u bej lajkatare je e bukur shume lozonjare.
Meraku e ka zene me syte e tu, djali me ty shume eshte dashuru.
Degjoja fjalet mori vajze, degjoja zemren ti, fali dhe ti ngrohtesine sic ta fal ai. (2x)
Djali i tha dukesh prej hekuri, me ato dy syte e tu te zi, mos u bej mendje madhe, se ne kete bote nuk je vec ti.
Meraku me ty e ka zene, rrin i heshtur ai ne vetmi, ti e din se shume te dashuron, djali te don me gjith shpirt...
(refreni)(2x) Vajze e bukur, perse nuk flet, per nji fjale ti cfare po pret, djalin me ty, e ka zene sevdaja,
Meraku me ty e ka zene, rrin i heshtur ai ne vetmi, ti e din se shume te dashuron, djali te don me gjith shpirt... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:17 am | |
| Vjollca Lika - Ma e bukura shkodrane Pse nuk del ti ne ballkon moj Pse me mundon mua? Skalon dita kur ste shoh Vec me ben te vuaj Ne ballkon ti ke nje zog Nje zog te bukur shume Sikur te kisha krah si zogu Te fluturoja uneee
Dil pra ne ballkon Zemren plag ma bane Dil vec pak ta shof buzqeshjen Ma e bukra shkodrane (2x)
Iken dita dhe vjen nata Bi te fle, fle gjumi sme ze I kupton nana te gjitha Cfare ke djal me thote? Cdo nat nenderr te shof une moj Me dukesh e bukur Ndoshta dhe ti me shef mua Hajde pra moj flutur.
Dil pra ne ballkon Zemren plag ma bane Dil vec pak ta shof buzqeshjen Ma e bukra shkodrane (2x)
Dil pra ne ballkon Zemren plag ma bane Dil vec pak ta shof buzqeshjen Ma e bukra shkodrane (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:18 am | |
| Afrim Muciqi - Me mire shko Me mire eshte te shkosh E kurr mos te shoh Dhimbjen ne shpirtin tim moj vashe Mos ta perjetoj
(refreni)(2x) Perendi te lutem me ndihmo Dashurine time te mjere une te harroj (2x) Edhe ar nga qielli sikur tksihin ra Lotet nga syte e mi moj vashe Nukme ishin tha
Perendi te lutem me ndihmo Dashurine time te mjere une te harroj
Edhe lulja ne dimer sikur tksih lulezu Zemren time te mjere moj vashe Mu ma ke shqetesu | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:19 am | |
| Xeni - Misi I Nates Ishim ne mbremje me shoket e gjenerates Erdhe e veshur bukur ishe misii nates Nga habija goten e kam derdhur Syte me mbeten ne shatin tend te hedhur
(refreni)(2x) Capken me thoshe mos mendo ne mua Se do te pendohesh ndoshta jam e fejuar Beso ne zemer mos beso ne fjale Se ndoshta zoti per ty me ka fale
Ne kerkonim goten e rrezuar Nje shkreptim fjalesh a se me kann lenduar Lehtas,lehtas kur me ke preku Me thoshe djal keq ke me u djegur
Hudhe nuse vallen-xeni
Hudhe nuse vallen hudhe ti busqeten Kush do te jete tjetra qe do te bej martesen
Vallzon nusja me ngadale Sikur zana neper male
(2x) Ne shume dasma kendova Nuse me te bukur stakova
(2x) Hudhe nuse vallen hudhe ti busqeten Kush do te jete tjetra qe do te bej martesen
Dasmor te gjithe vallezoni Kete [permiresoje fjalorin!] ta pergezoni
(2x) Nxehet vallja snalet O kemisha le te kallet
(2x) Hudhe nuse vallen hudhe ti busqeten Kush do te jete tjetra qe do te bej martesen | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:20 am | |
| RITMI I RRUGES - Ngritu tash I heshtur ndalem dhe shikoj se si dritėn ma perpin njė hije Me duket vetja si spektator ne njė shfaqje tragji komedie Ku aktor jemi neve te gjith edhe unė e ti Por fatkeqėsisht ky nuk ėshtė teater dhe as kjo keng nuk ėshtė parodi Ėshtė jeta jon koha kur japin kahje fatit ton Dhe te ardhmes son Por mė trego nga po e drejtojm cilėn rrugė po e vazhdojm Pas 100 vjet errėsirė, nga duar i hoqa prangat e ndryshkura Kjo nuk mjafton Se mes nesh ende ka shum zemra te vyshkura E cpo bejm ne pėr ata Ku mbeti nderimi i vellaut pėr vėlla Me thuaj pra, Krejt kjo esht njė hata qe skam besuar qe ndonjeher kemi me e nda
Ngritu tash Ska forc qe na rrezon kur jemi bashke (2x)
Gjendje kritikė E renduar nga pretendime armike Rrethuar me papergjegjesi politike Ngarkuar me tendenca paranoike Pseudo patriotike Tingellojn disa faza arkaike Qe mendja e shendosh i refuzon Pse duhet te egzistoj mes nesh kjo dreq frikė Qe ndasit na i forcon Dhe na con drejt njė rrugė misterioze Ende pa u zhdukur ky kundermim tymi e bloze Mund te gjendemi ne njė gjendje komatoze Me komplimime tepėr serioze Po kush ėshtė fajtor A thua, sa ka pergjigjia rėndėsi Kur ndoshta njė pjes te kėtij faji e patem edhe un e ti Perndryshe pse para hundeve tona Ndodhin gjėra qe asnjeher si miratojm Ato sdo te zhduken vetėm duke i shikuar Duhet bashk qe ti luftojm
Ngritu tash Ska forc qe na rrezon kur jemi bashk (2x)
Ndal, po i them vetes Dhe shikoj botėn time pėrreth meje Nėse je lodhur edhe ti Ateher hapi syt dhe shiko pėrreth teje Gjeje, pozicionin tėnd Dhe nėse do ndryshime vepro, Kryeje pjesen tėnde te punės Pėr vete dhe pėr ata qe I do Deri dje kisha njė ankth te vjetėr Por nuk me zbrapsi asnjeher Ndėrsa sot me mundon 1 tjetėr Dhe sdo ta le as kėtė te me dergoj ne humner Se jeta na mesoi Qe te mirat kurrė nuk vijnė vet Gjithmon me mir kalon ai qe mundohet Se sa ai qe pa u mėrzitur pret Ndėrsa sot te gjith jemi pjesmarres ne kėtė kapitull tė ri historie Prej nesh varet se a do tė shkruhet njė faqe turpi a njė faqe lavdie
Ngritu tash s'ka forc qe na rrezon Kur jemi bashk gjėrat duhet te ndryshojn Pėr te gjith njėsoj njė er e re fillon Bėhu edhe ti ushtar i te se nesermes (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:21 am | |
| Sefe Duraj - Nje nate me ty Ishte ftoft dhe pran te kisha, kur ne jet me i lumtur sisha. Skishte fjal qe mund ta thoja, spunoj zemra e mu ndal goja. Nuk na duhet askush tjeter, kishim fat qe ishim vetem. U afrova fort te luta, kur at nate buzet ti putha.
Spata koh te them te dua, se me ndalen buzet tua qe gjithmon tash po me shfaqen, sikur diten edhe naten
Tash te shoh por ke ndryshuar, sje ajo qe kam menduar. Sje ajo e asaj nate, qe ne perqafim me mbajte. Si duket sna deshti fati, ah kjo jet deshir nuk pati si tjetoj ne lot me sy, ti pa mua e une pa ty.
Spata koh te them te dua, se me ndalen buzet tua qe gjithmon tash po me shfaqen, sikur diten edhe naten
Spata koh te them te dua, se me ndalen buzet tua qe gjithmon tash po me shfaqen, sikur diten edhe naten | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:22 am | |
| Unikatil - N`rrot T`sames Nese je veq fjal , e ski both me ngre kamez Rrini larg pi neve , kur ju qojna Nrrot Tsomes Ki me dek para saj , kshtu qe kerkoj falje nanes Nese su mngut kur i qova kejt Nrrot Tsomes
Qe po vjen Ali Baba me 400 hajduka Kallxo sa gjin pi loje i zhduka Pi goje i kupa , thjesht pa konkurenc Nuk vyn shkenc me marr vesh qe kejt kto tjert skan egyistenc Se po bojn shum shpifje , shum mualife A tash u mki armik , deri dje ****** ma thive Hala qashtu dost , kejt tu lu qoke Hala qeshtu dost , drejt shpinen ntoke Hala tarrta marrta , sma ndin per krah Kush po mshan mu ****** ma ha Tipi si tip kthehet , npesh tvet Shipe spo guzona , veq po bojna muhabet Un shoh gjithka , bash ka te kthejsh kryt Jam me mija mila larg , por pe shoh po tmshelen syt E mun me tndodh diqka kshtu , aksidentalisht Nuk esht shej e mir , kur Rebeli ban me gisht
(refreni)(2x) Nese je veq fjal , e ski both me ngre kamez Rrini larg pi neve , kur ju qojna Nrrot Tsomes Ki me dek para saj , kshtu qe kerkoj falje nanes Nese su mngut kur i qova kejt Nrrot Tsomes
Prej fillimitdej nfund , kurr ska mu nal Bile deri sa tjom gjall , krral kan me mshpall Jam fiksu me okupu kit loj Zjerm qdo her qe e qeli kit goj Miloti i Prishtines , jom rrit nUlpian I vogel jom kan , veq ja kum **** at nan I bona 7 vjet , e erdha nAmerik New York City , me allti e me thik Ska drit kejt terr , ja kum **** nanen kom hi fell Has gangster une e Rebel Ruju qa po fol , ruju qa po bon Ha **** per mu veq dije qe gabon Sfoli shum veq tqoj nrrot tsomes i nin 2 krisme , ****** e nones Kqyri pun e tuja , lem rehat Se ton kto fjal ma u bonen bajat
(refreni)(2x) Nese je veq fjal , e ski both me ngre kamez Rrini larg pi neve , kur ju qojna Nrrot Tsomes Ki me dek para saj , kshtu qe kerkoj falje nanes Nese su mngut kur i qova kejt Nrrot Tsomes
Vik lsho ti shtina si piknezi I bardh si majonezi ju jeni fugezi Sdal neper amazing bre njeri at sen harro Nuk e shes veten kepp in real an a don ( Ye-ton ) o qai qe ti pe ngon i dalin ka 8 veta se ja kan tuten te ton Edhe vjen e rrutullon me pa krejt prishtinen Folet per mu kur u kthy si per Fatmir Limen Vetit ja ruj shpinen um dalin si tinxaka E mor papaka mos tju nxen nqender nata Se ju gjuj me qorra njo mas njo si morra Sjeni ju sen ju shkrij si me kon ju vorra ( Vorra )kome ju qel e mshel varrat Me ju kallxu se qka jon Gangsta prrallat A to trallat ec shko mledhi mahallat Kqyre kurgjo ..... bre nanen e zdralav | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:22 am | |
| Ermal Fejzullahu - Nostalgjia Nostalgjia ne mua mbreteron nga dita qe u ndam,e di qe kam gabuar qe tkam lenduar po sjam fajtor si i ri qe jom djallzi nuk kam me mashtruan per ca qaste dhe me ben qe tjem me te sjam fjator kam mbetur i gjor veq ty t kujtoj dhe veten e mallkoj .per disa qaste intime me te ti nga un shkove pa ze per disa qaste te humba shpirti im vall do tma falesh mua kete gabim ? | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:23 am | |
| Trix - Nora Ike nga jeta ime pa m“thene as nje fjal zemren time t“mjer e lere duke qare e tash pravera erdhi bashk me syte e tu kujtimet me ty c“mi solli ketu jeten se dua dot se nuk te kam ty do te pres te pres me shpres nora te kthehesh ti Ike nga jeta ime pa m“thene as nje fjal zemren time t“mjer e lere duke qare e tash pranvera erdhi bashk me syte e tu kujtimett me ty q“mi solli ketu jeten se dua dot se nuk te kam ty do te pres te pres me shpres nora te kthehesh ti jeten se dua dot se nuk te kam ty do te pres te pres me shpres nora te kthehesh ti | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:24 am | |
| West Side Family - Ne krahet e tua Ngrihesh fillon ecen, kur gjunjet ty s`te mbajne, ti qan e brenda vetes, qesh per te mos u pare heyyy, je derrmuar ti tani po zvarritesh, por ke kemb te forta ke filluar qe te rritesh.
Furtun ke para vetes, po mbahesh perseri ti se di cdo te thote, po ke rrugen ne marrezi, ne mes mbaron gjithcka si nje film qe sapo pritet, ky film po vazhdon e s`te fshijne dot me vitet te shtrengoj fort te prek te puth, ti e di une rrugen prap vazhdoj po kam lot ne syt e mi me dhemb zemra qe s`te kam po shpirt un ty te kam cdo dite prap me ty lind dhe eshte fal teje qe une jam me ler te jem tii nese neser s`do te jesh me ler te shoh ne sy nese sy nuk do te kesh me merr me jep forc ne rrugen time te di gjithe rruget e zemres time ecin... me cojne te tek ti...
(refreni) Ne krahet e tua te jem kur un force mos te kem, do te vij e do te mbaj shpirt gjer sa dhimbja te shkoj tej...
Syte e tu do te jene erresire te mos ndejsh do te flas me zerin tend te kam jet te kam per jet...
Ne krahet e tua te jem perqafimin do ndjej do jetoj me frymen tende sa dhe fundi frik te kete
Dhe ne enderra me vjen per cdo nate shpiriti ndjen doren tende ne trupin tim me perkedhel e me flet per jeten tone...
Ne krahet e tua do jem...
Flete te bardha shoh ne librin, e jetes sime si nje shpirt i burgosur qe mban frymen me kujtime me ndodh te jem pa ty neper turma i harruar nje njeri qe nuk jam me po dikur kam existuar.
Jete kam, nga buza jote me ty prane un e ti ishim dikur perjetsishte te pandare.
Kur qeshje qeshje dhe afroheshe prane meje, flisje, humbisja ne puthje me dehje rrembeje qenien time gjithcka,ishim diku do te jemi prap bashke kurre mos thuaj kurre fati gjithmone ecen, per ku jo nuk e di, por di qe rruget e zemeres sime me cojne tek ti...
(refreni) Ne krahet e tua do jem, kur force mos te kem, do te vij e do te mbaj shpirt, gjer sa dhimbja te shkoj tej...
Syte e tu do te jene, erresire mos te ndjesh, do te flas me zerin tend, te kam jete te kam per jete.
Ne krahet e tua do jem, perqafimin do ndjesh, do jetoj me frymen tende, sa dhe fundi frike te kete.
Dhe ne endrra me vjen, per cdo nate shpiriti ndjen, doren tende ne trupin tim, me perkedhel embel me flet per jeten tone.
Ne krahet e tua do jem... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:25 am | |
| Adem Ramadani - Ne martesen tande thirrem e dashur Ne maretsen tende thirrem e dashur edhe pse zdot mundem un ta perballoj met shiqu me tjeter me fustan te bardh ma mir qilu tok e te me mbulon Ne maretsen tende thirrem e dashur edhe pse zdot mundem un ta perballoj met shiqu me tjeter me fustan te bardh ma mir qilu tok e te me mbulon
(refreni) Tash ti po martohesh gjdo gje ka mar fund kam ngul syt me nje vend ethet me kan kap ma ke ba me hile me ke lan kerkund para zotit madh ke mem dhan xhevap (2x)
Smund ta sho prej lotve qe me kan vershu a e man nmend moj vash besen ma pate dhan tash ke ulur koken sikur nuk me njeh edhe pse tan jeten bashk me mu je kan Smund ta sho prej lotve qe me kan vershu a e man nmend moj vash besen ma pate dhan tash ke ulur koken sikur nuk me njeh edhe pse tan jeten bashk me mu je kan
(refreni) Tash ti po martohesh gjdo gje ka mar fund kam ngul syt me nje vend ethet me kan kap ma ke ba me hile me ke lan kerkund para zotit madh ke mem dhan xhevap | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:27 am | |
| Ledina Celo - Neser shko Mos u trishto, Ti e kishe enderruar nje Vello te bardhe, Nena ime me beko Dhe mos qaj, Neser do te shkoj, E fundit nate...
A e mban mend, Sa e kishe imagjinuar Fustanin e bardhe, Edhe une kam fatin Si cdo vajze, E di do me mungojne, Te embelat fjale...
Ndoshta do qaj, Se malli Ty do te marre, Do te marre!
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta.
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta-ti.
Neser do shkoj, Do te dal une nga kjo porte Me yllin e bardhe, Me percill ti nena ime Dhe ma fal, Lotin e arte, Te embelat fjale...
Ndoshta do qaj, Se malli Ty do te marre, Do te marre!
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta.
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ri-ti-ta-ti.
Hou!
Ooooooooooooooh, Ri-ti-da, eh ri-ti-da, Kenga do te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta-ti! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:31 am | |
| Berkan - Nje ne nje milion Ti ishe ti ajo qe ne shpirt me ka ndryshu vetem ti je ajo ne miljon qe kam kerku ma lexon menjen hiq pa then asnje fjal ska njeri qe na ndan e imja je i joti jam ref: me gjith do luftoj ,luft me krejt do te shpall se me don dhe te du ,ska njeri qe na ndan , te gjitha i ke dhe ne shpirt e mir je viktim e jotja un jam e lus zotin mos tna ndaj ti ishe ti ajo qe ne shpirt me ka ndryshu vetem ti je ajo ne miljon qe kam kerku ma lexon menjen hiq pa then asnje fjal ska njeri qe na ndan e imja je i joti jam ref: me gjith do luftoj ,luft me krejt do te shpall se me don dhe te du ,ska njeri qe na ndan ,te gjitha i ke dhe ne shpirt e mir je viktim e jotja un jam e lus zotin mos tna ndaj deri ne fund do luftoj qe e imja te jesh (te gjitha i ke dhe ne shpirt e mir je viktim e jotja un jam e lus zotin mos na ndaj ) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:33 am | |
| Shpat Kasapi - Nata Jone Ishte nate kur ti u largove dhe me le qava un per ty dhe se di perse me harove por ti pash ata lot ne sy. Un e di se ti me nuk vjen se nje tjeter ke por ta dish se nuk te haroj dhe pse per mu sje. Do te mbes nata jone si e fundit nate per mua ti me le por un moj loqke vazhdoj te te dua | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:35 am | |
| Hana Band - Nora 12 Sot Viti I Ri po vjen mua me gjen Mes kater muresh vet Une mbeta vet
Te ndjeje Ti mua a me ndjene Ne gjume kur bjen A flen i qete
A flene I qete E din ti cfare ke bere Nje mal te tere Me premtime e genjeshtra
Hej,sa te deshta Kete vit te rende Gjate do ta mbaj mend
Sonte nora 12 Kur akrepat do te puthen Tgjithe te dashuruarit Jane bashke,festojne
Sonte nora 12 Ngrejne dolli Ata qe duhen Veq njerezit si une
Lotojne... | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:38 am | |
| Leonora Poloska - Ne kishim nje fat Ti flen e une te rri mbi koke Ske dashuri te vertet Qdo gje eshte kot Qdo gje ne jeten tone Eshte iluzion
Ne syte e tu shoh zjarr Erresire te pa fund urrejtjet trazuan njerit mallkuan
si stuhi te egra e tille qenka jeta
me mask ne fytyr me zemer te zjarrt cdohere me largohesh nuk me don prane
ne kishim nje fat ne kishim nje jete
per dashurin tone tani eshte vone cdohere mendoj se eshte vetem loj
te ikesh po gjurm ashtu si ne gjum si njeri pa vlere shko dhe jeto ne humbje
nuk besoj ne loj as ne dashuri se vuajtja u bere pjes e shpirtit tim nuk dua te vdes po dua t“jetoj
Ne kemi nje fat kemi nje jeteeeee
Une dua te vdes | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:53 am | |
| Adem Ramadani - Nkapinxhik dola me tpa Tan diten po rri navli me ta pa syrin e zi po sillem neper oborr veq prej larg ta baj me dore (2x)
Nkapinxhik dola me tpa per ty malli mpaska ra per ty malli mpaska ra
I kalova shate kojshi veq ni kafe bashke me pi veq ni kafe bashke me pi (2x)
Ti nat ane e une nket ane deri sa tvi rahat nuk jam bane kafen se po vi ni minute pa ty sun rri bane kafen se po vi ni minute pa ty spo rri (2x)
Nkapinxhik dola me tpa per ty malli mpaska ra per ty malli mpaska ra
I kalova shate kojshi veq ni kafe bashke me pi veq ni kafe bashke me pi (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:55 am | |
| Adem Ramadani - Njehere e martojme djalin Qe sa e kem prit ket dit Djalin ton me e martu Paska qen e bardha dit Zoti madh me na gezu Qe sa e kem prit ket dit Djalin ton me e martu Paska qen e bardha dit Zoti madh me na gezu
Lot e gzimit shkojn per faqe Vallzon nana tuj flutru Nusja jon si buk pogaqe Po thojn motrat tuj kendu
Lot e gzimit shkojn per faqe Vallzon nana tuj flutru Nusja jon si buk pogaqe Po thojn motrat tuj kendu
Hajt or bab ti lshoje zemren Mos u ban qaq tomaqar Se niher e marton djalin Prandaj mbushe krejt me ar Hajt or bab ti lshoje zemren Mos u ban qaq tomaqar Se niher e marton djalin Prandaj mbushe krejt me ar
Kerri nuses plot me lule O sa mir e kem ujdis Qikat treja po shkojn ingje Me marr lulen e qershis | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:57 am | |
| Adem Ramadani - Nerxhivane E madhe eshte bota e ka vajze shume (2x) veq vajzat shqiptare i kan syt e shkrum (2x)
Ne kta sy kam ra ndashni argat sun po bahem po to sun po rri (2x)
Aman aman oj Nerxhivane aman aman oj Nerxhivane (2x) prangat mi ke vu ndoren tane prangat mi ke vu ndoren tane (2x)
Nuk di a mke ba magjie nuk di a mke ma magjie qe mbane per veti me sye qe mbane per veti me sye
Nty kam lqu shume zemer e ndashni kam ra (2x) nuk di a gaboj a po baj gjynah (2x)
Ket gjhynah zoti e fale se te du pa hile e ty kam met marre (2x)
Aman aman oj Nerxhivane aman aman oj Nerxhivane (2x) prangat mi ke vu ndoren tane prangat mi ke vu ndoren tane (2x)
Nuk di a mke ba magjie nuk di a mke ma magjie (2x) qe mbane per veti me sye qe mbane per veti me sye (2x). | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 1:58 am | |
| Zanfina Ismaili - Nje Puthje Nese te pelqej... Nje gje dije mire Ne fillim me mua do ta kesh veshtire Dua te shetis gati ne cdo vend Dua ta degjosh vetem qejfin tem.
(refreni) Nje puthje do ta jap Kur jemi vetem Per ty jam vetem une Ska tjeter
(4x) Nje puthje do ta jap Kur sta mer mendja Sepse gjithmone veproj Qka me thot zemra.
Qka me thot zemra... Ska tjeter......
Nese te pelqej... Ashtu siq po flet Dije me mir tash , me vone qka te pret Dua te shetis gati ne qdo vend Dua ta degjosh vetem qejfin tem.
(refreni) Nje puthje do ta jap Kur jemi vetem Per ty jam vetem une Ska tjeter
(8x) Nje puthje do ta jap Kur sta mer mendja Sepse gjithmone veproj Qka me thot zemra. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:00 am | |
| Trix - Ndarja ne erresire U ndame ne erresire Ate nate kur binte shi Me puthe nje here Me the lamtumire
(refreni) Dy lote me pikojne O shpirti im Pse me len te vetem Sa je e pameshire
Ato fjale i kujtoj Zemra me vajton Te dua vashe te dua Pa ty s“mund te jetoj.
(refreni) Dy lote me pikojne O shpirti im Pse me len te vetem Sa je e pameshire | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:01 am | |
| Mirsa Kercelli - Nuk e di Sje i gatshem per dy fjale, e kerkon me shume, falja jote sonte nuk ka fund, per te gjitha je ka pret nga une, sje i gatshem per asgje, e sme thir me dal, duhesh qe te bash hapin e pare, se per ndryshe zemren sdo ta fal.
nuk e di o nuk e di si tja bej me ty, edhe sa duhet te pres te jemi sy me sy nuk e di o nuk e di se di cka po pret, dashuria qe e ke ne histori na mbet.
E ke mbushur nje qytet fjale dhe vetem fjale, kurse mua spo me del perball, cka eshte puna jote more djale, Sje i gatshem per asgje, e sme thir me dal duhesh qe ta besh hapin e pare, se perndryshe zemren sdo ta fal.
nuk e di o nuk e di si tja bej me ty, edhe sa duhet te pres te jemi sy me sy nuk e di o nuk e di se di cka po pret, dashuria qe e ke ne histori na mbet. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:01 am | |
| Minatori - Njeriu i fundit ne planet Kur ti shkon, une mbetem vet, njeriu i fundit ne planet.
Nuk perendon, Dielli vdes, kur ti shkon, i vetem mbes.
Si egersire, jeta ditet i han, eshte mire qe je, edhe kur nuk te kam.
asnje pike lot, asnje pike shi, kur ti shkon, shkretetire.
kur ti shkon, eshte dite e mbrame, askush nuk mbetet, as une nuk jam.
Si egersire, jeta ditet i han, eshte mire qe je, edhe kur nuk te kam. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:03 am | |
| Tingulli 3`nt - Nuk dua Kjo eshte hera e pare qe pres e ndare Kjo eshte hera e fundit qe do te jesh ne vend te pare Nje djal si ti me nuk ka, shume te deshta tash nuk te dua me. Nuk e dua ndjenjen qe e kam nuk dua te te dua , nuk e dua veten kur ste kam edhe pse sje me mua , nuk e dua nuk dua asgje ty nuk te kam me s`dua te t` le.
Nuk do te jete e lehte pa ty kjo jete nuk do te jem e nxehte siq isha ne te vertete kam mbete ashtu si s` kam desht mendoja t` jem e lumtur tani jam e thjeshte. Nuk e dua ndjenjen qe e kam nuk dua te te dua , nuk e dua veten kur ste kam edhe pse sje me mua , nuk e dua nuk dua asgje ty nuk te kam me s`dua te t` le.
Fillimi i lojes fillohet me kenaqesi ty t`kom edhe m`ki deri kur hiq se di Em thu m`don qa t` thom bon e ti se bon em thu ndryshova nuk ndryshon kjo zemer nuk mjafton , koha shkon e kalon dita e pare dikur behet vone atehere s`ka me Getoar gradualisht mundesisht mendo seriozisht fillimisht rasisht prisht problem i dyfisht keq qe s`jemi bashk e ma keq t`ishim kon ma mire mu nda me kohe se me met ma vone e di sat kom njek e di qe kom me hek e di qe kom me dek veq buzen me ta prek.
Nuk e dua ndjenjen qe e kam nuk dua te te dua , nuk e dua veten kur ste kam edhe pse sje me mua , nuk e dua nuk dua asgje ty nuk te kam me s`dua te t` le. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:05 am | |
| Minatori - Ne duart tua do te vdes Une nuk e di, a te kam dashte, a ta kam thene kete ndonjehere
Ende tretem ne ata sy, jam shtegtar qe te kerkon ty
Si udhetimi i gjate ne nate,. ti me je strehe ne shterngate, edhe nje jete, une do te pres ne duart tua do te vdes
Nuk ka rendesi se ti vjen, nuk ka rendesi se ti shkon, se ti me je nje shikim qe fluturon
Si nje kujtim, si nje pikture, sikur nje dhembje, e varur ne mur.
Qe me shikon, dhe nuk flet, a me ke dashte ti ndonjehere
Si udhetimi i gjate ne nate,. ti me je strehe ne shterngate, edhe nje jete, une do te pres ne duart tua do te vdes
Nuk ka rendesi se ti vjen, nuk ka rendesi se ti shkon, se ti me je nje shikim qe fluturon | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:06 am | |
| Mimoza Mustafa - Nxeht Osht Nxeht Trupat tan si luhaj rrobat tona mode e fundit jan atmosfer e tollovi grimin djersen dal nga dal e fshim timi hesh qdo kush nga buzet puthjet tua vijn ne qdo minut hajde pak levizi durt behu elastik e i sigurt.
Nxeht eshte nxeht ne diskotek hajde pak levizi durt behu i sigurt.
Si qiriu prej nxehtesis shkrihemi ne vlug te energjis ort e vona tymi xix me vallzim kunder monotonis disponimi maximum sdrobi bombardon napodium kembet sndalen lodhje sdin kokes vale pozitive i vin.
Nxeht eshte nxeht ne diskotek valet pozitive vin kembet lodhje sdin. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:09 am | |
| Valton Krasniqi - Nje unaze Do te iki nga ky vend do te tretem neper bote
Do te rri do te derdhi lot mos te me shohin lotin e mua gjith ata qe me kan pa dhe nje dit do te mbetem vetum se ti mua ke me mlane
Mos te me shohin lotin e mua gjith ata qe me kan pa dhe nje dit do te mbetem vetum se ti mua ke me mlane
As familjen se ndegjova qdo ge per ty un veprova krejt qka kam tash ne kete bote nje unaze qe e qaj me lot
Nje unaze qe e qaj me lot
Sa te embla fjalet i kishe me premtime me ngrusht me ke mbajt te mallkoj un kam zemer edhe pse shum per ty kam qajt
Fati im esht rruge me lot skam askend te me ngushelloj le te me shkrin ngadale vetmia vdes me emrin tend ne goje
Fati im esht rruge me lot skam askend te me ngushelloj le te me shkrin ngadale vetmia vdes me emrin tend ne goje
As familjen se ndegjova qdo ge per ty un veprova krejt qka kam tash ne kete bote nje unaze qe e qaj me lot
Nje unaze qe e qaj me lot | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:10 am | |
| Leonora Jakupi - O beqar Sa eshte be veshtire per nje vash te mir Te takoj nje djal beqar e jo te ndare
I njejti refren ,ai prap genjen neser e kupton ,i martuar ka qene
se sa me mundon ky depression pyetem valle se a ka nje beqar
kjo jet plot me hile e eger dhe katile sa e merzitshme e nevertishme
(refreni) O beqar a jeni gjall a kini mbaruar vasha plot mire po kot ska ka interesuar
O beqar a jeni gjall a po ju vjen marre sdua te martuar ne jemi beqare
qka po ndodh me mu, beqarin e du se jam beqare dua beqar te jesh
se burra te martum ne kete bote ka shum menejhere ne fillim e perjetojm zhgenjim
se sa me mundon ky depression pyetem valle se a ka nje beqar
kjo jet plot me hile e eger dhe katile sa e merzitshme e nevertishme
(refreni)(4x) o beqar a jeni gjall a kini mbaruar vasha plot mirepo kot ska ka interesuar
o beqar a jeni gjall a po ju vjen marre sdua te martuar ne jemi beqare | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:12 am | |
| Vagabondi - o arsen kur po shkon ne shqiperi yeah, Vagabondi baby im here to stay now ive released the whole thing oh yeah im here to stay now love you mom
(refreni) O Arsen po me ti, po ca bo ti po pse nuk shko ne Shqiperi Vagabondi po ta thote ty ashtu si o tani mileti bojne tregti vete i kam zili nuk ka bo vaki. O Arsen po ca boti po pse nuk shko ne Shqiperi po si o tani Vagaboni po ta thote ty ne Amerike je jabanxhi te dhjefsha pasuni sdo me dite njeri nuk te thojne as si ke gdhi.
10 vjet kam ne Amerike perdite menja me rri te Shqipnia 7 mujet e fundit 3 here o nderru qeveria dun me bo co mire per ne e jo ca thote Greqia sna do asnjoni te miren ne te gjithe kane qellime te keqija shtet i vogel, shtet i bukur pse problem qetesia ka ra ekonomia segzisto fare ushtria kur e bo ligjin popullsia ska faj as policia korrupsioni justifikushem ka fmi me rrit te shpia nuk di me te thone cilesia eshte gjithmone te sasia harroje mer ti a o burre i mire sa pare ke te shpia dhe tjegllat qe ke te catia te kene ardhe nga italia do nga te katra anet me shumti nga Turqia seshte mo si ka qene kur vje me te ron te shpia rina, se di ca o rakia
(refreni) O Aro ho me mo dhe ti, po ho me ca boti pse nuk shko ne Shqiperi po si o tani Vagabondi po ta thote ty dite per dite me shume qetesi mileti bojne tregeti nuk ka bo vaki vete i kam zili. O dreq ho me mo dhe ti, po ho me ca boti pse nuk shko ne Shqiperi po si o tani Vagabondi po ta thote ty dite per dite me shume qetesi mileti bojne tregeti nuk ka bo vaki vete i kam zili.
Kur vjen puna te vajzat Shqiperia eshte nomi te bukura si ti doni ashtu keni me i pa kudo qe ju do shkoni femra me te bukura nona kurre nuk boni vete ashtu do thoni burrat i keni te zoti po duhet ti respektoni ngado qe ti coni qe diten qe ti njoftoni po pse nuk i martoni jane motrat e nenjonit e nqs ndodh gjo bro bohet noqni e njofta une i vajze e kishte emrin Elona shtateselvi belin e holle faqet si bonbona 18 si kishte akoma jetote kjo Elona ishte nga Tirona me e bukra nga ajo zona qe diten e pare kur une e pashe une rashe ne dashni si qeni me paralizoi si helmi mu duk se me shtypi treni perdite me cote te liqeni me lyte me lloj kremi me late, me shplate me hante, me thante si te ishte terreni kur njofta une elonen bro une isha 100 kile alcohol, sex and drugs u bona porsi skile drrr si lepri e boshim mu ne sedilje ne syte te nonen vet sometimes se ishte shume debile por nje dite prej ditesh Elona mu ma futi se ca me futi te birra gjunjet mu mi kputi masi me kapi gjumi duret ne xhep mi futi spati pike turpi vodhi prej hajduti mu me la me flejt te klubi mu aty te Danubi kur u cova te nesmen me kishte ik dhe xhupi terbu si harbuti hongra i gjys zupi e piva i bomb nervat shpejt mi zbuti tiranset jane te mire po cne Elona krimi? anarki e papunesi kulmi deshperimit zoti eshte per te gjithe secili eshte per vete nqs harro gjo sot te nesmen mo se gjete
(refreni) O dreq po ne ti, po he mo ne ti pse nuk shko ne Shqiperi po si o tani Vagabondi po ta thote ty dite per dite me shume qetesi mileti bojne tregeti nuk ka bo vaki vete i kam zili. O dreq po ne ti, ho me ca bo ti pse nuk shko ne Shqiperi po si o tani Vagabondi po ta thote ty mileti bojne tregeti nuk ka bo vaki shume qetesi ne shqiperi bro.
Kur te martohem vete vete e du nusen nga Tirana syte bojeqill, belin e holle blonde like padana sido qe te vijne rrethanat she got to respect my mamma te habitet mehalla ta kthej koken gjithe salla ti them shokeve ja u kalla ske pse i kellcet damalla ti e morre vete me shkes po ty ta bona halla goce nga bisht palla se di ca osht banana te vje turp me te dal perpara se sosht nga Tirana Ti ske pse e merr nga Tirana mjaft qe te jete Shqiptare nqs so Gjakovare, o Korcare o hic fare mire shume te jete Kosovare po duhet me i pas ca pare shko te kisha, shif malsoret te ikin trute fare se po te me nigjoshe ti mu shko merre nga Durresi jo sjam une prej anej po paske pas te drejte do thush ti per mu boj ca te dush ti une ste vej asi lloj kushti mire do te jete ta marresh Shqiptare se do bohesh pishman si pushti yeah
(refreni) O dreq po ne ti, po ho me ca bo ti pse nuk shko ne Shqiperi po si o tani Vagabondi po ta thote ty dite per dite me shume qetesi mileti bojne tregeti nuk ka bo vaki vete i kam zili. O Arseno ho o dreq po ne ti po kur po shko ne Shqiperi Vagabondi po ta thote ty do dal te pazari ri mu te trotuari du me rone ne dashni du me gjet i gru per shpi man. O dreq mo ne ti, po ho me ca boti kur po shko ne Shqiperi po si o tani Vagabondi po ta thote ty ne Amerike je jabanxhi te dhjefsha pasuri sdo me dite njeri nuk thojne as si je gdhi. O me Aro, ho me mo dhe ti, ho me ca boti kur po shko ne Shqiperi Vagabondi po ta thote ty do dal te pazari ri mu te trotuari du me rone ne dashni du me gjet i gru per shpi. O dreq po ne ti, po ho me ca bo ti kur po shko ne Shqiperi Vagabondi po ta thote ty dite per dite me shume qetesi mileti bojne tregeti nuk ka bo vaki vete i kam zili. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:13 am | |
| Sefe Duraj - O Sheqer Mos me pyet o shpirt , emrin si e kam ty kurr tkam taku , krejt i kam harru Mend qysh mi ke marr , o krejt mke trranu
(refreni)(2x) O sheqer , sheqer o hajde hajde o sheqer o Vetem qele gojen pak , krejt qka tthush e ke me hak
Sa embel po qesh , Sa embel po fol Vetem thuj te du , pak me mrrehatu Nje million deshira kam me ti plotsu
(refreni)(4x) O sheqer , Sheqer o Hajde hajde o sheqer o Vetem qele gojen pak , Krejt qka tthush e ke me hak | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:14 am | |
| Sefe Duraj - O Llokum Do te kno jna me loder hajde do knojna me loder per ju miq e shoke aman me vllazni e moter
Belin pak me dredhu tkisha hy une djal ne xhan e me mu kishe vllazu gjithe kete nate
(refreni)(2x) O llokum, llokumi im hajde luj pa pushim nena per ty mka lind sheqeri im
Vetem gishtin ty kur ta luaj mendjen djal ty ta bej uje e me te than sa fort te du 1mije vjet kishe jetu
Belin pak me dredhu mkishe hi o vajz ne xhak e me mu kishe vllazu gjithe kete nate
(refreni)(4x) O llokum, llokumi im hajde luj pa pushim nena per ty mka lind sheqeri im | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:15 am | |
| Ilir Shaqiri - Oj Kosove oj nena ime O malet e Nen dheut e ju o lisat e gjate! Fushat e gjera me lule u kam nder mend dit e nate! u kam nder mend dit e nate!
Kur nigjon zanin e Nanes Qysh e len qingji kopene Blegerim dy a tri here Edhe iken e merr dhene Blegerim dy - tri here Edhe iken e merr dhene
Oj Kosov o, Nena ime ! Ndose jam o, i merguar Dashurin tande zemra Kurr ska me harrue !
Oj Kosov o, Nena ime ! Ndose jam o, i merguar Dashurin tande zemra Kurr ska me harrue !
Njeshtu dhe kjo zemra ime me len ktu tek jam mua Vjen me vrap, me deshire atje nder viset e tua. Vjen me vrap, me deshire atje nder viset e tua.
Dashurin tande zemra Kurr ska me harrue ! | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:16 am | |
| Leonora Jakupi - Oj Lulije A te kujtohet zemer nata jone e pare nje cupez e njome, nje djale beqare me zerin pershperites, ti ma the nje fjale per mua hyjneshe zoti te ka fale.
Dhomen tone e ngrohte dashuria e pare nuk qanim koken ne per dimer dhe acare heshtas me pak fjale zemren ma ngushtove nje kenge per jete lehtas ma kendove
Oj Lulije, moj bukurije boll mshetite moj nhije nhije Oj Lulije moj pllum i bardhe boll mshetite o moj ndardh mdardhe O Pellumbo djal i ri je i imi dhe te mbaj ne gji O Pellumbo djal i ri je i imi dhe te mbaj ne gji
A te kujtohet zemer nata jone e pare nje cupez e njome, nje djale beqare me zerin pershperites, ti ma the nje fjale per mua hyjneshe zoti te ka fale.
Dhomen tone e ngrohte dashuria e pare nuk qanim koken ne per dimer dhe acare heshtas me pak fjale zemren ma ngushtove nje kenge per jete lehtas ma kendove
Oj Lulije moj bukurije boll mshetite moj nhije nhije Oj Lulije moj pllum i bardhe boll mshetite moj ndardh mdardhe O Pellumbo djal i ri je i imi dhe te mbaj ne gji O Pellumbo djal i ri je i imi dhe te mbaj ne gji | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:18 am | |
| Adem Ramadani - O mor bylbyl qe knon ne pranvere Ti me ndave prej familjes ma ke ba zemren pelim ti u bana vet shkaktare mes neje me dal illnim (2x)
(refreni) O mor bylbyl qe knon npranvere a dot knojsh per mu naj here mushnaj zemra me sevda ni dit tbardh me e pa (2x)
(strofa 2) Prej kur jam qendru ne pytje se po ma thu ti naj fjale shpejt me mu ti u merzite tash ke gjetur tjeter djale (2x) | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:20 am | |
| Adem Ramadani - O Gurbet Qysh kur dola ne gurbet isha shum i ri Dashta sdashta un u msova me jetu nvetmi Vet po duhet buk me ba sofra mu pom han Me kan shpi bashk me nanen zemra po ma don Vet po duhet buk me ba sofra mu pom han Me kan shpi bashk me nanen zemra po ma don
Ooh gurbet o gurbet Un krejt ndryshe tkam mendu Ah moj nan ah ka rra Un larg teje me jetu Ah moj nan e dashmja nan Ah moj nan moj zan
Mbrem un thirra ntelefon Ma shum jam merzit Kur ta niva zanin nan Me lot mjan mbush syt Ti me thae more bir ma ban mu hallall Se jam plak mjera nana ndoshta sme gjan gjall Ti me thae more bir tma bajsh mu hallall Se jam plak mjera nana ndoshta sme gjan gjall
Ooh gurbet o gurbet Un krejt ndryshe tkam mendu Ah moj nan ah ka rra Un larg teje me jetu Ah moj nan e dashmja nan Ah moj nan moj zan
Ooh gurbet o gurbet Un krejt ndryshe tkam mendu Ah moj nan ah ka rra Un larg teje me jetu Ah moj nan e dashmja nan Ah moj nan moj zan | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:22 am | |
| Adem Ramadani - Oj nane qe me rrite Nuk do ti pys un as bab as nan Per ksaj vjeshte kam met marr Kta le ta din dhe print e mi Se skam gabu moj qe tmarr ty
Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe mlejove ti Nuk ta harroj kurr
Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe mlejove ti Nuk ta harroj kurr
Kur dot me vini ju shokt e mi Dasmen tma bajni me shakri Kendoni kang dhe vallzoni Gzimin nzemer ju tma shtoni
Oj nan ti qe me rrite Eh tash u bana burr Dashnin qe mlejove ti Nuk ta harroj kurr | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:23 am | |
| Adem Ramadani - O mor djale i ri ne ate gurbet O mor djalo i ri ne at gurbet O mor djalo i ri ne at gurbet Oo kthehu djal se vajza te pret Oo kthehu djal se vajza te pret
Mpate than se do te kthehesh shpejt Mpate than se do te kthehesh shpejt Oo shkun shum muaj e u banen vjet Oo shkun shum muj e u banen vjet
E harrove fjalen qe mke dhan E harrove fjalen qe mke dhan Oo ket pranver dasmen do ta bajm Oo ket pranver dasmen do ta bajm
Mu verbuan djal dy syt e ballit Mu verbuan djal dy syt e ballit Oo qajn per mue edhe zogjt e malit Oo qajn per mu edhe zogjt e malit
Ne gjdo mbremje gjdo mengjes te bardh Ne gjdo mbremje gjdo mengjes te bardh Oo pres prej teje te me vjen naj fjal Oo pres prej teje te me vjen naj fjal
E mallkova un per jet gurbetin E mallkova un per jet gurbetin Oo na ndav zemrat e asgja sna mbeti Oo na ndav zemrat e asgja sna mbeti | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:24 am | |
| Minatori - Ora e Prishur Si nje ore e prishur, koha eshte ndal. si nje re e vetmuar, e bekuar kjo dite.
Dhe heshtja vdes, heshtja te gjithe mi thote. ti je ketu, ka njemije vjet.
E duart flasin, duart tua me kerkojne. shikimi yt, detin ma kujton.
Dhe heshtja vdes, heshtja te gjithe mi thote. ti je ketu, ka njemije vjet.
Ti, kudo qe te shkosh, kudo qe te jesh, prane do tme kesh. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:25 am | |
| Meda - Perseri Fajtor Jam Un Perseri fajtor jam un edhe pse te deshta shum nuk e di , se shpirti po me dhemb po te pres me mall qdo dite por ti nuk po vjen
perseri fajtor jam un edhe pse te deshta shum nuk e di , se shpirti po me dhemb po te pres me mall qdo dite por ti nuk po vjen
askush ne kete bote, zemren tjeter nuk e merr shum veshtire e kam tani te jetoj veq vet
po te pres nuk esht vone nese malli pak te merr dua, zanin ta ndegjoj veq edhe nje here
eja po te pres une sonte malli po me djeg eja se po vuaj shum pa ty se kam lehte
dikur na ishim bashke krejt i patem fale mos harro zemren time dashurin e pare | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:26 am | |
| Unikkatil - pengesa Eaaoo sot jom kon n'kish i thash dy-tri lutje i thash ktij dostit nalt nimom me vazhdu tutje , e m'ra ni oik shi n'form realiteti m'tha ti djali i mir pse lyp drit prej kiameti ,jeta si makush po ngajke shpejt nga jeta ne jet shtirr me tu bo njejt ,po apet po ka dallim qfar ardhmerie kom edhe pse t'qon n'stom mandej tgjun t'bon llom ,herdo-kurdo ka me ndodh veq ni dallim do prej neve keshin e do shkojn n'pikllim, ata qe hekin blluzen garant s'folim qa menojn sse e din qe fjalt e tyre pergjithmon egzistojn dost mos harro nder ton kta mitila jon do trrall qe qellojn katila , qe kan ma shum se veq nje qellim n'jete n'andrrat e atyne mujn me pa naj dit t'qet
ref:x2 Edi qe ka shum pengesa shtir kujdesa jeta e Katilit u kan plot ngatrresa ,se sa te jam gjallun nuk di mu nal un si Dugagjini e pruna e thurra ni kanun
naten flej ma let kur kom heker ngat , se gjithmon dikush bon plan me m'lan sakat ,e spo thom qe jom urtu se nmene hala hajvan ,kan inat qe refuzoj sene si politikan ,nime kom selam per kta n'polotik tkosoves i thojn nan po e shohin si karrik e nese don me dit me kon jom qe ngo rrall teton e shpesh me asnjo ,skom qka me bo shoh gabime nkrejt shoh edhe dredhina aty ku doket drejt ,ironi krejt ska njeri t'shejt ... Mytuni te ton eshte qendrimi a ke vrejt rreth e rollit tem ni shej me shku ,po natyra jem sem len kujt mi besu
ref:x2
njerin e kom shok moti kto kaher edhe fjalen ruju e kom bo goxha haver ,abstrakt i kom shokt se konkret ka rrall shumica t'gjujn n'kerozin me t'pa tu u kall ,rregullat e mija goxha majr mu pom rujn ,po apet smuj ma pa bash qdo kurth qe ma gjujn,se jon do sikur xham e ngulesh sikur zog a une kom voglushin se mami strufullog ndoshta don zoti jetoj ma shum burr po edhe n'shkofsha n'boten tjeter apet se lo kurr ,ma t'shtir se tash po bi me ni kontradit nuk ma nin per mu po per ty me prit si arusha n'ver si nana kur bon fmi ,ose si kosova qe pret pavarsi ,ska shqipe kom thon me lon ferkem qe merre ni faqe prej kanunit tem | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:28 am | |
| Shpat Kasapi - Prap se prap Une te dhashe buke e zemer e ti mua thike pas shpine here me mua, here me tjeter seshte e drejte, por ti e bane per ty i thashe fjalet me te mira ne bote te paskam dash moj kot me kot ky zemerimi nuk paguhet me krejt te mirat
(refreni)(2x) Prape se prape ti zemer me ke ngrit kujtimet ne shpirt o smund ti fshij me tjetrin o se me ke tradhetu
Te kam thene se do pendohesh prape te une do te dashurohesh por nje gje se kuptove pse aq shpejt ti u mashtrove per ty i thashe fjalet me te mira ne bote te paskam dash moj kot me kot ky zemrimi nuk paguhet me krejt te mirat
(refreni)(4x) Prape se prape ti zemer me ke ngrit kujtimet ne shpirt o smund ti fshij me tjetrin o se me ke tradhetu | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:30 am | |
| Shyhrete Behluli - Pse Kush je ti qe mlen pa gjum Kush je ti qe tdu kaq shume Ncilin vend uj paske pi Ku e more ate bukuri Ku e more ate bukuri
A mos je ti nga Prizreni Qe ma lun zemren prej vendi A mos je ti nga Gjilani Kur te thras me dridhet zani.
Pse pse nuk me flet pse nzemer me vret pse nuk me tregon mdon apo sme don.
Se kjo zemer sduron ma Ska faj syni qe tka pa Ska faj syni qe tka pa Mos met dasht ty ashte gjynah A mos je ti nga Besiana Se pa ty rahat su bana A mos je ti nga Presheva Thell ne zemer ty te ndjeva.
Pse pse nuk me flet pse nzemer me vret pse nuk me tregon mdon apo sme don.
A mos je nga Mitrovica Mu pa ty nuk me shkon dita A mos je ti nga Tetova Asnjhere nuk te harrova A mos je ti nga Ulqini Ma ke synin si ulliri A mos je ti nga Drenasi Fol njehere zemra me plasi.
Pse pse nuk me flet pse nzemer me vret pse nuk me tregon mdon apo sme don | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:33 am | |
| Shpat Kasapi - Pa ty sjetoj Nganjehere me bene te cmendem, nganjehere me bene te qaj O sa shum ty te kerkoj, sa te kujtoj
Per ty gjithcka do te bej, zemren time ta dhuroj Cdo minut te jetes time ty do ta kushtoj
(refreni) Te dashuroj, per jete ty ste harroj Pa ty sjetoj pa ty dua te vajtoj. Te dashuroj, per jete ty ste harroj Pa ty sjetoj pa ty dua te vajtoj.
Pa ty dielli nuk me ngrohe, pa ty hena nuk ndricon Pa ty jeta eshte e verber lote ne shpirtin tim,
Per ty gjithcka do te bej, zemren time ta dhuroj Cdo minut te jetes time ty do ta kushtoj..
(refreni)(3x) Te dashuroj, per jete ty ste harroj Pa ty sjetoj pa ty dua te vajtoj. Te dashuroj, per jete ty ste harroj Pa ty sjetoj pa ty dua te vajtoj. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:34 am | |
| Unikatil - Po doni fame Hahah, Oh shit, Kom ni po keni qef me jau bo 1 diss a? TBA me ju bo diss juve?? po a ke ni qysh thojn, "kryt ta thej, e qefin sta prishi"
Po doni ferrk, qe ferrk, ju ferrkojna po doni dom, qe dom ju demtojna po doni fam, qe fam, qe merre famen po don mem sha, qe tshaj ta iqi amen
"Yea yea yea yea, Buja" Kush po bon rep si na, kush po then rekorde babes kush pi shet 20 mi Copa Pa Prit Mrena Javes Prej New Yorki Ne Prishtin Flaken Po Ja Dhezum Rrase qyken municion, shipe hajde qesum
Hajde dalum ball per ball, e lujna pam pam Sum ha raki pe farefis tonin, une jom hajvan Kon pe shaj? qa po than, qa karin tem po rren sa per rep, ec bojm rep, une ju lo nven
Ngo qit sen, ngo qat sen, vec ruju po bon diss Une nuk tpres, ki kujdes, tlo pa far e fis E mos um shti me kurdis, mos um shti me tkurtalis Ski mi vy ma dreqit sen, e le ma shoqnis
Se nuk o zor mi bo do rreshta, me kap mi gju nbeat Vec munesh me sharru, e qa po thu mos me dit Shuj zanin mos ta nij, se ta iqi majken Rrebeli adidassin, une nftyr ta lo najken
Merri Trent , 8 , bashkoj me Duplliakata Armiq“t Suprem , knej kallxoj qe vdiq nafaka Do shpata po dojn 2 luftim , me trombllona Mos qoni pluhen se bjen shii , ju qihet nona
Sezona e zdralav , po don me hy tash nefekt 3 shkronja me tona trona , komplet ju tdekt T.B.A. me ne vlla nuk ka , krahasime Na jena Zot Nhiphop , ju nxeni ven budallakine
Ska loja kur goja , fol han si gjoja shuplaka E nese eshte nevoja , ju tredhim si taraka Papak thjesht une nhiphop , jom dirigjent Jau qi met komplet , ju shendrrojna kejt Ntrent
Mun mem pa te femna jote , sikur perioda 1 her nmuj , llokumi me arra pin fmi me gota Ju smota jau qi wanna , be Ludakrisa Kto jon gjujte tlira , lutnju zotit nuk ka dissa
Sja kom zanat mu flliq nkong tflliqi nrrug kur takohna Kush po ma shan tban hajde ktu trahatojna Pidhat din nkar kuj mju gjujt mir e din na jem ilaqi Po dojn mu shty me neve po per ne hala sjon gati
Kush do ku do na jem qitu prej veni slujna Shume mir pot shoh po ki qef po lojna slujna TTTTTTTBBBBBBBBBAAAAAAA mane larg goje Ma mir rri qaty ku je sa sju kem qit krejt prej loje
Do trent sa si kom shnosh kadal mi ul posht Mi kallxu qe nkry tmadh skan sen manja ma posht Ju me tet tdeshtumt e kta gjemt qe po lshojn bishta Na jem gabim per juve ju lojm pa honger gjath me gjishta
E ngove qit klinas qysh thash un tboj telash Kadal javash venin ton kush smun me pas Na jem edhe kem me kon qaty ku krejt keni qef Me kon nven tpar ku me na pa spo keni qef | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:36 am | |
| Sefe Duraj - Pa Lamtumire Nuk e dita, as se di Ku u tret nje dashuri Ishte nata qe na ndau Se dy zemrat kush na i vrau
Rridhte loti nfaqe tua Dhe mi lagte duart mua Kur u nise, me le vetem Ne ate cast se deshta veten
U largove ndal nga ndal Edhe u humbe nat errsir Nuk e di pse mu ngri goja Nuk te thashe as lamtumir Nuk e di pse mu ngri goja Nuk te thash as lamtumir
Mos mendo se do te gezohem Ndonjiher une ne ket jet
Shume dot qajne dy syte e mi Fatin tim skam per ta gjet. | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:37 am | |
| Sabri Fejzullahu - Po te pres njemije vjet Kur te shoh frymen me ndal nuk mund ta them asnje fjale ti e qehte rrugen vazhdon e kthen koken dhe mshikon qe sa koh tek ti une kame mbetur me ty dher nuk leviz dot se ngurron kur ta shoh dashurine ne sy pse qojm kohen kot
Qe nje mij vjet une po te pres e ja ti mos mle te vdes per ne tdy edhe mali flet se po pres qe njemij vjet
Deri kur moj pellumbeshe larg prej meje do te jeshe sdua tejeter moj drenushe veq ti zemren gaz ma mbush jepi fund diteve te vetmise qe sme lene te jetoj i qete vetem bashke tjeter rruge nuk ka ndryshe sben, pak kohe ka mbete
Qe nje mij vjet une po te pres e ja ti mos mle te vdes per ne tdy edhe mali flet se po pres qe njemij vjet | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:39 am | |
| Silva Gulbardhi - Plaku Plaka Plake moj bjere kutruven Plake moj hajde ketu Plake moj me jep pak uje Plake tu thafte ajo gjuhe
Plaku yne ka nje merzi Me plaken eshte ne meri Plaku, plaka cna u zune Kush je ti e kush jam une Bjeme kutruven me uje Aman se me plase xhane Bjem bardhakun me dhalle
Ja se ci tha plaku Plaku shenjeraku Plaku moj plaku O mustaqe sharku Plaka moj plaka Plaka gjithe lajka
Shenjeraku plaku Gjithe lajka plaka Zot konaku plaku Gojemjalta plaka
Barku gjunjet sti ka zene Merre vete se jam me pune Po deshe pershesh me dhalle Ngrehu vete se sje i cale Jo moj jo, sjam i cale Isha une trimi me palle Do bertas sa te tund fshane Bjeme bardhakun me dhalle | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:40 am | |
| Leonora Jakupi - Po vritet pafajsia A vritet pafajsia Cfare faji ka Drenica Pse tremben nga femija Qe therret Azem Galica
Drenica lind vec trima Ju i lini femijet jetima Eshte nje komb qe don lirine Dhe Kosova eshte Shqiperi Qielli digjet, bota varet Po ku je Adem Jashari Na vrane baben, na vrane motren Na percelluan, na dogjen votren
(refreni) Mos ma prek ti shkia Drenicen Se kam gjalle Azem Galicen Mos ma prek truallin shqiptar Mijera vjet, jam vete e pare
Dhe loti vjen tek gjaku Dhe gjaku vjen tek loti Ja foshnjat po i vrasin Po kullat jo nuk lozin
Drenica lind vec trima Ju i lini femijet jetima Eshte nje komb qe don lirine Dhe Kosova eshte Shqiperi Qielli digjet, bota varet Po ku je Adem Jashari Na vrane baben, na vrane motren Na percelluan, na dogjen votren | |
| | | ximi VIP
| Titulli: Re: Texte te kengeve Fri Mar 21, 2008 2:41 am | |
| Adem Ramadani - Pse tlotojn keta syte moj vashe Pse tlojn kta syte moje vashe qka ke qe pom qan pse tlotojn kta syte moje vajze qka ke qe pom qen
Buza po me dridhet djale spo mundem met thane buza po me dridhet djale spo mundem met thane
Spo mundem met thane bre djale se pom vjen shume rane spo mundem met thane bre djale se pom vjen shume rane
Aty ku deshta une prind nuk me kan dhane aty ku deshta une prind nuk me kan dhane
Nqaf te paqin baba e nana ndynja e najret Nqaf te paqin baba e nana ndynja e najret
Nuk u erdhi keq atyne per femine e vet nuk u erdhi kqe atyne per femine e vet | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Texte te kengeve | |
| |
| | | | Texte te kengeve | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |